nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Το τυπωνω ΟΛΟ το νημα και θα το εχω μαζι μου προς επιδειξη και πληροφορηση σαν ταυτοτητα ενα πραμα. Θα το εστελνα καθε μερα με mail στην wanabe πεθερα μου αλλα δυσκολευεται λιγο στα e-μεσα επικοινωνιας! Επισης ...γνωμη μου....οσοι παντρευτειτε φροντιστε να υπαρχουν φραγκα και να φτασουν μεχρι τελους!!! Αν δεν εχετε μην παντρευτειτε!!! Αν εχετε ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Norman, bail out όσο είναι ακόμα καιρός μάγκα...προλαβαίνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπον,μου αρεσει να αναλαμβανω παντα το μεριδιο ευθυνης που μου αναλογει,νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο αντρικεια συμπεριφορα, να μη λεω ψεματα, να μην κανω κακο σε κανεναν και,περα απο την πλακα,δε θα μπορουσα να χτυπησω με τπτ μια γυναικα...Πολυ περισσοτερο τη συγκεκριμενη στην οποια εχει παθολογικη αδυναμια η κορη της.Ενταξει δεν μπορω να πω οτι το κητος μού εχει κανει τη ζωη ποδηλατο, αλλά καποιες λιγες στιγμες ναι,εχει ανακατευτει ωμα σε πραγματα που δεν την αφορουν και μου "μπαινει" οταν συναντιομαστε (2-3 φορες το μηνα?)...Τι να γινει εχω κι εγω τις αδυναμιες μου και το παιχνιδι το εχω κερδισει (πριν απο 11 χρονια που παντρευτηκα αυτην που ηθελα εγω να παντρευτω!) αλλά και σώσει πουλωντας τρέλα και πικρο χιουμορ όλο αυτο το διαστημα...Έτσι αποφευγω τις εντασεις.πχ. οταν παιρνει τηλ. (για να μιλησει με την αγαπημενη της κορουλα και το ψυχανεμιζομαι οτι με θαβει απο τους μορφασμους που κανει το νοστιμο μουτρακι της γυναικας μου...) αφου τελιωσει το μονοτερμα και κατεβει με ανακουφιση το ακουστικο,ρωταω με τροπο "τι ηθελε παλι ο δεσμοφυλακας?" ή "άλλαξα γνωμη,εγω δεν ξαναχρηματοδοτω το προγραμμα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, γιατι θα ειναι σα να ταϊζω τη μανα σου..." ή "ειχε άδικο τελικα ο Δαρβινος περι της καταγωγης των ειδων..."...κλπ.κλπ.Έτσι χασκογελαει συνηθως κι εκεινη και η αφορμη για λογομαχια ανάμεσά μας παει περιπατο...Δυστυχως ομως δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες δυνατοτητες για να αντιληφθουν το χιουμορ,να μη σου πω οτι μπορει να σε παρεξηγησουν,γιατι πιστευουν οτι εχεις προθεση να τους προσβαλεις.ΚΑΙ ΟΠΕΡ ΕΓΕΝΕΤΟ.............. Ένα μεσημερι Κυριακης (νά πώς ξεκινησαν ολα...)ειμαστε καλεσμενοι (αρκετος κοσμος και κοσμακης)στα πεθερικα μου για την ονομαστικη εορτη της πεθερας...Άπειρα εδεσματα (φοβερη μαγειρισσα,άσχετο) αφθονο κρασι,γελια,πειραγματα, ευχες "χρονια πολλα να μας ζησεις!"( ναι,αλλά να μη μας πεθανεις, μωρη κακογιαλλουδα!) το cd να κορναρει μες στ' αυτια μου με το κλαξον τριαξονικου βυτιοφορου (ο αχορταγος) τα αγαπημενα ασματα της ομηγυρης ("εσυ τι λες θα γινουμε επιτελους εραστες..." εισαι νινι ακομα..." και πολλα άλλα γαβγαδικα...) κι εγω να αρχιζω να σκυλοβαριεμαι (εμ με τοσα σκυλαδικα?? χαθηκαν τπτ rainbow,deep purple,led zepp. αντε και οι scorpions που ειναι πιο light?)Τεσπα...ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ.Σε καποια φαση ο πεθερος μου σε ρολο ιεροκηρυκα αρχιζει να εξυμνει τις γαστρονομικες επιτυχιες της κυρας του (ωσπου κανει το "λαθος") .... " η γυναικα μου που λετε βρε παιδια μονο τα ψαρια δεν ξερει να μαγειρεψει..."( αρχεται η συνεδριασις κι εγω αδραχνω το λογο χωρις αδεια...φταινε και οι μπυρες,ετσι?) "-Σωστα, προτιμα να τα καταπινει ωμα..." πεταω τη ρουκετα (νεκρικη ησυχια μες στη σαλοτραπεζαρια, δεν ακουω χειροκροτημα,ουτε κιχ,μα τι συμβαινει βρε παιδια,μονος μου χαζογελαω παλι?).Περνουν μερικα δευτερολεπτα αμηχανης σιωπης και βλεπω με τη γωνια του ματιου το θαλασσιον τερας να με λοξοκοιταζει (χαλαρααα, λεμεεε,η ζωη ειναι ωραια,σκασε βλακεντιε δεν τη βλεπεις που ειναι ετοιμη να σε κανει μια μπουκια??Πες κατι άλλο γρηγορα,πες πες για να λιωσουν οι αρκτικοι παγοι...) - Μηπως θελει κανεις σας μπυρα??(τσου??ενταξει πινω εγω για σας...χεχε).Η σκηνη ολοκληρωθηκε αναιμακτα και χωρις απωλειες,τα θηλυκα εσπευσαν να κομισουν καφεδες,φρουτα,γλυκα,και οι αρρενες αρχισαν την ακατασχετη ποδοσφαιρολογια.... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον NORMANN 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κώστα δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να παραποιήσω τα λεγόμενά σου... αλλά ούτε και κάθισα εντελώς προσεκτικά να τα διαβάσω και γιαυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω παράθεση σε μία μία πρόταση του ποστ σου όπως έκανες εσύ αλλά ξεκίνησα με την φράση "διαφωνώ ελαφρώς μαζί σου"... χωρίς παράθεση.... μήπως τελικά εσύ δεν καταλαβες τι και πως το έγραψα, και αρπάχτηκες μαζί μου ουσιαστικά χωρίς λόγο??? Δεν μπορώ να κάτσω να απαντήσω σε μία-μία πρόταση σου σχηματίζοντας ουράνιο τόξο, οπότε θα απαντήσω μόνο σε αυτά που αισθάνομαι ότι πρέπει. Για αρχή: Ο άνθρωπος γράφει από την αρχή στο πρώτο του ποστ και στις πρώτες σειρές, ότι είναι παντρεμένος και τα παιδιά κοιμόντουσαν στους παππούδες... --> παντρεμένος με παιδιά! Γράφει επίσης πως πέρασε μια υπέροχη νύχτα με τη γυναίκα του (κεράκια, τζάκι, καμασούτρα, κλπ) ---> καλά κρατάει η σχέση τους οπότε εγώ με βάση αυτά απάντησα και όχι με βάση αυτά που μπορεί να νόμιζες ή να είχες σχηματίσει εσύ ώς εντύπωση ( ότι είναι ανύπαντρος, χωρίς παιδιά, κλπ). Τελικά μήπως εσύ βιάστηκες να του δώσεις συμβουλές για τη σχέση/γάμο του έχοντας διαβάσει επιφανειακά τα δικά του λεγόμενα? Το τι θα κάνει σε χειρισμό αφορά μόνον αυτόν. Απλά εγώ γενικά δεν είμαι σύμφωνη στο ότι επειδή ξαφνικά κάποιον τον τσίμπησε μύγα, αλλάζει στυλ και συμπεριφορά προς τον άντρα/γυναίκα του για πράγματα που ήδη γνώριζε και είχε αποδεχτεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Παγιωμένα πράγματα για τα οποία υπάρχουν ευθύνες από κοινού θέλουν προσεκτικές κινήσεις και χρόνο, πολύ χρόνο για να αλλάξουν και πολύ υπομονή. "Αμεσα", "τώρα" και τα τοιάυτα "ξεριζώματα" γίνονται μόνο εφόσον έχουν την σύμφωνη γνώμη και των δύο και δεν οδηγούν σε σοβαρούς καυγάδες που θέτουν σε κίνδυνο την οικογενειακή σχέση. Αυτό δεν είναι ούτε ηττοπάθεια, ούτε καρπαζοεισπράκτορας... είναι σεβασμός στις επιλογές που ο ίδιος έκανε και στην οικογένεια που έχει χτίσει (γυναίκα, παιδιά) Σαφέστατα και δεν συμφωνώ με τον χλευασμό από πεθερικά. Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ το τι συμπεριφορά έχω εγώ... ΑΛΛΑ ώς ανύπαντρη. Με τον γάμο, και δη με τα παιδιά τα πραγματα αλλάζουν... και επανερχόμαστε στην προηγούμενη ακριβώς από πάνω παράγραφο που έγραψα. οσο για τη συμπεριφορά της μάνας.. δεν έχω κάτι να πω... μια συνηθισμένη ελληνίδα μάνα. Ναι έτσι είναι. Που να δεις οι νύφες τι τραβάνε από τις μανάδες των κανακάρηδών τους... παραδείγματα άπειρα και χειροπιαστά (τόσο δικών μου ανρθώπων όσο και δικά μου). Δυστυχώς η πλειοψηφία της Ελληνίδας μάνας/πεθεράς έτσι είναι... και μη μου πείτε ότι όλοι βρήκατε τις εξαιρέσεις... δεν ισχύει, το ξερετε! οσο για τη συμπεριφορά της γυναίκας ισχύει αυτό που έγραψα "δεν μπορεί να επιβληθεί στη μάνα" (όπως και ο πεθερός εξάλλου, αφού μάλλον μεγάλωσε σε ένα σπίτι που αυτή ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις...), διότι πολύ απλά την κοπέλα δεν την ξέρω και επομένως δεν μπορώ να την κατηγορήσω παραπάνω και πιο βαριά... Οσο για την προικοθηρία. Μην είσαι τόσο απόλυτος...εχει περάσει η εποχή των γυναικών δυστυχώς. Αυτά ανήκουν στη γενιά σου... Τώρα τι γίνεται? Ασε έχω περίτρανα παραδείγματα και πολύ κοντινά μου, που οι αχαΐρευτα "παλικάρια" τρώνε τα λεφτά της κοπέλας/γυναίκας τους και έχουν και απαιτήσεις... και φυσικά με τις ευλογίες των γλυκύτατων μαμάδων τους, που θεωρούν τους γιόκες τους "άντρες" με τα λεφτά των γυναικών τους... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Αυτό το στυλάκι που έχετε ΟΛΟΙ να διαβάζετε ό,τι σας αρέσει, πρέπει να το κόψετε, ειδικά με μένα που προσέχω τί γράφω. και κάτι τελευταίο, κάνε μου την χάρη την επόμενη φορά που θα σηκώσεις τόνους συζήτησης χωρίς λόγο σε λεγόμενά μου, ή την επόμενη φορά που θα μου γράψεις το από πάνω και θα με βάλεις κι εμένα μέσα σε τέτοιες εκφράσεις, να μην είσαι τσαντισμένος από κάτι άλλο... γιατί δεν νομίζω ότι πρόσεξες και πολύ καλά το τι και πως μου έγραψες τελικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 τι ειναι αυτο το πραγμα δεν μπορω να καταλαβω ο ανθρωπος εγραψε μια εμπειρια του και μαλιστα την εγραψε με τετοιο τροπο ετσι ωστε να γελασουμε ολοι και εσεις σωνει και ντε να υπαρξει αντιπαραθεση....τι να πω δεν ξερω δεν αναφερομαι αποκλειστικα στους παραπανω γενικα το λεω καθοτι οτι θεμα ανοιγετε στις περισοτερες φορες υπαρχει κοντρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. Πηγαινοντας στο ¨μερος" για να νιψω χειρας και ανομηματα ακουω την ψιλη φωνη της δικιας μου απο την κουζινα να επιλυει το μεσανατολικο μετα του αντιπαλου δεους (νορμανδε, σιγα μη σε γλυτωσουν οι αυλικοι τωρα,λεω...)" - Ελα βρε μαμα σε αγαπαει ο Κωστας (ναιαιαι, τι λες τωρα...καθε πρωι πινω κωνειο και υδροχλωρικο οξυ στο ονομά της...)έτσι τα λεει αυτα για να σε πειραξει..."(και η βαθυφωνος) "-Βρε κοριτσι μου,ειναι αστεια ολα αυτα τα κουλτουριαρικα που πεταει?Άσε το στυλ του (τι εχω δηλαδη?Κουασιμοδος & Εσμεραλδα?)που μου θυμιζει εκεινους τους τυπους στην Αμερικη με τις κιθαρες(???) "- Τους ροκ σταρ?"(μη λεμε και υπερβολες,ετσι..?) "Όχι...τους χιπηδες...( )... ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ. Ο πεθερος μου δημηγορει με χειρονομιες διεκτραγωδωντας τη χτεσινη του λαχταρα(και περιμενω οντως να ακουσω κατι αληθινα τραγικο,οπως η εκρηξη του ηφαιστειου της Σαντορινης?Η καταστροφη του Μινωικου Πολιτισμου?Το πολικο ψυχος που σαρωνει τις Η.Π.Α.?Οχι...)..."- Την ωρα βρε παιδια που εβλεπα τον Πρωθυπουργο στην τηλεοραση (ας προσεχες!) ακουω μια φωνη απο το μπανιο...Βοηθειαααα...Τρεχω γρηγορα και βλεπω τη Ν. να εχει γλιστρησει μεσα στην μπανιερα και να πλατσουριζει (ε ναι δεν ξερουν ολα τα κητη κολυμπι,ασε τι μας λενε οι φυσιοδιφες, εδω σ' αυτη τη χωρα μεχρι και τα χοντρα υποβρυχια γερνουν...χμ,)...κλπ.κλπ...Κι εκει με πιανει το κλασικο νευρικο μου γελιο και αρχιζω να χτυπιεμαι και να διπλωνομαι πανω στο τραπεζι (καληωρα σαν τον αδερφο μου που χτυπιοταν 2-3 ωρες στο κρεβατι σαν τρελος με το κινητο στο χερι αφου με διαβασε χτες το βραδυ...)...Η μανα μου απο διπλα (συνηθως μουγκα στη στρουγκα η καημενη) "-Τι εχεις παθει παιδακι μου σημερα επιτελους?"(πεθερο-ηλεκτροπληξια)...Κι επειδη βλεπω τη δινη του Μαελστρομ(κατι ξερουμε κι εμεις οι Νορμανδοι απο θαλασσες) να ειναι ετοιμη να ανοιξει σα ρουφουλας να με καταπιει, την κανω με ελαφρα πηδηματακια μπρος τον εξωστη με τις γλαστρες,οπου καπνιζω και γελαω μονος μου με τα λεκτικα καμωματα μου.... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να γράψεις βιβλίο... οπωσδήποτε! το χεις! και παράλληλα να γράφεις κι εδώ... έχε το σαν πρόχειρο... για να γελάμε κι εμείς! ΥΓ: τότε να δεις πόσο θα μπεις στο μάτι της πεθεράς σου!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον vaelsod 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Να γράψεις βιβλίο... οπωσδήποτε! το χεις! και παράλληλα να γράφεις κι εδώ... έχε το σαν πρόχειρο... για να γελάμε κι εμείς! ΥΓ: τότε να δεις πόσο θα μπεις στο μάτι της πεθεράς σου!!! (η επιιτυχια ειναι οτι εχω γλυτωσει τον ψυχαναλυτη... Καλυτερα ετσι, να τρωω τα λεφτα μου σε μπυρες,λαδια,φιλτρα,μπουζι...και τα κομμωτηρια(της γυναικας μου εννοω,ετσι?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Γι αυτο λοιπον φιλε μου οσα εχω διαβασει στο παρων θρεντ αλλα και ολα οσα γνωριζω απο φιλους παντρεμενους εχω παρει την αποφαση και θα σου την πω ασματικα Γι αυτο και δεν θα καταφερεις να με δουλεψεις οπως ειπες χθες με την σαλιαρα (επαναλαμβανω...ΜΠΛΙΑΑΑΑΧ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Noρμανδε, ο τιτλος του βιβλιου σου θα μπορουσε να ηταν "Το χρονικό μιας ελληνίδας πεθεράς" :vv: Μου θυμιζει αρκετα το σιριαλ στην τηλεοραση το "μην αρχιζεις την μουρμουρα" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 xaaxaxa Ωραίος ο Νορμαν. Φίλε μου υπάρχει και η άλλη λύση! Τους γράφεις μια, δυο, τρεις, την τέταρτη θα μάθουν και θα σταματήσουν. Το καλύτερο βέβαια είναι να απαντάς του τύπου: "Α, ναι μωρέ! Τυχερή αυτή η κοπέλα που πήρε τον σπουδαγμένο! Πανέμορφο παιδί! Γι'αυτό έχει πολλές γκόμενες!" ή "Ποια φίλη σου λέει ρε μωρό? Αυτή που ήρθε με το μαυρισμένο μάτι προχθές?" ή "Όντως, μητέρα, το παιδί είναι πανέξυπνο! Αφού τις προάλλες μου έλεγε ότι βρήκε τρόπο να αρμέξει της οικονομίες της μπουλντόζας της πεθεράς του!" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Φιλε εχω κατουρηθει απο τα γελια διαβαζωντας σε!! :rotfl: Μ'αρεσει που μεσα στο δραμα σου βγαζεις τοσο χιουμορ και το αντιμετωπιζεις... Αν αφηνες και παραγραφους ή κενες σειρες για να ηταν πιο ανετα στο ματι τα σεντονια που γραφεις, θα ηταν πολυ καλυτερα!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 ΣΚΗΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Περναει ανουσια και αδιαφορα το απογευμα,οι μισοι αρρενες ποδοσφαιρολογουν,οι αλλοι μισοι πολιτικολογουν,εγω καπνιζω και βαριεμαι,τα μικρα κλαψουριζουν,οι γυναικες σκαρωνουν το χρονολογιο της ημερας (με επωδυνα και σοβαρα περιστατικα όπως "αχ, εσπασα το νυχι μου,ειδα χτες κατι μποτες στη βιτρινααα άλλο πραγμααα,ο αδερφος του Κωστα γιατι δεν ερχεται,ο ταδε παρατησε αγαμη τη φιλη τους για καποιο τρελοπιπινι, ποσους μηνες εχουν να κανουν ερωτα,αυτο το λενε ψιθυριστα.. " ενταξει η πεθερα μου συνουσιαστηκε με θαλασσιο ελεφαντα,τωρα πως εβγαλε μικρη γοργονα δεν ξερω...///κτο.)...μα ουτε ενας εδω μεσα ρε παιδι μου που να ξερει απο μοτο ή μουσικη??...Αναρρωτιεμαι ... (ο ζαβος αδερφος της γυναικας μου δε μετραει γιατι ειναι χοντακιας )...Η οικοδεσποινα αρχιζει να ξεπροβοδιζει σιγα σιγα τον κοσμο (και του χρονου και του χρονου,ναι καλα καλα κανε ορεξη...) αλλά μου ριχνει και καμποσες κλεφτες ματιες χολης η ανανταπόδοτου παθους( )... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Δεν υπαρχει περιπτωση να με διαβασει ποτε ή να μαθει κατι για τους εξης λογους...1.Σιχαινεται τις μοτοσυκλετες (ποσο μαλλον τα μοτο-φορα...) 2. Γραφω μονο οταν η κορη της απουσιαζει ή ειναι απασχολημενη(τι να γινει,θα απαγορευτει τωρα και στην Ελλαδα το διαδικτυο?) 3. Δε διαβαζει σχεδον τπτ εκτος απο συνταγες μαγειρικης,λογαριασμους Δ.Ε.Η. και την Εσπρεσο,την οποια συλλαβιζει με τις καρακατιναρες φιλεναδες της καποια απογευματα πινοντας τσαι-γιασεμι και θαβοντας ολα τα ανυπαντρα και παντρεμενα θηλυκα της συνοικιας,γνωστες και αγνωστες...ΤΕΛΟΣ.(ουφ ξαλαφρωσα και σας ξεθεωσα,συγνωμη...) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Τι συγγνώμη φίλε μου? Άν ζητάς συγγνώμη γιατί τελείωσε το ΕΠΟΣ συγχωρεμένος αλλά για οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει λόγος ! Νάσαι καλά, ψόφησα στο γέλιο λέμε ! :rotfl: Από την άλλη χαρά στην υπομονή σου.....προσωπικά είμαι ζαβός ως εκ τούτου άμα λέω άμα γιατί δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι αλλά εγώ τέτοια θέματα δεν αντιμετώπισα ποτέ, μόνο υπερπροστατευτισμού που τα συνδέω βέβαια με Τρίπολη και μιλάνε με συγχωρεμένο Καντάφι, άμα λοιπόν αντιμετώπιζα θάβρισκα άμυνες του στυλ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ! Μα η γιορτή της μαμάς.....ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ βρες δικαιολογία. Βέβαια υπάρχει και το ενδιάμεσο του ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ και πάς απλά στη δουλειά οπότε πάντα υπάρχει και άλλη λύση για να σου πώ και εγώ κάτι να βοηθήσω αν και εμπειρία δεν έχω ευτυχώς. :DΤην κάνω τώρα να φάω τα φρουτάκια που μου καθάρισε η γυναικούλα μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν πρώτον γέλασα πολύ και είσαι ωραίος τύπος.. ΟΜΩΣ είσαι και ΄΄καλόπαιδο΄΄ του λόγου σου, παλιοτόμαρο εν ολίγοις με το μπαρδόν ,είρωνας και τραβάς εκ πεποιθήσεως τη φασαρία.. Αντιλαμβάνομαι πως έχεις σημαντικό επίπεδο μόρφωσης και ανησυχίες πέραν του επιπέδου του πόσο ρηχή είναι η θάλασσα και αν θα πάρω ρύζι με 10 λεπτά ή 20 λεπτά για βράσιμο.. ΑΛΛΑ.. στη ζωή πρέπει να ανακαλύψεις έστω και αργά την έννοια της διπλωματίας..!! Η τέχνη του να γυρίζεις την κατάσταση εις όφελος σου και απο την φάση ΄΄μακάριοι οι μωροί τω πνευματι΄΄ να φτάσεις στο ΄΄αγάπα τον φίλο με τα ελαττώματα σου΄΄ και ΄΄έλα μωρε μια παρέα είμαστε σε διαβεβαιώ θα σου διευκολύνει ΠΟΛΥ τη ζωή και θα μειώσει τις εντάσεις.. Καταλαβαίνω πως έχεις ψίγματα μή προσαρμογής στα εσκαμμένα αλλά το κύμα ο ναυτικός δεν το προσεγγίζει απ το πλάι γιατί θα τον τουμπάρει.. Είναι άλλο πράγμα η συγκατάβαση και άλλο η ανοχή του διαφορετικού!! Σε τελική ανάλυση η πεθερά σου μπορεί να είναι πεζή όπως την περιγράφεις, κουτσομπόλα ίσως και εκνευριστική αλλά ταυτόχρονα είναι καλή μαγείρισσα, οφείλεις να εκτιμήσεις οτι είναι ετοιμόλογη για να στη λέει και στην τελική ανάλυση αγαπάτε τον ίδιο άνθρωπο!! Νομίζω μπορείς να πετύχεις στο τέστ ευφυίας κοροϊδεύοντας το σύστημα και δαμάζοντας το θηρίο.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον TC-drift 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Normann,πήρες γαλόνια μετά από αυτό το topic...θα σε αντιμετωπίζουμε όλοι πια με μεγάλη συμπάθεια,καημενούλη Αστειεύομαι φυσικά!Διαβάζοντας το αρχικό post,έχω την αίσθηση πως πρόθεσή σου δεν είναι απλώς να γράψεις κάτι έξυπνο που θα προκαλέσει γέλιο στα χείλη όσων άγνωστων θα τύχει να το διαβάσουν.Μοιάζει με προσωπική ανάγκη,μια άμυνα για να μη στενοχωριέσαι ή να μην κάνεις κάποια κίνηση εναντίον της λεκτικά ή στην πράξη.Και το αναφέρω αυτό διότι είναι αστείο για όσους είμαστε εκτός αλλά αν όλο αυτό αποτελεί για εσένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου(έστω κι αν τη βλέπεις 1-2 φορές κάθε 2-3 βδομάδες),τότε παύει να είναι αστείο και κινείται στα όρια του κωμικοτραγικού.Ίσως να έχω κάνει λάθος και να το σοβαρεύουμε οι περισσότεροι χωρίς να πρέπει αλλά εγώ σκέφτομαι όσα διάβασα κ συμπάσχοντας για λίγο μαζί σου,αναρωτιέμαι αρχικά μήπως έχει προηγηθεί κάποιο δικό σου foul παλαιότερα και την έχει ''τσιγκλίσει'' έτσι(πχ όλα αυτά τα σχόλια περί φάλαινας,κήτους,αρκούδας κτλ μήπως τα έχει πάρει το αυτί της και σ'έχει αντιπαθήσει;;) ή είναι τέτοιος σκατοχαρακτήρας λόγω DNA.Και επειδή μαντεύω ποια είναι η απάντηση,συνεχίζω τη σκέψη μου και λέω πως είναι άσχημο να λυπάσαι αντί να χαίρεσαι που θα έρθουν γιορτινές μέρες και θα δεις ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο της συντρόφου σου(που λογικά θα έπρεπε να είναι και δικό σου,υπό άλλες συνθήκες),είναι άσχημο να φοβάσαι να της αφήσεις τα παιδιά σου για λίγες ώρες επειδή είναι πιθανότατα θα ακούσουν εξοργιστικά πράγματα και είναι εξίσου άσχημο να ξέρεις ότι σε ενδεχόμενο τσακωμό με τη γυναίκα σου,ο πρώτος άνθρωπος που θα τρέξει να την παρηγορήσει,θα το κάνει χαμογελώντας χαιρέκακα εναντίον σου. Το θέμα βέβαια δεν είναι ο εντοπισμός του προβλήματος αλλά να βρεθεί μια λύση.Το χιούμορ σου είναι κάτι που σε βοηθάει να βγεις από τη δύσκολη θέση σε κάποιες περιστάσεις και διασώζει την ισορροπία σ'εσένα αλλά και στη σχέση σου αλλά δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να αντέξει σε βάθος χρόνου.Κατά τη γνώμη μου,κομβικό ρόλο σε όλο αυτό διαδραματίζει η γυναίκα σου...είναι μεγάλο λάθος να επιτρέπει τέτοιες εκφράσεις,τέτοιο κατώτατο επίπεδο συμπεριφοράς απέναντι στον άντρα της ζωής της από κάποιον/α,έστω κι αν αυτή είναι η μάνα της...ακόμα χειρότερα,θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηρή απέναντί της.Αν και δεν είμαστε συμβουλευτικό forum,επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα για ένα παρόμοιο θέμα αλλά με ελαφρώς διαφορετικούς ρόλους και πρωταγωνιστές,παίρνω το θάρρος να σου πω ότι μια ουσιαστική κουβέντα μεταξύ του ζευγαριού ίσως βοηθούσε τη σύζυγο να κατανοήσει ότι δε σας τιμά και κυρίως δε σας αξίζει να ανέχεστε(αν θέλεις το μετατρέπεις σε β ενικό!) αυτή την κυρία και τους τρόπους της.Πώς θα της φαινόταν αν έδειχνε παρόμοια μειωτική/ειρωνική συμπεριφορά η δική σου μητέρα απέναντί της; Αν πάλι δεν έχω καταλάβει καλά και εσύ κάνεις την πλακίτσα σου εδώ επειδή η κατάσταση είναι ελεγχόμενη,εύχομαι να μην παρεκτραπεί ποτέ γιατί είναι κρίμα αυτή η ευλογία που λέγεται ''οικογένεια'' να μην είναι ενωμένη κ αγαπημένη ή έστω να μην υπάρχει το minimum σεβασμού που απαιτείται :) Χαιρετισμούς στην πεθερούλα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Normann,πήρες γαλόνια μετά από αυτό το topic...θα σε αντιμετωπίζουμε όλοι πια με μεγάλη συμπάθεια,καημενούλη Αστειεύομαι φυσικά!Διαβάζοντας το αρχικό post,έχω την αίσθηση πως πρόθεσή σου δεν είναι απλώς να γράψεις κάτι έξυπνο που θα προκαλέσει γέλιο στα χείλη όσων άγνωστων θα τύχει να το διαβάσουν.Μοιάζει με προσωπική ανάγκη,μια άμυνα για να μη στενοχωριέσαι ή να μην κάνεις κάποια κίνηση εναντίον της λεκτικά ή στην πράξη.Και το αναφέρω αυτό διότι είναι αστείο για όσους είμαστε εκτός αλλά αν όλο αυτό αποτελεί για εσένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου(έστω κι αν τη βλέπεις 1-2 φορές κάθε 2-3 βδομάδες),τότε παύει να είναι αστείο και κινείται στα όρια του κωμικοτραγικού.Ίσως να έχω κάνει λάθος και να το σοβαρεύουμε οι περισσότεροι χωρίς να πρέπει αλλά εγώ σκέφτομαι όσα διάβασα κ συμπάσχοντας για λίγο μαζί σου,αναρωτιέμαι αρχικά μήπως έχει προηγηθεί κάποιο δικό σου foul παλαιότερα και την έχει ''τσιγκλίσει'' έτσι(πχ όλα αυτά τα σχόλια περί φάλαινας,κήτους,αρκούδας κτλ μήπως τα έχει πάρει το αυτί της και σ'έχει αντιπαθήσει;;) ή είναι τέτοιος σκατοχαρακτήρας λόγω DNA.Και επειδή μαντεύω ποια είναι η απάντηση,συνεχίζω τη σκέψη μου και λέω πως είναι άσχημο να λυπάσαι αντί να χαίρεσαι που θα έρθουν γιορτινές μέρες και θα δεις ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο της συντρόφου σου(που λογικά θα έπρεπε να είναι και δικό σου,υπό άλλες συνθήκες),είναι άσχημο να φοβάσαι να της αφήσεις τα παιδιά σου για λίγες ώρες επειδή είναι πιθανότατα θα ακούσουν εξοργιστικά πράγματα και είναι εξίσου άσχημο να ξέρεις ότι σε ενδεχόμενο τσακωμό με τη γυναίκα σου,ο πρώτος άνθρωπος που θα τρέξει να την παρηγορήσει,θα το κάνει χαμογελώντας χαιρέκακα εναντίον σου. Το θέμα βέβαια δεν είναι ο εντοπισμός του προβλήματος αλλά να βρεθεί μια λύση.Το χιούμορ σου είναι κάτι που σε βοηθάει να βγεις από τη δύσκολη θέση σε κάποιες περιστάσεις και διασώζει την ισορροπία σ'εσένα αλλά και στη σχέση σου αλλά δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να αντέξει σε βάθος χρόνου.Κατά τη γνώμη μου,κομβικό ρόλο σε όλο αυτό διαδραματίζει η γυναίκα σου...είναι μεγάλο λάθος να επιτρέπει τέτοιες εκφράσεις,τέτοιο κατώτατο επίπεδο συμπεριφοράς απέναντι στον άντρα της ζωής της από κάποιον/α,έστω κι αν αυτή είναι η μάνα της...ακόμα χειρότερα,θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηρή απέναντί της.Αν και δεν είμαστε συμβουλευτικό forum,επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα για ένα παρόμοιο θέμα αλλά με ελαφρώς διαφορετικούς ρόλους και πρωταγωνιστές,παίρνω το θάρρος να σου πω ότι μια ουσιαστική κουβέντα μεταξύ του ζευγαριού ίσως βοηθούσε τη σύζυγο να κατανοήσει ότι δε σας τιμά και κυρίως δε σας αξίζει να ανέχεστε(αν θέλεις το μετατρέπεις σε β ενικό!) αυτή την κυρία και τους τρόπους της.Πώς θα της φαινόταν αν έδειχνε παρόμοια μειωτική/ειρωνική συμπεριφορά η δική σου μητέρα απέναντί της; Αν πάλι δεν έχω καταλάβει καλά και εσύ κάνεις την πλακίτσα σου εδώ επειδή η κατάσταση είναι ελεγχόμενη,εύχομαι να μην παρεκτραπεί ποτέ γιατί είναι κρίμα αυτή η ευλογία που λέγεται ''οικογένεια'' να μην είναι ενωμένη κ αγαπημένη ή έστω να μην υπάρχει το minimum σεβασμού που απαιτείται :) Χαιρετισμούς στην πεθερούλα! εσυ,ο Σαββας και αρκετα μελη,το πιασατε το νοημα που με αφορα...Ειναι ελεγχομενη η κατασταση γιατι δε δινω εγω σημασια ή λεω παλαβομαρες για να εκτονωνεται η διαφαινομενη κριση,αλλιως...(Θα απαντησω ξεχωριστα στον καθενα καποια στιγμη). Σας ευχαριστω ολους και ολες! Και ναι εχω κανει κι εγω λαθη,αλλά μονο πειρακτικα λογια,οχι εργα,πανω στο ποτο και στην πλακα (και οχι για να προσβαλλω.Το να θεωρειται ομως σωνει και καλα "λαθος επιλογη" το οτι δε γεννηθηκα τοσο ωραιος οπως η γυναικα μου,τοσο ευκαταστατος οσο ο πατερας της ή οτι μας χωριζουν 15 περιπου χρονια....αυτο ειναι μια άλλη εσφαλμενη ιστορια...). 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Μου τελείωσαν (τι πρωτότυπο) φίλε μου πάλι τα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Βάστα γερά και δεν σε φοβάμαι. Έχεις ότι χρειάζεται και είμαι απολύτως σίγουρος χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι θα βρείς το κατάλληλο σχέδιο ενεργείας και θα ισορροπήσεις την κατάσταση εκεί που πρέπει. Εδώ μπορείς να λές ότι θέλεις φίλε μου και να ξεφορτώνεις την ψυχή σου. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και καμιά μοτοβόλτα παρέα και εκεί στα βουνά θάβλεπες τι ωραία θα περνάγαμε και όταν γυρνούσες θα αντιμετώπιζες τα πάντα με καλαμπούρι....... Κατά την άποψή μου αυτό είναι ένα από τα <<μυστικά>> KEEP RIDING BRO και όλα θα πάνε καλά! Τόγραψες κιόλας, κράνος, μπουφάν, γάντια και λαγός για δουλειά που <<θυμήθηκες>> όταν έρχονται τα σκούρα μέχρι να βρείς όπως προαναφέρθηκε το κατάλληλο σχέδιο ενεργείας (το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι με χτύπημα εκ των έσω ήτοι μέσω συζύγου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κώστα δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να παραποιήσω τα λεγόμενά σου... αλλά ούτε και κάθισα εντελώς προσεκτικά να τα διαβάσω και γιαυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω παράθεση σε μία μία πρόταση του ποστ σου όπως έκανες εσύ αλλά ξεκίνησα με την φράση "διαφωνώ ελαφρώς μαζί σου"... χωρίς παράθεση.... μήπως τελικά εσύ δεν καταλαβες τι και πως το έγραψα, και αρπάχτηκες μαζί μου ουσιαστικά χωρίς λόγο??? Εγώ τουλάχιστον αγαπημένη φίλη - όπως ορθά παραδέχεσαι - κάθισα εντελώς προσεκτικά, διάβασα και απάντησα σε κάθε παράγραφο, πράγμα που κάνω ΠΑΝΤΑ και με ΟΛΟΥΣ, γιατί δε θέλω να γίνονται παρανοήσεις. Το ότι λοιπόν εσύ δε διάβασες σωστά αυτά που έγραψα και μάλιστα αρχή-αρχή του ποστ, οδήγησε σε παρανόηση, όχι εσκεμμένη, αλλά όμως παρανόηση. Και εκνευρίζομαι δικαιολογημένα γιατί αυτό συμβαίνει συνέχεια. Μα εδώ είναι γραπτός λόγος, δεν είναι προφορικός να ξεχάσεις τί ειπώθηκε. Γύρνα και ξαναδές το. Αν βαριέσαι (και με το δίκιο σου, είναι χρονοβόρο και κουραστικό) να διαβάζεις τόσο λεπτομερώς τα κατεβατά των άλλων, τουλάχιστον μην μπαίνεις στη διαδικασία να κρίνεις και να επικρίνεις τις απόψεις τους. Γράψε τις δικές σου και that's all. Δεν μπορώ να κάτσω να απαντήσω σε μία-μία πρόταση σου σχηματίζοντας ουράνιο τόξο, οπότε θα απαντήσω μόνο σε αυτά που αισθάνομαι ότι πρέπει. Για αρχή: Ο άνθρωπος γράφει από την αρχή στο πρώτο του ποστ και στις πρώτες σειρές, ότι είναι παντρεμένος και τα παιδιά κοιμόντουσαν στους παππούδες... --> παντρεμένος με παιδιά! Γράφει επίσης πως πέρασε μια υπέροχη νύχτα με τη γυναίκα του (κεράκια, τζάκι, καμασούτρα, κλπ) ---> καλά κρατάει η σχέση τους οπότε εγώ με βάση αυτά απάντησα και όχι με βάση αυτά που μπορεί να νόμιζες ή να είχες σχηματίσει εσύ ώς εντύπωση ( ότι είναι ανύπαντρος, χωρίς παιδιά, κλπ). Τελικά μήπως εσύ βιάστηκες να του δώσεις συμβουλές για τη σχέση/γάμο του έχοντας διαβάσει επιφανειακά τα δικά του λεγόμενα? Εγώ απ' την αρχή έγραψα ότι δεν κατάλαβα αν είναι επίσημα παντρεμένος, ή "παντρεμένος", δηλ. με επίσημη σχέση που πάει στο γάμο (βλέπε παράθεση παραπάνω). Το έγραψα, και επί αυτού του ενδεχόμενου έγραψα και το λέω συνέχεια, αλλά το αρνείσαι? Το αγνοείς? Δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν το κατάλαβα? Μα γιατί το κείμενο είναι γραμμένο εντελώς ανορθόδοξα για τα δικά μου standards, ένα ατέλειωτο κατεβατό χωρίς παραγράφους, χωρίς, χωρίς, χωρίς. Δυσκολεύτηκα αρκετά να το διαβάσω και σίγουρα μου ξέφυγε μια λεπτομέρεια, ενώ μου έμεινε άλλη. Αλλά ξέρεις, μέσα στο χιουμοριστικό ύφος του κειμένου δεν ήταν και τόσο σαφές τί ισχύει και τί όχι, ή τί γραφόταν ως αληθινό και τί ως φαντασία. Δεν είναι ωραίο όμως να εξαπολύετε επιθέσεις σε όσους καταθέτουν τις απόψεις τους και μπορεί να διαφέρουν απ' τις δικές σας. Κι εγώ μπορεί να διαφώνησα με τις απόψεις κάποιων, αλλά για πες μου αν τους επιτέθηκα....... Αντιθέτως σεβάστηκα τις απόψεις τους και μάλιστα σκέφτηκα και τη δική τους οπτική. Το τι θα κάνει σε χειρισμό αφορά μόνον αυτόν. Είπε κανείς το αντίθετο? Τις εμπειρίες μας γράφουμε για να βοηθήσουμε. Και αν θες να μάθεις, η μέθοδος η δική μου είναι δοκιμασμένη και αποτελεσματικότατη. Δεν υποδεικνύω κάτι ανεφάρμοστο. Όλοι χρειάζονται κάποια όρια και αν δεν τα βάλεις εσύ, θα σε καβαλήσουν, ακόμα και όχι συνειδητά (δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι). Αν η αντίδρασή σου οφείλεται στη γνωστή γυναικεία αλληλεγγύη, αφού ακόμα και τώρα δεν καταδίκασες καν τη στάση της γυναίκας, λέγοντας απλά το βολικό ότι δεν μπορείς να την κρίνεις, τότε sorry αλλά διαφωνούμε...... Αυτή η ελαστικότητα στα πάντα μας έχει φέρει σ' αυτήν την κατάσταση και δεν μας φταίνε οι τοκογλύφοι. Σου φαίνομαι αυστηρός? Ναι, είμαι και δεν το αρνήθηκα ποτέ. Είμαι όμως και με τον εαυτό μου πολύ αυστηρός. Απλά εγώ γενικά δεν είμαι σύμφωνη στο ότι επειδή ξαφνικά κάποιον τον τσίμπησε μύγα, αλλάζει στυλ και συμπεριφορά προς τον άντρα/γυναίκα του για πράγματα που ήδη γνώριζε και είχε αποδεχτεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Παγιωμένα πράγματα για τα οποία υπάρχουν ευθύνες από κοινού θέλουν προσεκτικές κινήσεις και χρόνο, πολύ χρόνο για να αλλάξουν και πολύ υπομονή. "Αμεσα", "τώρα" και τα τοιάυτα "ξεριζώματα" γίνονται μόνο εφόσον έχουν την σύμφωνη γνώμη και των δύο και δεν οδηγούν σε σοβαρούς καυγάδες που θέτουν σε κίνδυνο την οικογενειακή σχέση. Αυτό δεν είναι ούτε ηττοπάθεια, ούτε καρπαζοεισπράκτορας... είναι σεβασμός στις επιλογές που ο ίδιος έκανε και στην οικογένεια που έχει χτίσει (γυναίκα, παιδιά) Εννοώ ότι ΑΜΕΣΑ θα έπρεπε να κάνει μια κουβέντα με τη συμβία ότι αυτό το πράμα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο γιατί τον ενοχλεί. Το παραδέχεται άλλωστε, έχω άδικο? Μπορεί κι εκείνη να μην έχει καταλάβει ότι το έχει παραξηλώσει η συμπεριφορά της μαμάς και να το βλέπει "χιουμοριστικά". Για να της το έκανε η δική της πεθερά να βλέπαμε τί νύχια θά 'βγαζε....... Σαφέστατα και δεν συμφωνώ με τον χλευασμό από πεθερικά. Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ το τι συμπεριφορά έχω εγώ... ΑΛΛΑ ώς ανύπαντρη. Με τον γάμο, και δη με τα παιδιά τα πραγματα αλλάζουν... και επανερχόμαστε στην προηγούμενη ακριβώς από πάνω παράγραφο που έγραψα. οσο για τη συμπεριφορά της μάνας.. δεν έχω κάτι να πω... μια συνηθισμένη ελληνίδα μάνα. Ναι έτσι είναι. Που να δεις οι νύφες τι τραβάνε από τις μανάδες των κανακάρηδών τους... παραδείγματα άπειρα και χειροπιαστά (τόσο δικών μου ανρθώπων όσο και δικά μου). Δυστυχώς η πλειοψηφία της Ελληνίδας μάνας/πεθεράς έτσι είναι... και μη μου πείτε ότι όλοι βρήκατε τις εξαιρέσεις... δεν ισχύει, το ξερετε! Μια συνηθισμένη Ελληνίδα μάνα? Ας μείνει με τα υπόλοιπα κουσούρια της και ας κόψει το χειρότερο. Αυτόν διάλεξε η κόρη της, δεν της πέφτει λόγος. Το πόσο δηλητηριάζουν μια σχέση τέτοιες πρακτικές φοβάμαι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι επαρκώς. Άμα σου τύχει τέτοια πεθερά, έλα να μου πεις πως θα νοιώσεις....... Έξω απ' το χορό ξέρεις πόσα τραγούδια ξέρω? Ουουουου, όλα. οσο για τη συμπεριφορά της γυναίκας ισχύει αυτό που έγραψα "δεν μπορεί να επιβληθεί στη μάνα" (όπως και ο πεθερός εξάλλου, αφού μάλλον μεγάλωσε σε ένα σπίτι που αυτή ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις...), διότι πολύ απλά την κοπέλα δεν την ξέρω και επομένως δεν μπορώ να την κατηγορήσω παραπάνω και πιο βαριά... Έχει ευθύνη. Αν σέβεται και αγαπάει τον άντρα της, οφείλει να τον "προστατεύει" από χλευασμούς και μάλιστα της οικογένειάς της. Οσο για την προικοθηρία. Μην είσαι τόσο απόλυτος...εχει περάσει η εποχή των γυναικών δυστυχώς. Αυτά ανήκουν στη γενιά σου... Τώρα τι γίνεται? Ασε έχω περίτρανα παραδείγματα και πολύ κοντινά μου, που οι αχαΐρευτα "παλικάρια" τρώνε τα λεφτά της κοπέλας/γυναίκας τους και έχουν και απαιτήσεις... και φυσικά με τις ευλογίες των γλυκύτατων μαμάδων τους, που θεωρούν τους γιόκες τους "άντρες" με τα λεφτά των γυναικών τους... Άσε μας κουκλίτσα μου που θα βγείτε τα θηλυκά και θύματα..... Έλεος! Φίλη μου καλή (και 2 φορές παντρεμένη), μου έχει πει επί λέξει "Άσε Κώστα και εσείς οι άντρες δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σατανικές μπορεί να είναι οι γυναίκες για να πετύχουν το σκοπό τους. Φίλες μου βγαίνουν 1ο ραντεβού με κάποιον και τον ακολουθούν μετά κρυφά για να δουν πού μένει (ακριβή συνοικία, σπίτι κλπ) και αν αξίζει να το συνεχίσουν........ εσείς είστε μπουνταλάδες". Έχει άδικο? Όχι. και κάτι τελευταίο, κάνε μου την χάρη την επόμενη φορά που θα σηκώσεις τόνους συζήτησης χωρίς λόγο σε λεγόμενά μου, ή την επόμενη φορά που θα μου γράψεις το από πάνω και θα με βάλεις κι εμένα μέσα σε τέτοιες εκφράσεις, να μην είσαι τσαντισμένος από κάτι άλλο... γιατί δεν νομίζω ότι πρόσεξες και πολύ καλά το τι και πως μου έγραψες τελικά. Δεν είμαι τσαντισμένος από τίποτα άλλο. Τσαντίζομαι όταν παραποιούν τα γραφόμενά μου. Μπορεί να σου φαίνεται ακραίο, αλλά εγώ για να γράψω ένα τέτοιο ποστ, μπορεί να φάω και μία ώρα!. Γράφω-σβήνω για να προσέξω τα νοήματα. Αρρωστημένο? Ναι. Αλλά υπεύθυνο, αφού προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν. Οπότε άμα έρχεται κάποιος και μου γράφει....... δικαίως θίγομαι και ακόμα δε βλέπω να έχεις ζητήσει μια συγνώμη για την ατυχή φράση που ποτέ δεν είπα, ούτε υπονόησα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ το παιδί είναι παντρεμένο, και έχει βρει έναν υγιή τρόπο αντίδρασης/αντιμετώπισης. .................... Πού βλέπεις εσύ τον υγιή τρόπο αντίδρασης, πραγματικά απορώ. Τον ενοχλεί λέει ο άνθρωπος και ανέχεται περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε. Και απλά το ρίχνει στο χιούμορ, αλλά για πόσο ακόμα? ................... Τι να γινει εχω κι εγω τις αδυναμιες μου και το παιχνιδι το εχω κερδισει (πριν απο 11 χρονια που παντρευτηκα αυτην που ηθελα εγω να παντρευτω!) αλλά και σώσει πουλωντας τρέλα και πικρο χιουμορ όλο αυτο το διαστημα... Έτσι αποφευγω τις εντασεις...... .................. εσυ,ο Σαββας και αρκετα μελη,το πιασατε το νοημα που με αφορα...Ειναι ελεγχομενη η κατασταση γιατι δε δινω εγω σημασια ή λεω παλαβομαρες για να εκτονωνεται η διαφαινομενη κριση,αλλιως... ................. ................... Τι να γινει εχω κι εγω τις αδυναμιες μου και το παιχνιδι το εχω κερδισει (πριν απο 11 χρονια που παντρευτηκα αυτην που ηθελα εγω να παντρευτω!) .................. Ξέρετε τί έλεγε μια σοφή και αγράμματη γυναίκα, θεία της μάνας μου που τα είχε 400 μέχρι τα 100 ακριβώς που πέθανε? Παιδάκι μου, εκεί που σ' αγαπάνε θα περάσεις καλά, όχι εκεί που αγαπάς εσύ. Απ' τις σοφότερες φράσεις που έχω ακούσει ποτέ. Ας κλείσουμε εδώ την διαφωνία, γιατί αφενός εγώ σε δυσκολεύω με τα κατεβατά μου, αφετέρου εσύ μου ανεβάζεις τον πυρετό, άρρωστο άνθρωπο....... :P Εντωμεταξύ, σχημάτισα την εντύπωση ότι ο Normann χασκογελάει που μας βλέπει να "τρωγόμαστε" για πάρτη του. Μη σου πω έχει πάρει και και το διασκεδάζει.... Ας μη δίνουμε θέμα στο παλιοτρολάκι. :P Friendly Kisses Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν υπαρχουν αυτα τα σεντονια...απλα ΔΕΝ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν μπορώ κι εγώ να παρακολουθήσω τον μοτο-πολυγραφούλη με τίποτα..! Κωστή πρέπει να πάρουμε διδακτορικό ανάλυσης εννοιών κειμένου για να σε διαβάσουμε παλλικάρι μου, πρέπει να εντρυφησεις γρήγορα στο λακωνίζειν διότι θα πρέπει να επισκεφτούμε τον οφθαλμίατρο για αλλαγή φακών.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Εγώ πάντως βάζω το γυαλί πρεσβυωπίας, το διορθώνω, το ξαναβάζω το ξαναδιορθώνω αλλά συγγνώμη ούτε εγώ μπορώ να διαβάσω αυτά τα μπλέ γραμματάκια τα ενδιάμεσα οπότε δεν τα διαβάζω, ξέρω ότι ο φίλος Κώστας έχει μια άποψη αλλά τι λέει συγγνώμη Κώστα μου αλλά δεν ξέρω φίλε μου.... Δηλώνω αντικειμενική αδυναμία να σε ακολουθήσω, είσαι πολύ γλήγολος βρε παιδί μου ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν υπαρχουν αυτα τα σεντονια...απλα ΔΕΝ Δεν μπορώ κι εγώ να παρακολουθήσω τον μοτο-πολυγραφούλη με τίποτα..! Κωστή πρέπει να πάρουμε διδακτορικό ανάλυσης εννοιών κειμένου για να σε διαβάσουμε παλλικάρι μου, πρέπει να εντρυφησεις γρήγορα στο λακωνίζειν διότι θα πρέπει να επισκεφτούμε τον οφθαλμίατρο για αλλαγή φακών.. Έχω "σπουδάσει" επεξήγηση και αποκρυπτογράφηση πάσης φύσεως δικογράφων..... εκεί να δεις..... αυτά εδώ είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. Αμ πώς νομίζεις κερδίζονται 25 δίκες? Τί να πρωτοπρολάβει κι ο έρμος ο δικηγόρος με το φόρτο εργασίας που έχει? Εγώ πάντως βάζω το γυαλί πρεσβυωπίας, το διορθώνω, το ξαναβάζω το ξαναδιορθώνω αλλά συγγνώμη ούτε εγώ μπορώ να διαβάσω αυτά τα μπλέ γραμματάκια τα ενδιάμεσα οπότε δεν τα διαβάζω, ξέρω ότι ο φίλος Κώστας έχει μια άποψη αλλά τι λέει συγγνώμη Κώστα μου αλλά δεν ξέρω φίλε μου.... Δηλώνω αντικειμενική αδυναμία να σε ακολουθήσω, είσαι πολύ γλήγολος βρε παιδί μου ! Εσύ είσαι ΑΜΕΑ και δικαιολογείσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Γιούπιιιιιιιι αυτό το διάβασα ! :yahoo: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες