Jump to content
μάθο...

Πόλεμος φαμίλιας...χεχε...Duck VS scooter VS nowaythat

Βροντατσηδες @ Φουρτουνατσηδες...καλά και παπάτσηδες!  

109 ψήφοι

1. 1. Σε ποια φαμιλια ανηκεις;

• Duck family...ο πάπιος ρε;...Το δεξι μου χερι!
    • Scooter family...σκουτεροπαιδα και τα μυαλα στα καγκελα
    • nowaythat family...μην χε...σκουτερ;παπι;ΠΟΥΤΕ!
    • Εγω ειμαι διπλό ταμπλο...duck+scooter(εσυ εχεις ολα τα καλα-μπλιαχ-μαζι)

Recommended Posts

Κλαίει όταν πάει να το αγοράσει

Κλαίει όταν μείνει από μπαταρία

Κλαίει εάν του πέσει το μηχανάκι κάτω

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κλαίει σε στύλ πα πα πα γιατί βρωμολογάει από την αλυσσίδα, γιατί η σέλα του μπαίνει στο ποπό, γιατί για να φρενάρει κάνει δύο ευχέλαια, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι με τη στάση παπόβιου ανακατεύει με το πόδι και μια μπρός και μια πίσω, γιατί κουβαλάει το κρανάκι του στο χέρι, γιατί για να μεταφέρει ένα τενεκέ λάδι το ψάχνει μισή μέρα για να ανακαλύψει ότι δεεεε μπορεί, γιατί δεν μπορεί να το οδηγήσει με την πατερίτσα στον αριστερό ώμο, να ακουμπάει στο πάτωμα και χαλαρά με το δεξί γκάζι φρένο και πολλάααααααα άλλα ακόμα ! :crazy: :crazy: :crazy:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το wave110i περιμενω βαρια 2λ/100χλμ. Στο "δικο" μου στρωσιμο που του εκανα, (σφιχτο μοτερ ακομα και τωρα με συνεχη ανοιγοκλεισιματα για να στεγανοποιησει ο κυλινδρος στα ελατηρια του εμβολου) ειδα 2,5λ/100χλμ.

Δεν καταφερα να δω παραπανω.

Οσο αφορα τα γουστα αναμεσα σε scoot και παπι, για μενα που απεχω απο την δουλεια μου 13 μετρημενα χιλιομετρα και θελω την οικονομικοτερη λυση για μεταφορικο μεσο που υπαρχει, το wave ειδικα, ηταν μονοδρομος.

Εντυπωσιακα φρενα για την φόρα που μπορει να μαζεψει, πλαισιακι με ικανοποιητικοτατη συνοχη. Κατι που το φοβομουν να σας πω και ειναι και θεμα ασφαλειας, αλλα ολα καλα.

Ακομα και οι αναρτησεις,τωρα που ειναι ακομα καινουργιο ειναι σουπερ. Αν γινουν σομιεδες, ε τοτε μπορει να ξοδευτω κανενα..........................................50ρικο :tooth: (ή λεω και πολλά? :what: ) για να τις κανω καινουργιες.

Καθαρισμα αλυσιδας? Νταξ δεν θα αγχωθω και ιδιαιτερα αν δεν το κανω και παντα στην ωρα του και σωστα. Θα δωσω 17 ευρα και θα παρω καινουργια αλυσιδογραναζα και τελος.

Οσο για τα υπολοιπα που ψαχνετε απο τα μικρα πρα-πρα σας, τα ακουω βερεσε. Ταξιδια και βολτες και γκαζΑ και φρενα και στριψηματα ,.......................πφφφφφφ :beee: .

Εχω και μεγαλη μοτόρα που ανυπομονει να καλπασει σαν χαρουμενο κουταβι που το βγαζεις βολτα. :sopase:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά πάντως τη μεγάλη μοτόρα με τα μεγάλα έξοδα την εγκατέλειψα από το 2001 και δε το μετάνιωσα μιας και ούτε την έστριβα όπως έπρεπε ούτε την πήγαινα γενικά όπως έπρεπε οπότε ποιός ο λόγος είπα?

Κανένας !

Μετά βέβαια ανακάλυψα ότι με το σκουτεράκι άντε νάχα σε μια 500άρα βόλτα ότι θάχα μια διαφορά από κάποια μοτόρα μεγάλη πόσο?

Ένα τέταρτο?

Μισή ώρα?

Δε με χαλάει προσωπικά καθόλου.

Βέβαια θα μου πεί ο αντίλογος ότι δεν έχεις την αίσθηση και λοιπά μπλά μπλά μπλά

Σωστόοοοοο :ok:

Δε με νιάζει πλέον προσωπικά !

Άν η πούγκα αντέχει μια χαρά και περί ορέξεως κολοκυθόπιττα ! :scooter::biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιοσεβαστε Σαββα δεν βαλλομαι αποκλειστικα εναντιον των αποψεων σου για τα scoot. Ελπιζω να μην το παιρνεις προσωπικα.

Απλα διατυπωνω και εγω την προτιμηση μου οπως ολοι με τις αιτιολογησεις μου.

Στην τελικη ειναι θεμα αισθησης και προσωπικου γουστου για το τι γουσταρει να καβαλαει ο καθεις για την αναψυχη του.

Αλλοιμονο αν ολοι ειχαμε τις ιδιες προτιμησεις. Ο κοσμος θα ηταν πολυ ανιαρος.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιοσεβαστε Σαββα δεν βαλλομαι αποκλειστικα εναντιον των αποψεων σου για τα scoot. Ελπιζω να μην το παιρνεις προσωπικα.

Στην τελικη ειναι θεμα αισθησης και προσωπικου γουστου για το τι γουσταρει να καβαλαει ο καθεις για την αναψυχη του.

Αλλοιμονο αν ολοι ειχαμε τις ιδιες προτιμησεις. Ο κοσμος θα ηταν πολυ ανιαρος.......

Ο κοσμος θα ηταν ανιαρος χωρις scooter?

Don't think so :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e::peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι καλέ μου Παναγιώτη προς Θεού, δεν παρεξήγησα τίποτα.

Είμαι υπέρ της απόψεως αυτής ακριβώς που είπες και άλλωστε ότι βλέπω και έχει 2 τροχούς και μηχανή το αγαπάω για να μη πω το λατρεύω και να πώ πλήρως όλη την αμαρτία μου,μ' αρέσουν όλα τα μηχανοκίνητα και τα κουτιά και τα σκάφη (αγαπάμε και προπελοφόρα μπεμπέ) και τα πάντα όλα.

Άν είχαμε όλοι τα ίδια, φοράγαμε τα ίδια ρούχα κλπ τότε θα πέφταμε να πεθάνουμε από βαρεμάρα.

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να οδηγήσω αξιοπρεπώς κάτι μεγάλο σε 2 τροχούς αλλά από τη μια η ηλικία από την άλλη η απροσδόκητη σούπα....δυστυχώς αποχαιρέτισα οριστικά τα <<Όπλα>>.

Γιαυτό λέω ότι λέω, μακάρι να μην έρθει αυτή η ώρα για κανέναν.

Τα λοιπά είναι απλά σκέψεις για να απαλυνθεί όσο είναι δυνατόν η χλαπάτσα.

Ο κοσμος θα ηταν ανιαρος χωρις scooter?

Don't think so :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e::peep:

Εσένα όταν περπατήσω, φτιάξω το σκούτερ και ξανακαβαλήσω θα σε ξεπουπουλιάσω παλιοζαγάρ ! :knuppel2:

Χοροπήδα όσο έχεις καιρό ....ακόμα ! :tooth::rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια! επιστρεφουμε στον χαβαλε λοιπον.

ΠΑΠΙ FTW!!!

Πισω και σας φαγαμε παλιοκαρεκλακιδες. 40 εναντιον 19!!! Ουυυυυ, που ειναι η ομαδα σας!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δειτε εδω ρε τεχνολογια σκουτερ

λεει παπι στην περιγραφη προφανως επειδη καποιος παπιοζος ζηλεψε και πηγε να κλεψει τη δοξα

Τροποποιήθηκε από τον parisstc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά παθαίνει ο κουτάκιας που το παλεύει ο κακομοίρης αλλά.......τι να κάνουμε δεν τόχει......! :rotfl:

Ρε σείς οι σκουτεράδες είναι υπεράνω, σιγά μην ψηφίζουνε και τέτοιες ιστορίες, παίρνουν το σκούτερ τους και ευτυχισμένοι ρολάρουν όμορφα χωρίς συμπλέκτες ή χράπα χρούπα με τη στάση παραπληγικού παπάκια και κόβουνε βόλτες.

Εγώ δεν μπορώ αλλιώς εδώ θάμουνα ή βόλτα? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βλέπω που είναι η απόλαυση να οδηγάς στο κέντρο της πόλης μια 14άρα, και ειδικά το καλοκαίρι με πήχτρα κίνηση, χωρίς να βρίσκεις να παρκάρεις....

Λίγο τραβηγμένο... :D

Μα ποιος μιλησε για 14αρι μεσα στην πολη ;)

Εγω μεσα στην πολη εχω το Yamaha FZ6 S2 Fazer ABS 2008.

Δεν ειναι τραβηγμενο ειναι η αληθεια.

Υπαρχουν μηχανες οπως το Honda CB250, CB400 και πολλες αλλες μηχανες μικρου κυβισμου που δεν ειναι vespa δεν ειναι scooter και δεν ειναι ducks. :)

σορρυ φιλε.....αλλα λες μ@@κιες.....Αυτοι που οδηγουν παπι-σκουτερ δεν σημαινει οτι δεν οδηγουν και μοτο η οτι δεν ευχαρστιουνται οδηγηση.....εισαι λαθος ή μπορει απλα να εκφραζεσαι λαθος.....ΒΑΣΙΚΟ πλεονεκτημα των παπιοσκουτερ στην πολη ειναι και η ασφαλεια.....και οποιος υποστηριζει οτι η μεγαλη μοτο ειναι ασφαλεστερη στην πολη μαλλον δεν οδηγει στους ιδιους δρομους με εμας.....ταπεινη μου αποψη

Σορρυ φιλε αλλα λες πολλες και μεγαλες μ@λ@κιες.

Σε απανταω αντιστοιχα οπως μου απαντησες παραπανω.

Γιατι εχει μεγαλο λαθος για την ασφαλεια οτι το παπι και το scooter ειναι ασφαλεστερα απο μια μηχανη που εχει ABS, CBS, Traction Control, μεγαλυτερα λαστιχα με καλυτερη προσφυση, γρηγοροτερο φρεναρισμα και μεγαλυτερη επιταχυνση.

Το μονο θετικο που εχουν οι παπιες και τα scooter ειναι οτι ειναι λεπτα, χωρανε να προσπερασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα και χαμηλοτερη καταναλωση μονο μεσα στην πολη γιατι εκτος πινουν πιο πολυ και απο τις μεγαλυτερου κυβισμου μηχανες.

Τιποτα αλλο.

Τροποποιήθηκε από τον pavlaras1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εχω παπι και μαλιστα το παπαι που εχει αφησει απο τις μεγαλυτερες ιστοριες...Ναι το αγαπαω,ναι δεν καει τιποτα και να στα ματια μου ειναι μουναρα.bjdo.jpg

ΑΛΛΑ.

Σκουτερ χρησιμοποιω και σκουτερ ψηφισα..Ναι εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο το παπι μου..Ναι εχει πιο πολλα εξοδα συντηρησης και καει και περισοτερο.Μια φορα ομως με το παπι το Πυργος-Μεγαρα δεν το κανω..Με το σκουτερ μου το εχω κανει και 5 φορες μη σου πω..Μεγαλυτερη ανεση,μεγαλυτερη αυτονομια,πιο καλα φρενα,πιο καλες αναρτησεις και καλυτερη προστασια απο αερα..Να προσθεσω οτι ειναι και πιο γρηγορο :crazy: :crazy: :crazy:

Παρτε και μια φωτο απο το πολυεργαλειο μου..Το δικο μου leatherman.

p4180010.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως τοτε Παυλαρα μου, εχουμε πολυ μεγαλη διαφορα οικονομικης επιφανειας, που αυτο εκ των πραγματων κανει δυσκολη την συνενοηση μεταξυ μας.

Αν το μαρουλι ειναι αυθονο, τοτε κανεις ο,τι θες και ως γνωστων περι ορεξεως ................ζαμπονοτυροπιτα :lol:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά σε κάποια θέματα είναι δεδομένη η κατάληξη.

Και ναι έχεις δίκιο ότι όποιος θέλει απέχει.

Ούτε εγώ είχα σκοπό να γράψω,όπως απέχω κι από πολλά αλλα θέματα εδώ και καιρο.

Απλά δε μπορώ να μη σχολιάσω όταν μπαίνω και διαβάζω μ@λ@κίες του τύπου:αυτοί που καβαλάνε παπιά είναι αυτοί που θέλουν απλά ενα μέσο μετακίνησης για τη πόλη και δεν είναι μοτοσυκλετιστές ή είναι κάγκουρες ή τα παπιά είναι για ιλικίες 16-20.

Αν κάποιοι έχουν πιάσει τη καλή και γουστάρουν να κυκλοφορούν με 1000 κυβικά στη πόλη με γεια τους και με χαρά τους,μαλ@κίες τέτοιες να μη λένε όμως.

Πάω στα 24 και καβαλάω παπί ακόμα περισότερο απ ότι μηχανή,απ τα 19 είμαι πάνω σε 2τροχα και μόνο σε δίτροχα παρόλο που έχω δίπλωμα και για αμάξι.

Είμαι κάγκουρας επειδή οδηγάω και παπί.

Η αληθεια πολλες φορες ποναει και δεν αρεσει σε πολλους.

Απλα συμβιβασου και αποδεξου το ;)

Προφανως τοτε Παυλαρα μου, εχουμε πολυ μεγαλη διαφορα οικονομικης επιφανειας, που αυτο εκ των πραγματων κανει δυσκολη την συνενοηση μεταξυ μας.

Αν το μαρουλι ειναι αυθονο, τοτε κανεις ο,τι θες και ως γνωστων περι ορεξεως ................ζαμπονοτυροπιτα :lol:

Φιλε μου τα ειπες πολυ ωραια και τεκμηριωμένα.

Ολα ξεκινουν και τελειωνουν συμφωνα με το χρημα.

Εαν εχεις χρημα και δεν τελειωνει ποτε κυκλοφορεις οπου θελεις μεχρι και με Honda Gold Wing GL1800 μεσα στην πολη οπως βλεπω μερικους στην γειτονια μου.

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αληθεια δηλαδη το τσουβαλιασμα και το ταμπελιασμα?

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ποιος μιλησε για 14αρι μεσα στην πολη ;)

Εγω μεσα στην πολη εχω το Yamaha FZ6 S2 Fazer ABS 2008.

Δεν ειναι τραβηγμενο ειναι η αληθεια.

Υπαρχουν μηχανες οπως το Honda CB250, CB400 και πολλες αλλες μηχανες μικρου κυβισμου που δεν ειναι vespa δεν ειναι scooter και δεν ειναι ducks. :)

Σορρυ φιλε αλλα λες πολλες και μεγαλες μ@λ@κιες.

Σε απανταω αντιστοιχα οπως μου απαντησες παραπανω.

Γιατι εχει μεγαλο λαθος για την ασφαλεια οτι το παπι και το scooter ειναι ασφαλεστερα απο μια μηχανη που εχει ABS, CBS, Traction Control, μεγαλυτερα λαστιχα με καλυτερη προσφυση, γρηγοροτερο φρεναρισμα και μεγαλυτερη επιταχυνση.

Το μονο θετικο που εχουν οι παπιες και τα scooter ειναι οτι ειναι λεπτα, χωρανε να προσπερασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα και χαμηλοτερη καταναλωση μονο μεσα στην πολη γιατι εκτος πινουν πιο πολυ και απο τις μεγαλυτερου κυβισμου μηχανες.

Τιποτα αλλο.

το μαλακιες πηγαινε στα λεγομενα σου οτι οδηγουν παπι η σκουτερ οσοι δεν ευχαριστιονται οδηγηση και δεν εχουν μεγαλη μοτο και και και.....το αλλο περι ασφαλειας ηταν λιγο ασχετο αλλα ισχυει. ο μεγαλυτερος εχθρος σου στην πολη ειναι το βαρος και η αδρανεια, αυτα σε συνδυασμο με το νευρο και την δυναμη των μεγαλων μοτο ειδικοτερα στον ελληνικο ασφαλτοταπητα των πολεων που ειναι λες και τον εχεις περασει βουτυρο φερνουν συνηθως ασχημα αποτελεσματα......φιλικα και σορρυ αν σε προσβαλα αλλα το παραπανω post σου ηταν λιγο "κραχτης" :na_mB:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδί μου και εσύ, έχει fazer 600 για δουλειά παπιού μέσα στην πόλη. Τι δεν καταλαβαίνεις???

Τροποποιήθηκε από τον pantheman
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αληθεια δηλαδη το τσουβαλιασμα και το ταμπελιασμα?

Ειναι αληθεια οτι συνηθως οι φτωχοι καγκουρες διαλεγουν παπια και οι φτωχοι φλωροι αγοραζουν scooter 1.000-2.000 ευρω.

Ειναι αληθεια οτι οι πλουσιοι καγκουρες αγοραζουν Ducati και οι πλουσιοι φλωροι αγοραζουν Yamaha T-Max 530 12.000 ευρω.

Φυσικα υπαρχουν και οι καγκουρες μεσαιας ταξης που αγοραζουν XT660 και οι φλωροι μεσαιας ταξης που αγοραζουν αντιστοιχα scooter 5.000-6.000 ευρω.

Και φυσικα υπαρχουν και καποιοι που ειναι οι εξαιρεσεις στους κανονες που συνηθως ειναι λιγοι οπως παντρεμενη, οικογενειαρχες, αυτη που ειναι συνηθως μεγαλης ηλικιας και αλλοι που δεν θελουν να παρανομουν ή να κανουν καφριλες ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδί μου και εσύ, έχει fazer 600 για δουλειά παπιού μέσα στην πόλη. Τι δεν καταλαβαίνεις???

Φιλε ειχα παπια και scooter's πριν απο 20 χρονια.

Οσο και να θελεις να δειξεις οτι τα παπια ειναι η καλυτερη επιλογη ή τα scooter και να ειρωνευεσαι εχεις αδικο.

Το οτι δεν μπορεις και ισως δεν μπορεσεις ποτε να αγορασεις πραγματικη μηχανη δεν σημαινει οτι αυτα που δεν φτανεις θα τα παρουσιαζεις ως χειροτερες επιλογες.

Αυτην την στιγμη εχω 3 μηχανες 600-1000-1400 και οι τρεις ειναι για διαφορετικη χρηση.

Αυτοι που εχουν TMAX530 12.000 ευρω για μεσα στην πολη το θεωρεις φυσιολογικο και εαν εχει καποιος Fazer 600 δεν ειναι φυσιολογικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνα με τα λεγομενα σου υπαρχουν μονο 2 κατηγοριες οδηγων....οι καγκουρες και οι φλωροι που απλα αλλοι το φυσανε και αλλοι οχι......αντε και τα γεροντια που πανε στην λαίκη με το τελαρο πισω....αλλα και αυτοι μαλλον καγκουρες θα ηταν μικροι και μαλιστα φτωχοι......σωστα???

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μαλακιες πηγαινε στα λεγομενα σου οτι οδηγουν παπι η σκουτερ οσοι δεν ευχαριστιονται οδηγηση και δεν εχουν μεγαλη μοτο και και και.....το αλλο περι ασφαλειας ηταν λιγο ασχετο αλλα ισχυει. ο μεγαλυτερος εχθρος σου στην πολη ειναι το βαρος και η αδρανεια, αυτα σε συνδυασμο με το νευρο και την δυναμη των μεγαλων μοτο ειδικοτερα στον ελληνικο ασφαλτοταπητα των πολεων που ειναι λες και τον εχεις περασει βουτυρο φερνουν συνηθως ασχημα αποτελεσματα......φιλικα και σορρυ αν σε προσβαλα αλλα το παραπανω post σου ηταν λιγο "κραχτης" :na_mB:

Κανενα προβλημα φιλε μου δεκτα τα σχολεια σου και ευχαριστω για την διευκρινηση.

Πιο πολλες πτωσεις εχω με παπια και scooter παρα με μηχανες.

Μπορει το παπι και το scooter να ειναι πιο ελαφρια οπως λες αλλα τα λαστιχα παντα ειναι χαλια οπως και τα φρενα και παντα θα εχεις ενα γλιστριμα και μια πτωση.

Η μεγαλη μηχανη εχει βαρος αλλα εαν φορας λαστιχα με καλη προσφυση εχεις πολυ καλυτερο φρεναρισμα και ας εχεις μεγαλυτερο βαρος.

Η μεγαλες μηχανες εχουν χαρτες κινητηρα οταν εισαι στην πολη δεν χρειαζεται να εχεις 200 ή 150 αλογα την ρυθμιζεις στα 100 αλογα που και αυτα παλι πολλα ειναι.

Επισης η μεγαλες μηχανες εχουν τουλαχιστον 4 πιστονες monoblock δαγκανες με μεγαλους δισκους που δυσκολα να μην φρεναρουν πιο αμεσα.

Οι μεγαλες μηχανες εχουν μεγαλυτερη συμπιεση στο κινητηρα και οταν κατεβαζεις ταχυτητα φρεναρει η μηχανη απο τον κινητηρα πολυ γρηγοροτερα απο εναν παπι ή σκουτερ.

Εαν υπηρχε εστω και μια περιπτωση που το παπι ή το scooter ηταν καλυτερο απο τις μηχανες τοτε σιγουρα στα MotoGP θα βλεπαμε Scooter και Παπια.

παυλαρα,πως θα χαρακτηριζες αυτους που εχουν βεσπα?ειδικοτερα την παλαια..

Vespa ειναι οι ανθρωποι που αναπωλουν το παρελθον.

Vespa και καγκουρια ή φλωρια δεν ταιριαζουν.

Vespa = Retro.

ΑΡΑ ολοι ειναι καγκουρες... μαλιστα.

Ολοι δεν ειναι καγκουρες αλλα σιγουρα ειναι το 20-30% των μοτοσυκλετιστων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...