Jump to content
geokaf

βελτιωση και aftermarket αξεσουαρ σε honda cbf 125

Recommended Posts

Ωραια ειναι...ειναι αρκετα πιο ψηλη απο την εργοστασιακη..και ειδεσ καμια διαφορα??τι τιμη εχει περιπου??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στις ταχύτητες όχι στην προστασία από τον αέρα υπήρχε μια βελτίωση. Αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει γύρω στα 70€, αρκετά χρήματα που ίσως δεν αξίζουν την αγορά της.

Επειδή βλέπω ότι σπαταλάς αρκετά λεφτά για εμφανισιακές λεπτομέρειες που δεν κάνουν διαφορά, θα σου έλεγα από την εμπειρία που έχω με το μηχανάκι οι μόνες αλλαγές που αξίζουν είναι η ολόσωμη εξάτμιση και ίσως το κοντύτερο γρανάζωμα. Η εξάτμιση βέβαια κοστίζει αρκετά λεφτά αλλά όποτε την ακούς στο φανάρι πάντα θα λες ότι άξιζε τα λεφτά της η πουτ..α ...

Τροποποιήθηκε από τον stelakis1914

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχ εεε και μονο που θα ακουγετε λιγο καλα ειναι..απλα το μηχανακι ειναι στην εγγυηση ακομα και δεν θελω να βαλω εξατμιση και γραναζομα ακομα...αργοτερα αυτα..αμα μπορεις μια φωτο θα ηταν οτι πρεπει γιατι στο internet δεν την βρισκω πανω σε μηχανακι..μονο πανω στο κουτι...τι εξατμιση εχεις βαλει και με τι γραναζωμα το εχεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλιστα. μια χαρα..εγω μονο τα grips οπως ειπα και το tankpad εχω βαλει και μια λαμπα xenon τυπου, 50 ευρω συνολο εχω ακομα καιρο για εξατμηση..φιλτρο πως και δεν εχεις βαλει ακομα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλτρο αέρα η Κ&Ν έβγαλε αργότερα, διαφορετικά θα ήταν πιθανόν να το έχω βάλει και αυτό. Πλέον λεφτά δεν υπάρχουν, ότι βάλαμε, βάλαμε...

Τροποποιήθηκε από τον stelakis1914

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κν??οπου και να ψαξω μονο χοανα βρισκω δεν και το dna που κουμπωνει αμεσως..καλα ναι σιγουρα λεφτα μηδεν..σιγα σιγα(εως πολυ σιγα θα ελεγα) θα μπουνε 5-6 συγκεκριμενα πραματακια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα ψαχνοντας ακομα για το ζελατινα για το cbfaki ειδα καποιες που γραφανε double bubble windscreen,τι εννοει ο ποιητης?

ποια η διαφορα με τις αλλες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια...εχω μια απορια(παλι)..σκεφτομαι μιας και παρηγγειλα λαστιχακια για το cbfaki μου (τα michelen pilot street) να βαλω σωληνακι υψηλης :peep:στο μπροστα φρενο...θα εχω καμια διαφορα-βελτιωση στο φρενο??αξιζει??και εχετε να μου πρωτεινετε τιποτα??

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα ψαχνοντας ακομα για το ζελατινα για το cbfaki ειδα καποιες που γραφανε double bubble windscreen,τι εννοει ο ποιητης?

ποια η διαφορα με τις αλλες??

Καλησπερα παιδια...εχω μια απορια(παλι)..σκεφτομαι μιας και παρηγγειλα λαστιχακια για το cbfaki μου (τα michelen pilot street) να βαλω σωληνακι υψηλης :peep: στο μπροστα φρενο...θα εχω καμια διαφορα-βελτιωση στο φρενο??αξιζει??και εχετε να μου πρωτεινετε τιποτα??

Double buble εννοει φιλε μου πως η ζελατινα εχει πιο μεγαλη κουρμπα(καμπυλη)κι ετσι διωχνει

πιο μακρυα τον αερα.

Για το δευτερο που ρωτας,τσεκαρε εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικες ερωτησεις προς κατοχους...

1.Βλεπω στο νετ οτι το cbf125 βγαινει και με μανιβελα εξωτερικο ενω εδω ελλαδα δεν το εχει...

Παιζει να γινεται καμια μοντα αν θελει καποιος να του βαλει?

2.Απο καταναλωση ισχυει ολα αυτα που λενε με ενα γεμισμα 600+ αυτονομια..?(παντα σε εργοστασιακη μορφη μιλαω...)

3.Απο αξιοπιστια τι λεει?Εχει βγαλει κανα ελατωμα αυτα τα χρονια(κανα 5αρι νομιζω...) που ειναι στην αγορα..?

4.Απο θεμα λειτουργιας στον δρομο με τι χιλιομετρα λειτουργει "ανετα" και τι τελικη εχει..?

5.Το μοτερακι που φοραει ειναι απο αλλο μοντελο(πχ.xr125..?) ή σε αυτο το μοντελο το πρωτοφορεσαν?

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

600+ ,(πολη)τσεκ

51000 χμ,καμια απολυτως βλαβη τσεκ

κανενα σερβις εκτως απο λαδια τσεκ

γκαζι παπιου τσεκ

φρενα αναρτησεις της πλακας τσεκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 και 5: Δε γνωρίζω.

2 και 3: Απάντησε ο αποπάνω.

4: Άνετα μέχρι 90 km/h, τελική 120 km/h θεωρητικά (δεν την έχω πιάσει).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις αυτό το θέμα: http://www.mybike.gr...87%CE%BB%CE%BC/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτά που ειπαν τα παιδιά και πιο πανω..το καλυτερο είναι να δεις το θέμα που έβαλε ο ritchie που έχω κανει ενα ριβιου για το cbf μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοντέλο με την μανιβέλα είναι μόνο για την αγορά της Ασίας και δεν έχει εισαχθεί στην Ευρώπη.

Το μοτέρ του είναι σχεδιασμένο για αυτό το μοντέλο και κάλυπτε τις προδιαγραφές EURO 3 που κανένα από τα αντίστοιχα παλαιότερα μοτέρ δεν τηρούσε. Η φημολογία ότι φοράει μοτέρ από άλλα μοντέλα (XR125, Innova κτλ.) είναι ράδιο αρβύλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοτερ ειναι σαν του xr125l ... βαλτου ενα ρυθμιστη μειγματος takegawa εξατμιση φιλτρο κ εναν εκκεντροφόρο με λιγεσ παραπάνω μοιρεσ μονο κ εισαι κομπλε δεν θα χαλασει ποτε k θα κερδισεισ παντου ...

Ο από πάνω λέει κάτι για XR125L, δεν ξέρω αν ισχύει. Απ΄ ότι έψαξα, έχουν ίδια διάμετρο x διαδρομή και σχέση συμπίεσης, κάτι που ενισχύει τον ισχυρισμό. Διαφορετική τροφοδοσία βέβαια. Οπτικά οι ομοιότητες νομίζω περιορίζονται στον κύλινδρο.

EDIT : O Στέλιος είναι καλύτερα ενημερωμένος.

Τροποποιήθηκε από τον estebahn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ερωτηση 5 δεν ειναι για φτιαξιμο και μοντες αλλα για αν δω αν το μοτερακι αυτο το πρωτοβαλανε σε αυτο το μοντελο ή ηταν δοκιμασμενη λυση απο καποιο αλλο...

Για την 1 ερωτηση το καταλαβα αυτο οτι σε αλλη χωρα το βγαζουν με μανιβελα αλλα αν θελει καποιος να το μετατρεψει μπορει..?Θα μου πεις ποιος ο λογος ελαμου ντε απλα μου σκαλωσε βλεποντας οτι χρησιμοποιησαν το ιδιο καπακι καμπανας αλλα εκλεισαν την τρυπα για τον αξονα της μανιβελας και αφησαν ομως να φιανεται οτι κατι(το στρογγυλο κατω αριστερα στην φωτο..) υπαρχει εκει...χαχαχαχα..

5999653_2_b.jpg

dsc01359.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η ερωτηση 5 δεν ειναι για φτιαξιμο και μοντες αλλα για αν δω αν το μοτερακι αυτο το πρωτοβαλανε σε αυτο το μοντελο ή ηταν δοκιμασμενη λυση απο καποιο αλλο...

Για την 1 ερωτηση το καταλαβα αυτο οτι σε αλλη χωρα το βγαζουν με μανιβελα αλλα αν θελει καποιος να το μετατρεψει μπορει..?Θα μου πεις ποιος ο λογος ελαμου ντε απλα μου σκαλωσε βλεποντας οτι χρησιμοποιησαν το ιδιο καπακι καμπανας αλλα εκλεισαν την τρυπα για τον αξονα της μανιβελας και αφησαν ομως να φιανεται οτι κατι(το στρογγυλο κατω αριστερα στην φωτο..) υπαρχει εκει...χαχαχαχα..

5999653_2_b.jpg

dsc01359.jpg

νομιζω πως αυτό με την μανιβέλα είναι το honda stunner 125..είναι ίδιο απλα σε μερικές χώρες είναι με αυτήν την ονομασια και είναι με καρμπ. και όχι injection όπως εισάγεται στην χώρα μας..

τώρα αν μπορείς να βάλεις την μανιβέλα δεν το ξέρω,όντως υπάρχει κάτι που είναι σαν να λείπει..αλλά είναι χονταρα που σημαίνει οτι δεν θα μεινει ποτε..αλλά και να μείνει το βαζεις σκαστο και πέρνει αμέσως, 128 κιλά είναι σπρωχνετε πανευκολα.. ;)

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συνέχεια του θέματος εδώ http://www.mybike.gr/topic/75694-honda-cbf-125cc%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-6000-%CF%87%CE%BB%CE%BC/ που γράφω εμπειρίες και τις αλλαγές που κάνω κατά καιρούς στο cbfακι μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα