Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 στο πίσω φρένο αναφέρεται ρε Πέτρο.Κακά τα ψέματα όσο "καλά"είναι τα μπροστά,τόσο χάλια είναι το πίσω. τα περί εμφάνισης σίγουρα είναι υποκειμενικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Οσες φορες και να παιξει αυτο το θεμα θα γεμιζει ποστ!!! :D Ειναι μια κατηγορια μοτο με πολλους φιλους αναμφιβολα. Ολα καλα κι ωραια αλλα εχω 2-3 ενστασεις Αν και θελω να πιστευω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειμαι φανατικος υποστηρικτης του μοτο μου,αλλα ρε παιδια διαβασα 2-3 πραματα που με κακοφανηκαν πολυ... Flying a dream "Το GSR μου βγάζει μια κακοσχεδίαση και μια προχειρότητα κατασκευής παραπάνω." Το κακοσχεδιαση εννοεις μαλλον δε σ αρεσει εμφανισιακα...οκ γουστα,αλλα ρε φιλε Προχειροτητα κατασκευης??Το στηριζεις καπου η απλα στη βγαζει?? Φιλε Πανο ειχες και το μηχανακι και δε σου αρεσε η λειτουργια του ABS? Εχει μπει σε λειτουργια 1φορα σε αποτομο φρεναρισμα στα 2μετρα σε βρεμενο δρομο, στα 30.000χλμ που εχω κανει ειλικρινα ποτε ξανα.Μου κανει πολυ εντυπωση αυτο που λες και ολες οι κριτικες λενε το ιδιο. Και ο φιλος dyox λεει οτι τα 4κ japan καινε παραπανω χωρις να προσφερουν παραπανω.... Πως το λες βρε αγορι μου αυτο?Τα εχεις οδηγησει,τα εχεις πιεσει να δεις τι κανουν?? Αυτα τα λιγα απο μενα...ΟΟΟΥΥΥΦΦΦ τα πα κι ηρεμησα :D Ναι τα φρενα του δεν ειναι το δυνατο του σημειο,αποψη μου βεβαια ,αν σκεφτεις οτο το vfr που εχω τωρα παρολο που δεν εχει abs αλλα συνδιασμενα ειναι πολλες κλασεις ανωτερα.μα καμμια σχεση φιλε και ας ειναι παλαιοτερη μοτο. στο πίσω φρένο αναφέρεται ρε Πέτρο.Κακά τα ψέματα όσο "καλά"είναι τα μπροστά,τόσο χάλια είναι το πίσω. τα περί εμφάνισης σίγουρα είναι υποκειμενικά. Ετσι ακριβως φιλε μου.Νομιζω το γραφω ξεκαθαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για το πισω ουτε συζητηση,ποιο πισω??? :D Αλλα το μπροστα ρε συ πανο με το abs δουλευει αψογα,μου κανει εντυπωση πραγματικα αυτο που λες... Αλλα κι ενος φιλου το μπροστινο δε δουλευει καλα απ την αρχη με 0χλμ,(γι αυτο και δε το παταει ποτε ,Χρηστος ακουει???) ισως σε μερικα να ναι ετσι τι να πω... Δε λεω οτι εχει καλα φρενα η καλυτερα απο αλλα μοτο, απλα λεω οτι το abs δουλευει αψογα(για να μη παρεξηγηθω :P ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Για το πισω ουτε συζητηση,ποιο πισω??? :D Αλλα το μπροστα ρε συ πανο με το abs δουλευει αψογα,μου κανει εντυπωση πραγματικα αυτο που λες... Αλλα κι ενος φιλου το μπροστινο δε δουλευει καλα απ την αρχη με 0χλμ,(γι αυτο και δε το παταει ποτε ,Χρηστος ακουει???) ισως σε μερικα να ναι ετσι τι να πω... Βρε παλικαρε για το μπροστινο ειπα καλα λογια ,για το πισω ειμαι αρνητικος ως προς την λειτουργια του abs ,πως να το πω λιανα κλοτσαει αποτομα και γενικα δεν υφισταται ως φρενο,διαβασε καλυτερα σε παρακαλω :D Τι δεν συμφωνεις εκτος του φρενου απο αυτα που εγραψα αμα ειναι να τα αλλαξω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Τιποτα,κερναω μπυρες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Τιποτα,κερναω μπυρες επ το άκουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Γι αυτο το πα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Επειδή το έχω είναι, εκτος και αν τα βάλεις τελικη, πράμα αχρηστο για γυμνα!! Απο θέμα ομορφιας ουτε καν συζητηση, μιλαμε 10 χρονια πισω Honda kai Suzuki, απλα εγω παραδεχομαι σε δυναμη το 675 που είναι σίγουρα και ανετα το πιο δυνατο. Hornet και GSR πας αν θελεις μεγαλύτερη αξιοπιστία, σε όλα τα άλλα πίσω. Καταναλωση στα 100km/h εχω 4,5 στα 120km/h 5+ σε διαδρομη με στροφιλικια εισαι στα 6,5-7 εκεί. Σε οοοολα αυτα που ειπες, μονο στην καταναλωση εχεις δικιο... Η ομορφια ξαναλεμε ειναι υποκειμενικο θεμα.. Εμενα μου αρεσει η Στικουδη, εσενα η Μπαστα... Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ομορφιας.. Τωρα για το θεμα δυναμης δεν σχολιαζω καν... Μια live δοκιμη αν θες, μπορει να σε πεισει αν το shiver ειναι πιο γρηγορο απο GSR... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Ναρθουμε κι εμεις να βλεπουμε,να πιουμε και τις μπυρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Ναρθουμε κι εμεις να βλεπουμε,να πιουμε και τις μπυρες? αχαχαχαχα ψήθηκα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Σε οοοολα αυτα που ειπες, μονο στην καταναλωση εχεις δικιο... Η ομορφια ξαναλεμε ειναι υποκειμενικο θεμα.. Εμενα μου αρεσει η Στικουδη, εσενα η Μπαστα... Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ομορφιας.. Τωρα για το θεμα δυναμης δεν σχολιαζω καν... Μια live δοκιμη αν θες, μπορει να σε πεισει αν το shiver ειναι πιο γρηγορο απο GSR... Συγνωμη που πεταγομαι σαν την τσουτσου αλλα επειδη εχω οδηγησει το shiver οφειλω να πω οτι ειναι πιο ροπατο χαμηλα απο το gsr αλλα μεχρι εκει.Στα ψηλα ειναι πολυ πιο δυνατο το gsr ,δεν υπαρχει συγκριση μετα τα 120-130. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 λογικο φαινεται.. λιγοτεροι κυλινδροι - μεγαλυτερη ροπη - μικροτερη τελικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Να πω και εγω τη γνωμη σαν πρωην κατοχος για 3 ετη του suzuki GSR.Ξεκιναμε απο το δυνατο σημειο αυτης της μοτοσυκλετας που ειναι ο κινητηρας ,ενας κινητηρας ζωντανος σε ολο το φασμα των στροφων και με αρκετα σπορ γονιδια ψηλα προερχομενα απο το gsx-r με λιγα λογια ανεβαζει ηλεκτρικα χωρις να τρομαζει κατω απο τις 7000 στροφες και απο εκει και περα μεχρι τις 14000 στροφες σου δινει δοσεις αδρεναλινης.Επισης να αναφερω πως δεν σκορτσαρει ευκολα παρολο που τα 600 αρια 4κυλινδρα δεν φημιζονται για τις ροπες τους.Παμε τωρα στις αναρτησεις,το μπροστινο θα ελεγα οτι ειναι 50-50, μαλακο οσο πρεπει για την ανεση και σφιχτο για καλυτερη πληροφορηση σε τυχον στριφτερα κομματια ,αυτο ομως το ρυθμιζεις και εσυ με τα γουστα σου.Η πισω ειναι καλυτερη απο την μπροστινη τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου εδινε,γενικα το πισω μερος σου εμπνεει σιγουρια υποβοηθουμενο απο την σπορ ΨΑΛΙΔΑΡΑ με γεφυρα,ενα σημειο που ειναι κοσμημα για το gsr και γενικα ειναι αλλου σε σχεση με τον ανταγωνισμο(το street triple δεν το βαζω μεσα).Τα φρενα του ειναι τυπικα suzuki μμμμ.....μπροστινο αρκετα καλο με καλη αισθηση,το πισινο ομως επιεικως απαραδεκτο,μπαινει αποτομα το abs το οποιο ειναι και λιγο απαρχαιωμενο,γενικη εικονα ,οκ, φρεναρεις εκει που θελεις αλλα με προσοχη στο πισινο φρενο.Η καταναλωση της βενζινης εντος πολης κυμαινεται απο 7-7.5 λιτρα ,καιει λιγο παραπανω απο τα υπολοιπα 600 αρια αλλα χαλαλι!Τα φωτα του ειναι μετρια ,η ποιοτητα κυλισης φανταστικη,χωρις ιχνος κραδασμων ,το τιμονι του δεν κοβει πολυ σε ελιγμους μεσα στην κινηση ,θελει λιγο προσοχη ,θα το συνηθισεις (αν την αγορασεις!) απο εμφανιση ειναι τυπικα γιαπωνεζικο με φουτουριστικα στοιχεια ,δεν το λες πανεμορφο αλλα ουτε και ασχημο.Η θεση οδηγησης κανει για τους μεγαλοσωμους μιας και οταν κατσεις στη σελα του(παρεπιπτοντως ειναι πολυ ανετη)νοιωθεις οτι καβαλας μεγαλυτερη μοτο λογο αυτου του ογκου γυρω απο το ρεζερβουαρ.Εχω οδηγησει το shiver.το street triple,to fazer εκτος το hornet ,εχω μια αποψη λοιπον,το shiver δεν με ξετρελανε λογο κινητηρα δεν μου αρεσουν οι δικυλινδροι επισης η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κατωτερη απο το gsr ,ειναι ομως μια καλοστημενη ιταλικη μοτοσυκλετα,το fazer το <ντυμενο> το οδηγησα το οποιο ειναι πιο ταξιδιαρικο αν θες με λιγο πιο ορθια θεση οδηγησης ,μια πολυ καλη μοτοσυκλετα εξισου με καλα φρενα αλλα στα χαμηλα ο κινητηρας πιο αδυναμος απο του gsr ,ψηλα ξεσπαει,τωρα οσο αφορα το street triple πιστευω ειναι η χρηση τομη αναμεσα σε ολα,η αγγλιδα εχει αυτο που λενε προσωπικοτητα!Ο καλυτερος κινητηρας η αν θελεις ο πιο γεματος παντου με εναν ερεθιστικο τρικυλινδρο ηχο που σου αφηνει ενα ωραιο χαμογελο(που να οδηγησεις και το speed triple....ταυλαααααα!!),το στησιμο και τα φρενα του συνολικα καλυτερα απο τον ανταγωνισμο αλλα πιο ψηλα η τιμη αγορας της ,αν και κατα την γνωμη μου τα αξιζει και με το παραπανω,Πιστευω να μην κουρασα :D ηταν,χαρα μου ομως να σου δωσω τις οποιες πολυτιμες πληροφοριες με βαση τις μοτοσυκλετες που εχω οδηγησει (με πρωτο το gsr βεβαια μιας που ημουν και κατοχος)Η επιλογη ειναι δικη σου. Συμφωνώ φιλίες με τα λεγόμενα σου,και να συμπληρώσω ότι πολλές φορές με 6 μέσα δικάβαλος και με 40-50 χλμ άνοιγες το γκάζι και ανέβαζε χωρίς σκορταρίσματα χωρίς κόπο αέρα,είχε φοβερό κινητήρα και κοντές σχέσεις και φόρτωνε φοβερά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Hornet εγγύηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Satyros919 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Συμφωνω οτι η μεταβαση απο τα 125 σε κατι μεγαλυτερο θελει προσοχη κ αυτοσυγκρατηση. Σαν κατοχος hornet, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι προκειται για μια πληρως αξιοπιστη σειρα, για ενα all-around μηχανακι που θα σε παει στη δουλεια σου, στο σουπερμαρκετ, στο γυμναστηριο, στο καφε σου με δικαβαλο, κ την ιδια στιγμη θα σκυλιασει σε καθε ανοιγμα του γκαζιου ειτε στην εθνικη ειτε απο φαναρι σε φαναρι. Αν θελεις αποκλειστικα οικονομια κοιτα το παλιο cb 500. Αυτο μου εμαθε να οδηγω μετα το παπι, κ προκειται για τερας αξιοπιστιας κ οικονομιας, με καταναλωση παραπλησια του σκουτερ. Βεβαια εχει γκαζι μεχρι ενα σημειο γιατι προκειται για 2κυλινδρο. Αν μπορεις να διαθεσεις 130 ευρω σημα,κ ελαχιστα παραπανω για ασφαλεια το εξαμηνο, τοτε κοιτα κ το hornet 900. Θα το βρεις σε καλα λεφτα κ προκειται για σκυλο μαυρο, αφου δεν υπαρχει τομεας που να υστερει. Στριβει, ανοιγει, συγχωρει. Βεβαια δεν θα τα βαλει με τα streetαδικα,αλλα θα καταπιει πολλους που θα σου κουνηθουν στο φαναρι. Αν το προσεχεις στα λαδια κ στα σερβις του τοτε, εχει αποκτησει την καλυτερη γυναικα που ειχες ονειρευτει. Κ ολα αυτα με καταναλωση 5-6 λιτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 οσον αφορα για την διαφωνια που εχετε για το abs, παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το λαστιχο που φοραει, αλλιως συμπεριφερεται με ενα κι αλλιως με κατι αλλο, αν δεν ειναι και σε καλη κατασταση το λαστιχο τοτε λογικο δεν ειναι να μπαινει πιο αποτομα το abs? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 οσον αφορα για την διαφωνια που εχετε για το abs, παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το λαστιχο που φοραει, αλλιως συμπεριφερεται με ενα κι αλλιως με κατι αλλο, αν δεν ειναι και σε καλη κατασταση το λαστιχο τοτε λογικο δεν ειναι να μπαινει πιο αποτομα το abs? Τωρα γιατι βαζεις δυσκολα εσυ???Αφου το λυσαμε το θεμα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GregVog 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Σε οοοολα αυτα που ειπες, μονο στην καταναλωση εχεις δικιο... Η ομορφια ξαναλεμε ειναι υποκειμενικο θεμα.. Εμενα μου αρεσει η Στικουδη, εσενα η Μπαστα... Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ομορφιας.. Τωρα για το θεμα δυναμης δεν σχολιαζω καν... Μια live δοκιμη αν θες, μπορει να σε πεισει αν το shiver ειναι πιο γρηγορο απο GSR... Φίλε αν σε πετυχαινα σε φαναρια μεχρι να ανοιξει το 600 σου θα κοιτουσες πολλες φορες την πινακίδα μου!! Κ επειδη το naked το περνεις συνήθως για μέσα στην πολη θέλεις ροπή να δουλευει δλδ καλα στα χαμηλα. Τι να το κανεις στις 10.000. Το θεωρω άχρηστο. Εκτός κ αν μιλαμε για 4κ 1000 αλλα το 600 γαμησετα, τουλάχιστον το fazer που οδηγησα. Τωρα εμφανισιακά όπως και να το κάνουμε η Ιαπωνία ειναι χρόνια πισω. Να συγκρινω στιλ Ιταλιας με Σκιστοματιδες...πολυ πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 πρώτη επιλογή βάλε να έχεις abs. hornet ή gsr τι παμε να συγκρίνουμε??? οδήγησε τα και όποιο σου κάθεται καλύτερα.η κατανάλωση στην πόλη χειμώνα είμαι στα 7,5, καλοκαίρι 6,5. δεν ξέρω γιατί αλλά 2 χρόνια τώρα έτσι είναι. το gsr μηχανή με @@ τα γούστα στα κάνει όλα. αν με ρωτήσεις δύσκολα θα την πουλήσω. με καλύπτει στα πάντα. γκάζια, ομορφιά οκ ξέρω ότι δεν αρέσει σε όλους αλλά εχει πολυ΄ωραίο φινίρισμα. Αλλά και το χορνετ δεν νομιζω να χει και τρελες διαφορες. υπερμηχανήματα και τα 2. καλή επίλογη και σου ξαναλέω ότι και να διαλέξεις πάρε με abs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Φίλε αν σε πετυχαινα σε φαναρια μεχρι να ανοιξει το 600 σου θα κοιτουσες πολλες φορες την πινακίδα μου!! Κ επειδη το naked το περνεις συνήθως για μέσα στην πολη θέλεις ροπή να δουλευει δλδ καλα στα χαμηλα. Τι να το κανεις στις 10.000. Το θεωρω άχρηστο. Εκτός κ αν μιλαμε για 4κ 1000 αλλα το 600 γαμησετα, τουλάχιστον το fazer που οδηγησα. Τωρα εμφανισιακά όπως και να το κάνουμε η Ιαπωνία ειναι χρόνια πισω. Να συγκρινω στιλ Ιταλιας με Σκιστοματιδες...πολυ πισω Το ενδεχομενο να ειναι το 4κ japan 600ρι γραναζομενο το εχεις σκεφτει μαν? Δε ξερω αν ειναι πιο γρηγορο αλλα πιστεψε με ξυριζει B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Το ενδεχομενο να ειναι το 4κ japan 600ρι γραναζομενο το εχεις σκεφτει μαν? Δε ξερω αν ειναι πιο γρηγορο αλλα πιστεψε με ξυριζει B) Στα ψηλα ξυριζει ασχημα ,σουζες ισχυος ακομα και με 3 εχω κανει ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Φιλε μου αν θες ροπη σε 4κυλινδρο 600 (νταξ 656 :P) το bandit ειναι μονοδρομος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κρανοφορος 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Ευχαριστώ πολύ ρε παίδες για όλες τις απαντήσεις που μπήκατε στο κόπο να δώσετε. Τώρα για τα άλλα μηχανάκια και λοιπά, μπαίνει λίγο το αισθητικό και το οικονομικό στη μέση. Δηλαδή πχ για το street triple οι τύποι οκ έχουν κάνει παπάδες, αλλά αυτό με τη μάσκα μπροστά με ξεπερνάει. Άλλος μπορεί να το βρίσκει καινοτομία κλπ αλλά οκ. Άσε που ξεφεύγει και λίγο οικονομικά. Κατα τα άλλα είναι κούκλα. Δεν ισχύει αυτό που λες, δηλαδή το ότι το Α έχει ελαφρώς καλύτερο κράτημα ή είναι πιο ήπιο από το Β. Οι διαφορές μεταξύ hornet, gsr, fz6 είναι ελάχιστες για κάποιον αρχάριο. Οδηγώντας και τις δύο δεν πρόκειται να δεις διαφορές σε κρατήματα και φρένα, παρά μόνο στην αίσθηση που σου δίδει (δηλαδή κάτι το σχεδόν πλασματικό). Μετά από καιρό που θα οδηγήσεις και τα δύο θα μπορέσεις να έχεις μια άποψη για το τι είναι πιο στιβαρό στις στροφές κλπ. Για να σου αποδείξω αυτό που σου λέω θα σου πω ότι στις δύο μηχανές που έχω δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένες διαφορές στα κρατήματα και στα φρένα, παρά μόνο στην αίσθηση που έχει η κάθε μία. Και έχω κάνει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με αυτές. Μπορώ να σου πω αναλυτικά τις διαφορές των αναρτήσεών τους, αλλά δεν έχει τύχει πχ να ψάξω ποια μπαίνει πιο γρήγορα σε μια στροφή ή απόλυτους χρόνους φρεναρίσματος... Γι' αυτό, προσπάθησε να πάρεις τη μηχανή που σου κάνει πιο πολύ κλικ στο μάτι, στην αίσθηση όταν καβαλάς στατικά, και φυσικά στην αίσθηση στο τεστ ντράιβ. Όλα τα μοντέλα είναι άψογα και έχουν μοσχοπουλήσει. Μικροδιαφορές υπάρχουν πάντα. Λίγο στο γκάζι, λίγο στην αίσθηση των φρένων, λίγο στις αναρτήσεις κλπ. Η επιλογή είναι δική σου. Αυτό το λέω από άποψη απειρίας. Γιατί πχ αν το Α μηχανάκι είχε αισθητά καλύτερα φρένα από το Β, στη μετάβαση από τα 125 στα 600 πάλι ένας άπειρος πιστεύω δεν θα καταλάβαινε (ιδιαίτερα τουλάχιστον) την διαφορά, οπότε ρωτάω για να μου πει κάποιος που τα πιθανον τα έχει οδηγήσει και τα δύο τις διαφορές σε παρόμοια δυνατα φρένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Πάρε ένα απ' αυτά τα δυο που σκέπτεσαι και άσε τα άλλα. Και μεταξύ των δυο, αυτό που σου κάνει πιο πολύ κλικ. Μη μπλέξεις με το Shiver και ειδικά με παλιότερο μοντέλο, έχει ιδιαιτερότητες και δεν έχει την άνεση των άλλων δυο και όσο για το Street Triple, το οποίο το έχω οδηγήσει, έχει έναν απίστευτο κινητήρα - ξυράφι, αλλά από αναρτήσεις είναι κούτσουρο και το τιμόνι του δεν κόβει καθόλου - ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ, θα έχεις δηλαδή θέμα στην καθημερινή χρήση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Ευχαριστώ πολύ ρε παίδες για όλες τις απαντήσεις που μπήκατε στο κόπο να δώσετε. Τώρα για τα άλλα μηχανάκια και λοιπά, μπαίνει λίγο το αισθητικό και το οικονομικό στη μέση. Δηλαδή πχ για το street triple οι τύποι οκ έχουν κάνει παπάδες, αλλά αυτό με τη μάσκα μπροστά με ξεπερνάει. Άλλος μπορεί να το βρίσκει καινοτομία κλπ αλλά οκ. Άσε που ξεφεύγει και λίγο οικονομικά. Κατα τα άλλα είναι κούκλα. Αυτό το λέω από άποψη απειρίας. Γιατί πχ αν το Α μηχανάκι είχε αισθητά καλύτερα φρένα από το Β, στη μετάβαση από τα 125 στα 600 πάλι ένας άπειρος πιστεύω δεν θα καταλάβαινε (ιδιαίτερα τουλάχιστον) την διαφορά, οπότε ρωτάω για να μου πει κάποιος που τα πιθανον τα έχει οδηγήσει και τα δύο τις διαφορές σε παρόμοια δυνατα φρένα. Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Και ένας έμπειρος να τα οδηγήσει, είναι τόσο μικρές οι διαφορές στα φρένα που δεν θα μπορεί να βρει διαφορές, άξιες λόγου, στην αποτελεσματικότητά τους. Μην ασχολείσαι με τα φρένα τόσο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες