NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 κατι μου θυμιζει το κουστουμι αυτο...νομιζω οτι το εχω ξαναδει σε λευκο χρωμα...(αλλα τα χερια ηταν πισω....)χμ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 ελα μπορουμε να πιασουμε τις δεκα σελιδες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 ναι μπορούμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Έκλεισες το κινητό σε παίρνω απ’ της δύο Κοντεύω πια να τρελαθώ τα παίρνω στο κρανίο Τρεις μέρες έχεις να με δεις φιλάκι να μου δώσεις Πάλι με λόγια ψεύτικα θα πας να τα μπαλώσεις Πες, τζουτζούκα πότε θα σε ξανά δω Άλλο δεν μπορώ μακριά σου πια να ζω Ναι, τζουτζούκα μου ‘χεις πάρει το μυαλό Θα σβήσω θα χαθώ άμα δε σε ξανά δω Τζάμπα εγώ παιδεύομαι αγάπη για να νιώσεις Εγώ στη δίνω μετρητοίς ενώ εσύ με δώσεις Πήρες την καρδούλα μου πήρες και τα μυαλά μου Κάνε τώρα μια μαγκιά και γύρισε κοντά μου Πες, τζουτζούκα πότε θα σε ξανά δω Άλλο δεν μπορώ μακριά σου πια να ζω Ναι, τζουτζούκα μου ‘χεις πάρει το μυαλό Θα σβήσω θα χαθώ άμα δε σε ξανά δω Άνοιξες το κινητό άλλα δεν το σηκώνεις Κοντεύω πια να τρελαθώ το ξέρω με ψαρώνεις Τρεις μέρες έχεις να με δεις φιλάκι να μου δώσεις Πάλι με λόγια ψεύτικα θα πας να τα μπαλώσεις Πες, τζουτζούκα πότε θα σε ξανά δω Άλλο δεν μπορώ μακριά σου πια να ζω Ναι, τζουτζούκα μου ‘χεις πάρει το μυαλό Θα σβήσω θα χαθώ άμα δε σε ξανά δω Άλλο δεν μπορώ μακριά σου πια να ζω Θα σβήσω θα χαθώ Άλλο δεν μπορώ άμα δε σε ξανά δω Πες πες Πες πες Πες πες Εεεεεεεεε Πες, τζουτζούκα πότε θα σε ξανά δω Άλλο δεν μπορώ μακριά σου πια να ζω Ναι, τζουτζούκα μου ‘χεις πάρει το μυαλό Θα σβήσω θα χαθώ άμα δε σε ξανά δω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Εγω στην ηλικια σου επειδη ειχα χρηματα μονο για ενα ποτο επαιρνα drambuie sambuca το επινα μεσα σε ενα τεταρτο και εφτιαχνα κεφαλι για κανα 2ωρο :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Εγω στην ηλικια σου επειδη ειχα χρηματα μονο για ενα ποτο επαιρνα drambuie sambuca το επινα μεσα σε ενα τεταρτο και εφτιαχνα κεφαλι για κανα 2ωρο :crazy: και ομως ακομα καποιοι γραφουν για ποτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Εκσωγήινε,βάζεις ληγμένα.Και τα χριστούγεννα έχουν περάσει και το ''τζουτζούκα'' έχει ξεπεραστεί. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 πιστευω εδω ταιριαζε το παρακατω βιδεακι http://youtu.be/EIXit6bn_Dk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 μλκ ειναι χεσμενος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 ναι ναι ναι ρε γαμωτο 10 σελιδες και συνεχιζουμε ..... κιπ γκοινγκ μπορουμε και 20 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 ο δημιουργος τωρα πρεπει να βλεπει τα ραδικια αναποδα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Το λοιπόν, για να κλείσει το θέμα προτείνω το απόλυτο ποτό για clubing που δεν είναι άλλο από το..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 τσιπουρο ρε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια σας και καλή χρονιά.Ειμαι 16 χρονών και βγαίνω κανα 2-3 φορές τον μήνα σε club και ξέρετε τώρα σε αυτήν την ηλικία χορεύεις με τα γκομενάκια και τους φίλους.Εγω αρχίζω να ανεβαίνω μόνο άμα πιώ κάτι δυνατό βέβαια συνχρωνος θέλω να έχει και ωραία γεύση.Τι μου προτινετε να πιω παλικάρι μου δε σου λείπει αλκοόλ , αυτοπεποίθηση σου λείπει ...και μια φίλη τα δύο τελευταία πάνε μαζί , με το πρώτο ένα είναι σίγουρο δε θα σηκωθείς ποτέ (ΔΕΝ θα βρεις τον εαυτό σου όπως το εννοείς ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2014 από τον οινοχόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω πάντως ήπια σήμερα δυο Fix βαρέλι, και η όμορφη μελαχρινή σερβιτόρα με κέρασε άλλη μια, και την φφχαριστήθηκα (τη μπύρα, όχι τη σερβιτόρα) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2014 από τον Apisteftos 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ω ναι και συνεχιζουν καποιοι να ποσταρουν ποτα...... παμε ρε αλανια αληθεια το παιδι που ανοιξε το τοπικ που ειναι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ω ναι και συνεχιζουν καποιοι να ποσταρουν ποτα...... παμε ρε αλανια αληθεια το παιδι που ανοιξε το τοπικ που ειναι? ε ποτά λέει ο τίτλος, τι να ποστάρουμε? φαγητά? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ρακόμελο power.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ρακομελα μεσα στον τεκε του κυρ γιαννη..πιασε και ενα ναργιλε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ποσο με τιμα που ειδα στο υπνο μου οτι ανοιξα το site του mybike και ειδα αυτο το ποστ κλειδωμενο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 ποσο με τιμα που ειδα στο υπνο μου οτι ανοιξα το site του mybike και ειδα αυτο το ποστ κλειδωμενο? mybike βλεπεις στον υπνο σου ρε Σπυρο?? θα επρεπε να βλεπεις το xtx με εξατμα ετοιμο για πολεμο :shoot: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες