Jump to content
JimKarvo

Αν έχετε 3 λεπτά από τον χρόνο σας...

Recommended Posts

Κάνει μια φίλη μου την πτυχιακή της, και έχει φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο για να την τελειώσει. Είναι έυκολο και απλό, και θα σας πάρει 3 λεπτά!

Κάντε κλικ εδώ: https://docs.google....jVcrwU/viewform

Σας ευχαριστώ εκ μέρος της για την βοήθεια..

PS: Πρέπει να έχει 500 απαντήσεις περίπου, και για την ώρα έχει μαζέψει 275..

PS2: Όσοι μπορείτε στείλτε το και σε κανέναν φίλο σας.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΚΟΠΕΛΑ!!!

Για όποιον βαριέται να πάει στην πρώτη σελίδα το υπενθυμίζω εδώ τον λόγο του τόπικ! 420 απαντήσεις αν θυμάμαι καλά, μέχρι τις 9. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους! PS: Η Εφη ακόμα ψάχνει να δει τι πώς πήγαν τόσες οι απαντήσεις. Μόλις πάνε 500 θα τις δείξω και το πως! :D Thank you all guys and girls!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νάσαι καλά σύντροχε, γιαυτό είμαστε εδώ ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όποιον βαριέται να πάει στην πρώτη σελίδα το υπενθυμίζω εδώ τον λόγο του τόπικ! 420 απαντήσεις αν θυμάμαι καλά, μέχρι τις 9. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους! PS: Η Εφη ακόμα ψάχνει να δει τι πώς πήγαν τόσες οι απαντήσεις. Μόλις πάνε 500 θα τις δείξω και το πως! :D Thank you all guys and girls!

Έκφυλε!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην της δειξεις το πως ρε φιλε! Εχουν γραφτει τοσα εδω μεσα, που σε βλεπω να το χανεις το κοριτσι πατριωτηηηη!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω μάθει νούμερο, αλλά άντε να θέλουνε το πολύ 40 ακόμα. Έσκισαν οι mybikers. Νομίζω πως θα έχει το ψευδώνυμο σας πίσω από το πτυχίο της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως θα έχει το ψευδώνυμο σας πίσω από το πτυχίο της!

Ώπα, αυτό χρεώνεται έξτρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα, αυτό χρεώνεται έξτρα

Εντάξει. Θα έχεις μια βόλτα με την AX1 μου, όοοοοοοοοοοτααααααααααααν την πάααααααρωωωω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι και αλλιώς θα το πάρω, αυτό δεν είναι δώρο, μουργέλα, έ μουργέλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν παρει το Πτυχιο να ερθει να γραφτει στο myBike να δει πόσοι Πτυχιουχοι -σε ολες τις Επιστημες -πανε χαμενοι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Done!

Έχω την εντύπωση ότι τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι κατά 45% συμπληρωμένα από μηχανόβιους σε forum δεν θα είναι τόσο αξιόπιστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

35 άτομα ακόμα! Θα έπρεπε να είχαμε σπάσει ήδη τα κοντέρ, με 10.000 μέλη :D

Done!

Έχω την εντύπωση ότι τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι κατά 45% συμπληρωμένα από μηχανόβιους σε forum δεν θα είναι τόσο αξιόπιστα

Η έρευνα γίνεται σε τυχαία άτομα, οπότε γιατί να μην είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Το θέμα δεν είναι να βγει κάτι που "θέλουμε", αλλά κάτι αντιπροσωπεύει το κοινό.. Διαφορετικά θα τα είχα κάνει όλα μόνος μου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα