Jump to content
Captain Slow

2014 ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΒΟΡΕΙΩΝ

Recommended Posts

Όχι απλά δεν έχω καθρέφτη να σας ψάχνουμε πίσω.......

εσυ και ποιός αλλος???

μήπως να πήγαινες μονος σου μη σε καθυστερούμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αγωνιζόμενε του ΤΤ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πωπω.... Θα είμαι αργός και θα έχω μπροστά μου 3 ducati και aprilia?????

να βάλω τη μεγάλη ζελατίνα αν είναι και α πάρω μαζί μου wd40!..... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ και ποιός αλλος???

μήπως να πήγαινες μονος σου μη σε καθυστερούμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αγωνιζόμενε του ΤΤ??

Το καλσόν σου να αλλάξεις γιατί δεν σε αντέχει άλλο......

Χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη ή θα παλεύεται με πιο αργό μηχανάκι?

Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη!

Τα περισσότερα κομμάτια είναι ανηφορικά-κατηφορικά και με φουρκέτες τρελές ειδικά από την Μάδυτο και προς την Θεσ/νίκη!

Και οι περισσότεροι θα πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα στις στροφές όπως πηγαίνουν πάντα!Ας λένε να έρθουν όλοι, κάποιοι θα ξεκολλάνε και θα γίνονται 2-3 ομάδες!

Βέβαια υπάρχουν οι σκούπες και οι κόφτες στις διασταυρώσεις αλλά τι να το κάνεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά το είπα να ξέρω να βάλω το αεροδυναμικό κράνος ή το απλό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αεροδυναμικό να βάλεις

Αλλά μην μασάς εσύ έχεις κόρη ο Captain έχει γιό οπότε

Κααααατι θα κάνουμε άμα δώσεις και καλή προίκα :-D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλσόν σου να αλλάξεις γιατί δεν σε αντέχει άλλο......

Χαχαχα

φερε αυτό το fishnet χωρίς καβάλο που ειχες για ρεζερβα .....

γιατι δεν πρόλαβα τα μαγαζιά ανοιχτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσότερα κομμάτια είναι ανηφορικά-κατηφορικά και με φουρκέτες τρελές ειδικά από την Μάδυτο και προς την Θεσ/νίκη!

Και οι περισσότεροι θα πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα στις στροφές όπως πηγαίνουν πάντα!Ας λένε να έρθουν όλοι, κάποιοι θα ξεκολλάνε και θα γίνονται 2-3 ομάδες!

Βέβαια υπάρχουν οι σκούπες και οι κόφτες στις διασταυρώσεις αλλά τι να το κάνεις...

Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω.

Οποτε Φραντζεσκο μην μασας .

Δεν ξερω αν θα ακολουθησω αυριο παντως, εξαρταται απο το σημερινο βραδυ,αν καταστραφω λιγο η πολυ :grin::gd_cheers::tooth:

Λογικα θα ειμαι σε safe mode αυριο ΑΝ ερθω

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

579964_131440020334258_172991931_n.jpg

Θειο Μητσο ωραιο εργαλειο ρε !! Αλλα ειναι για παππουδες, δεν κανει.

Αυριο νοικιαζω Μουλτιστραντα αν θες να ξανανιωσεις παιδι . Με ενα 1000 ρικακι το κρατας ολο το ΣΚ !!

Μου δινεις τα χρηματα απο αποψε, εσυ πας εκδρομες και εγω τα τρωω στα ξυδια με τον φιλο μου τον Σταυρακο μεσα σε δυο μερες !!

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην φωτο του θειου,ειναι αποτυπωμενο το μοτοσυκλετιστικο μελλον του. :baby:

Τροποποιήθηκε από τον Captain Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω.

+1000 :_thumbsup:

Δεν ξερω αν θα ακολουθησω αυριο παντως, εξαρταται απο το σημερινο βραδυ,αν καταστραφω λιγο η πολυ :grin::gd_cheers::tooth:

+1000 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω.

Μάσα Φραντζέσκο μάσα, και μάσα γερά. Μην εμπιστεύεσαι τον τετυμπου, προσπαθεί να σε ξεγελάσει να πας για να σε πατήσει κάτω. Θα σε περιμένει στις διασταυρώσεις για να σε πατάει ξανά και ξανά κάτω σαν το χταπόδι :sopase::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ κλειστά τα κομμάτια εκεί στα στροφιλίκια; Στυλ πάσο ντε λα πετροκέρασα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ κλειστά τα κομμάτια εκεί στα στροφιλίκια; Στυλ πάσο ντε λα πετροκέρασα;

Λιγο κλειστα ειναι μετα απο μαδυτο μεχρι λιγο μετα το στρατωνι

αλλα με καλουτσικη ασφαλτο,το υπολοιπο ειναι πιο ανοιχτο(απ οτι θυμαμαι).

Θα πας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια?

Δεν το 'ξερα!Καλά να περάσετε τότες!

Όταν θα μεγαλώσω κι άλλο θα έρχομαι...

Πληροφοριακά ακόμα και 250-300 κυβικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των 1000-1200 που κυνηγιούνται καθ'όλη την διάρκεια της βόλτας!

Μια που τους βλέπουμε στην αφετηρία, μια στην καφετέρια και μια στο τέλος!

Τελοσπάντων έχω μια διαφορετική οπτική εικόνα μιας νορμαλ βόλτας συμπεριλαμβανομένων όλων των κυβικών!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια?

Δεν το 'ξερα!Καλά να περάσετε τότες!

Όταν θα μεγαλώσω κι άλλο θα έρχομαι...

Πληροφοριακά ακόμα και 250-300 κυβικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των 1000-1200 που κυνηγιούνται καθ'όλη την διάρκεια της βόλτας!

Μια που τους βλέπουμε στην αφετηρία, μια στην καφετέρια και μια στο τέλος!

Τελοσπάντων έχω μια διαφορετική οπτική εικόνα μιας νορμαλ βόλτας συμπεριλαμβανομένων όλων των κυβικών!

πληροφοριακα αγαπητε Στελιο ο Σπυρακος με το 250 αρι εχει γυρισει τα 2/3 της Ελλαδος μαζι μας .

Δεν εχεις ερθει ΠΟΤΕ μαζι μας σε βολτα ,εδω ερχεσαι σπανια σε καφε ,τελος παντων , εχεις λαθος οπτικη γωνια και καλο θα ειναι εφοσον δεν ξερεις τι γινεται στις βολτες που εμεις παμε να μην λες αυτα που νομιζεις γιατι περνει λαθος εντυπωση καποιος που θελει να ερθει μαζι μας και στο τελος δεν ερχεται.

Εντελως φιλικα φιλαρακι, δεν σε σνομπαρω που δεν ερχεσαι ,απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ,σου ευχομαι στο μελλον να ερχεσαι και εσυ μαζι μας αν το θελεις φυσικα .

Για αυριο παιδες εχω ενημερωση σχετικα, μην με περιμενετε στο ραντεβου . Τα λεμε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι αυτό δεν έρχομαι κι εγώ στις βόλτες... Το καημένο το 600αράκι με εμένα πάνω, είναι σαν να είναι κάτω από 250 κυβικά... Οπότε δεν κολλάω... :P

:rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kaλα να περασετε παιδες αυριο στη βολτα και κυριως να γυρισετε ολοι ορθιοι. Καθενας τον ρυθμο του και μην σας νοιαζει με ποσες μοιρες κλιση κ ποσα χιλιομετρα μπαινει ο μπροστινος σας. Σημασια εχει να απολαυσουν ολοι την βολτα.

Τα χαιρετισματα μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληροφοριακα αγαπητε Στελιο ο Σπυρακος με το 250 αρι εχει γυρισει τα 2/3 της Ελλαδος μαζι μας .

Δεν εχεις ερθει ΠΟΤΕ μαζι μας σε βολτα ,εδω ερχεσαι σπανια σε καφε ,τελος παντων , εχεις λαθος οπτικη γωνια και καλο θα ειναι εφοσον δεν ξερεις τι γινεται στις βολτες που εμεις παμε να μην λες αυτα που νομιζεις γιατι περνει λαθος εντυπωση καποιος που θελει να ερθει μαζι μας και στο τελος δεν ερχεται.

Εντελως φιλικα φιλαρακι, δεν σε σνομπαρω που δεν ερχεσαι ,απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ,σου ευχομαι στο μελλον να ερχεσαι και εσυ μαζι μας αν το θελεις φυσικα .

Για αυριο παιδες εχω ενημερωση σχετικα, μην με περιμενετε στο ραντεβου . Τα λεμε !

Μπάμπη έχω έρθει σε βόλτα απλώς δεν ήσουν εσύ!

Το ότι δεν παρευρίσκομαι σε καφέδες δεν κολλάει πουθενά ούτε με κατατάσει ως μη μετρήσιμο αναβάτη σε βόλτα!

Δεν με ενδιαφέρει ο Σπύρος, ούτε ο κάθε Σπύρος!

Δεν έχω αυτονομία για όλη την Ελλάδα!Γνωρίζα ότι ειχά μικρό παπί, αλλά μην λέτε και "όσοι πιστοί προσέλθετε".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα