CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Ένα ξεχωριστό θέμα αγοράς μηχανής.. Ήταν τέλη Σεπτέμβρη όταν είχα βάλει το ινόβα για πούλημα κι είχα αρχίσει να ψάχνω για το νέο μου μωράκι. Ήδη σκεφτόμουν κάποιο xt γιατί ήξερα πως θα'ταν ήπια η μετάβαση από παπί σε μηχανή,είναι σκυλιά και θα μπορούσα να το συντηρήσω με τον πενιχρό μου μισθό. Είχα ανοίξει ένα θέμα ότι ψάχνω για την επόμενη μηχανή κι η αλήθεια είναι ότι είχα καταλήξει ήδη στο xt αλλά περίμενα παραπάνω γνώμες. Δεν αργεί η στιγμή που βλέπω ένα μήνυμα εδώ,απ'τον Παλλικαρά ότι πουλάει το xt του. Λεφτά δεν είχα τότε και το καθυστέρησα. Κανονίζετε η μεταβίβαση του παπιού για τις 10/10,λέω στον Γιώργο ότι πάω για μεταβίβαση αύριο και κανονίζουμε να δω το xt του. Ήταν πραγματικά το xt που ήθελα,μοτάρντ με εξέλ ζαντούλες,ολόσωμη crd,πινακίδα από κάτω,ένα xt για προσαγωγή, αυτό που με φανταζόμουν να οδηγάω,τέλος πάντων μου'χε πει πως θα μου το δώσει ΑΝ δεν το θέλει ένας φίλος του. Πέμπτη 10/10/13 πρωί,πωλείται το innova,το ίδιο βράδυ μου λέει στο τσατ ο Γιώργος ότι θα το πάρει ο φίλος του τελικά. Ξεκινάω τα τηλέφωνα κι εγώ την επόμενη μέρα και καταλήγω σ'ένα μαμά xt,βιαζόμουν για την αγορά γιατί έπρεπε να μετακινούμαι για δουλειά/σχολή κι αν δεν γινόταν εκείνη την Παρασκευή θα έχανα μια βδομάδα. Πάμε με τον "μηχανικό" μου λέει θέλει φλάντζα κεφαλής αλλά κατά τα άλλα κομπλέ,εγώ ως άσχετος τότε,ρώτησα πόσο θα πάει,μου κάνει δεν είναι ότι θα πάει πολλά,αλλά θέλει κατέβασμα μοτέρ. Μην τα πολυλογώ το πήρα,δεν ήξερα,μάζευα για να το φτιάξω,πέρασαν 4 μήνες,το έφτιαξα..Είχα σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια γιατί τότε ήξερα ότι έπρεπε να κρατήσεις 2 χρόνια το Α2. Και λίγες μέρες αργότερα που ανοίγω το φέισμπουκ,βλέπω στην αρχική.. "Πωλείται το xt των φωτογραφιών,για όσους θυμούνται,είναι το xt που είχα" Αυτό ήταν..Παρόλο που'χα σκάσει πόσα λεφτά να το κάνω κομπλέ το άλλο (ενώ δεν μου ήταν εύκολο κιόλας) κατεβαίνω κάτω,το βγάζω φωτογραφίες και το βάζω αγγελία.. Οι μέρες περνούσαν,ο χρόνος με πίεζε κι αναγκάστηκα να κατεβάσω κι άλλο την τιμή μέχρι που έφυγε.. Ευτυχώς ο φίλος του Γιώργου με περίμενε (δεν θα την πουλούσα εξάλλου αν την είχε δώσει) και σήμερα πλέον είμαι κάτοχος του xt που ήθελα απ'την αρχή και κατευχαριστημένος! Peace and Love και στα δικά σας οι ελεύθεροι! 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Σ'ωραίος ρε (μπαμ-μπαμ έφυγε το XT πάντως!)! Καλοτάξιδο, καλόστριφτο και... καλοκαγκούριωτο (sic)! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ωραιος καλοριζικο καλοταξιδο... αυτο ειναι χτ.... motard φαση... και παντα στην μια ροδα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κωστακη στα ειπα από κοντα,στα λεω και από δω....Καλοριζικο,καλογκαζωτο,καλοστριφτο και πανω από όλα να εισαι παντα ορθιος(if you know what i mean)!!!! Ξερεις πολύ καλα τι λεφτα εχω ριξει πανω σε αυτό το μηχανακι,τι πρωσοπικη εργασια εχω ριξει και πανω από όλα ποσο πολύ το εχω αγαπησει!!! να το εχεις παντα πενα να το αγαπας και να το σεβεσε για να σε σεβετε!!! Καλοριζικο και παλι και να εχετε πολλα καλα ασφαλη και απροβλιματιστα χιλιόμετρα!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλορίζικο παληκαρι, καλες καγκουροβολτες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Μπράβο μπήκες επιτέλους στη σωστή οικογένεια! Καλορίζικο και καλές βόλτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλοταξιδο και παντα ορθιοι και οι δυο σας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 καλοτάξιδο, άπεφτο, καλόστριφτο και πάντα όρθιος!! για να κανονιστούμε τώρα όμως!... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλοριζικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλορίζικο! Φαίνεται να σου ταιρίαζει γάντι!! Πάντο όρθιος (λαμπάδα!!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 τελος καλο, ολα καλα.. καλοριζικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 καλες παντες ..........κουκλα το εργαλειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλορίζικο και καλόβολτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να'στε καλά παιδιά,θέλω να το καβαλήσω και δεν μπορώ,οι ασφαλιστικές κάνουν τα δικά τους. Ενώ είχα ασφαλίσει xt με το Α2 κι ενώ πήγα στην ίδια εταιρία,μου κάνουν δεν γίνεται,έχει αλλάξει το δίπλωμα απ'τον Γενάρη του 13,"Το γνωρίζω,ανανεωμένο δίπλωμα έχω κι οδηγούσα ίδια μηχανή",εμείς από το φεκ (ή κάπως έτσι) ξέρουμε πως είναι μέχρι 400 κυβικά,δεν μπορούμε να σας ασφαλίσουμε.. Σολάρουν λέμε,αφήστε που στο χαρτί της άδειας,η σφραγίδα είναι στο πίσω μέρος και από τα στοιχεία της μηχανής δεν φαίνεται τίποτα. Ακόμα και τώρα δεν με θέλει το ρημάδι :P. Θα στρώσει όμως η φάση,που θα πάει;!.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλοκαγκουρικο να'ναι και μακρια απο κακοτοπιες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 επειδη ειμαι σε ιδια φαση, για λεγε πως ειναι η μεταβαση απο παπι σε χτ? το μοταρδ ειναι σχετικα κοντο; φτανεις ευκολα κατω; ειμαι 1.70.. καιει; απο συντηρηση τι λεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 επειδη ειμαι σε ιδια φαση, για λεγε πως ειναι η μεταβαση απο παπι σε χτ? το μοταρδ ειναι σχετικα κοντο; φτανεις ευκολα κατω; ειμαι 1.70.. καιει; απο συντηρηση τι λεει? Δεν νομίζω πως υπάρχει καταλληλότερο σ'αυτά τα λεφτά για μετάβαση,μεγάλο παπί το λένε εξάλλου. Εγώ είμαι λίγο κάτω απ'το 1,80 με το εντούρο είχα ένα θέμα,μ'αυτό είμαι κομπλέ,θα πατάς με το ένα πόδι υποθέτω καλά αν έχεις το άλλο στο μασπιέ.Κοντό δεν το λες αλλά δεν χάνεις τίποτα αν δοκιμάσεις. Συντήρηση την κάνεις μόνος σου αν τα δεις κάποιες φορές. Έχει μπόλικα θέματα για xt,τσέκαρε: https://www.google.gr/search?q=yamaha+xt+mybike&oq=yamaha+xt+mybike&aqs=chrome..69i57j69i60l3j0l2.5724j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλορίζικο Crazy TSach!! Κ προσοχή με τις σούζες....!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλορίζικο, σιδερένιος. Όμορφο είναι, αλήτικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ωραιος καλοριζικο και καλοσουζο το χτ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κωστα δεν εβγαλες καινουρια αδεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κωστα δεν εβγαλες καινουρια αδεια? Δεν σε καταλαβαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δεν σε καταλαβαίνω. Οταν εκανες την μεταβιβαση δεν εβγαλες νεα αδεια με τα στοιχεια σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Οταν εκανες την μεταβιβαση δεν εβγαλες νεα αδεια με τα στοιχεια σου? Σε 2 μέρες μου είπαν. Αθήνα βλέπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Το έβλεπα καιρό το XT σου στις αγγελίες και το "λυπόμουν" να μένει εκεί γιατί φαινόταν στην πένα. Πολλά ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι με την καινούρια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες