Jump to content
CrazyTsach

Επιτέλους το σωστό xt

Recommended Posts

ωραιος καλοριζικο καλοταξιδο... αυτο ειναι χτ.... motard φαση... και παντα στην μια ροδα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κωστακη στα ειπα από κοντα,στα λεω και από δω....Καλοριζικο,καλογκαζωτο,καλοστριφτο και πανω από όλα να εισαι παντα ορθιος(if you know what i mean)!!!!

Ξερεις πολύ καλα τι λεφτα εχω ριξει πανω σε αυτό το μηχανακι,τι πρωσοπικη εργασια εχω ριξει και πανω από όλα ποσο πολύ το εχω αγαπησει!!! να το εχεις παντα πενα να το αγαπας και να το σεβεσε για να σε σεβετε!!! Καλοριζικο και παλι και να εχετε πολλα καλα ασφαλη και απροβλιματιστα χιλιόμετρα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοτάξιδο, άπεφτο, καλόστριφτο και πάντα όρθιος!!

για να κανονιστούμε τώρα όμως!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'στε καλά παιδιά,θέλω να το καβαλήσω και δεν μπορώ,οι ασφαλιστικές κάνουν τα δικά τους.

Ενώ είχα ασφαλίσει xt με το Α2 κι ενώ πήγα στην ίδια εταιρία,μου κάνουν δεν γίνεται,έχει αλλάξει το δίπλωμα απ'τον Γενάρη του 13,"Το γνωρίζω,ανανεωμένο δίπλωμα έχω κι οδηγούσα ίδια μηχανή",εμείς από το φεκ (ή κάπως έτσι) ξέρουμε πως είναι μέχρι 400 κυβικά,δεν μπορούμε να σας ασφαλίσουμε..

Σολάρουν λέμε,αφήστε που στο χαρτί της άδειας,η σφραγίδα είναι στο πίσω μέρος και από τα στοιχεία της μηχανής δεν φαίνεται τίποτα.

Ακόμα και τώρα δεν με θέλει το ρημάδι :P.

Θα στρώσει όμως η φάση,που θα πάει;!..

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ειμαι σε ιδια φαση, για λεγε πως ειναι η μεταβαση απο παπι σε χτ?

το μοταρδ ειναι σχετικα κοντο; φτανεις ευκολα κατω; ειμαι 1.70.. καιει; απο συντηρηση τι λεει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ειμαι σε ιδια φαση, για λεγε πως ειναι η μεταβαση απο παπι σε χτ?

το μοταρδ ειναι σχετικα κοντο; φτανεις ευκολα κατω; ειμαι 1.70.. καιει; απο συντηρηση τι λεει?

Δεν νομίζω πως υπάρχει καταλληλότερο σ'αυτά τα λεφτά για μετάβαση,μεγάλο παπί το λένε εξάλλου.

Εγώ είμαι λίγο κάτω απ'το 1,80 με το εντούρο είχα ένα θέμα,μ'αυτό είμαι κομπλέ,θα πατάς με το ένα πόδι υποθέτω καλά αν έχεις το άλλο στο μασπιέ.Κοντό δεν το λες αλλά δεν χάνεις τίποτα αν δοκιμάσεις.

Συντήρηση την κάνεις μόνος σου αν τα δεις κάποιες φορές.

Έχει μπόλικα θέματα για xt,τσέκαρε:

https://www.google.gr/search?q=yamaha+xt+mybike&oq=yamaha+xt+mybike&aqs=chrome..69i57j69i60l3j0l2.5724j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε καταλαβαίνω.

Οταν εκανες την μεταβιβαση δεν εβγαλες νεα αδεια με τα στοιχεια σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν εκανες την μεταβιβαση δεν εβγαλες νεα αδεια με τα στοιχεια σου?

Σε 2 μέρες μου είπαν.

Αθήνα βλέπεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έβλεπα καιρό το XT σου στις αγγελίες και το "λυπόμουν" να μένει εκεί γιατί φαινόταν στην πένα. Πολλά ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι με την καινούρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα