Jump to content
NORMANN

Ενα πρωινο....(πικροχολα σχολια)

Recommended Posts

Ας απενεργοποιησει καποιος το κουμπι της παραθεσης σαυτον τον ανθρωπο.

Μοτοπαραθεσιουλης ....new nick name :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μη δίνεις ιδέες ρε χαμένο..... :sweatdrop: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α χα χα χα χα βραδυάτικα ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω επικων διαστασεων το σκωπτικο (και αυτοσαρκαστικο) κωμωδιογραφημά μου..Τυφλα να εχουν η Βατραχομυομαχια και τα εξ αμαξης των Ασαναιων....Χαχαχαχα...Να ειστε καλα ολοι!Το διασκεδασα κι εγω αρκετα με πολλες απο τις απαντησεις...Σε γενικες γραμμες παντως πιο κοντα στην αληθεια που με αφορα ειναι ο Σαββας,ο efcola (τι επαγγελλεται αραγε?χμ) και ο tc drift, χωρις αυτο να σημαινει οτι οι υπολοιποι ειπαν ασυναρτησιες.Το αντιθετο.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ απλως τα περισσοτερα δεν εχουν να κανουν με την περιπτωση μου ( ή την περιπτωσαρα μου :tooth: ).Στοχος μου ηταν να εκτονωθω και να σας ψυχαγωγησω λιγο,ενταξει κατι καταφεραμε κι αποψε...(ετσι για να μη λενε οι κακεντρεχεις tzoutz & Mi_ka οτι ασχολουμαι μονο με το SR400 :D )....οπως ακριβως ενας κωμικος ηθοποιος χαιρεται που το κοινο του διασκεδαζει με τα καμωματα του επι σκηνης...? Εχω ιδεες παντως και για ενα σουρεαλ μονοπρακτο με τιτλο .....???

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τιτλο...."Το ασανσερ και η πεθερα μου"(χμ τρε μπαναλ...αν και ειχε οντως κλειστει μεσα κατα τη διαρκεια μιας διακοπης ρευματος,ξεσηκωνοντας ολη την πολυκατοικια στο ποδι με τις φωνες της, πνεοντας μενεα κατα παντων και ειδικα των πολιτικων ταγών...(?)Περιττο να πω με τι στωικη ψυχραιμια το αντιμετωπισα...Πουρακι και ουισκι στο μπαλκονι...Τι θα τραβηξε η πυροσβεστικη για να την απεγκλωβισει... :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω επικων διαστασεων το σκωπτικο (και αυτοσαρκαστικο) κωμωδιογραφημά μου..Τυφλα να εχουν η Βατραχομυομαχια και τα εξ αμαξης των Ασαναιων....Χαχαχαχα...Να ειστε καλα ολοι!Το διασκεδασα κι εγω αρκετα με πολλες απο τις απαντησεις...Σε γενικες γραμμες παντως πιο κοντα στην αληθεια που με αφορα ειναι ο Σαββας,ο efcola (τι επαγγελλεται αραγε?χμ) και ο tc drift, χωρις αυτο να σημαινει οτι οι υπολοιποι ειπαν ασυναρτησιες.Το αντιθετο.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ απλως τα περισσοτερα δεν εχουν να κανουν με την περιπτωση μου ( ή την περιπτωσαρα μου :tooth: ).Στοχος μου ηταν να εκτονωθω και να σας ψυχαγωγησω λιγο,ενταξει κατι καταφεραμε κι αποψε...(ετσι για να μη λενε οι κακεντρεχεις tzoutz & Mi_ka οτι ασχολουμαι μονο με το SR400 :D )....οπως ακριβως ενας κωμικος ηθοποιος χαιρεται που το κοινο του διασκεδαζει με τα καμωματα του επι σκηνης...? Εχω ιδεες παντως και για ενα σουρεαλ μονοπρακτο με τιτλο .....???

Δυσκολεύει τη ζωή του κόσμου :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τιτλο...."Το ασανσερ και η πεθερα μου"(χμ τρε μπαναλ...αν και ειχε οντως κλειστει μεσα κατα τη διαρκεια μιας διακοπης ρευματος,ξεσηκωνοντας ολη την πολυκατοικια στο ποδι με τις φωνες της, πνεοντας μενεα κατα παντων και ειδικα των πολιτικων ταγών...(?)Περιττο να πω με τι στωικη ψυχραιμια το αντιμετωπισα...Πουρακι και ουισκι στο μπαλκονι...Τι θα τραβηξε η πυροσβεστικη για να την απεγκλωβισει... :grin: )

Πές τα φίλε μου γιατί τα λέω στον μοτοαρρωστούλη και μου λέει οι γιατροί, τα πράσινα άλογα και οι κόκκινες φοράδες !

Ρε φτιάξε ένα ίσκυ με μέλι και λεμόνι, ζέστανέ το του λέω σε μπρίκι και πίνε να δείς που θα πάει βήχας, μήχας, δείξε, μπήξε, θερές και όλα τα συμπαραμαρτούμενα.........στα φρύδια του αυτός......ο ντόκτωρ είπε.......

Άμα άκουγα το ντόκτωρ στη ζωή μου θάμουνα απολίθωμα έτοιμο να ψοφήσει ή μάλλον ψόφιο απολίθωμα που δεν ξέρει ότι έχει ψοφήσει ! :rotfl:

Ένα σας λέω για νάχετε την υγιά σας, με την καλημέρα μου και στην υγιά του Νορμανδού :cheers: :

:victory: :victory: :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Κώστας διαθέτει πληκτρολόγιον άνευ Delete,Backspace και άλλα τέτοια ταπεινά. :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α χα χα χα χα καθήστε να ξυπνήσει να πάει η παράθεση και το μπλέ γραμματάκι σύννεφο ! :mB_kalo_e::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ.Σε καποια φαση ο πεθερος μου σε ρολο ιεροκηρυκα αρχιζει να εξυμνει τις γαστρονομικες επιτυχιες της κυρας του (ωσπου κανει το "λαθος") .... " η γυναικα μου που λετε βρε παιδια μονο τα ψαρια δεν ξερει να μαγειρεψει..."( αρχεται η συνεδριασις κι εγω αδραχνω το λογο χωρις αδεια...φταινε και οι μπυρες,ετσι?) "-Σωστα, προτιμα να τα καταπινει ωμα..." πεταω τη ρουκετα (νεκρικη ησυχια μες στη σαλοτραπεζαρια, δεν ακουω χειροκροτημα,ουτε κιχ,μα τι συμβαινει βρε παιδια,μονος μου χαζογελαω παλι?).Περνουν μερικα δευτερολεπτα αμηχανης σιωπης και βλεπω με τη γωνια του ματιου το θαλασσιον τερας να με λοξοκοιταζει ............

Normann μα την παναγια ,κατουρηθηκα στα γελια, :clapping2:αν το ειπες ετσι μπροστα στον κοσμο, εχεις πολλα cojones

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Κώστας διαθέτει πληκτρολόγιον άνευ Delete,Backspace και άλλα τέτοια ταπεινά. :lac:

Θα σας αποκαλύψω το μυστικό μου..... :secret:

Σε πολύπλοκες απαντήσεις, όπου χρειάζονται αναζητήσεις προηγούμενων απαντήσεων προς απόδειξη λεγομένων, ανοίγω άλλο ένα mb παράλληλα, κάνω αναζήτηση εκεί των ποστ που θέλω να τραβήξω, τα αντιγράφω στο κυρίως θέμα που έχω ξεκινήσει ν' απαντάω και τα κολλάω εκεί που ταιριάζουν κάθε φορά, αφού πρώτα έχω σβήσει στη "βοηθητική" σελίδα ό,τι δε χρειάζεται, για να μη χάνω τη μπάλα (μερικές φορές τη χάνω, αλλά ως καλός μπαλαδόρος την ξαναβρίσκω). :P

Κουραστήκατε? Εγώ να δείτε...... :plaf: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι καταλαβα δηλαδη το χιουμορ σου, λειτουργει καπως ετσι......

2.jpg

Σωστο και καλο να μπορεις να το κανεις.

Εγω δυστυχως μαλλον ειχα χαμηλοτερα ορια, και σιγουρα οχι και τοσο καλη ......"συνεργατιδα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντεν έκει σημασία.........εγκώ ντεν τα ντιαβάζει κατόλου ! :mB_kalo_e::tooth::rotfl::punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Normann μα την παναγια ,κατουρηθηκα στα γελια, :clapping2:αν το ειπες ετσι μπροστα στον κοσμο, εχεις πολλα cojones

:respekt:

ετσι ακριβως το ειπα φιλε μου,αυθορμητα αλλά σαν αστειο...Θα μου πεις μηπως γελασε κανενας??Όχι...(μονο εγω... :tooth: ).Ολοι εμειναν αποσβολωμενοι ακομη και η γυναικα μου εμεινε με το στομα ανοιχτο και μετα καρφωσε το πηρουνι της στην πιατελα με τα κεφτεδακια...κουνωντας το κεφαλι της με αποτροπιασμο....Τσ,τσ,τσ...Το βραδυ στο κρεβατι τα ακουσα με τη σειρα μου (αν και συνηθως ειναι χλιαρη στις διαμαρτυριες..."θα σταματησεις επιτελους να κανεις σαν εφηβος που θελει να εχει πανω του την προσοχη των άλλων??Έλεος πια!Επειδη γελαω εγω με τα ναζια σου δε σημαινει οτι αρεσουν σε ολους!..."κλπ,κλπ).Πως τη συνεφέρνω?Κανω παλαβωμαρες,μιμουμαι φωνες γνωστων και αγνωστων,διαφορων ζωων,λεω τρελα ανεκδοτα,αφηγουμαι διαφορα απο τη δουλεια,της γραφω ατελιωτα ερωτικα στιχακια,ανθοδεσμες στο χωρο εργασιας και πολλα άλλα και στο τελος αντιστρεφω το λιγο φορτισμενο κλιμα, γιατι σκαει στα γελια με τελειωματα οπως (ας το καλο σου παλι,σαχλαμαρα! Ή εχε χαρη βρε κακομοιρη που με κανεις και γελαω,...κλπ)...Το χιουμορ ειναι μεγαλο οπλο (αν και εχει δυο κοψεις και οψεις) αλλά με αυτο και μονο ισορροπω...Το συνιστω αρκει να ειναι πηγαιο και να πιανει τοπο, να βρισκει ανταποκριση και στοχο,με την καλη εννοια... Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

stock-photo-voodoo-gypsy-putting-needles-in-a-doll-casting-a-spell-or-curse-on-it-the-book-is-years-old-84408970.jpg

Έχω το κινητό της...

Πρέπει να 'χει και what's up :tooth:

το βουντου ειναι μια καλη λυση... :tooth: αλλά επειδη τρεχει συχνα σε κατι χαρτοριχτρες,καφετζουδες,ξεματιαστρες και τα τοιαυτα...φοβαμαι οτι ειναι πολυ υποψιασμενη...Μεχρι και το μελλον της ζητησε να μαθει απο τον κροκο του αβγου( :plaf: )..αυτο που λεμε ισπανικη...ομελετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βουντου ειναι μια καλη λυση... :tooth: αλλά επειδη τρεχει συχνα σε κατι χαρτοριχτρες,καφετζουδες,ξεματιαστρες και τα τοιαυτα...φοβαμαι οτι ειναι πολυ υποψιασμενη...Μεχρι και το μελλον της ζητησε να μαθει απο τον κροκο του αβγου( :plaf: )..αυτο που λεμε ισπανικη...ομελετα!

Άρα εσύ κινδυνεύεις κακομοίρηηηηηη μουουουουου..... :sopase::tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να είσαι σίγουρος ότι δεν σουλατσάρει στα μοτοφόρα.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολεύει τη ζωή του κόσμου :crazy:

αρα το efcola κατ' ευφημισμον? /// MOTOLOVER -....Άρα εσύ κινδυνεύεις κακομοίρηηηηηη μουουουουου.....

:tooth: πηγαινει συχνα σε μια κυρατσα να της διαβασει τον καφε και περσυ της ειπε οτι η κορη της ειναι μαγεμενη και πως πρεπει να φτιαξει γερη συνταγη για να φυγουν τα μαγια... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να είσαι σίγουρος ότι δεν σουλατσάρει στα μοτοφόρα.... :tooth:

αυτη δεν μπορει να γραψει μηνυμα στο κινητο κι εσυ λες για διαδικτυο?Ενταξει ποτε δεν ξερεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα, γελουσα μονος μου στην δουλεια......

Απιστευτο κειμενο...

Παντως πραγματικα εχεις τρελη υπομονη αν αντεχεις οοοολα αυτα....

Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μαλλον ειναι καλο το οτι πιθανοτατα "δεν θα υπαρχει" πεθερα αν το σοβαρεψουμε το πραγμα με την κοπελια...

θα εχω αφαιρεσει πολλους μπελαδες απο το κεφαλι μου.

αντεχεις οταν κουβαλας πολλη τρελα,πολυ χιουμορ και πολλη αγαπη... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη δεν ειναι μια συνηθισμενη πεθερα.Ειναι και οι 7 θανασιμες πεθερες μαζι.Καλο κουραγιο,και ευχομαι να διατηρησεις το χιουμορ σου.Κανει καλο σε εσενα,αλλα και στους αλλους. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα