kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σήμερα το πρωί πήγα τελικά και πήρα το κράνος που είχα κάνει θέμα http://www.mybike.gr...acerbis-active/ και ορίστε η φωτογραφίες Τελικά πήρα το Medium αυτό μου καθόταν καλά αλλά για τα χνώτα που έλεγες Pano εμένα μου γέμιζε ένα μικρό κομμάτι της ζελατίνας απλά φεύγανε γρήγορα όταν είχα ένα κλικ την ζελατίνα κατά τα άλλα είναι πολύ κομπλέ το φοράω σχεδόν 1 ώρα και είμαι πολύ άνετα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2014 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Με γεια σου και αχρειαστο να ναι..... Πολυ ομορφο κρανακι.....αλλα να προσεχεις γιατι εχει ματ φινιρισμα και ειναι πιο ευαλωτο σε μικροχτυπηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Το βλέπω το μισό μάι μπάικ σε λίγο καιρό να'χει αυτό εδώ και να λέει ο Πάνος "Εγώ το πήρα πρώτος!" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 αγρατζουνιστο να ειναι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Αγρατζούνιστο να είναι και να σου βγάλει άπειρα χλμ. Περιμένουμε review. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγραψα οτι μετα τα 40 δεν θολωνει λεμε.. αμα καθεσε στο φαναρι και νομιζεις οτι ειναι το αλουμινιο παραθυρο του σπιτιου σου και αναπνεεις σαν κυνηγοσκυλο εν ωρα εργασιας, θα θολωσει τι θα κανει? Αγρατζουνιστο. φαλες ..... εγω το πηρα πρωτος. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2014 από τον PanosDenzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 ααααα νόμιζα και εν ώρα στάσεις έλεγες ....Τότε είναι όπως τα λες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 ααααα νόμιζα και εν ώρα στάσεις έλεγες ....Τότε είναι όπως τα λες με έναν ανεμιστήρα θα το καταφέρεις και σταματημένος. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Χαχαχα λες; θα το δοκιμάσω με αυτούς τους μικρούς που τους κρατάς στο χέρι και θα σου πω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Kρανάρα, αγρατζούνιστο να είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Καλορίζικο + αγρατζούνιστο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 καλοριζικο... εγω το εχω βολευτει μια χαρα εγω το πηρα πρωτος.....Πανο..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Ευχαριστώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 ΩΠΑ...... ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΟΜΑ... γατακια το εχω απο τον Μαιο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Α τοτε εσυ εισαι πιο παλιος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Τι κουμπωμα εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) σε ποιο μερος? αν ενοεις στο λουρακι, ειναι με ενα κοκκινο δεκτη οπου μπαινει το κουμπωμα το οποιο εχει κατι σαν βαθμιδες.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Αυτο φοβομουν :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Αυτο φοβομουν :D Υπάρχει κάποιος λόγο που δεν προτιμάς το συγκεκριμένο κούμπωμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 γιατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 ε σαν το D ring δεν εχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 διαφωνω, διοτι μπορεις να ρυθμισεις και την θεση.. ντι ρινγκ εχει και το μεξ που ειχαμε παρει απο τα αλεξ πακ...πριν κλεισουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 παιδιά σαν το d-ring δεν έχει,τέλος.όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Γτ στο D ring δεν μπορεις να ρυθμισεις την θεση?4 κρανοι εχω απο ολα τα κουμπωματα , το d ring ειναι το ασφαλες και το πιο "αορατο"(απο μερια αίσθησης) ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες