HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) 2 Γκαζι...παρομοιο,το ενα δινει παντου,το αλλο μετα τις 9.000 τρελενεται Ρε τρελε, βλεπεις τι γραφεις?:Ρ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πότε προέψυψε το στριγνκ ρε; Εγώ θα έπαιρνα το Τ. Μόνο και μόνο για να αποφύγω το μένος του ρεντ. Mετά από τόσο κράξιμο στα gsr, ποιος ξέρει τι θα γράψει αν πάρεις το gixxer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Λοιπον επανερχομαι... Βαση του αρχικου ποστ και τα δυο μηχανακια με τρελαινουν,τα γουσταρω πως το λενε.. Προσωπικα αν μου ελεγε καποιος σου δινω τωρα οποιο μηχανακι θες θα δυσκολευομουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δε ξερω κι αν θα αποφασιζα ποτε :D To dream bike μου ειναι να εχω 5-6 μηχανακια Τα δυο για τα οποια ανοιξα το θεμα να κανουμε κουβεντα ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ στα ματια μου. Το θεμα ανοιχτηκε οχι για να αποφασισει καποιος αλλος για μενα,αλλα για να ακουσω και απο σας οπτικες-εμπειριες κλπ που ισως ξετυλιξουν καπως το κουβαρι... Και για να ειμαι ειλικρινης εξ αρχης δεν ηθελα να ανοιξω αναλογο θεμα μιας κι εγω οπως ο φιλος gostikon και πολλοι απο σας θα παρω το μηχανακι που γουσταρω κι αυτο λεω και σε καθε αναλογο θεμα που συμμετεχω οταν καποιος αλλος ζηταει ιδεες. Τωρα το περιεργο ποιο ειναι??ΟΕΟ?? Οτι οντως το κουβαρι αρχισε να ξετυλιγεται και η ζυγαρια να γερνει!!!! :D Και σας ευχαριστω πραγματικα ολους.. Ισως καταλαβατε,ισως οχι που γερνει η ζυγαρια αλλα δε θα σας πω ακομη :P Φυσικα και το thread εχει τρομερο ενδιαφερον για μενα και με ανυπομονησια θα διαβασω οτιδηποτε εχει να πει καποιος Το μέλος Krosfala είπε την 10 Μάρτιος 2014 - 23:28: 2 Γκαζι...παρομοιο,το ενα δινει παντου,το αλλο μετα τις 9.000 τρελενεται Ρε τρελε, βλεπεις τι γραφεις?:Ρ Δε σε πιανω,ή ισως δε με πιανεις Εννοω οτι και τα δυο ανοιγουν σα διαολοι αλλα σε αλλο φασμα. Ειπαμε το τζιξερ ειναι πιο δυνατο,αλλα και το Μερατονα σκυλιαζει το ατιμο Που διαφωνεις να συμφωνησουμε :D Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον HLIAS: Σήμερα, 15:25 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Λοιπον επανερχομαι... Βαση του αρχικου ποστ και τα δυο μηχανακια με τρελαινουν,τα γουσταρω πως το λενε.. Προσωπικα αν μου ελεγε καποιος σου δινω τωρα οποιο μηχανακι θες θα δυσκολευομουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δε ξερω κι αν θα αποφασιζα ποτε :D To dream bike μου ειναι να εχω 5-6 μηχανακια Τα δυο για τα οποια ανοιξα το θεμα να κανουμε κουβεντα ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ στα ματια μου. Το θεμα ανοιχτηκε οχι για να αποφασισει καποιος αλλος για μενα,αλλα για να ακουσω και απο σας οπτικες-εμπειριες κλπ που ισως ξετυλιξουν καπως το κουβαρι... Και για να ειμαι ειλικρινης εξ αρχης δεν ηθελα να ανοιξω αναλογο θεμα μιας κι εγω οπως ο φιλος gostikon και πολλοι απο σας θα παρω το μηχανακι που γουσταρω κι αυτο λεω και σε καθε αναλογο θεμα που συμμετεχω οταν καποιος αλλος ζηταει ιδεες. Τωρα το περιεργο ποιο ειναι??ΟΕΟ?? Οτι οντως το κουβαρι αρχισε να ξετυλιγεται και η ζυγαρια να γερνει!!!! :D Και σας ευχαριστω πραγματικα ολους.. Ισως καταλαβατε,ισως οχι που γερνει η ζυγαρια αλλα δε θα σας πω ακομη :P Φυσικα και το thread εχει τρομερο ενδιαφερον για μενα και με ανυπομονησια θα διαβασω οτιδηποτε εχει να πει καποιος Καλη αγορα .Κατα την γνωμη μου το πιο σοβαρο ποστ απο ολα που πρεπει να βαλεις στην ζυγαρια ειναι αυτο που απεικονιζει ονειρο και πραγματικοτητα μαζι Δεν έγραψα να μην διασκεδάζεις. Έγραψα να μην πάρεις κάτι που θα σου είναι άχρηστο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, στην έννοια της χρησιμότητας περιλαμβάνεται κανονικότατα και η διασκέδαση της οδήγησης. Άχρηστο σημαίνει, και ότι επειδή για παράδειγμα θα χοροπηδάει στον δρόμο σαν κατσίκι λόγω πιστιάρικων αναρτήσεων , δεν θα οδηγιέται ευχάριστα στον δρόμο σχεδόν ποτέ. Φυσικά το τι θεωρεί ευχάριστο ο καθένας, είναι και λίγο υποκειμενικό, π.χ. κάποιος μπορεί να του αρέσει να νοιώθει θηριοδαμαστής και να του πρήζονται τα μπράτσα από το βαρύ τιμόνι... Κι ας τον περνάει σε απλή βόλτα, ο τυχαίος με ''κατώτερο'' μοτό, επειδή αυτός δεν θα έχει να θα φυλάει το κατσίκι όλη την ώρα, ξεκούραστος και άνετος. + οσα θες .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πετρή, η αλήθεια είναι ότι κοιτούσα κι εγώ για Daytona (όχι το R και όχι από τα τελευταία με το ABS εννοείται-εκτός budget). Δεν ξέρω αν έχουν διαφορές, αλλά καβάλησα για μερικά μέτρα ένα Daytona του '07 και καταλαβαίνεις αμέσως πόσο τραχύ είναι. Ρώτησα και τον ιδιοκτήτη για την αγορά που σκεφτόμουν να κάνω και με είπε, "ανάλογα τι θέλεις". Αν θέλεις να πηγαίνεις μόνο πίστα, άντε και καμιά βολτούλα παραέξω-μονός πάντα- πάρτο. Θα σε τρελάνει. Αν όμως θέλεις εκτός από αυτά και καμιά Χαλκιδική, λίγο πόλη, κάνα καφέ 1-2 φορές τη βδομάδα κλπ κλπ τότε πάρε το GSXR. Εκτός αυτού ήταν και η Βάλια (για μένα). Όχι ότι στο gixxer κάθεται σαν βασίλισσα... ίσα ίσα. Αλλά το τραχύ μοτέρ(κάθεσαι πάνω ρελαντί και κουνιέσαι ολόκληρος :P -ντάξει ψιλουπερβάλλω αλλά κάτσε πάνω σε ένα στο ρελαντί να δεις) + η άβολη σέλα... ε δες τι μηχανάκι έχω τώρα. :P Ξαναλέω ότι η εμπειρία μου ήταν με Daytona του '07 χωρίς ABS. Σε 675R με ABS δεν έχω κάνει βόλτα. Εγώ πιστεύω ότι και το gixxer μια χαρά θα το ευχαριστηθείς στην πίστα. Απλά έξω στις βολτούλες κλπ που δεν θα έχεις το ABS-και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους διότι σπάνια θα επέμβει- θα πηγαίνεις λίγο πιο αργά. Όπως εγώ που έξω πάω πολύ πιο αργά-νομίζω-από ότι με το GSR. Μες την πίστα όμως...; Υ.Γ. γ@μησε τον καφέ και κανόνισε Σέρρες, είτε πριν είτε μετά την αγορά του νέου εργαλείου, όποιο κι αν είναι αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αν κινείσαι αρκετά στη πόλη, χωρίς 2ο μηχανάκι (πχ παπί), τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα με το daytona για ένα λόγο: έχει πολύ επιθετική θέση οδήγησης. Καλό θα ήταν να το οδηγήσεις να δεις αν κουμπώνεις πάνω του πριν το πάρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ψηφίζω Triumph μόνο και μόνο γιατί είναι λίγο πιο εύκολο στη μεταπώληση. Αν δε είχες κολλήσει στο 750 και συζητούσες το 600 θα ψήφιζα το Suzuki. Κι εγώ έφαγα ένα κόλλημα πέρυσι να πάρω πιστιάρικο. Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι στην ελλάδα δεν έχουμε πίστα. Δυστυχώς δεν έχουμε και δρόμους. Αν πάρεις σκληρό μηχανάκι και έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς καθημερινά θα υποφέρεις. Άν έχεις σκοπό να πάρεις κι ένα παπί για την κάθε μέρα και δεν έχεις οικονομική ανάγκη τότε με γειά σου με χαρά σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αυτά είναι διλήμματα..Εγώ τ βλέπω σαν έρωτας (675) vs λογική (750).. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Εγω θα σου πω οτι τα οποια πλεονεκτηματα του 675 σε σχεση με το τζιξερ δε προκειται να τα εκμεταλλευτεις ουτε στη πιστα ποσο μαλλον στο δρομο. Εκτος αν εισαι αγωνιζομενος Οποτε παρε το τζιξερ που ειναι και πιο ευχρηστο Επισης διαβαζα ενα συγκριτικο μεταξυ του τζιξερ 750 ,του MV και του μικρου πανιγκαλε και εβγαλαν πιο γρηγορο το τζιξερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Το πιο γρήγορο είναι σχετικό. Πιο γρήγορα πας με αυτό που σου κάθεται καλύτερα και νιώθεις πιο σίγουρος. Τα απόλυτα νούμερα είναι για τους χεράδες και τις πίστες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ακριβως για αυτο. Γιατι το τζιξερ ελεγαν οτι μπορει ο καθενας να το οδηγησει ευκολα για αυτο και το πηγαν πιο γρηγορα απο τα αλλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 πραγματικά έχεις δίλημμα ή μας trollareis;;; :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 γνωμη μου η triumph ειναι η ducati τον φτωχών χαχαχα :crazy: πλακα κανω! αλλα θελω να πω πως ειναι αρκετα ποιο εξωτικό το μηχανακι της απο το πολυφορεμενο gsxr -στα ματια μου παντα- παντως ειναι μαγεία ρε γαμωτο... http://www.motomag.gr/moto/index.php?option=com_k2&view=item&id=87%3Atriumph-daytona-675-2006-2008&Itemid=148&limitstart=1 http://www.moto4fun.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=158:%CF%84riumph-daytona-675-the-3-kings&Itemid=97 ΥΓ: σου ειπα το εχω ψαξει λιγο το θεμα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μετά είναι και το θέμα των χρημάτων Πετρή. Δεν ξέρω βέβαια τι βάση δίνεις εκεί αλλά φθηνό 675R αυτό με το ABS, δεν έχει. Αντίθετα, GSXR 600 ή 750 K8/K9 βρίσκεις άνετα με κάτω από 6500€. Μπορεί και L0. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Ακριβως για αυτο. Γιατι το τζιξερ ελεγαν οτι μπορει ο καθενας να το οδηγησει ευκολα για αυτο και το πηγαν πιο γρηγορα απο τα αλλα Το συγκριτικο εγινε στο willow spring ( http://www.willowspr.../page.php?id=11) που αποτελει μια γρηγορη αυτοκινητοπιστα σε τετοια λιγοτερο τεχνικη πιστα παιζουν καλυτερα κινητηρες με μεγαλες ιπποδυναμεις ,και φτιαγμενα αυτοκινητα για λογους μεγαλυτερων ευθειων οπου δεν πολυμετραει το στησιμο της μοτοσυκλετας.Σε τετοια πιστα ενας χερας με hayabusa παταει οτιδηποτε κινηται. Σε πιστες ομως που εχουν τεχνικες απαιτησεις, εκει δλδ που δουλευει το κιβωτιο με 2-3η αντε το πολυ μια 4η και τα φρενα/αναρτηση/βαρος/κλιμακωση ,εχουν τον πρωτο λογο το στησιμο κυριως εχει τον πρωτο λογο και λιγοτερο η δυναμη του κινητηρα Π.χ. στην ιδια πιστα ενα συγκρητικο μεταξυ ducati 848 vs gsxr 750 http://www.motorcycl...Comparison.aspx Conclusion Okay, okay-so you're still wondering which one is best? Without a doubt these two machines are equally matched. But it all comes down to where you like to ride. If trackdays at tight and technical racetracks are your idea of fun then without a doubt the 848 is hard to beat. Its racy ergos, solid chassis and rider-friendly engine make it almost impossible not to have a good time aboard. However if you're planning on riding at faster circuits like Willow Springs big track, then the more Suzuki's forgiving chassis, extra bit of power, along with the gear ratios might suit you better. Τα παραπανω καμμια σημασια δεν εχουν στο παρον θρεντ ,ουτε ειναι αιτια για καμμια αντιπαραθεση ,αλλα να μην βγαινουν ισοπεδωτικα συμπερασματα χωρις λιγο ψαξιμο στο '' τι και γιατι πραγμα κουβεντιαζουμε'' 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Off topic Willow Springs. Χειρότερη πίστα ever. /Off topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Πολυ ενδιαφερον ολα τα ποστ. Καταρχας δε κυνηγαω τα δεκατα,ουτε κατεβαινω στο πρωταθλημα (αν και πολυ θα μ αρεσε να χα αυτη τη δουλεια :P ). Gkourv δε τρολαρω ρε :P δωσε την εμπειρια σου απ το 750,βοηθα τη κατασταση :D Παντως αναφορικα γι αυτο που λεει ο DANT3 αν εκμεταλευεσαι τα+ του Daytona εγω πιστευω τα πληρωνεις και τα χεις.Εχεις ABS,επισκευασιμο αμορτισερ,σωληνακια υψηλης,καλυτερα φρενα κι ενα μηχανακι στημενο για πιστα,ετοιμο απ τη μανα του. Στο gsxr απ την αλλη εχεις 1μηχανακι σκυλι,δυνατο,all around που σηκωνει να του βαλεις πολυ χερι για να το φερεις στα μετρα σου με τον καιρο,Και δε λεει οχι σε τιποτα. Εν τω μεταξυ ειδατε ποση διαφορα εχει η θεση οδηγησης? Απ το ποστ του Ωριονα http://www.motorcycle-usa.com/9/516/Motorcycle-Article/2007-GSX-R750-vs-Daytona-675.aspx Τρομερο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FRANKO 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) TRIUMPH DAYTONA........ Με κλειστά μάτια! Σε όλα του είναι καλύτερο από GSXR. Εαν θέλεις μηχανάκι για να κάνεις βόλτες με άνεση...... τότε κοιτάς μάλλον λάθος κατηγορία μηχανής.... άσε τα R και πάρε κανά TDM! Φιλικά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον FRANKO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 @FRANCO To παλικάρι είναι διατεθειμένο να κάνει υποχωρήσεις στον τομέα άνεση/χώροι, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει υποχώρηση στο θέμα οδική συμπεριφορά/γκάζια. Αυτό σημαίνει ότι θέλει μόνο SS. Και επειδή υπάρχουν SS με διαφορετικό χαρακτήρα, πιθανότατα να προτιμήσει ένα SS που είναι πιο "συμβατό" με δημόσιο οδικό δίκτυο. Το daytona δεν είναι από αυτά, μιας και είναι το απόλυτο μηχάνημα πίστας. Άρα τον ενδιαφέρει να ακούσει γνώμες για το ποιο θα ήταν το καλύτερο all around SS. Νομίζεις ότι θα τον καλύψει στις καθημερινές του ανάγκες το 675 ή είναι καλύτερο κάποιο άλλο SS? (προφανώς θα έπρεπε να παίξει σε άλλη κατηγορία, αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black diamond 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω θα σου πώ οτι είχα το δίλλημα σου και κατέληξα στο κ81000 το οποίο βρήκα με 500€ διαφορά του 750. στην περίπτωση μου βέβαια δεν υπήρχε daytona όπως το ήθελα τη δεδομένη χρονική στιγμή και μου έγινε πιο εύκολο αλλά δεν παύει να είναι επιλογή που δεν ήταν στα σχέδια. δεν ξέρω τι έχασα αλλά ξέρω τι κέρδισα... και εγώ είχα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα οτι o άγγλος είναι καλύτερος και έτοιμος για πίστα ενώ ο γιαπωνέζος all around. σκέψου τι χρήση θες να κάνεις και καβάλα και τα 2 να δεις πως κουμπώνεις πάνω τους. Και η αίσθηση πάιζει ρόλο (για μένα τουλάχιστον αρκετά) Αφού κατέληξα στο gixxer είδα τόσο μικρή διαφορά στα χρήματα που θα ήταν αμαρτία να μη δοκιμάσω και το 1000 μελετώντας τα (+) και τα (-) Το πιο σημαντικό όμως είναι.... ΔΕΝ θα μετανιώσεις ΟΠΟΙΟ και να αποφασίσεις. γνώμη μου και καλόβολτος ,πες μας που κατέληξες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FRANKO 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 @gkourmoul1 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το 675 μου και για «ταξιδάκια». Επειδή έχω αλλάξει 3 R (2 Honda και 1 Suzuki) όσο κουραζόμουνα με αυτά σε κάποιες βόλτες ή ταξιδάκια, τόσο κουράζομαι και με το 675. Δυστυχώς με αυτά τα μηχανάκια δεν μπορείς να κουβαλήσεις πράγματα. Όσο για γκάζια, φρένα, συμπεριφορά… δεν νομίζω να υπάρχει σύγκρισή ανάμεσα στο GSXR και το 675. Το ότι το 675 βγάζει προβλήματα….. είναι λίγο μύθος. Έαν αγαπάς και προσέχεις την μηχανή σου δεν θα σου βγάλει τίποτα. Το μόνο κακό στο 675 είναι η τιμή του καθώς και το κόστος Service και ανταλλακτικών. Εκεί “πονάει” η τσέπη λιγουλάκι. Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος όμως. Πάντως έχει δίκιο ένας φίλος που έγραψε παραπάνω ότι……… το Triumph είναι η Ducati των φτωχών. :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 προσπαθησε να οδηγησεις και τα 2 κωλητα.μετα πιες μια φραπεδια μαζι με μπουγατσα και εχεις αποφασισει κατα 99% 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Τωρα είδα οτι μένεις θεσσαλονίκη... Αφού έχουν ετσι τα πράματα παρε GSXR Αν έμενες πάτρα θα έπρεπε να πάρεις το Daytona να μου το δινεις και μένα... Πάντως και εγω την ψηφο μου την δίνω στο Triumph... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Βρες ένα gsxr 600 k11 126 αλόγατα, brembo φρενάρες. καλή τιμή. http://www.motorcyclenews.com/mcn/bikereviews/searchresults/bike-reviews/suzuki/suzuki-gsx-r600-2011-current-/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 δεν εχω γνωμη για κανενα αλλα το καλυτερο ειναι οπως αναφερθηκε να τα κανεις απο ενα test ride να δεις ποιο σου ταιριαζει, επησεις θα ηθελα να σε ρωτησω αν ο αποκλεισμος των υπολοιπων ειναι καθαρα εμφανισιακος η καποιος αλος, αν δεν ειναι εμφανισιακος τοτε ισως υπαρχει καποιο αλο που να σου ταιριαζει πιο καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες