HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με το smartphone σας, πιανετε τις εξωπραγματικες ταχυτητες 3-4G? Aν ναι με ποιον παροχο? Εγω εχω βρονταφον και παιζω μονο με G & H To εψαξα μπας και εχω λαθος ρυθμιση στοι κινητο και δεν βρηκα κατι τετοιο Περιοχη Αθηνα κεντρο και ολα τα τριγυρω χωρια ( πειραιας-γλυφαδα-περιστερι κλπ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Αναφέρετε και την περιοχή που πιάνεται 3g/4g καθώς παίζει σημασία. Εγώ wind g/h και σπάνια 3g μόνο σε συγκεκριμένα μέρη (πχ Αγία Πελαγία). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Κι εγώ Η και μερικές φορές Η+ παίζω...Αυτά τα σύμβολα σε τι ταχύτητες αντιστοιχούν; Είναι λιγότερο από 3g-4g; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Τραγικά λιγότερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Με την cosmote εχω 4g σπιτι μου(πειραιας) κ στα περισσοτερα μερη 3g. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 το 4G θελει ενεργοποιηση και δεν το εχω κανει ακομα. Γενικα ειμαι σε Η και Η+ με το καινουργιο κινητο. Σε καποια φαση με το Η+ επιανα 2 και κατι ΜΒ το δευτερολεπτο. μολις δοκιμασω και το 4G, θα ενημερωσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Vodafone... Χάλια το 3G 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Vodafone... Χάλια το 3G έλα στην cosmote να δεις τι σημαίνει χάλια δίκτυο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 έλα στην cosmote να δεις τι σημαίνει χάλια δίκτυο... Δίκαρτο έχω! :P Με Cosmote δεύτερη κάρτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Αυτό το ''Η ή Η+'' τι σημαίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 αν ξερεις αγγλικα και εχεις ορεξη, διαβασε εδω οπως λεει καπου κατω το Η πιανει κατεβασμα μεχρι 14 μεγαμπιτσ ενω το Η+ μεχρι 56μεγαμπιτς ειναι η τεχνολογια μετα το 3G 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) αν ξερεις αγγλικα και εχεις ορεξη, διαβασε εδω οπως λεει καπου κατω το Η πιανει κατεβασμα μεχρι 14 μεγαμπιτσ ενω το Η+ μεχρι 56μεγαμπιτς ειναι η τεχνολογια μετα το 3G Α γειααα σου! Αυτό πίστευα και γω. Αρα υπάρχει κάποιο λάθος στον τίτλο του θέματος και σε αυτά που μας λέει ο φίλος HLIAS και ο φίλος gkourmoul1 πιο πάνω. Ουσιαστικα το Η είναι 3,5 G και οχι στην αρχή της κλίμακας. Πιθανότατα το μπερδέυουν με το Edge που είναι μια βελτίωση του Gprs. Ή πρόγονος του 3G. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον Giannis85 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Αν πιάνετε ρε παιδιά Η ή Η+ τότε πιάνεται παραπάνω από 3G !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Α γειααα σου! Αυτό πίστευα και γω. Αρα υπάρχει κάποιο λάθος στον τίτλο του θέματος και σε αυτά που μας λέει ο φίλος HLIAS και ο φίλος gkourmoul1 πιο πάνω. Ουσιαστικα το Η είναι 3,5 G και οχι στην αρχή της κλίμακας. Πιθανότατα το μπερδέυουν με το Edge που είναι μια βελτίωση του Gprs. Ή πρόγονος του 3G. Πιθανόν να έχετε δίκιο. Το Η το 'χα για πιο χαμηλό από το 3g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στο χωριό μου 15 χιλιόμετρα έξω απο τον Πύργο Ηλείας έχω HSDPA (H) και με μια εφαρμογή speed test βρίσκω οτι έχω 5,5 Mbps κατέβασμα.Μέσα στον Πύργο έχω H και 3,0-3,7 Μbps κατέβασμα. Κοσμοτε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον Giannis85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Πιθανόν να έχετε δίκιο. Το Η το 'χα για πιο χαμηλό από το 3g Γιωργο το Η ειναι μεταγενεστερο του 3G, ειναι ιδια γενια απλα ιο εξελιγμενη δες και λιγο εδω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τώρα που μιλάμε μου βγάζει ένδειξη Η το κινητό. Φορτώνει youtube για πλάκα. Και μαμώ τις συνδέσεις έχω τελικά!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον gkourmoul1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Που θα πεις χουριο τον Πειραια.. Μπουρτζοβλαχε!!! Μεχρι και Η+ πιανεις στα μερη μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Με Η παιζω τις περισσοτερες φορες. Το Η ειναι πιο καινουργιο απο το 3G. Σε τεστ στο κινητο ,μου εβγαλε καπου 8 down/7 up Πιο πολυ up απο τη συνδεση στο σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ελα,. οκ.. εχω χρονια δηλωσει οτι ειμαι στραβαδι οποτε πιστευω δικαιολογουμαι ε? Ε φανταστικοι συμφορουμιτες μου? Σορρυ γκαις δεν τοηξερα. Βασικα ειχα ρωτησει εναν τυπα που υποτιθεται (τελικα) οτι ξερει και ειχα λαβει τετοιες απαντησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Τι να περιμένεις από άνθρωπο που καβαλάει XT500...???!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 αντε συγχωρεμενος επειδη εισαι καλο παιδι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Καλές οι ταχύτητες που λέτε, αλλά με ογκοχρέωση που έχουν -συνήθως- οι συνδέσεις αυτές από ένα πολύ μικρό όριο και πάνω, σάμπως θα κατεβάσετε κανά torrent με ταινία Bluray ασυμπίεστη 25GB μέγεθος και σας νοιάζει τόσο πολύ ο χρόνος που θα κατέβει; Ή απλά για την αίσθηση του πως ανοίγει σελίδες στο internet σας ενδιαφέρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Eίναι βασικό το πόσο γρήγορα θα ανοίξει μια σελίδα πχ στο Mybike με κάμποσες φωτογραφίες εντός. Προφανώς και δεν μιλάμε για κατέβασμα mkv. Απλά πολλές φορές δεν μπορούμε καν να κατεβάσουμε μια εφαρμογή λίγων mb από το market. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες