Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω ειμαι απειρα ψωφιος απο τη δουλεια και επισης δεν εχω ιδεα απο αθηνα, δεν εχω και πολυ κουραγιο για ψαξιματα κτλ. Αλλα αν βρεθει κανας καλος ανθρωπος και τον βολευει να βρεθουμε σε κανα σημειο πανω στην αχαρνων η πατησιων ή συνταγμα που τα ξερω και να παμε παρεακι ολα θα ηταν πολυ πιο ευκολα... Εγω θα περασω μπροστα απο συνταγμα για να παω στο mall. Θες να συναντηθουμε στην αρχη της ερμου κατα τις 10? Αν ναι τοτε στειλε π.μ. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον geochris994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Κατω τα χερια απο τον Κοσμα!! Ειναι δικος μου!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Κατω τα χερια απο τον Κοσμα!! Ειναι δικος μου!! :P Παναή θα ρθεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Δουλευω Κοσμα. Πηγα το πρωι, και ξανα δουλευω στις 20.30... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Καταλαβα ρε φιλε! Περιμένετε με κ μενα 10:20 υπολογίζω μώλ! Ελπίζω να σας δω ε χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Περιμένετε με κ μενα 10:20 υπολογίζω μώλ! Ελπίζω να σας δω ε χαχα και τεταρτο αναχωρηση.ουγκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 θα ερθουμε κι εγω με FunkyBear Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Πιθανό να ρολάρω κι εγώ μαζι σας... Αν και μάλλον θα την κάνω πιο νωρίς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 μι του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 τελικα που αραξατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Στην πλατεια της Βάρκιζας. Παιδια τώρα που καλοκαίριασε αυτές οι συναντησεις είναι οτι πρεπει. Πολύ ωραία βολτουλα σήμερα και μεγάλη παρέα. Fenrir αγόρινα μου πως πας έτσι ρε τρέλε?? :-P κάθε φορά έλεγα παει έπεσε ο μαλάκας... :-P το πας ωραία μπράβο σου ;-) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) σα τετιμποης πάει:P Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Εμεις τωρα γυρισαμε. πηγαμε και για αφτερ στο σεφ. Μετρησα 19 μηχανες. ε χαθηκαν και κανα δυο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Πολυ ωραια ήταν και πραγματικά στεναχωρήθηκα που χαθήκαμε ρε συ Al_Bandy. Δεν χαθήκαμε μέχρι την Ανάβυσσο και χαθήκαμε στην επιστροφή :-@ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Γειααααα! Εχετε πολυ ωραιο παρεακι και εδω στα νοτια! Με γυρισατε κιολας και δε χαθηκα.. Τι αλλο να ζητησει κανεις; Τελεια και ευχαριστω! Ανυπομονω για την επομενη καγκουρομαζωξη! ...Το σημερινο ξυπνημα με σκοτωσε ομως.. :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Χάρηκα που σας γνώρισα παίδες! Και στην επόμενη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Κι εγώ με τη σειρά μου χάρηκα παίδες, ελπίζω να τα ξαναπούμε! Η καμερούλα στο γυρισμό έκανε μια βουτιά στη Βουλιαγμένης όταν και έσπασε η βάση (μάλλον από τα απίστευτα πολλά χιλιόμετρα τα οποία είχε πιάσει το CBF), αλλά ευτυχώς λειτουργεί ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Κάνα βιντεακι έχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Πρέπει να σας πέτυχα στα λιμανάκια κάποιους καθοδόν. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιοι απο εδώ αλλα είδα 2 παλικάρια σε ένα cbr; χωρίς κράνος και με επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις πάνω σε στροφή και σε δρόμο με κίνηση. Παιδια βόλτα είναι , δεν αξίζει να ρισκάρουμε τις ζωές τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων. Ps. Ήμουν με αμάξι εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Εμείς φοράμε πάντα κράνος γιατί αν μας δουν ξεκράνωτους σε βόλτα μας γονατίζουν στο φόρουμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Πρέπει να σας πέτυχα στα λιμανάκια κάποιους καθοδόν. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιοι απο εδώ αλλα είδα 2 παλικάρια σε ένα cbr; χωρίς κράνος και με επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις πάνω σε στροφή και σε δρόμο με κίνηση. Παιδια βόλτα είναι , δεν αξίζει να ρισκάρουμε τις ζωές τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων. Ps. Ήμουν με αμάξι εγώ Άλλους είδες, εμείς όλοι κρανομένοι, όποιος ακρανωτος θα καταδικαζόταν άμεσα και θα έμενε νηστικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Δεν είχαμε ακρανωτους αποτι θυμάμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Ειδικά εγώ βάζω πάντα κράνος γιατί είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και προγκάω τον κόζμο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Ειδικά εγώ βάζω πάντα κράνος γιατί είμαι σαν ανάποδο γαμώτο και προγκάω τον κόζμο Χα χα χα χα Μάλλον άλλους είδα απο ότι φένεται ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες