kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Όχι απλά δεν έχω καθρέφτη να σας ψάχνουμε πίσω....... εσυ και ποιός αλλος??? μήπως να πήγαινες μονος σου μη σε καθυστερούμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αγωνιζόμενε του ΤΤ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Να ρθειτε βρε μην τον ακούτε τον captain Βασικά και αυτός αργος ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Ελάτε όποιοι γουστάρετε δεν θα κάνουμε αγώνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 πωπω.... Θα είμαι αργός και θα έχω μπροστά μου 3 ducati και aprilia????? να βάλω τη μεγάλη ζελατίνα αν είναι και α πάρω μαζί μου wd40!..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 εσυ και ποιός αλλος??? μήπως να πήγαινες μονος σου μη σε καθυστερούμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αγωνιζόμενε του ΤΤ?? Το καλσόν σου να αλλάξεις γιατί δεν σε αντέχει άλλο...... Χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη ή θα παλεύεται με πιο αργό μηχανάκι? Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη! Τα περισσότερα κομμάτια είναι ανηφορικά-κατηφορικά και με φουρκέτες τρελές ειδικά από την Μάδυτο και προς την Θεσ/νίκη! Και οι περισσότεροι θα πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα στις στροφές όπως πηγαίνουν πάντα!Ας λένε να έρθουν όλοι, κάποιοι θα ξεκολλάνε και θα γίνονται 2-3 ομάδες! Βέβαια υπάρχουν οι σκούπες και οι κόφτες στις διασταυρώσεις αλλά τι να το κάνεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Απλά το είπα να ξέρω να βάλω το αεροδυναμικό κράνος ή το απλό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Το αεροδυναμικό να βάλεις Αλλά μην μασάς εσύ έχεις κόρη ο Captain έχει γιό οπότε Κααααατι θα κάνουμε άμα δώσεις και καλή προίκα :-D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Το καλσόν σου να αλλάξεις γιατί δεν σε αντέχει άλλο...... Χαχαχα φερε αυτό το fishnet χωρίς καβάλο που ειχες για ρεζερβα ..... γιατι δεν πρόλαβα τα μαγαζιά ανοιχτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη! Τα περισσότερα κομμάτια είναι ανηφορικά-κατηφορικά και με φουρκέτες τρελές ειδικά από την Μάδυτο και προς την Θεσ/νίκη! Και οι περισσότεροι θα πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα στις στροφές όπως πηγαίνουν πάντα!Ας λένε να έρθουν όλοι, κάποιοι θα ξεκολλάνε και θα γίνονται 2-3 ομάδες! Βέβαια υπάρχουν οι σκούπες και οι κόφτες στις διασταυρώσεις αλλά τι να το κάνεις... Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . Δεν ξερω αν θα ακολουθησω αυριο παντως, εξαρταται απο το σημερινο βραδυ,αν καταστραφω λιγο η πολυ Λογικα θα ειμαι σε safe mode αυριο ΑΝ ερθω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2014 από τον xampos 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Ίσως έρθω και εγώ. όπως είπε και ο χάμπος εξαρτάται από το σημερινό βράδυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θειο Μητσο ωραιο εργαλειο ρε !! Αλλα ειναι για παππουδες, δεν κανει. Αυριο νοικιαζω Μουλτιστραντα αν θες να ξανανιωσεις παιδι . Με ενα 1000 ρικακι το κρατας ολο το ΣΚ !! Μου δινεις τα χρηματα απο αποψε, εσυ πας εκδρομες και εγω τα τρωω στα ξυδια με τον φιλο μου τον Σταυρακο μεσα σε δυο μερες !! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2014 από τον xampos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στην φωτο του θειου,ειναι αποτυπωμενο το μοτοσυκλετιστικο μελλον του. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2014 από τον Captain Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Η βόλτα θα είναι πολύ γρήγορη! Τα περισσότερα κομμάτια είναι ανηφορικά-κατηφορικά και με φουρκέτες τρελές ειδικά από την Μάδυτο και προς την Θεσ/νίκη! Και οι περισσότεροι θα πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα στις στροφές όπως πηγαίνουν πάντα!Ας λένε να έρθουν όλοι, κάποιοι θα ξεκολλάνε και θα γίνονται 2-3 ομάδες! Βέβαια υπάρχουν οι σκούπες και οι κόφτες στις διασταυρώσεις αλλά τι να το κάνεις... Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . +1000 Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . Δεν ξερω αν θα ακολουθησω αυριο παντως, εξαρταται απο το σημερινο βραδυ,αν καταστραφω λιγο η πολυ Λογικα θα ειμαι σε safe mode αυριο ΑΝ ερθω Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Nα παμε και να ρθουμε κυριοι........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Μέσα και εγω Τα λέμε το πρωί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . Μάσα Φραντζέσκο μάσα, και μάσα γερά. Μην εμπιστεύεσαι τον τετυμπου, προσπαθεί να σε ξεγελάσει να πας για να σε πατήσει κάτω. Θα σε περιμένει στις διασταυρώσεις για να σε πατάει ξανά και ξανά κάτω σαν το χταπόδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Είναι πολύ κλειστά τα κομμάτια εκεί στα στροφιλίκια; Στυλ πάσο ντε λα πετροκέρασα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Είναι πολύ κλειστά τα κομμάτια εκεί στα στροφιλίκια; Στυλ πάσο ντε λα πετροκέρασα; Λιγο κλειστα ειναι μετα απο μαδυτο μεχρι λιγο μετα το στρατωνι αλλα με καλουτσικη ασφαλτο,το υπολοιπο ειναι πιο ανοιχτο(απ οτι θυμαμαι). Θα πας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Δεν ειναι ετσι, φυσικα και μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε απο 250-300 κυβικα και πανω .Αλλιως δεν θα το γραφαμε καν, θα μαζευομασταν τηλεφωνικος 4-5 και θα πηγαιναμε για trak day . Στον ανοιχτο τον δρομο κινουμαστε ολοι μαζι ομαδικος με μια φυσιολογικη ταχυτητα, τωρα στα κλειστα κομματια ο καθενας κραταει τον ρυθμο του,δεν γινεται να πηγαινουμε σε σειρα χωρις να σπαει κανενας . Φυσικα στην πρωτη διασταυρωση μαζευομαστε ξανα και συνεχιζουμε η περιμενει καποιος τους υπολοιπους και συνεχιζουμε . Προσωπικα παντα περιμενω και αυτο ειναι υποσχεση και για αυριο αν ερθω. Οποτε Φραντζεσκο μην μασας . Δεν ξερω αν θα ακολουθησω αυριο παντως, εξαρταται απο το σημερινο βραδυ,αν καταστραφω λιγο η πολυ Λογικα θα ειμαι σε safe mode αυριο ΑΝ ερθω Αλήθεια? Δεν το 'ξερα!Καλά να περάσετε τότες! Όταν θα μεγαλώσω κι άλλο θα έρχομαι... Πληροφοριακά ακόμα και 250-300 κυβικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των 1000-1200 που κυνηγιούνται καθ'όλη την διάρκεια της βόλτας! Μια που τους βλέπουμε στην αφετηρία, μια στην καφετέρια και μια στο τέλος! Τελοσπάντων έχω μια διαφορετική οπτική εικόνα μιας νορμαλ βόλτας συμπεριλαμβανομένων όλων των κυβικών! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Αλήθεια? Δεν το 'ξερα!Καλά να περάσετε τότες! Όταν θα μεγαλώσω κι άλλο θα έρχομαι... Πληροφοριακά ακόμα και 250-300 κυβικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των 1000-1200 που κυνηγιούνται καθ'όλη την διάρκεια της βόλτας! Μια που τους βλέπουμε στην αφετηρία, μια στην καφετέρια και μια στο τέλος! Τελοσπάντων έχω μια διαφορετική οπτική εικόνα μιας νορμαλ βόλτας συμπεριλαμβανομένων όλων των κυβικών! πληροφοριακα αγαπητε Στελιο ο Σπυρακος με το 250 αρι εχει γυρισει τα 2/3 της Ελλαδος μαζι μας . Δεν εχεις ερθει ΠΟΤΕ μαζι μας σε βολτα ,εδω ερχεσαι σπανια σε καφε ,τελος παντων , εχεις λαθος οπτικη γωνια και καλο θα ειναι εφοσον δεν ξερεις τι γινεται στις βολτες που εμεις παμε να μην λες αυτα που νομιζεις γιατι περνει λαθος εντυπωση καποιος που θελει να ερθει μαζι μας και στο τελος δεν ερχεται. Εντελως φιλικα φιλαρακι, δεν σε σνομπαρω που δεν ερχεσαι ,απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ,σου ευχομαι στο μελλον να ερχεσαι και εσυ μαζι μας αν το θελεις φυσικα . Για αυριο παιδες εχω ενημερωση σχετικα, μην με περιμενετε στο ραντεβου . Τα λεμε ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Γι αυτό δεν έρχομαι κι εγώ στις βόλτες... Το καημένο το 600αράκι με εμένα πάνω, είναι σαν να είναι κάτω από 250 κυβικά... Οπότε δεν κολλάω... :P :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Kaλα να περασετε παιδες αυριο στη βολτα και κυριως να γυρισετε ολοι ορθιοι. Καθενας τον ρυθμο του και μην σας νοιαζει με ποσες μοιρες κλιση κ ποσα χιλιομετρα μπαινει ο μπροστινος σας. Σημασια εχει να απολαυσουν ολοι την βολτα. Τα χαιρετισματα μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 πληροφοριακα αγαπητε Στελιο ο Σπυρακος με το 250 αρι εχει γυρισει τα 2/3 της Ελλαδος μαζι μας . Δεν εχεις ερθει ΠΟΤΕ μαζι μας σε βολτα ,εδω ερχεσαι σπανια σε καφε ,τελος παντων , εχεις λαθος οπτικη γωνια και καλο θα ειναι εφοσον δεν ξερεις τι γινεται στις βολτες που εμεις παμε να μην λες αυτα που νομιζεις γιατι περνει λαθος εντυπωση καποιος που θελει να ερθει μαζι μας και στο τελος δεν ερχεται. Εντελως φιλικα φιλαρακι, δεν σε σνομπαρω που δεν ερχεσαι ,απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ,σου ευχομαι στο μελλον να ερχεσαι και εσυ μαζι μας αν το θελεις φυσικα . Για αυριο παιδες εχω ενημερωση σχετικα, μην με περιμενετε στο ραντεβου . Τα λεμε ! Μπάμπη έχω έρθει σε βόλτα απλώς δεν ήσουν εσύ! Το ότι δεν παρευρίσκομαι σε καφέδες δεν κολλάει πουθενά ούτε με κατατάσει ως μη μετρήσιμο αναβάτη σε βόλτα! Δεν με ενδιαφέρει ο Σπύρος, ούτε ο κάθε Σπύρος! Δεν έχω αυτονομία για όλη την Ελλάδα!Γνωρίζα ότι ειχά μικρό παπί, αλλά μην λέτε και "όσοι πιστοί προσέλθετε". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες