KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καλησπερα παιδια, το θεμα μας ειναι ανταλαγη μικρου μεγαλου ληστη. Εγω εχω τον μικρο με 62000 χμ του 07 και ειναι να παρω τον μεγαλο του 08 με 43.000 + 1500euro . Το θεμα μου ειναι οτι χρησιμοποιω το μηχανακι καθε μερα δεν εχω αλλο μεσο , βεβαιως το καλοκαιρι κανω και ταξιδια αλλα φοβαμαι μηπως το καθε μερα για 1250cc δεν οτι και καλυτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Κοίτα...κανείς δε θα σου πει ότι μια μηχανή 1250cc είναι ιδανική για πόλη(εικάζω από τα συμφραζόμενα ότι ζεις σε μεγάλη πόλη),από όποια άποψη κι αν το δεις.Από την άλλη,αν δε θέλεις/μπορείς να έχεις ως δεύτερο όχημα ένα παπί,scooter ή κάτι σχετικό και επιθυμείς τόσο να αλλάξεις την υπάρχουσα με ένα όχημα διπλάσιων κυβικών,έχοντας σταθμίσει καλά όλες τι παραμέτρους τότε...καλορίζικη :) Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί οι αναβάτες (μεταξύ αυτών και εγώ)που χρησιμοποιούμε μηχανές >1000 cc στην καθημερινότητά μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 αμα σε'χει βολεψει το 650 τοτε κρατα το, βαλε κ τα 1500 στην τσεπη κ φυγε για ταξιδακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Νομίζω πρέπει να μας πεις το "κάθε μέρα" τι περιλαμβάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 επισης γιατι θες να το αλλαξεις?δε σου φτανει το 650? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 τα κυβικά πότε δεν είναι λίγα!!! πρωσωπικα αν είχα την ευκαιρία να κάνω τέτοια τράμπα θα την έκανα χωρίς 2ρη σκέψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Προφανώς περισσότερα κυβικά ισούνται με μεγαλύτερες τελικές, πιο άνετα ταξίδια και ακόμα πιο προφανώς περισσότερη δύναμη παντού. Από την άλλη, ισούνται επίσης με παραπάνω από διπλάσια τέλη, περισσότερα λεφτά στις βενζίνες και "μπούκωμα" της μηχανής εντός των τειχών. Αν θες σώνει και καλά την διπλάσια δύναμη κάντο, εγώ θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ στην σημερινή εποχή, και πιθανώς να παρέμενα στο 650άρι. Εναλλακτικά, αν θες κάποια αλλαγή γιατί δεν πας σε κάτι ενδιάμεσο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Tο μεγαλο θα σου κοστισει 60 ευρω σε σημα επιπλεον και κατι ψιλα στην συντηρηση.Αν το θες για καθε μερα και αυτο περιλαμβανει αναγκαστικα κεντρο Αθηνας και σταματα ξεκινα και τα ρεστα αστο καλυτερα.Αν κανεις ομως εθνικη ή καμια αττικη οδο και εισαι και ταξιδιαρης τοτε θα ναι καλυτερο γτ το μεγαλο εχει ροπακλα.Προσωπικα θα την εκανα την αλλαγη γτ θα παιρνα και μεγαλυτερο μοτορι και λιγοτερα χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simeon 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) μέσα στην πόλη δεν νομίζω να κερδίσεις πολλά! ούτε όμως και να χάσεις! αρκετά ποιο άνετη λόγο ροπής στο σταμάτα/ξεκίνα, ποιο βαριά όμως στα επιτόπια Η διαφορά κατανάλωσης για τα κυβικά είναι πολύ μικρή (στο ταξίδι θα την έλεγα ίδια) Δεν θα κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με το 650 ή το αντίστροφο. Τα κυβικά όμως φαίνονται και είναι γλυκά. Σίγουρα στα μακρινά ταξίδια θα σε βολέψει πολύ περισσότερο. Αν και στην Αθήνα κινείσαι αρκετα δικάβαλος δεν το συζητάμε οτι θα ενθουσιαστείς λόγο ροπής! Αντικειμενικά μιλώντας για Ελλάδα οτιδήποτε πάνω απο 650cc πιστεύω ειναι υπερβολή (γνώμη μου)... Αλλά αν εκτός απο μέσο μετακίνησης, θέλεις να κάνεις και τα γούστα σου, ετσι ειναι αυτά... Αν θέλεις να χώνεσαι συνέχεια και οδηγείς νευρικά θα νιώσεις το βάρος και δεν θα σου αρέσει οτι δεν θα παίζεις με το γκάζι και πολλές στροφές! Το βάρος ειναι ενα θέμα οχι τοσο οταν κινήστε (ακόμη και με μικρές ταχύτητες) όσο σταματημένος και σε μανούβρες παρκαρισματα - ξεπαρκαρισματα (εμένα εκεί με κουράζει). Και για κίνηση που λέμε εχει διαφορά αν κινήσε π.χ. ποτάμι ή εξάρχεια... (στην πρώτη περίπτωση μονο ποιο άνετα μπορεί να είσαι) Αν είσαι κάθε μέρα κέντρο πρέπει να παρκάρεις σε πεζοδρομία να στριμώχνεσαι μπρος πίσω ανάμεσα σε άλλες μηχανες κτλ ειναι ο μονος λογος να προβληματιστείς... Για το οικονομικό, με δεδομένο οτι οι βενζίνες ειναι πολύ λίγο παραπάνω, ειναι μετρημένα κουκιά. Τα βάζεις κατω και αποφασίζεις αν σε πέρνει ή οχι (δική σου η τσέπη ;) ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 από τον simeon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aktaioros 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Καύσιμα για καθημερινή χρήση, νομίζω είναι μονόδρομος...650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asdoufasdouf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 μην το αλλαξεις δεν αξιζει...το 650 μια καλη αλλαγη σε λαδια-ελατηρια στο μπροστινι θελει και γινεται ΑΛΛΟ μηχανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Το 650 με το 1250 δεν εχουν διαφορα στα κιλα αν αυτο σε απασχολει.. Πολλες πληροφοριες και αρκετη βοηθεια θα λαβεις και απο δω http://www.banditfans.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Ελα στο link που σου έδωσε ο Κοσμάς να ακούσεις κατόχους μικρών και κυρίως μεγάλων Ληστών ... Πάντως εγώ έχω και παπί για δουλειές εντός των τοιχών και ο Μεγάλος βγαίνει σχεδόν αποκλειστικά σε εκδρομές. Αναλυτικά μπες στο BanditFans.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες