Jump to content

Recommended Posts

Σε αυτο του βγαζω και εγω το καπελο, ειναι επαγγελματιας και οσες φορες ετυχε περιπτωση σαν την δικη σου με εξυπηρετησε αμεσως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η ασκηση της δουλειας σου οταν επενδυεται με ευγενεια , αμεσως ανοιγει στον αλλο την αισθηση οτι θα εξυπηρετηθει και μαλιστα θα το κανεις σωστα γιατι δεν αδιαφορεις και θα του γεννησει την διαθεση να επαναλαβει αυτη την συναλαγη οταν προκυψει αναγκη.Τα 2/3 της πελατειακης σου δεξαμενης γεμιζει η αδειαζει απο την εικονα που μεταδιδεις.Το να πουλας ειναι πρωτιστως ψυχολογια.Εχω απορριψει τεχνιτη ,που μπορει να ειναι σωστος στην δουλεια του ,αλλα καφρος σαν προσωπικοτητα.Και κυριως σημερα η υπεροψια του μαστορα ,αποτελει την συχνοτερα εκπεμπομενη δυσαρεστη εικονα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο σε όλους σας για το συγκεκριμένο συνεργείο-βουλκανιζατέρ και εννοείτε να ξαναπάτε.

Για μένα όμως.... το τελευταίο βουλκανιζατέρ να ήτανε πάνω στο πλανήτη,ούτε απ'έξω δεν θα πέρναγα. :angry:

Υπάρχουν....και οι εξαιρέσεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο σε όλους σας για το συγκεκριμένο συνεργείο-βουλκανιζατέρ και εννοείτε να ξαναπάτε.

Για μένα όμως.... το τελευταίο βουλκανιζατέρ να ήτανε πάνω στο πλανήτη,ούτε απ'έξω δεν θα πέρναγα. :angry:

Θα περιμένουμε να εξιστορήσεις την εμπειρία σου... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ουτε εγω εχω καλες εντυπωσεις απο θεμα εξυπηρετησης αλλα μπραβο σας παιδια που τα γραφετε :_thumbsup:

Μια απο τα ιδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το λες αυτό;

Γενικότερα καλά σχόλια έχω ακούσει για αυτό το μαγαζί και από ένα άλλο φόρουμ που γράφω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry για το off-topic.

Μπορείς να κάνεις έναν λογαριασμό στο φόρουμ,θείε του Ωρίωνα.

Δεν πειράζει αν γράφεις πολύ αραιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειτα..Για βουλκανιζατερα μιλαμε ,οχι για τον αγιο Χριστοφορο.Αλλα και οι πελατες του δεν πιστευω να ειναι οι αγιοι παντες.Ο μεσος ορος εκτιμαται ,οχι οι αποκλισεις του :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα πάει κι εγώ για κορδόνι στον Περιστερά πέρσι και δεν μου πήρε λεφτά και τη βρίσκω πολύ σωστή τη στάση του σε αυτό το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ps.

Το κορδονι ειναι προσωρινη λυση και παει το λαστιχο για οφφ;Υπαρχει λινκ που να αποσαφινιζει δεδομενα με αντικειμενικα κριτηρια ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ps.

Το κορδονι ειναι προσωρινη λυση και παει το λαστιχο για οφφ;Υπαρχει λινκ που να αποσαφινιζει δεδομενα με αντικειμενικα κριτηρια ;

Το κορδόνι είναι προσωρινή λύση μέχρι να το διορθώσεις με το λεγόμενο "μανιτάρι" που είναι μόνιμο και σωστό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κορδόνι είναι προσωρινή λύση μέχρι να το διορθώσεις με το λεγόμενο "μανιτάρι" που είναι μόνιμο και σωστό.

δλδ ;

(Εισαι ο Μιχαλης απο Θεσσαλονικη;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κορδονι δεν ειναι μονιμη λυση, το μανιταρι ειναι που ειναι μπαλωμα απο μεσα με ξεμονταρισμα του ελαστικου

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιος επαγγελματιας γιατι η ευγενεια ειναι προ παντων τεχνη.

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, Γιάννη.

Ναι, ειναι τέχνη, είναι αξία.

Και χαρακτηριστικό που εκλείπει εκκωφαντικά στις μέρες μας.

Δεν διδάσκεται, δεν αγοράζεται, δεν πωλείται στο e-bay.

Απαιτεί και προυποθέτει σκέψη.

Και μετά κίνηση ή λόγο.

Αυτό μάλλον έκανε ο λαστιχάς, και παρόλο τον φόρτο εργασίας του, ΣΚΕΦΤΗΚΕ / ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ / ΚΑΤΗΥΘΥΝΕ την δουλειά του +

το προσωπικό του, ωστε να τσουλήσει η δουλειά του σωστά = επαγγελματίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ο απολυτος επαγγελματισμος θα ηταν να σου ειχε προτεινει το μανιταρι και κορδονι να σου βαλει αν του ελεγες για προβλημα χρονου και να σου ελεγε να πας για μανιταρι μετα, το κορδονι ειναι ξεπετα αλλα το μανιταρι για 20-30 ευρω πρεπει να σου ξεμονταρει λαστιχο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα περιμένουμε να εξιστορήσεις την εμπειρία σου... :)

Μην περιμένεις τουλάχιστον από εμένα,μέσα από ένα forum να σου-σας εξηγήσω γιατί είμαι δυσαρεστημένος από τον συγκεκριμένο.

Oμως θα το συζητήσω,δλδ, θα το μοιραστώ όπως τόχω κάνει άλλωστε και κατά το παρελθόν κατ'ιδίαν με φίλους-συμφουρίτες σε καφέ.

Πάντα με ενδιαφέρει να ακούσω και την άλλη γνώμη,η οποία για μένα είναι σεβαστή.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑΧΟΥΜΕ....smileys-christmas-839571.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το μοιραστώ όπως τόχω κάνει άλλωστε και κατά το παρελθόν κατ'ιδίαν με φίλους-συμφουρίτες σε καφέ.

...smileys-christmas-839571.gif

Καφέεεεε.... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, η καλύτερη λύση δεν είναι το μανιτάρι (άλλου γνωστό και ως ομπρελίτσα). Η ενδεικνυόμενη επισκευή είναι το μασόνι (εσωτερικό μπάλωμα του ελαστικού).

Πατήσαμε την πρόκα, και φτάνοντας στον λαστιχά μας (ταλαιπωρημένοι ή ατσαλάκωτοι, ανάλογα με την προνοητικότητα μας) είμαστε αντιμέτωποι με τρείς λύσεις:

1. Κορδόνι. Η εύκολη και γρήγορη λύση. Στα συν της το ότι δεν χρειάζεται ξεμοντάρισμα του ελαστικού. Στα πλην το ότι λειτουργεί σαν ¨ξένο σώμα¨ μέσα στο λαστιχο μας. Κατάλληλο μόνο σαν προσωρινή λύση, μέχρι να επισκευάσουμε σωστά το λαστιχο. Κυκλοφορεί στο εμπόριο και σε ατομική συσκευασία για να έχουμε κάτω από τη σέλα σε περίπτωση ανάγκης. Προσοχή στις οδηγίες χρήσης.

2. Μασόνι. Η σωστή λύση. Θυμίζει τα μπαλώματα για σαμπρέλες, αρκετά όμως πιο ενισχυμένο. Στα συν του το ότι κλείνει την τρύπα από μέσα και προσφέρει και μια μικρή ενίσχυση στο σημείο που έχει ¨αδυνατίσει¨ από το τρύπημα. Στα πλην το ότι πρέπει να βγει το λάστιχο (χρόνος + κόστος).

3. Μανιτάρι ή ομπρέλα. Προσπάθεια συγκερασμού των παραπάνω λύσεων, καταφέρνει να έχει τα μειονεκτήματα και των δύο. Και θέλει ξεμοντάρισμα, και βάζεις ξένο σώμα στο λαστιχάκι σου. Ποιος ο λόγος; Κάποιοι ισχυρίζονται καλύτερο αποτέλεσμα ως προς το αεροστεγές του κλεισίματος της τρύπας, όμως το μασόνι τα καταφέρνει θαυμάσια.

tire_patches.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μασονι κανει περιττη την αλαγη του τρυπιου ελαστικου η αποτελει διαβαθμισμενη λυση αναγκης ; Δλδ ειναι το ιδιο με ενα μη επιδιορθωμενο ελαστικο σε ολες τις συνθηκες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

schrader ftw!για να σαι χεις το κεφαλι σου ησυχο

20430010001.jpgRad_patches.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ ;

(Εισαι ο Μιχαλης απο Θεσσαλονικη;)

Θεσσαλονίκη ήμουν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα.

Το μανιτάρι είναι μια μέθοδος σωστή για επισκευή του ελαστικού ώστε να μην είναι επικίνδυνο το λάστιχο. Είναι μόνιμη επιδιόρθωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μασονι κανει περιττη την αλαγη του τρυπιου ελαστικου η αποτελει διαβαθμισμενη λυση αναγκης ; Δλδ ειναι το ιδιο με ενα μη επιδιορθωμενο ελαστικο σε ολες τις συνθηκες;

Εξαρτάται από το μέγεθος, το σημείο και την φορά της τρύπας. Αν είναι ένα συνηθισμένο καρφάκι στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού, ή σωστή επισκευή με μασόνι ενισχύει και τον πιθανόν αδυνατισμένο από την τρύπα σκελετό. Ομπρελίτσες κλπ είναι για βιαστικούς λαστιχάδες και ημιμαθείς πελάτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρώσω πως μετά την επισκευή με μασόνι, είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη και η ζυγοστάθμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα