Pavlos911 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Done! Καλό πτυχίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 με το καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 ready Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Κάνει μια φίλη μου την πτυχιακή της, και έχει φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο για να την τελειώσει. Είναι έυκολο και απλό, και θα σας πάρει 3 λεπτά! Κάντε κλικ εδώ: https://docs.google....jVcrwU/viewform Σας ευχαριστώ εκ μέρος της για την βοήθεια.. PS: Πρέπει να έχει 500 απαντήσεις περίπου, και για την ώρα έχει μαζέψει 275.. PS2: Όσοι μπορείτε στείλτε το και σε κανέναν φίλο σας. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΚΟΠΕΛΑ!!! Για όποιον βαριέται να πάει στην πρώτη σελίδα το υπενθυμίζω εδώ τον λόγο του τόπικ! 420 απαντήσεις αν θυμάμαι καλά, μέχρι τις 9. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους! PS: Η Εφη ακόμα ψάχνει να δει τι πώς πήγαν τόσες οι απαντήσεις. Μόλις πάνε 500 θα τις δείξω και το πως! :D Thank you all guys and girls! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 εγινε και απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Νάσαι καλά σύντροχε, γιαυτό είμαστε εδώ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Για όποιον βαριέται να πάει στην πρώτη σελίδα το υπενθυμίζω εδώ τον λόγο του τόπικ! 420 απαντήσεις αν θυμάμαι καλά, μέχρι τις 9. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους! PS: Η Εφη ακόμα ψάχνει να δει τι πώς πήγαν τόσες οι απαντήσεις. Μόλις πάνε 500 θα τις δείξω και το πως! :D Thank you all guys and girls! Έκφυλε!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 αντε και το πτυχιο της θα ειναι <<Sponsored by Mybike.gr>> εγινε και απο εμένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Για όποιον βαριέται να πάει στην πρώτη σελίδα το υπενθυμίζω εδώ τον λόγο του τόπικ! 420 απαντήσεις αν θυμάμαι καλά, μέχρι τις 9. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους! PS: Η Εφη ακόμα ψάχνει να δει τι πώς πήγαν τόσες οι απαντήσεις. Μόλις πάνε 500 θα τις δείξω και το πως! :D Thank you all guys and girls! Μην της δειξεις το πως ρε φιλε! Εχουν γραφτει τοσα εδω μεσα, που σε βλεπω να το χανεις το κοριτσι πατριωτηηηη!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 ...+1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Υποβολη και απο μενα. (ατιμουλη τζιμ.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Εγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Κομπλέ κι΄από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 +1 κι από μένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δεν έχω μάθει νούμερο, αλλά άντε να θέλουνε το πολύ 40 ακόμα. Έσκισαν οι mybikers. Νομίζω πως θα έχει το ψευδώνυμο σας πίσω από το πτυχίο της! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Νομίζω πως θα έχει το ψευδώνυμο σας πίσω από το πτυχίο της! Ώπα, αυτό χρεώνεται έξτρα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ώπα, αυτό χρεώνεται έξτρα Εντάξει. Θα έχεις μια βόλτα με την AX1 μου, όοοοοοοοοοοτααααααααααααν την πάααααααρωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Κομπλέ και από μένα με το καλό.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Έτσι και αλλιώς θα το πάρω, αυτό δεν είναι δώρο, μουργέλα, έ μουργέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ενταξει και απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Οταν παρει το Πτυχιο να ερθει να γραφτει στο myBike να δει πόσοι Πτυχιουχοι -σε ολες τις Επιστημες -πανε χαμενοι :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Done! Έχω την εντύπωση ότι τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι κατά 45% συμπληρωμένα από μηχανόβιους σε forum δεν θα είναι τόσο αξιόπιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Καλο πτυχιο! Και στα δικα μας οι "λεφτερες"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 35 άτομα ακόμα! Θα έπρεπε να είχαμε σπάσει ήδη τα κοντέρ, με 10.000 μέλη :D Done! Έχω την εντύπωση ότι τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι κατά 45% συμπληρωμένα από μηχανόβιους σε forum δεν θα είναι τόσο αξιόπιστα Η έρευνα γίνεται σε τυχαία άτομα, οπότε γιατί να μην είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Το θέμα δεν είναι να βγει κάτι που "θέλουμε", αλλά κάτι αντιπροσωπεύει το κοινό.. Διαφορετικά θα τα είχα κάνει όλα μόνος μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες