chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Καλησπερα σας και παλι! λοιπον περιμενω να παραλαβω το διπλωμα Α2 (δεν μπορεσα να δωσω για απεριοριστο γιατι επρεπε να ξανα δωσω σηματα + κατι αλλα παραβολα οποτε εκανα μετατροπη σε Α2) Πρωτα απ'ολα να πω οτι το Budget μου κυμαινεται μεταξυ 2000€ εως 2500€ (με το ζορι). Εκανα μαθημα με την Er5 και μπορω να πω οτι την λατρεψα αλλα διαβασα οτι ειναι 36KW θα υπαρξει προβλημα με την ασφαλιστικη ακομα και για 1 μονο KW παραπανω?? θελω σιγουρα να ξερω αν εχει καποιος εμπειρια σε αυτο το θεμα γιατι εχω βρει μια er5 απο εναν φιλο μου που ειναι ψειρας και την εχει σε τελεια κατασταση να μου την δωσει!! Στην αρχη σκεφτομουν ninja,cbr 250 κτλ. Αλλα καταλαβα πως Τα Naked μου πανε περισσοτερο ειδικα που την θελω την μηχανη για την αθηνα μονο και για οχι τιποτα αλλο! (δεν θελω για κανενα λογο σκουτερ η παπι τα συγχαινομαι) και θελω κυριως να ειναι κοντα στο οριο των 35KW. Καποια που μου αρεσαν ηταν τα εξης: Honda cb400sf (παραπανω Kw ειναι ομως) honda bros 400 (Παλια αλλα δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι αυτο) kawasaki er5 (1 kw παραπανω ) suzuki gs500"f" (δεν την εχω βρει σε καμια λογικη τιμη και χωρις να εχει 25.000+ χιλιομετρα) Super motard ενω μου αρεσουν ειμαι στουπος "1.72cm" οποτε δεν νομιζω να μπορω να ανεβω, οπως και τις touring πχ. KLE 500 Γενικα το προβλημα μα μου ειναι κυριως η καλυψη ασφαλειας σε 0, η εστω 1 kw παραπανω του οριου) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Κάτι τέτοιο ; Τα ybr 250 και cbf 250; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 το sym ανεκαθεν μου αρεσε αλλα δεν θελω να φτασω σε τοσο τιμη ειδικα για πρωτη μηχανη (αλλα εχω ακουσει εδω στο φορουμ πολυ καλα λογια για το wolf) το cbf kai to ybr τα εχω κατα νου,αν δεν βρω κατι σε φαση 30 εως 47 ιππους θα παω για ενα απο τα 2 250αρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis koumpatis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 κοίτα φίλε κι εγώ έχω περίπου το ίδιο ύψος είμαι εκεί γύρω στο 1,7 και έχω πάρει ένα χτ660χ και την οδηγάω χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όσο αναφορά την ασφάλεια, λοιπόν ασφάλεια βγάζεις κανονικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους μπάτσους. Αλλά όπως πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν τυχόν σου συμβεί, χτύπα ξύλο, κάποιο χοντρό ατύχημα και χτυπήσεις κάποιον και μπει η ασφαλιστική στην διαδικασία να φέρει εμπυρογνώμονα και σου κάνει δυναμομέτρηση τότε ναι θα έχεις χοντρό πρόβλημα. κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το χτ μου αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω δύο χρόνια (γιατί δίνει αν έχεις τον θεό σου 35,2 kw) και την πήρα κι ο θεός μαζί μου. άρα είναι δικιά σου απόφαση. ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 με βοηθησες παρα πολυ, οποτε το ολο θεμα ειναι με τον εμπυρογνωμονα και την δυναμομετρηση σε μεγαλο ατυχημα.... θα ψαξω για κατι αλλο τοτε και αν δεν βρω κατι που μου αρεσει θα το ρισκαρω :/ παντως το bro 400 μου αρεσε πολυ αλλα ειναι παλιο και δεν ξερω ποσο θα μου παει ασφαλεια service κτλ... ειναι παντως κατω απο 35kw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos93 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 κοίτα φίλε κι εγώ έχω περίπου το ίδιο ύψος είμαι εκεί γύρω στο 1,7 και έχω πάρει ένα χτ660χ και την οδηγάω χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όσο αναφορά την ασφάλεια, λοιπόν ασφάλεια βγάζεις κανονικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους μπάτσους. Αλλά όπως πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν τυχόν σου συμβεί, χτύπα ξύλο, κάποιο χοντρό ατύχημα και χτυπήσεις κάποιον και μπει η ασφαλιστική στην διαδικασία να φέρει εμπυρογνώμονα και σου κάνει δυναμομέτρηση τότε ναι θα έχεις χοντρό πρόβλημα. κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το χτ μου αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω δύο χρόνια (γιατί δίνει αν έχεις τον θεό σου 35,2 kw) και την πήρα κι ο θεός μαζί μου. άρα είναι δικιά σου απόφαση. ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο αυτο δεν ισχυει γιατι το 35,3 ειναι στον στροφαλο και οχι στην ροδα. αν σου μετρισουν την ροδα θα βγει καπου στα 42 αλογα. αν και παλι μετρισουν τον στοφαλο θα ειναι κατω απο 48 γιατι κατι ψιλα θα εχει χασει μετα απο καποια χρονια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 οποτε er5 me 2000euro η bros 400 με 1000€? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ωραία και με σαφήνεια τα λέει ο Μιχάλης αν και δε συμφωνώ με αυτή τη λογική...παρόλο που είναι παράλογη(το 1 ή τα 2kw να έχουν τόσο μεγάλη δύναμη!),καλό είναι να κάνεις υπομονή δύο χρόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Και κάτι ακόμα...με τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις ένα δίτροχο 5ετίας ή και πιο καiνούριο και αυτό θα σου θα σου πρότεινα να επιλέξεις αντί για ένα 10 ή 15 ετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 να φανταστεις σε ολα ειμαι σωστος και νομιμος γιατι ειτε εχω αγχος ειτε πες το "κοτουλα" :P αλλα εχω πεσει στη περιπτωση να μην μου αρεσει τιποτα απο 250 κυβικα και γενικα το γουστο μου ειναι naked και cruisers... και τωρα να δωσω πχ 3000€ να παρω μια μηχανη 250κυβικα και μετα απο 2-3 χρονια να πρεπει να ξανα δινω τοσα λεφτα και παραπανω για να παρω μια πιο μεγαλη μου φαινεται γενικα καθολου οικονομικο (ασε πως θα υπαρχει περιπτωση να ξεπληρωνω ακομα την 250αρα μηχανη αν κοστιζει 3000€ :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Φίλε, πρώτα απ' όλα υπολόγισε ένα budget minimum εξοπλισμού, δηλ ένα καλό κράνος, μπουφάν, γάντια, μποτάκια και κάποιο παντελόνι με προστασίες. Μετά δες πόσα σου μένουν και πράξε ανάλογα. Όσον αφορά το θέμα των KW, όπου και να είναι το όριο, πάντα το μηχανάκι που θα μας αρέσει θα είναι μισό KW επάνω (2ος Νόμος του Μέρφυ). Για θέμα ασφάλισης μην το ρισκάρετε. Οι ασφαλιστικές γνωρίζουν όλα τα "κόλπα" που αναφέρετε, συν καμιά εκατοστή ακόμη, άμα γίνει η στραβή θα ψάξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μην πληρώσουν. Το να φέρεις πραγματογνώμονα, αν θα είναι ατάιστα ή θα έχουν πέσει με τον καιρό τα άλογα, το να κάνεις δυναμομέτρηση με μείγμα βενζίνη - πετρέλαιο στο ρεζερβουάρ (ναι, το έχω ακούσει και αυτό) κλπ, είναι κουβέντες του καφενέ. Όλο ακούμε πως το έκανε ο τριτοξάδερφος του μπατζανάκη του κολλητού του γείτονα, αλλά κανείς ποτέ δεν τον έχει γνωρίσει. Ε, ο τριτοξάδερφος αυτός είναι σαν τον Αη Βασίλη ένα πράμα, αστικός μύθοςλέμε, δεν υπάρχει........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 παιδια καμια ασφαλιστικη δεν θα μπει στον κοπο να κανει δυναμομετρηση, απλα θα κοιταξει τα χαρακτηριστικα του, αν ειναι εστω και 0,1kw πανω απο απ αυτο που πρεπει τοτε δεν θα αποζημιωσει, απο κει και περα το ρισκο δικο σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα,είμαι 1,7 και κάτι και εγώ και έχω το xt600 (enduro) που'ναι νόμιμο με το Α2,με το ύψος δεν θα'χεις ιδιαίτερο θέμα μέχρι να το μάθεις. Τώρα,είτε είσαι 0,1kw παράνομος,είτε 100kw είναι το ίδιο απ'όσο ξέρω,εγώ προτίμησα να πάρω κάτι μικρότερο και να'χω το κεφάλι μου ήσυχο (κάτοχος Α2),τώρα εσύ...Εντάξει μπορεί να'σαι οδηγάρα και γαμάτος αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα και σίγουρα όταν είναι να δώσει λεφτά η ασφαλιστική θα το ψάξει,για το xtx έχουμε κάνει πολλά θέματα φαντάσου.. Τέλος πάντων εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο μοτάρντ αφού λες πως σ'αρέσουν,να δεις πως κάθονται πάνω σου,εξάλλου είναι ελαφριά σε σχέση με τα άλλα οπότε δεν είναι τόσο πρόβλημα συνήθως το ύψος αφού μπορείς να παίξεις μαζί του,αν απ'την άλλη θες ντε και καλά γυμνό,θα σου πρότεινα αυτό που γλυκοκοίταζα κι εγώ πριν την αγορά του xt.. Yamaha mt-03 που'χει και το μοτέρ απ'το xtx.(αν και θα'ναι δύσκολο να βρεις σωστό σ'αυτά τα λεφτά) Εννοείται πως πρέπει να κρατήσεις λεφτά για εξοπλισμό αν δεν έχεις ήδη.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2013 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις τοσο γρηγορα!! ναι μοταρντ μου αρεσουν πολυ αλλα δεν ξερω που να παω να δοκιμασω κανενα (φοβαμαι μην φτανω και οπως κατσω, πεσω :P) αυτο φοβαμαι με τα kw για το kawasaki :( δεν θελω να εχω προβληματα για κανενα λογο με ασφαλειες και γενικα με τον νομο! το yamaha mt-03 ειναι 35,6kw οποτε κι αυτο δεν παει το εχω ψαξει και σε καποιο αλλο φορουμ που ρωτησε ενα παιδι το ιδιο πραγμα λιγο πριν την αγορα.... λεφτα για εξοπλισμο εχω βαλει στην ακρη καπου στα 300€ θα φτασουν? και οσο για το γαματος οδηγος: Ουτε καν, απλα οδηγαω πολυ ασφαλες να φανταστεις εχω αυτοκινητο εδω και 5 χρονια και δεν εχω παει ποτε πανω απο 140 χιλιομετρα την ωρα(στην εθνικη προς χαλκιδα)... Παντως και το bros 400 μου αρεσει πολυ και εχω βρει ενα μοντελο του 2000 σε παρα πολυ κατασταση και φυσικα καμια σχεση στα λεφτα με το καβασακι η οτιδηποτε αλλο... οποτε αν δω μηχανικα πως ειναι οκ τα λεφτα που θα περισεψουν θα μπορεσω να κανω καμια αλλαγη σε ανταλλακτικα η γενικα καμια διορθωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/4324496/ edit...34kw και γυμνο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2013 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/4324496/ το ειδα πριν το συγκεκριμενο αλλα ειναι κρητη! και καποια αλλα gs ειναι απο τον τζιβαρακη οπου φυσικα και δεν προτιμω... τωρα να αγορασω τη μηχανη και να την φερω αθηνα με μεταφορικη δεν ειναι ρισκο? χωρις να την δω ο ιδιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τις απαντησεις τοσο γρηγορα!! ναι μοταρντ μου αρεσουν πολυ αλλα δεν ξερω που να παω να δοκιμασω κανενα (φοβαμαι μην φτανω και οπως κατσω, πεσω :P) Δοκίμασε κάποιου φίλου μαζί με τον δάσκαλο.. αυτο φοβαμαι με τα kw για το kawasaki :( δεν θελω να εχω προβληματα για κανενα λογο με ασφαλειες και γενικα με τον νομο! το yamaha mt-03 ειναι 35,6kw οποτε κι αυτο δεν παει το εχω ψαξει και σε καποιο αλλο φορουμ που ρωτησε ενα παιδι το ιδιο πραγμα λιγο πριν την αγορα.... Δεν νομίζω...Έχει ειπωθεί αρκετές φορές αυτή η μηχανή ως "αφού δεν μπορείς να πάρεις xtx με Α2,δες κι αυτό.." λεφτα για εξοπλισμο εχω βαλει στην ακρη καπου στα 300€ θα φτασουν? και οσο για το γαματος οδηγος: Ουτε καν, απλα οδηγαω πολυ ασφαλες να φανταστεις εχω αυτοκινητο εδω και 5 χρονια και δεν εχω παει ποτε πανω απο 140 χιλιομετρα την ωρα(στην εθνικη προς χαλκιδα)... Παντως και το bros 400 μου αρεσει πολυ και εχω βρει ενα μοντελο του 2000 σε παρα πολυ κατασταση και φυσικα καμια σχεση στα λεφτα με το καβασακι η οτιδηποτε αλλο... οποτε αν δω μηχανικα πως ειναι οκ τα λεφτα που θα περισεψουν θα μπορεσω να κανω καμια αλλαγη σε ανταλλακτικα η γενικα καμια διορθωση Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2013 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Παντως και το bros 400 μου αρεσει πολυ και εχω βρει ενα μοντελο του 2000 οτι χρονολογια και να δεις στην αδεια, κανενα δεν ειναι πιο καινουριο απο το 1995... οχι οτι δεν ειναι καλο μηχανακι...αν βρεις σε καλη κατασταση παρτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 οτι χρονολογια και να δεις στην αδεια, κανενα δεν ειναι πιο καινουριο απο το 1995... οχι οτι δεν ειναι καλο μηχανακι...αν βρεις σε καλη κατασταση παρτο... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3799360/ αυτη ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Για την ιστορια να πω οτι θεωρω 100% παρανοϊκο να σε τρεχει η ασφαλιστικη στα δικαστηρια(με αγωγη αφου σε αποζημιωσει μιας και ετσι γινεται) και να καταφερει να γλιτωσει την επαγγελματικη ευθυνη της να σε πληρωσει επειδη η μηχανη σου ειναι 0.1kw παραπανω. Οποιος ειναι μεσα στην αιθουσα κατα πασα πιθανοτητα θα αρχισει απλα να γελαει. Αλλα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) λεφτα για εξοπλισμο εχω βαλει στην ακρη καπου στα 300€ θα φτασουν? Αν δε διαθέτεις τίποτα,όχι,δεν είναι αρκετά.Κοστολογείς το κεφάλι ή/και το σώμα με 300 ευρώ; :) Angel,είναι σίγουρα παράλογο αλλά εικάζω ότι οι ασφαλιστικές αν το επιδιώξουν,μπορούν να στηριχτούν στο νόμο και να καταφέρουν αυτό που θέλουν,πόσο μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση που όπως και να το κάνουμε,έχουν δίκιο.Ο νόμος δε λέει ''περίπου 35kw,άντε για εσένα 37''... :) Ορίζει με σαφήνεια έναν αριθμό και αν η άδεια γράφει έστω και λίγο παραπάνω,μπορεί να την πατήσεις και μάλιστα χωρίς νομικό έρεισμα παρόλο που έχεις δίκιο.Άλλωστε όλο και κάποιο δεδικασμένο θα υπάρχει που να τις ευνοεί...ίσως βέβαια να υπάρχει και από την αντίθετη πλευρά,δεν το γνωρίζω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Angel,είναι σίγουρα παράλογο αλλά εικάζω ότι οι ασφαλιστικές αν το επιδιώξουν,μπορούν να στηριχτούν στο νόμο και να καταφέρουν αυτό που θέλουν,πόσο μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση που όπως και να το κάνουμε,έχουν δίκιο.Ο νόμος δε λέει ''περίπου 35kw,άντε για εσένα 37''... :) Ορίζει με σαφήνεια έναν αριθμό και αν η άδεια γράφει έστω και λίγο παραπάνω,μπορεί να την πατήσεις και μάλιστα χωρίς νομικό έρεισμα παρόλο που έχεις δίκιο.Άλλωστε όλο και κάποιο δεδικασμένο θα υπάρχει που να τις ευνοεί...ίσως βέβαια να υπάρχει και από την αντίθετη πλευρά,δεν το γνωρίζω. Εδω εχουν ανοιχτει θεματα που αποζημιωθηκαν ατομα χωρις καν διπλωμα ή ανασφαλιστοι τι να λεμε τωρα για το 0.1kw. Ισως αμα συνωμοτησει το συμπαν εναντιων σου να μπεξεις τι να πω. Αλλα δεν ειναι οπως νομιζουμε τα πραγματα. Εδω ακομα δε ξερουν για τα καινουργια διπλωματα. Στο ellada ζουμε. Αλλα επειδη εχω κουραστει να συζηταω αυτο το θεμα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει. Αμα ο αλλος ανχωνεται μη τον βαλουν φυλακη επειδη οδηγαει την ελληνικη εκδοση του 660 παω πασο. Ισως να εχει και δικιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisada 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 εχω μεινει λοιπον με την απορια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Μην τα θέλεις κι εσύ όλα στο πιάτο...ενήλικας είσαι,στάθμισέ τα και πάρε τη σωστή απόφαση :) Angel,δεν το αμφισβητώ...πιθανώς να δικαιώθηκαν και να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο...από τη βεβαίωση της παράβασης μέχρι το δικαστήριο.Δεν το τραβάω μέχρι τη φυλακή,ακούγεται υπερβολικό!Απλά εμένα θα με ενοχλούσε η ανασφάλεια/έννοια ότι μπορεί να σπάσει ο διάολος το πόδι του και κάποια στιγμή να έχω τρεξίματα και μπελάδες για έναν ηλίθιο λόγο και γι'αυτό θα έκανα υπομονή μέχρι να μπορώ να είμαι 100% νόμιμος με το δίτροχο που γουστάρω.Αλλά αυτός είμαι εγώ,ο καθένας φυσικά το προσεγγίζει διαφορετικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 300E θα σου φτάσουν για ένα μπουφάν κι ένα κράνος της προκοπής. Μην πάρεις πολύ ακριβό μηχανάκι τώρα. Κάνε υπομονή και πάρε ένα φτηνό και λειτουργικό και σε 2 χρόνια βλέπεις με τι θα το αλλάξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Πάρε το μπρος αθάνατα μηχανάκια!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες