Jump to content
andpekte

τι ποτό να παρω στο club

Recommended Posts

αν θες να τους ψαρωσεις ζητα ενα red bull. σκετο ετσι απλα.

και μουρη θα πουλησεις οτι και καλα εισαι φιτ και ετσι και θα χοροπηδας ολο το βραδυ λες σου εβαλαν νεφτι στο κωλο

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

''Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες.

Άντρες που δεν πίνουν, υπάρχουν.''

Τάδε έφη karellen.

και να προσθεσω

<<μην υποτιμας τις σαβουρες,πισω απο καθε σαβουρα κρυβεται παντα μια μουν@#ρα φιλη της>>

ταδε εφη spiros!!!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέτε μαλακίες.

τάδε Εφη (μια φίλη μου)Μάκης.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω να της το πω,αλλά δεν είναι εδώ!!τάδε έφη,έφη=γυναίκα και καλά!!μη τσιμπάτε ρε! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω να της το πω,αλλά δεν είναι εδώ!!τάδε έφη,έφη=γυναίκα και καλά!!μη τσιμπάτε ρε! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

τραγικο τωρα το καταλαβα. εμ γραψε το εφη με κεφαλαιο Ε να το πιασουμε :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας δοκιμάζω βρε!!

το διόρθωσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν γινεις 18 havana cola μεχρι τελικης πτωσεως στα 16 σωστο ποτο ειναι μοναχα η μπυρα και αυτη οχι πανω απο 2 μπουκαλακια :) φιλικα απο εναν 19αρη δεν χρειαζετε βαρυα ποτα αραξε μικρος εισαι ακομα.+καλυτερα να σταματησεις τα club μικρος εισαι για τετοια μερη εχει πιο σωστα μερη για την ηλικια σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον καρελλεν..

Η το κλασσικό αυτή την βαρηγα με τρία μισοκιλα χαχα

Ρε παιδιά εντάξει απαγορεύεται κάτω των 18, αλλά ο αμεθυστος πριν τα 18 πρώτος ποσταρει εδω..

Νταξ δηλαδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να προσθεσω

<<μην υποτιμας τις σαβουρες,πισω απο καθε σαβουρα κρυβεται παντα μια μουν@#ρα φιλη της>>

ταδε εφη spiros!!!

χαχαχαχα δεν παιζεστε με τπτ μιλαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν γινεις 18 havana cola μεχρι τελικης πτωσεως στα 16 σωστο ποτο ειναι μοναχα η μπυρα και αυτη οχι πανω απο 2 μπουκαλακια :) φιλικα απο εναν 19αρη δεν χρειαζετε βαρυα ποτα αραξε μικρος εισαι ακομα.+καλυτερα να σταματησεις τα club μικρος εισαι για τετοια μερη εχει πιο σωστα μερη για την ηλικια σου!

που να παει βρε το παιδι.....εγω στα 24 μου τα βαρεθηκα γιατι πηγαινα μικρος και τωρα την βγαζω σε τιποτα κουτουκακια πινωντας κρασακι με μπινελικακια.ο 16 που να παει?να παιξει LOL σε ιντερνετ καφε ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να παει βρε το παιδι.....εγω στα 24 μου τα βαρεθηκα γιατι πηγαινα μικρος και τωρα την βγαζω σε τιποτα κουτουκακια πινωντας κρασακι με μπινελικακια.ο 16 που να παει?να παιξει LOL σε ιντερνετ καφε ??

ελπιζω να μου κανεις πλακα

αυτο ειπα? τα club ειναι μερη για ενηλικους φιλε.εκτος αν οταν λεμε club εννουμε διαφορετικο πραγμα

http://www.grekomania.ru/images/catalog/9/gallery/20540_Club-Vogue-26.jpg ας πουμε αυτο σου φενεται καταλληλο μερος για 16αρη?

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως πρότεινε και ένας σε προηγούμενο ποστ καλύτερη λύση είναι το αψέντι είναι ωραίο και βάζεις και ζαχαρίστα μέσα :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ οπως λεει κ ο αειμνηστος...

για να περνεις μια ιδεα πως να παιξεις μπαλα

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας...οχι δεν μου κανει μερος για 16αρη αυτο και οπως κανενα μαγαζι που σερβιρει ποτα δεν κανει να παει ενας 16αρης. αλλα θες να μου πεις οτι εσυ πηγες πρωτη φορα οταν εκλεισες τα 18 η μηπως στα 16 σου σε επερνε καποιος κηδεμονας και σε πηγαινε υπευθυνη του?

αν ναι τοτε μπραβο και καλα εκανες αν οχι ομως μην λεμε πραγματα στους αλλους τα οποια εμεις οι ιδιοι δεν κανουμε.

εγω πηγα και 15 και 16 και 17 σε ελληνδικα - club κλπ.δεν ειναι σωστο αλλα πηγαινα και μαντεψε γιατι......γιατι πηγαιναν τα κοριτσια οχι γιατι ειμαι μεθυσος.τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη το αρσενικο κηνυγαει το θηλυκο

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας...οχι δεν μου κανει μερος για 16αρη αυτο και οπως κανενα μαγαζι που σερβιρει ποτα δεν κανει να παει ενας 16αρης. αλλα θες να μου πεις οτι εσυ πηγες πρωτη φορα οταν εκλεισες τα 18 η μηπως στα 16 σου σε επερνε καποιος κηδεμονας και σε πηγαινε υπευθυνη του?

αν ναι τοτε μπραβο και καλα εκανες αν οχι ομως μην λεμε πραγματα στους αλλους τα οποια εμεις οι ιδιοι δεν κανουμε.

εγω πηγα και 15 και 16 και 17 σε ελληνδικα - club κλπ.δεν ειναι σωστο αλλα πηγαινα και μαντεψε γιατι......γιατι πηγαιναν τα κοριτσια οχι γιατι ειμαι μεθυσος.τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη το αρσενικο κηνυγαει το θηλυκο

δεν πηγα σε club οχι! αλλα οχι επειδη δεν επρεπε αλλα επειδη εμενα δεν μου αρεσε αυτος ο τροπος διασκεδασης προτιμουσα να παω σε κανα baraki (που παλι δεν ηταν ας πω για την ηλικια μου) σε κανα καφε σε κανα μπιλιαρδαδικο σε μερη που ακομα και αν δεν ηταν καταλληλα για την ηλικια μου κατι ειχαν να μου πουν το club ακομα και τωρα δεν με συγκινει ουτε λιγο
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν πηγα σε club οχι! αλλα οχι επειδη δεν επρεπε αλλα επειδη εμενα δεν μου αρεσε αυτος ο τροπος διασκεδασης προτιμουσα να παω σε κανα baraki (που παλι δεν ηταν ας πω για την ηλικια μου) σε κανα καφε σε κανα μπιλιαρδαδικο σε μερη που ακομα και αν δεν ηταν καταλληλα για την ηλικια μου κατι ειχαν να μου πουν το club ακομα και τωρα δεν με συγκινει ουτε λιγο

Νταξει, το οτι εσυ δεν την βρισκεις με club κλπ δε σημαινει κατι. Μια χαρα μερη ειναι για 16χρονο τα club. Απλα στα 20κατι θα προτιμας κανα κρασι, καμια μαζωξη σε σπιτι κλπ. Δε θα σου κανει τοσο αισθηση να πας. Εφοσον τα κοριτσια πανε εκει, εκει πας. Μπιλιαρδα και νετ ειναι μπακουρ ολε καταστασεις που ειναι μεν ωραιες αλλα δεν ειναι για συνεχεια. Οσο για το Vogue, ειναι μαγαζαρα. Γιατι το βρισκεις κακο να παει ενας 16 χρονος εκει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον καρελλεν..

Η το κλασσικό αυτή την βαρηγα με τρία μισοκιλα χαχα

Ρε παιδιά εντάξει απαγορεύεται κάτω των 18, αλλά ο αμεθυστος πριν τα 18 πρώτος ποσταρει εδω..

Νταξ δηλαδη

Άλλο πράγμα να έχεις κάνει μαλακίες στην ζωή σου γιατί είχες το "ακαταλόγιστο¨ της εφηβείας και άλλο πράγμα είναι να διευκολύνεις -έστω και έμμεσα- τον πιτσιρικά να τις κάνει.

Και ναι έχω κάνει πάρα πολύ χειρότερα, από το να γίνομαι σταφίδα στο πιώμα από τα 16 μου, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα αν ψάχνεις απενοχοποίηση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει, το οτι εσυ δεν την βρισκεις με club κλπ δε σημαινει κατι. Μια χαρα μερη ειναι για 16χρονο τα club. Απλα στα 20κατι θα προτιμας κανα κρασι, καμια μαζωξη σε σπιτι κλπ. Δε θα σου κανει τοσο αισθηση να πας. Εφοσον τα κοριτσια πανε εκει, εκει πας. Μπιλιαρδα και νετ ειναι μπακουρ ολε καταστασεις που ειναι μεν ωραιες αλλα δεν ειναι για συνεχεια. Οσο για το Vogue, ειναι μαγαζαρα. Γιατι το βρισκεις κακο να παει ενας 16 χρονος εκει;

γιατι αν ημαστα στοβεξωτερικο σε καμια σοβαρη χωρα θα ειχε απογορευτικο στην εισοδο ανηλικων.και το αν τα μπιλιαρδα λογου χαρη ειναι για συνεχεια ή οχι αστο στην κριση του καθενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ οπως λεει κ ο αειμνηστος...

για να περνεις μια ιδεα πως να παιξεις μπαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...