Jump to content
st3li0s

ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΠΙΣΤΟΣ...

Recommended Posts

Λοιποοοοον...

Ξεκιναω σημερα στις 9.15 απο το σπιτι μου (Πυλαια) για να παω στο Macedonia Pallace να δωσω προφορικες εξετασεις για αγγλικο πτυχιο(το 2ο μου)!!!Παω δινω...μπλα μπλα με τα αγγλακια...οκ...φευγω!!!

Κατα τις 9.45 που τελειωσα (μιας που μιλαω απτεστα αγγλικα :P ) πηγα σε ενα φιλο μου στην Β.Ολγας στον υψος της Νομαρχιας!!!

Φευγω και απο εκει!!!Κατεβαινω την Β.Ολγας και σε καποιο σημειο κατα της 10.00+ ασχετο αλλα πρεπει να συναντησα τον NINJA1 με το βαμμενο CBRακι του που και αυτος κατεβαινε την Β.Ολγας!!!NINJA1 διορθωσε με αν κανω λαθος και σε μπερδεψα με καποιον αλλον!!!

Μετα απο τον φιλο μου κατευθυνθηκα προς κεντρο για να δω κατι παντελονια με προστατευτικα για την μηχανη...ωραια τα ειδα και απο εκει!!!

Λοιποον...πλησιαζουμε στην τρομακτικη στιγμηηηη...απο την Κ.Καραμανλη μπαινω δεξια στην Παπαναστασιου...προχωραω προχωραωωω...σταματαω στο φαναρι της Παπαναστασιου με Μαρτιου...εκει δεν ξερω αλλα παντα εχει νερα(ποιος μλκας μαγαζατορας τα κανει αυτα δεν ξερω...)...τεσπα ξεκιναω και στο μεσο του οδοστρωματος ειχε ακομα νερα που αφηνουν τα τουτου...ε κανω να βγω απο τα νερα καιιιιιιιιιι γκτουπ ζντουπ ντοινγκ αααααα...με πεταει κωλο δεξια και αποτομα γυρναει προς τα αριστερα...εγω γυρναω απο το τιμονι προς την μερια που γλυστραω και ετσι δεν χτυπησα (μονο λιγο στο πεζοδρομιο βρηκα) καπου αλλα συρθηκα μεχρι το περιπτερο εξω απο τα Goodys...σηκωνομαι γρηγορα γρηγορα και τραβαω την μηχανη στα δεξια και βλεπω τον περιπτερα που τσεκαρε τις εφημεριδες :lol: να πεταγεται εξω και να εχει μενει καγκελο...με ρωταει ''εισαι ενταξει?'' ...του λεω ''μια χαρα μην στεναχωριεστε''...μου λεει ''να καλεσω ασθενοφορο?''...λεω ''τι ασθενοφορο?με βλεπεις να εχω παθει τιποτα σοβαρο???''...λεει ''θες να παρεις κανα τηλεφωνο στου γονεις σου να ειδοποιησεις καποιον?''...λεω ''οχι ενταξει ειμαι''!!!Πιανομαι απο δω πιανομαι απο κει να δω αν λειπει τιποτα :2funny:!Τεσπα εκατσα λιγο εκει να συνελθω και μετα περνω τα ψυχικα απομιναρια μου και καβαλαω για να παω σπιτι να δω σε τι κατασταση βρισκομαι...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!!!

*Να θυμισω οτι φορουσα μπουφαν SPIDI H2out με προστατευτικα σε αγκωνες και ωμους και απορησα που ενω συρθηκα δεν επαθε απολυτως τιποτα,ουτε τρυπησε ουτε τιποτα...και κρανος ΝΟVA*

Σωματικες ''βλαβες''....

1.γρατζουνιες στο δεξι μου χερι στο καρπο...

2.στην λεκανη μου απο την δεξια πλευρα ενα γδαρσιμο...

3.στο γονατο το δεξι ενα μικρο γδαρσιματακι...

Απωλειες μηχανης...(απο οτι προλαβα να δω)

1.στραβωμα δεξιου grip(γκαζι)...τολμω να πω οτι μπηκε αρκετα μεσα...σαν πιστιαρα εγινε :2funny: !!!

2.στραβωμα δεξιας μανετας (φρενου)

3.και απο οτι ειδα εχει στραβωσει λιγο το μαρσπιε το δεξι!!!

Αυτα παιδες..ειμαι καλα δεν εχω κανα σπασιμο ευτυχως...στα @@ μου η μηχανη...την παρατησα μολις εφτασα σπιτι...τωρα θα κατεβω να τραβηξω φωτογραφιες...!!!

Υ.Γ.:Γαμω την αγγλιδα κωλοκαθηγητρια που μολις μπηκα μεσα με το μπουφαν το SPIDI με ρωταει απορημενη...''ohhhh,motorcycle equipment???''...''to protect your life from so young age is the most important think in the world''... :ranting: ...με ματιαξε γμτ γμτ γμτ!!! :cry2:

Y.Γ.2:Αναθεματιζω την ωρα και την στιγμη που δεν πηρα τα γαντια μου απο το σπιτι σημερα... :ranting:

Y.Γ.3: NINZA1 απαντησε μου pls ησουν εσυ η αλλος???γιατι θα τα παρω και με σενα :knuppel2: που μπορει να με ματιαξες!!! :2funny::spiteful::uglystupid2:

***Θα παραθεσω φωτογραφιες σε λιγο!!!***

:bye:

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφου την "εβγαλες" με τοσα "λιγα", μη λες κουβεντα... :/

Να'σαι καλα! :)

Α!!!..ναι!... Καθαρα, θεμα "ματιου" ειναι! Τσεκαρισε τον υπευθυνο!! :_zeppelin: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ ρε στελιο γκαντεμια ητανε :/ ...ευχομαι τουλαχιστον να τα πηγες καλα με το τεστ των Αγγλικων... :)

....(ποσες τετοιες βουτιες ειχα κανει με το Αστρεα πριμα :D ) ευτηχως να λες που γλυτωσες τα χειροτερα και μου αρεσει ο χιουμοριστικος τροπος που το αντιμετωπιζεις.. :_hi:

...μην μασας πανω απο ολα η υγεια ...Καλες Γιορτες!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια παραλίγο όμοια φάση που είχα παλιότερα με δίδαξε άμα βλέπω νερά να ανάβω alarm και να πηγαίνω σαν την κότα χωρίς φρένα, αλλαγές ταχύτητας και πλαγιάσματα...

Από Δευτέρα προμηθεύσου τα απαραίτητα: σκόρδα, μάτια και λοιπά μέσα παθητικής ασφάλειας!!! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια παραλίγο όμοια φάση που είχα παλιότερα με δίδαξε άμα βλέπω νερά να ανάβω alarm και να πηγαίνω σαν την κότα χωρίς φρένα, αλλαγές ταχύτητας και πλαγιάσματα...

Από Δευτέρα προμηθεύσου τα απαραίτητα: σκόρδα, μάτια και λοιπά μέσα παθητικής ασφάλειας!!! :2funny:

Μαααα...μολις ηρθα σπιτι με το που μπηκα το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να αδεισω τα ντουλαπια της κοζινας να δω που εχει τα μπαχαρικα η μανα μου και μετα να βαλω Betatin...εμαθα οτι η Κnor εβγαλε καινουργια κυβακια σε σκορδο!!!Ε αντι να βαλω παγο εβαλα σκορδακια!!!

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Απο τωρα εχω αναιρεσει καποια πραγματα...και απο δω και περα δεν θα τα ξανακανω!!!Θα μελεταω καλυτερα...

Ευτυχως το τιμονι ειναι αποσπομενο οποτε παει κατευθειαν για πεταμα και βαζουμε καινουργιο!!!Με ενδιαφερε να μην παρει σκελετο,αφου δεν πηρε οκ!!!Τα αλλα αντικαθιστωνται...θα βγαλω αυτα που εχουν χτυπηθει και θα τα παω να μου τα αντικαταστησουν στην αντιπροσωπια :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυβακια της κνορ να εχεις μαζι σου! Κανουν δουλεια! Εμενα με εσωσαν!!

Παντως το οτι δεν επαθες τιποτα, αυτο εχει σημασια!! Την μηχανη την φτιαχνεις.

Τελευταιο να ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εκεί στη στροφή απο Καραμανλή για Παπαναστασίου έχει μια μπουγάτσα άλλο πράμα!

Οι τιμές για τον εξοπλισμό που κοιτούσες πως σου φάνηκαν?!Ατιμοι εμπόροι μας πίνουν το αίμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl::rotfl:

Ωραία!Αφού σπάμαρα με την ησυχία μου άς σχολιάσω το θέμα!

Ε ΜΕΤΑ ΣΕ ΛΕΩ ΚΟΥΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

Αμάς ρε ψηλέ!Μας κοψοχόλιασες!Φθηνά την γλίτωσες!Και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!Το μηχανάκι θα φτιαχτεί αφού είσαι εσύ καλά!

ΤΟΝΙΖΩ οτι η μηχανή του ψηλού άνήκει στην κατηγορία SD(Super Duck!) αλλά ακόμη περισσότερο οτι φορούσε μπουφάν αξίας 200+€ κάτι το οποίο κάνουν πολύ λίγοι ακόμη και με μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσακά!Στάνταρ έπεξε καταλυτικό ρόλο ο εξοπλισμός!Ακόμη και το NOVA κράνος είναι καλύτερο απο κάτι jet ή κάποια άλλα κινέζικα για τα οποία είδα σχετικό ρεπορτάζ στο ALTER

Περαστικά λοιπόν κουλ....Στέλιο(άντε άς σε αποκαλέσω και με το όνομα καμμιά φορά! :P ) και το πάθημα μάθημα φίλε!Να είσαι καλά,γερός και με πολλά χιλιόμετρα!

ΚΟΥΛΑΔΙ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...σηκωνομαι γρηγορα γρηγορα και τραβαω την μηχανη στα δεξια και βλεπω τον περιπτερα που τσεκαρε τις εφημεριδες :lol: να πεταγεται εξω και να ...με ρωταει ''θες να παρεις ... τιποτα .............

Υ.Γ.:Γαμω την αγγλιδα κωλοκαθηγητρια που μολις μπηκα μεσα ...με ρωταει απορημενη...''ohhhh,motorcycle ???''...'' is the most important think in the world''... :ranting: ...

Καλα ολα ρε Στελιο... :blink: Ενα τηλεφωνο ΔΕΝ μπορουσες να με παρεις που εφαγα τον τοπο να βρω ενα "ΒΗΜΑ" και πουθενα;;;Δίπλα ησουνα...σε ρωτησε κιολας ο ανθρωπος...κανε ενα τηλεφωνοοοοοο...

Σχετικα με το άλλο που λες(το...Υ.Γ :meeting: )...εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι με αυτα που λες...ηταν η "μοτοσυκλετα" αυτο που γουσταρε η Αγγλιδουλα;;;;;; :smoke:

:_unsure::_unsure:

...Ή αλλιως ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΟ κοψε απο δω κι απο κει...να παραφραστουν τα λεγομενα καποιου... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: :P :P

Στελιο ΑΦΟΥ εσυ εισαι καλα...αστα τα υπολοιπα...εμπειρια και ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ...Παντα ορθιος... :_thumbsup: :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαρτιου με Παπαναστασίου εχει πάντα νερα. Αν τον πετύχω τον ατιμο που τα κανει θα τον ξεχεσω κανονικα.

Αλλη μια εμπειρια στο τσουβάλι Στελιο . :_thumbsup:

Athe είσαι πολύ ποταπός :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gallery_771_203_71348.jpg

gallery_771_203_65664.jpg

gallery_771_203_73599.jpg

gallery_771_203_156507.jpg

gallery_771_203_129951.jpg

gallery_771_203_68892.jpg

gallery_771_203_22587.jpg

gallery_771_203_12127.jpg

gallery_771_203_35095.jpg

gallery_771_203_90194.jpg

Δυο πραγματα δεν μπορω να χονεψω...

~1).οτι παντα οταν περνουσα απο εκει ηξερα οτι ειχε νερα...και κατεβαζα ταχυτητα+οτι σε εκεινο το σημειο κανεις τραμπαλα(σκατα δρομος)

~2).οτι ηταν Κυριακη 10.00 το πρωι δεν υπηρχε ψυχη και εγω το ΚΟΥΛΑΔΙ πηγα και επεσα μονος μου...γμτ γμτ γμτ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:( Κριμα ρε φιλαρακι. Πολυ μλκια ειδικα ετσι οταν ερχεται αποτομα χωρις να το περιμενεις.

Την εχω προσφατη την πτωση και εχω μια ευαισθησια οταν ακουω τετοια πραγματα.

Ευτυχως την εβγαλες φθηνα και να κανεις τον σταυρο σου που δεν τραυματιστηκες ουτε εσυ μα ουτε και κανενας ατυχος περαστικος.

Ευχομαι ταχυστα περαστικα να ειναι τα τραυματα, ειτε σωματικα ειτε ψυχικα. :/

--------

*ice breaker*

Πιστευω η αγγλιδα εφταιγε για το ματι, και στην θεση σου θα γυρνουσα επιτοπου πισω και θα την ***ουσα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στελιο τα γαμημενα τα σηδερα φτειαχνονται...

Εσυ εισαι μια χαρα αυτο ειναι το θεμα....

:_thumbsup:

Ακριβώς...

η τελευταία μου στούκα βγήκε 3.600? οπότε μην λες τίποτα! Εσύ να είσαι καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα ρε φιΛαρακι.Δεν λες παλι καλα που τα παπιοανταλλακτικα ειναι τζαμπα?

Ασχετο:.....εβλεπα εκεινα τα κρανη που πουλαγε/πουλαει το Alex pak με την επωνυμια safebet και καπου πηγαινε το μυαλο μου αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω.

Μετα ετυχε να μου πεταχτει ενα pop up παραθυρο που ελεγε bet and win και τελικα το συνδιασα :_w00t:

Safe-bet

Αγοραζοντας ενα τετοιο κρανος ειναι σαν να στοιχηματιζεις το κεφαλι σου! :2funny: :(

Εχουν αυτογνωσια οι κατασκευαστες του :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τα νερά στους δρόμους έχει παραγίνει και ιδίως με τα σαπουνόνερα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λέμε να πλένεις μπαλκόνι αυτοκίνητο καναπέ δεν ξερώ 'γω τι στο δρόμο.

Αλλά αν φωνάξεις αστυνομία θα σε κοιτάνε σα κινέζο (μάλλον)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε μαζεψες μια ακομα εμπειρία και μπράβο που με παπια φοράς κράνος και μπουφαν

Σημερα είδα κατι πολύ χειρότερο ακράνοτο στην ασφαλτο στη β.ολγας και ακομα να συνέλθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα