Jump to content
NORMANN

Ενα πρωινο....(πικροχολα σχολια)

Recommended Posts

Αυτη δεν ειναι μια συνηθισμενη πεθερα.Ειναι και οι 7 θανασιμες πεθερες μαζι.Καλο κουραγιο,και ευχομαι να διατηρησεις το χιουμορ σου.Κανει καλο σε εσενα,αλλα και στους αλλους. :cheers:

:cheers: αν και δε βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση(ειδικα σειρες και ταινιες)μου εχουν πει οτι ειναι πολυ παραστατικη και φυσικη σειρα αυτοτελων επεισοδιων(στον ΑΛΦΑ?).Μα και η τεχνη(ιδ.ο κινηματογραφος )μεσα απο τη ζωη βγαινει, ισως πιστη αναπαρασταση, αλλά παντα με καποια δοση υπερβολης στις κωμωδιες για να μπορεσει να ανατραπει η συμβατικη λογικη του θεατη και να σκασει στα γελια.Η δικη μου ειναι τετραπαχη (δεν ειμαι βεβαιος οτι ειναι κακοψυχος ανθρωπος,απλως εχω καταλαβει τα τελευταια χρονια-πριν δεν ειχα δειγματα-οτι δε με παει με τιποτα...).Πώς αλλιως θα μπορουσα να την περιγραψω, ως κοντοχοντρο βαρελι κρασιου, ως καρετα-καρετα, ως foca monachus-monachus???Δε θα γελαγα με αυτα τα συμπαθη ζωακια...Οπότε προχτες φανταστηκα να την παραστησω σαν ενα θηλυκο φαλαινοκαρχαρια ή φυσητηρα που ρουφαει τονους θαλασσινου νερου, καταπινοντας με παφλασμους ο,τι ζωικο και φυτικο λαχει μπροστα του, κατι σαν το θρυλικο Μομπυ Ντικ ή το Μεγα Κητος που καταπιε καποιο βιβλικο προσωπο (ή το γέρο-Τζεπέτο και τον Πινοκιο...)??/// Γκαβοντόλια τα ελεγαν οι παλιοι θαλασσινοι του Αιγαιου αυτα τα τεραστια κητη... :) /// Μετα, επειδη μπροστα στο λιλιπουτειο συζυγο της,συνταξιουχο καπετανιο, δειχνει τιτανοτεραστια,παρορμητικη και ¨επικινδυνη" ειπα να την παρομοιασω με τη δινη του Μαελστρομ,το φοβο και τον τρομο ολων των αρχαιων βορειων ναυτικων...χαχαχαχα.Κλεινω γι' αποψε,γιατι οπου ναναι επιστρεφει η δικια μου απο τη δουλεια... :cheers: Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αλήθεια..... δε σε τρόμαξε ποτέ αυτό που λένε "κοίτα την πεθερά σου για να δεις πώς θά' ναι η γυναίκα σου σε μερικά χρόνια"? :sweatdrop:

Υ.Γ.

Στο MEGA είναι οι πεθερές.

Ξεκίνα να το βλέπεις (όποτε το βάλει σε επαναλήψεις πάλι), εσύ ειδικά δεν πρέπει να χάνεις επεισόδιο. :tooth:

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα ένα με την Πηνελόπη Πιτσούλη στο ρόλο της κακιάς πεθεράς (θεωρώ η πιο πειστική ως σατανική, φοβερή ηθοποιός σε τέτοιους ρόλους) με γιο της τον Συσσοβίτη.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υ.Γ.

Ξεκίνα να το βλέπεις (όποτε το βάλει σε επαναλήψεις πάλι), εσύ ειδικά δεν πρέπει να χάνεις επεισόδιο. :tooth:

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα ένα με την Πηνελόπη Πιτσούλη στο ρόλο της κακιάς πεθεράς (θεωρώ η πιο πειστική ως σατανική, φοβερή ηθοποιός σε τέτοιους ρόλους) με γιο της τον Συσσοβίτη.

όλα τα επεισόδια υπάρχουν Online, δεν χρειάζεται να περιμένει :crazy::tooth::

http://www.megatv.co...asp?catid=27838

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΠΙΜΥΘΙΟ οσοι ειστε ανυπαντροι, οταν με το καλο το αποφασισετε,φροντιστε η πεθερα σας να μενει πολλα πολλα χιλιομετρα μακρια....

True story.

:baby:

Ευγε για την γλαφυρότητα! Ενάντια στη στατιστική το δικό μου πρόβλημα είναι ο πεθερός. Πιο δύσκολη περίπτωση δυστυχως...

Τροποποιήθηκε από τον due

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια..... δε σε τρόμαξε ποτέ αυτό που λένε "κοίτα την πεθερά σου για να δεις πώς θά' ναι η γυναίκα σου σε μερικά χρόνια"? :sweatdrop:

Υ.Γ.

αν εννοεις το χαρακτηρα,την ιδιοσυγκρασια,τη συμπεριφορα...το θεωρω πολυ απιθανο να αλλαξει τωρα,αλλά ουτε και μετα... Καλος,ευγενικος και χαρουμενος ανθρωπος...Ένα ελαττωμα εχει και μοναδικο(το οποιο με τον α ή το β τροπο το μετριαζω ή το προσπερναω)...την περιοδικη κρεββατομουρμουρα!(χαμηλων τονων ).Και ειναι στα τριαντα πλεον...Εμφανισιακα καθε άλλο παρα απαρατηρητη περναει,γιατι ειναι οντως αστερατη και αυτο της δινει και μια καθημερινη νοτα χαρας και αισιοδοξιας...Μηπως μιλουσες για τα κιλα της μητερουλας? B) Εμ εκει χρειαζομαι ενδιαμεσο να μου ξεδιαλυνει το μελλον...πού να ξερω πώς θα ειναι τα πραγματα οταν εγω θα ειμαι στα 65...κι εκεινη στα 50??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(ετσι για να μη λενε οι κακεντρεχεις tzoutz & Mi_ka οτι ασχολουμαι μονο με το SR400 :D )

Εεεεεπ, με φώναξε κανείς;

:lol:

Με όλο το σεβασμό αγαπητέ Νορμανδέ, επίτρεψε με μου να διατυπώσω μία άποψη για τα οικογενειακά σου βασισμένη σε ελλειπή στοιχεία....

Το χειρίζεσαι με εντελώς λανθασμένο τρόπο, θα έλεγα σαν παιδί και όχι σαν ενήλικας και δη αρχηγός της οικογένειας.

Θα σου έλεγα να κάνεις ένα RESET και να λάβεις σοβαρά υπ΄όψιν τα παρακάτω:

1. Στην συγκεκριμένη σχέση, όπως και σε κάθε σχέση γονιού-παιδιού, την δύναμη την έχεις εσύ. Είσαι νέος, έχεις την ζωή μπροστά σου, την αγάπη και το μέλλον της γυναίκας σου, την θέση του άντρα του σπιτιού. Η πεθερά σου είναι μία γηράσκουσα κυρία, με προβλήματα υγείας, την οποία η ζωή σιγά σιγά προσπερνάει και περιθωριοποιεί. Εσύ ανεβαίνεις και ανθίζεις, για εκείνη υπάρχει μόνο η κατηφόρα. Μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός της οφείλεις συμπόνια, όποια και να είναι τα, πολλά είναι η αλήθεια, ελαττώματα της.

2. Μιας κι εσύ έχεις την δύναμη, εσύ θέτεις τους κανόνες. Η πεθερά σου αποζητά μεγαλύτερη επαφή μαζί σας, αυτό είναι ανθρώπινο, ακόμα και αν η ίδια το κάνεις με τον λάθος τρόπο θέλοντας να θέτει τους κανόνες αλλά και να ορίζει τις ζωές σας. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να οφεληθείτε όλοι σας. Απλώς πρέπει εσύ και η γυναίκα σου να θέσετε τους κανόνες και τα όρια και να της αναθέσετε ένα πιο δημιουργικό ρόλο στην ζωή σας. Επιτρέψτε της να συνεισφέρει ό,τι μπορεί, φαγητό, babysitting κλπ. και επιβραβεύστε την για αυτό. Θα είναι ευγνώμων, θα σε δει με άλλο μάτι και θα απορροφηθεί η ενέργεια της σε κάτι εποικοδομητικό.

3. Το βασικό πρόβλημα κατ΄εμέ είναι ότι η πεθερά σου σε απαξιώνει. Μήπως αυτό οφείλεται εν μέρει και στην δική σου καθολική απόρριψη; Προσπάθησε να βάλεις τα αρνητικά σου συναισθήματα στο περιθώριο, συμπόνεσε την για την κατάσταση της, δες την σαν την μάνα της γυναίκας σου και γιατί όχι σαν γυναίκα εν γένει. Γνώρισε την καλύτερα, γίνε φίλος της, φλέρταρε μαζί της [σοβαρά το λέω]. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να σε συμπαθήσει, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σε συμπαθήσει εάν έχει την αποδοχή σου! Αστεία τα οποία δεν μπορεί να καταλάβει ή κοροϊδία της κακοτυχίας της την πληγώνουν και την στρέφουν εναντίον σου. Άνθρωπος είναι, αγάπη ψάχνει κατά βάθος.

4. Το ότι θέλει να καθορίζει τις ζωές σας είναι πολύ συνηθισμένο. Σιγά σιγά, με διπλωματικό αλλά σαφή τρόπο οριοθετήστε την επιρροή της. Συμβουλές, προβληματισμούς, απόψεις, μπορεί να διατυπώνει, εφ΄όσον δεχθεί ότι οι αποφάσεις είναι δικές σας. Αυτό βέβαια το ξέρει πολύ καλά βέβαια, επιτρέψτε της όμως να εκφέρει γνώμη.

Με εκτίμηση,

Ευγένιος

ΥΓ, Πωωωω ρε πστμ, σαν τον Dr. Phil ακούγομαι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω, προσπάθησα να τα φέρω στα μέτρα μου (πεθερός). Δυστυχώς δεν γίνεται πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νεος ωραιος με μακρια μαλλια και μουσια την πεφτει σε γριες, με 7 γραμματα :think::rotfl:

.........................ποιος να ναι αραγε?

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεπ, με φώναξε κανείς;

:lol:

Με όλο το σεβασμό αγαπητέ Νορμανδέ, επίτρεψε με μου να διατυπώσω μία άποψη για τα οικογενειακά σου βασισμένη σε ελλειπή στοιχεία....

Το χειρίζεσαι με εντελώς λανθασμένο τρόπο, θα έλεγα σαν παιδί και όχι σαν ενήλικας και δη αρχηγός της οικογένειας.

Θα σου έλεγα να κάνεις ένα RESET και να λάβεις σοβαρά υπ΄όψιν τα παρακάτω:

1. Στην συγκεκριμένη σχέση, όπως και σε κάθε σχέση γονιού-παιδιού, την δύναμη την έχεις εσύ. Είσαι νέος, έχεις την ζωή μπροστά σου, την αγάπη και το μέλλον της γυναίκας σου, την θέση του άντρα του σπιτιού. Η πεθερά σου είναι μία γηράσκουσα κυρία, με προβλήματα υγείας, την οποία η ζωή σιγά σιγά προσπερνάει και περιθωριοποιεί. Εσύ ανεβαίνεις και ανθίζεις, για εκείνη υπάρχει μόνο η κατηφόρα. Μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός της οφείλεις συμπόνια, όποια και να είναι τα, πολλά είναι η αλήθεια, ελαττώματα της.

2. Μιας κι εσύ έχεις την δύναμη, εσύ θέτεις τους κανόνες. Η πεθερά σου αποζητά μεγαλύτερη επαφή μαζί σας, αυτό είναι ανθρώπινο, ακόμα και αν η ίδια το κάνεις με τον λάθος τρόπο θέλοντας να θέτει τους κανόνες αλλά και να ορίζει τις ζωές σας. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να οφεληθείτε όλοι σας. Απλώς πρέπει εσύ και η γυναίκα σου να θέσετε τους κανόνες και τα όρια και να της αναθέσετε ένα πιο δημιουργικό ρόλο στην ζωή σας. Επιτρέψτε της να συνεισφέρει ό,τι μπορεί, φαγητό, babysitting κλπ. και επιβραβεύστε την για αυτό. Θα είναι ευγνώμων, θα σε δει με άλλο μάτι και θα απορροφηθεί η ενέργεια της σε κάτι εποικοδομητικό.

3. Το βασικό πρόβλημα κατ΄εμέ είναι ότι η πεθερά σου σε απαξιώνει. Μήπως αυτό οφείλεται εν μέρει και στην δική σου καθολική απόρριψη; Προσπάθησε να βάλεις τα αρνητικά σου συναισθήματα στο περιθώριο, συμπόνεσε την για την κατάσταση της, δες την σαν την μάνα της γυναίκας σου και γιατί όχι σαν γυναίκα εν γένει. Γνώρισε την καλύτερα, γίνε φίλος της, φλέρταρε μαζί της [σοβαρά το λέω]. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να σε συμπαθήσει, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σε συμπαθήσει εάν έχει την αποδοχή σου! Αστεία τα οποία δεν μπορεί να καταλάβει ή κοροϊδία της κακοτυχίας της την πληγώνουν και την στρέφουν εναντίον σου. Άνθρωπος είναι, αγάπη ψάχνει κατά βάθος.

4. Το ότι θέλει να καθορίζει τις ζωές σας είναι πολύ συνηθισμένο. Σιγά σιγά, με διπλωματικό αλλά σαφή τρόπο οριοθετήστε την επιρροή της. Συμβουλές, προβληματισμούς, απόψεις, μπορεί να διατυπώνει, εφ΄όσον δεχθεί ότι οι αποφάσεις είναι δικές σας. Αυτό βέβαια το ξέρει πολύ καλά βέβαια, επιτρέψτε της όμως να εκφέρει γνώμη.

Με εκτίμηση,

Ευγένιος

ΥΓ, Πωωωω ρε πστμ, σαν τον Dr. Phil ακούγομαι.....

να φυγετε κυριεεε,να πατε αλλου!(στη θεματικη του SR400 που εχει επετειο σημερα!!! :lol: )τι το καναμε εδω μεσα, εκπομπη του "Μεγαλουτσικου"???"Εμεις και η πεθερα μας"? :rotfl: Λοιπον,λοιπον...καλα,σωστα και αγια τα λετε ολοι...αλλά ποσο εφαρμοσιμα ειναι?Σχεδον καθολου...Επιτροχαδην, γιατι οπου ναναι θαρθουν τα ζουζουνια απο το δημοτικο... ειμαι μεσοκοπος (στα 45) και οχι νεος...Αντιθετα,νεα(και μαλιστα χωρις να δειχνει καθολου την ηλικια της)ειναι η γυναικα μου(30).Η μητερουλα ειναι 52!Και αν εξαιρεσω το βαρος μεγατονων που κουβαλαει,και αυτη μικροδειχνει...Τωρα θα μου πεις αυτα ειναι τα προβληματα?Φυσικα και οχι...Απ' ο,τι εχω καταλαβει(τα τελευταια χρονια)απο μισολογα της γυναικας μου και υποννοουμενα δικα της,δεν εγκρινει το στυλ μου(kein problem...μαλλια αλα χεβιμεταλ,γενια-οχι αμόναχου μοναχού,ετσι?-και 2 μικρα τατουαζ στα χερια...)την οικονομικη διαχειριση και τα χαζοαστειακια μου καθως και τα περι μοτο...Ενταξει,παντα ετσι ημουν και ισως εχουν δικιο,οτι ειμαι ανωριμος για την ηλικια μου.Αλλά καθε άλλο παρα ανευθυνος...!Ίσως να μην ειναι κακος ανθρωπος...αλλά ειναι ακαλλιεργητη,αμορφωτη και αυταρχικη(εδω μεσα γινεται ο,τι λεω εγω...εσεις δεν ξερετε τπτ...ειναι η αγαπημενη επωδος της...οταν φτιαχνει το πρωινο του 27χρονου κανακαρη -μπανανιτσα με γαλατακι στο μπλεντερ για να μπορει να γκαζωνει τα απογευματα στην παραλιακη- :tooth: ).Εγω δεσμοφυλακα ή επιλοχια στην οικογενεια μου δε θελω.Κι ευτυχως που μενει 1 ωρα μακρια με το αυτοκινητο...Κι επειδη ο στοχος μου ηταν να παραθεσω ενα σκωμμα,μια αυτοσαρκαστικη σατιρα,ενα προχειρο κωμωδιογραφημα(βασισμενα στην αληθεια και οχι στην κωμικη υπερβολη,με εξαιρεση τις παρομοιωσεις) για να εκτονωθω αλλά και να σας διασκεδασω,το κλεινω-ως προς το σοβαρο μερος του θεματος- ως εξης...Προτιμω να κανω "μοκο"(αν και πεταω κι εγω τα δικα μου οταν κανα δυο φορες το μηνα με "προκαλει")παρα να χασω τη γυναικα μου την οποια αγαπαω οσο τπτ για οσα μου εχει προσφερει... :_thumbsup: Και οπως ειπα με το χιουμορ επιβιωνω...(11 χρονια γαμου,ουτε μια φορα δεν εχουμε τσακωθει και αυτο το χρωσταω στην παλαβωμαρα μου και μονο,αλλά και στη δικη της καλοσυνη...Οταν κλειστηκε στο ασανσερ, χαχαχα με παιρνει τηλ. η δικια μου...αγχωμενη στο τηλ. σα να ειχε στραπατσαρει το αυτοκινητο της :pray: ... κι εγω της λεω "μην αγχωνεσαι τρελο μου ζουζουνι... η πυροσβεστικη εχει εκσυγχρονιστει,διαθετει μεγαλους γερανους με τεραστιους δυνατους βραχιονες...Θα τη βγαλουν σηκωνοντας ολοκληρο τον κλωβο του ανελκυστηρα... :tooth: " να μην πω τι μου απαντησε... :peep: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σαρδανάπαλε... 19 χρόνων την πήρες την κυρία;;;

Υ.Γ.: Πλακίτσα :) Να σας χαιρόσαστε, όπως σας χαρήκατε το βράδακι αλά Qama Soytra!

Ον τοπικ: Παιδιά, με 7 χρόνια διαφορά, δεν τη λες πεθερά... λίγο πιο μεγάλη από σένα τη λες, οπότε δεν παίζουν τα σενάρια που λέτε. Αναθεωρήστε γιατί εγώ δεν έχω κάποια αντίστοιχη κατάσταση να παραβάλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α χα χα χα χα ...Κώστα έγραψες πάλι φίλε μου!

Νάσαι πάντα καλά φίλε μου και ναχεις πάντα το χιούμορ που έχεις !

Μόνο που στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι είμαι σειρά με την ε χμμμμ σγκλούπ ...<<Μητέρα>> ........ :peep:

Γιατί να πάρει η ευχή?

Γενιά του -60 και έτσι?

Απίστευτο ! :pray::shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σαρδανάπαλε... 19 χρόνων την πήρες την κυρία;;;

Υ.Γ.: Πλακίτσα :) Να σας χαιρόσαστε, όπως σας χαρήκατε το βράδακι αλά Qama Soytra!

Ον τοπικ: Παιδιά, με 7 χρόνια διαφορά, δεν τη λες πεθερά... λίγο πιο μεγάλη από σένα τη λες, οπότε δεν παίζουν τα σενάρια που λέτε. Αναθεωρήστε γιατί εγώ δεν έχω κάποια αντίστοιχη κατάσταση να παραβάλω.

ηταν φοιτητρια,οταν τη γνωρισα...Ξανθουλα,γαλανοματα και τσαχπινα-αν και αβγαλτη.Παντρευτηκαμε σχεδον αμεσως και δεν εχω μετανιωσει...Ειναι-περα απο την εμφανιση-ενας καλος κι ευαισθητος ανθρωπος.Αυτο μετραει για μενα.Ενταξει και τα μικρα δε λεω,αλλά τη γυναικα μου την αγαπαω περισσοτερο.../// Χτες της ειπα μετα το φαγητο,κανονισε όταν μεγαλωσεις να γινεις σαν τη μανα σου που σκουζει οταν μιλαει..."αχ ψυχουλααα μουουου" :tooth: και με αποστομωσε (εχουν οι παντρεμενες τον τροπο τους...) "καλααα κυρ μηχανακια μου...το βραδυ που θα κοιμηθουν τα παιδια,δε θα θελεις τα δικα σου παλι, θα σου πω κι εγω ¨"να τα πλυνεις στο χερι,ετσι??" :shades: (παλι μπουγαδα θα βαλω?απανταω...- Ναι,μου λεει...καθαριζουν πιο καλα... :uglystupid2: )

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νεος ωραιος με μακρια μαλλια και μουσια την πεφτει σε γριες, με 7 γραμματα :think::rotfl:

.........................ποιος να ναι αραγε?

ο Σαββας κατι ξερει...(θυμασαι το συγκροτημα C.C.R...στο περιπου ειμαι κι εγω...Όσο για το ερωτικο υπονοουμενο ...(την "πεφτει"...χεχεχε...εγω την κτηνοβασια την καταδικαζω,,,οπως και τη γεροντολαγνεια και την τερατολαγνεια...αλλά περι ορεξεως...μπουγατσα με τυρι... :grin: )Συνεχιστε να βλεπετε την κωμικη πλευρα της ζωης(οπως ο μεγας Αβδηριτης...ο Δημοκριτος...ο επονομαζομενος "γελασινος"?Γελουσε με ολους,με ολα και με τον εαυτο του φυσικα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Νόρμαν, μια ερώτηση μόνο:

Η γυναίκα σου τι θέση παίρνει σε όλα αυτά;

Είναι σημαντικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θέση να πάρει η χριστιανή με τους δύο παλαβούς που έμπλεξε!Χάπια παίρνει,όχι θέση :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να φυγετε κυριεεε,να πατε αλλου!(στη θεματικη του SR400 που εχει επετειο σημερα!!! :lol: )τι το καναμε εδω μεσα, εκπομπη του "Μεγαλουτσικου"???"Εμεις και η πεθερα μας"? :rotfl: Λοιπον,λοιπον...καλα,σωστα και αγια τα λετε ολοι...αλλά ποσο εφαρμοσιμα ειναι?Σχεδον καθολου...

Μάλιστα, όντως η περίπτωση σου είναι ιδιαίτερη φίλε Νόρμαν.

Κάποιες από τις γενικολογίες μου ίσως ισχύουν, εσύ είσαι μέσα στο παιχνίδι όμως και ξέρεις τι παίζεται καλύτερα από τον καθένα μας, Το χιούμορ και η ζωντάνια σου είναι σίγουρα καλά όπλα για να τα βγάζεις πέρα.

Πάω να δω τι σόι επέτειο έχει το SR400!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Νόρμαν, μια ερώτηση μόνο:

Η γυναίκα σου τι θέση παίρνει σε όλα αυτά;

Είναι σημαντικό.

εχει τρομακτικη αδυναμια στη μητερα της,οπότε τη δικαιολογει,χωρις να της δινει και πολυ αερα,αλλά τα ελαφρυντικα τα εχει ετοιμα..."Έλα βρε η καημενη,που δακρυζει οταν ερχεται σπιτι μας...(εγω να δεις!)...που οταν παιρνει τηλ. ρωταει και για σενα(ναι φανταζομαι τη στιχομυθια...τι κανει ο αχαϊρευτός σου...?αχχχ στα ελεγα εγω κοκκωνα μου αλλά εσυ εκει...σε ξεμυαλισε ο μαγος του οξαποδωωωω...Θε μου σχωρεσε μεεεεε... :tooth: ) που σου εφερε εκεινο το ωραιο μαυρο δερματινο απο την Πολη(σιγα μην το φορεσω...πατε καλα?)και πολλα άλλα ευτραπελα για το τριωδιο...Δε θα τσακωθω το ξαναλεω με τον ανθρωπο της ζωης μου για λογαριασμο του βισσωνα που νοσταλγει ακομη την εποχη των παγετωνων... και μετα...κατα τις 2 που θα θελω εγω τα "δικα" μου,να τα πλυνω στο χερι >>>>>>>>>>> ... :kaaaala: ) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηταν φοιτητρια,οταν τη γνωρισα...Ξανθουλα,γαλανοματα και τσαχπινα-αν και αβγαλτη.Παντρευτηκαμε σχεδον αμεσως και δεν εχω μετανιωσει...Ειναι-περα απο την εμφανιση-ενας καλος κι ευαισθητος ανθρωπος.Αυτο μετραει για μενα.Ενταξει και τα μικρα δε λεω,αλλά τη γυναικα μου την αγαπαω περισσοτερο.../// Χτες της ειπα μετα το φαγητο,κανονισε όταν μεγαλωσεις να γινεις σαν τη μανα σου που σκουζει οταν μιλαει..."αχ ψυχουλααα μουουου" :tooth: και με αποστομωσε (εχουν οι παντρεμενες τον τροπο τους...) "καλααα κυρ μηχανακια μου...το βραδυ που θα κοιμηθουν τα παιδια,δε θα θελεις τα δικα σου παλι, θα σου πω κι εγω ¨"να τα πλυνεις στο χερι,ετσι??" :shades: (παλι μπουγαδα θα βαλω?απανταω...- Ναι,μου λεει...καθαριζουν πιο καλα... :uglystupid2: )

ο Σαββας κατι ξερει...(θυμασαι το συγκροτημα C.C.R...στο περιπου ειμαι κι εγω...Όσο για το ερωτικο υπονοουμενο ...(την "πεφτει"...χεχεχε...εγω την κτηνοβασια την καταδικαζω,,,οπως και τη γεροντολαγνεια και την τερατολαγνεια...αλλά περι ορεξεως...μπουγατσα με τυρι... :grin: )Συνεχιστε να βλεπετε την κωμικη πλευρα της ζωης(οπως ο μεγας Αβδηριτης...ο Δημοκριτος...ο επονομαζομενος "γελασινος"?Γελουσε με ολους,με ολα και με τον εαυτο του φυσικα... :_thumbsup:

Α χα χα χα χα χα φίλε μου ! :rotfl: :rotfl:

Δεν μπορώ.....αφιέρωση :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D ετσι ακριβως!ο τυπος στ' αριστερα της φωτο (περιπου...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θέση να πάρει η χριστιανή με τους δύο παλαβούς που έμπλεξε!Χάπια παίρνει,όχι θέση :tooth:

καλα ειπες οτι δυσκολευεις τη ζωη των άλλων,γιατι αν σε ειχα διαλεξει για οικογενειακο συμβουλο,θα με ειχες οδηγησει στο διαζυγιο... :blow:

Μάλιστα, όντως η περίπτωση σου είναι ιδιαίτερη φίλε Νόρμαν.

Κάποιες από τις γενικολογίες μου ίσως ισχύουν, εσύ είσαι μέσα στο παιχνίδι όμως και ξέρεις τι παίζεται καλύτερα από τον καθένα μας, Το χιούμορ και η ζωντάνια σου είναι σίγουρα καλά όπλα για να τα βγάζεις πέρα.

Πάω να δω τι σόι επέτειο έχει το SR400!

:cheers:

να πας αγαπητε μου να πας... ενταξει μην περιμενεις και τπτ μπατσελορ παρτυ,χορο της κοιλιας σαμπανιζε γευσεις,ξηρους καρπους,κετερινγκ και πολίτικα γλυκά!Ετσι?Το καλυτερο βολικο μηχανακι ever και made in japan!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D ετσι ακριβως!ο τυπος στ' αριστερα της φωτο (περιπου...)

Και γιαυτό τόβαλα ! :winking:

Ο χαρακτήρας μας και η εμφάνισή μας φίλε μου είναι ότι είναι.

Ποτέ δεν κρυφτήκαμε από κανέναν και μας δέχονται όπως είμαστε.

Και να σου πώ και ένα μυστικό?

Άμα δεν ήμασταν έτσι θα μας παίρνανε? :D :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιαυτό τόβαλα ! :winking:

Ο χαρακτήρας μας και η εμφάνισή μας φίλε μου είναι ότι είναι.

Ποτέ δεν κρυφτήκαμε από κανέναν και μας δέχονται όπως είμαστε.

Και να σου πώ και ένα μυστικό?

Άμα δεν ήμασταν έτσι θα μας παίρνανε? :D :_thumbsup:

α γεια σου αυτο λεω κι εγω (γιατι ετσι με συμφερει... :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α γεια σου αυτο λεω κι εγω (γιατι ετσι με συμφερει... :grin: )

Και είναι η απόλυτη αλήθεια φίλε μου ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καθαρση,ο εξευμενισμος,η εξιλεωση (για οτιδηποτε,για ο,τι και όπως κι αν ειμαστε) η ψυχικη ηρεμια, ερχονται οταν η συντροφος σου αποδεχεται & συμμετεχει στο χαλαρωτικο χιουμορ,στην ηρεμη διαλογικη συζητηση και τα λοιπα...Και επειδη μού παρασοβαρεψατε το σατιρικο θεμα (σε κοινωνικους λειτουργους επεσα? :waycon1: Καλα για αντρο χοντακηδων...αυτο το πηρα μυρωδια...) Συζητηση με το μικροκαμωμενο πεθερο μου ,μεταξυ τυριου και αχλαδιου,περι σεξ γενικοτερα...Αφου εχει παραθεσει στο πολυ ψιθυριστο τις εμπειριες της ζωης του, να σου κατι σουηδεζες και κατι βραζιλιανες και κατι κινεζες (πρωην ναυτιλος γαρ)του ριχνω την τορπιλη στα ισαλα..."Αληθευει οτι με την γυναικα σου δεν εχεις κανει ποτε σουηδικο??" :tooth: "Τελικα γαμπρε εισαι μεγαλη καμορρα μου λεει..."(αυτον τον ανθρωπο τον παω,ξερει απο χιουμορ...ή μαλλον καταλαβαινει το δικο μου... B) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο για τα γυναικεια μελη του φορουμ (α ρε Σαββα ταλεγες εσυ παλια καραβανα του πολεμου :rolleyes: θα συνεχισω πιο μετα ,εστω και χωρις κοινο αποδοχης,το χιουμορ μου) απο τις φωτο που ειδα (στον πυρηνα των χοντακηδων...γκρρρ) ειστε νοστιμες και νοστιμουλες...Θελετε να κερδισετε το παιχνιδι?Ωραια.Δειτε τη ζωη απο την αστεια της πλευρα,Δε μας φτανει η σοβαροτητα που βιωνουμε γυρω μας??Τι θα την εκανα εγω την ωραια και τη σοβαρη και την ευκαταστατη γυναικα,αν δεν μπορουσε να χαμογελασει και να γελασει?Αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα