wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Ωρε σύντροχοι χαίρε! Για πείτε εσείς οι γιατρούκοι του φόρουμ καμιά συμβουλή στο πρόβλημα μου: Βαδίζω έντονα για 100 μέτρα ή σκύβω στον κήπο-σμπρώχνω την κουρευτική μηχανή και με πιάνει αρχικά ένα μούδιασμα στα δάχτυλα των ποδιών και στη συνέχεια πόνος και σφίξιμο στις πατούσες που αν επιμείνω επεκτείνεται και στις κνήμες... Πήγα σε ορθοπεδικό, με έστειλε σε νευρολόγο και κατέληξα να κάνω μαγνητική μέσης, οσφυικής μοίρας και εγκεφάλου που έδειξαν τίποτα...Οκ έχω δυο δισκοκήλες στη μέση αλλά είναι σε καλή κατάσταση και δε δικαιολογούν τα συμπτώματα...Κάνω και τρίπλεξ κάτω άκρων και τίποτα...κάνω ηλετρομυογράφημα και τίποτα...σκατά...ο γιατρούλης σήκωσε τα χέρια ψηλά, οκ το ήξερα ότι ειμαι περιπτωσάρα γενικώς αλλά αυτό παραπάει...τι να κάνω ρε γιατρέ τώρα? Αααααα τίποτα, κόψε το τσιγάρο και κάνε σωματική άσκηση για να δεις αν βελτιώνεσαι αλλιώς θα κάνεις εισαγωγή στο νοσοκομείο για να ψάξουμε σπάνιες ασθένειες...Οκ ξεκίνησα και γυμναστήριο, λειώνω στο ποδήλατο και πάλι μουδιάζω και πονάω... Ρε σεις για μιλάτε, σας θυμίζει τίποτα το ιστορικό μου? Να προσθέσω ότι το Φλεβάρη σηκώθηκα από το ατύχημα (ράγισμα κοτύλης), το οποίο όμως δε φαίνεται να έχει σχέση απ'οτι λένε οι γιατροί...Μήπως ξέμαθα να περπατάω ρε πστ? Κάποιος μου είπε να δω έναν ποδολόγο, κάποιος άλλος να δω ρεφλεξολόγο, κάποιος άλλος να δω βελονιστή, στο τέλος θα πάω σε καμιά τσιγγάνα να μου πει τη μοίρα μου... Άντε, χελπ πλιζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Φιλε μου για το συμπτωμα που περιγραφεις ,εγιναν εξετασεις που απεκλεισαν καποιο αγγειακο προβλημα που να σου δημιουργει διαλειπουσα χωλοτητα.(οξυς -διαξηφιστικος πονος ,που παρουσιαζεται στα κατω ακρα κατα την βαδιση καποιας αποστασης μετρουμενης σε δεκαδες μετρων και που αναγκαζει τον ασθενη να σταματησει το βαδισμα για να περασει.Ο πονος επαναλαμβανεται μετα την βαδιση ιδιας αποστασης ) Με την υποψια για καποιας μορφης '' περιφερικης αρτηριακης αποφραξης'' εκανες triplex που δεν ηταν διαγνωστικο αποφραξης καθως και MRI σ.σ. και εγεφαλου ,οπως και ΗΜΓ κατω ακρων που επισης δεν ηταν διαγνωστικα.Πολυ σωστα ειπε ο γιατρος σου ,την πιθανοτητα εισαγωγης ,εαν και εφ,οσον συνεχιζεται το συμπτωμα ,για περαιτερω ελεγχο σε νοσοκομειο καθως εξαντληθηκαν οι εξετασεις που μπορουν να σου γινουν σαν εξωτερικου ασθενους. Γιαννης (θειος Ωριωνα) Παθολογος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Λαδια αλλαξες??? χουμορ Γιατρος δεν ειμαι αλλα σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα... 4 χρονια παλευα να βρω ενα αυτοανοσο νοσημα που ειχα. Οπλισου με υπομονη και μην το "αφησεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Ασχετο Ωριωνα μιας και εισαι γιατρος να σου κανουμε ενα θεμα και να βαζουμε τις συνταγες με τη γραμμικη β να μας τις αποκρυπτογραφεις? Γιατι δεν ειναι δικαιο να ξερουν τι γραφουν μονο οι γιατροι και οι φαρμακοποιοι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου για το συμπτωμα που περιγραφεις ,εγιναν εξετασεις που απεκλεισαν καποιο αγγειακο προβλημα που να σου δημιουργει διαλειπουσα χωλοτητα.(οξυς -διαξηφιστικος πονος ,που παρουσιαζεται στα κατω ακρα κατα την βαδιση καποιας αποστασης μετρουμενης σε δεκαδες μετρων και που αναγκαζει τον ασθενη να σταματησει το βαδισμα για να περασει.Ο πονος επαναλαμβανεται μετα την βαδιση ιδιας αποστασης ) Με την υποψια για καποιας μορφης '' περιφερικης αρτηριακης αποφραξης'' εκανες triplex που δεν ηταν διαγνωστικο αποφραξης καθως και MRI σ.σ. και εγεφαλου ,οπως και ΗΜΓ κατω ακρων που επισης δεν ηταν διαγνωστικα.Πολυ σωστα ειπε ο γιατρος σου ,την πιθανοτητα εισαγωγης ,εαν και εφ,οσον συνεχιζεται το συμπτωμα ,για περαιτερω ελεγχο σε νοσοκομειο καθως εξαντληθηκαν οι εξετασεις που μπορουν να σου γινουν σαν εξωτερικου ασθενους. Γιαννης (θειος Ωριωνα) Παθολογος Αν και γαστρεντερολόγος να πω και γω το δικό μου συνάδελφε Γιάννη με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να μπώ σε ξένα χωράφια, εγώ θα έδινα σημασία επίσης και στο ότι, όπως το περιγράφει ("ποδιών", "πατούσες"), το σύπτωμα είναι αμφοτερόπλευρο. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αγγειακό αν και θεωρητικά και οι δισκοκήλες μπορούν να παράγουν τα ίδια συμπτώματα. Απλώς είναι πιο δύσκολο να τα προκαλέσουν συμμετρικά, όχι αδύνατο όμως. Θεωρητικά δηλαδή μια αιτία θα μπορούσε να υπάρχει ήδη, οι δισκοκήλες. Από την άλλη (και βασιζόμενος πάντα στη συμμετρία του συμπτώματος) θα έψαχνα τα αγγεία πιο ψηλά, σε επίπεδο αορτής δηλαδή, ίσως με μια spiral CT κοιλίας με σκιαγραφικό. Επίσης, θα έψαχνα αντισώματα για αγγειίτιδες μεγάλων αγγείων. Τέλος, με βάση το ότι είναι καπνιστής, υπάρχει μια οντότητα που λέγεται σύνδρομο Burger (thromboangioitis obliterans) που είναι πιο συχνό στους καπνιστές και κάνει τέτοια συμπτώματα, δεν θυμάμαι όμως αν μπορεί να είναι αμφοτερόπλευρο, το αφήνω σε σένα. Εγώ έδωσα απλώς τροφή για σκέψη, με bold οι πιθανές αιτίες, εσύ λόγω ειδικότητας είσαι πιο κατάλληλος από μένα να τα αξιολογήσεις και να με διορθώσεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον Balrog 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Πω πω παίδες με υποχρεώνετε... Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει αρκετά, μικρό παιδί είμαι ακόμα, μόλις έσκασα στα 44 ρε γμτ, δε λέει καθόλου αυτή η χωλότητα...ελπίζω πάντως να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό...μήπως να πάω σε ένα παθολόγο να μου γράψει όλες αυτές τις εξετάσεις που προτείνετε? Αν χρειάζεται στην τελική, να μπω και για δυο μέρες σε ένα παλιονοσοκομείο, δε χάλασε κι ο κόσμος...θενκς και πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Ο ελεγχος που γινεται σε εναν εξωτερικο ασθενη ειναι ο ηδη πραχθεις.Εφ,οσον δεν εχει τεθει η διαγνωση για τα πλεον κοινα,γινεται εισαγωγη για δ/δ ερευνα ,σαν εσωτερικος ασθενης ,απο την στιγμη που χρειαζεται πιθανοτατα και η συμβολη περισσοτερων ειδικοτητων για να μπει οριστικα η διαγνωση.Γνωμη μου κατα φθινουσα σειρα Γεν.Κρατικο-Ευαγγελισμος-Λαικο-Ιπποκρατειο για τακτικη εισαγωγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Πω πω παίδες με υποχρεώνετε... Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει αρκετά, μικρό παιδί είμαι ακόμα, μόλις έσκασα στα 44 ρε γμτ, δε λέει καθόλου αυτή η χωλότητα...ελπίζω πάντως να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό...μήπως να πάω σε ένα παθολόγο να μου γράψει όλες αυτές τις εξετάσεις που προτείνετε? Αν χρειάζεται στην τελική, να μπω και για δυο μέρες σε ένα παλιονοσοκομείο, δε χάλασε κι ο κόσμος...θενκς και πάλι... Σιγά, μην το συζητάς, όντως πάντως επειδή πράγματι είσαι μικρό παιδί πρέπει να διερευνηθείς περαιτέρω, επομένως μια εισαγωγή δεν είναι κακή ιδέα εφόσον είναι εφικτή, από κει και πέρα, δεν χρειάζεται να προτείνεις εσύ τίποτα απ'αυτά στους θεράποντες σου, ξέρουν αυτοί τι να πράξουν, απλώς το νοσοκομείο που θα μπείς καλό είναι να έχει πολλές ειδικότητες για να κάνει διαφοροδιάγνωση. Εσύ έχε απλά στο μυαλό σου ότι πολλές φορές στην ιατρική δεν είναι τόσο απαραίτητο να βρει κανείς τι έχει ο ασθενής όσο τι ΔΕΝ ΕΧΕΙ, μην τρελαθείς δηλαδή αν τελικά φύγεις από κει χωρίς σαφή διάγνωση γιατί τουλάχιστον θα έχουν αποκλειστεί όλα τα σημαντικά, συμβαίνει αρκετές φορές και είναι και αυτό πολύ σημαντικό να γίνει, στο φινάλε έχεις πάντα και τις δισκοκήλες σου να τους τα φορτώσουμε σε περίπτωση που δεν βγει άκρη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Έχεις να μου προτείνεις την αντίστοιχη σειρά σε ιδιωτικά νοσοκομεία, μιας που έχω και την ιδιωτική ασφάλιση ή να τα αποφύγω? Από την άλλη, πως γίνεται η φάση, πάω στο νοσοκομείο και λέω θέλω να με εισάγετε για εξετάσεις και μου κλείνουν ραντεβού ας πούμε?...θενκς και πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εφ,οσον εχει ιδ.ασφ.διαλεξε μεταξυ Υγεια,Ευρωκλινικη Αθηνων(Σουτσου),Ιατρικο κεντρο Αμαρουσιου.Και τα τρια καλα ειναι .Συνεννοησου με τον γιατρο σου ,απαραιτητως ομως πρωτα.Εαν θες κρατικο νοσοκομειο,παιρνεις τηλεφωνο και κλεινεις ραντεβου στα τακτικα παθολογικα εξωτερικα ιατρεια ,πηγαινεις με τον φακελο των εξετασεων σου και εκει καθοριζεται το σε ποια κλινικη θα εισαχθεις και φυσικα το ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 παραλειψη: οπου και να πας να σου φτιαξει ενα παραπεμπτικο -ενημερωτικο σημειωμα ο γιατρος σου για να μπορεις να συνεννοηθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Έχεις να μου προτείνεις την αντίστοιχη σειρά σε ιδιωτικά νοσοκομεία, μιας που έχω και την ιδιωτική ασφάλιση ή να τα αποφύγω? Από την άλλη, πως γίνεται η φάση, πάω στο νοσοκομείο και λέω θέλω να με εισάγετε για εξετάσεις και μου κλείνουν ραντεβού ας πούμε?...θενκς και πάλι... Σειρά για τα ιδιωτικά δεν ξέρω και δεν ξέρω αν είναι και σωστό να σου προτείνω. Από τα δημόσια δεν γνωρίζω γιατρούς αλλά σίγουρα Γεννηματάς και Ευαγγελισμός έχουν πολλές ειδικότητες που μπορεί να χρειαστούν. Γενικά πάντως από την εμπειρία μου, στα δημόσια γίνεται δουλειά αλλά μπορεί να σε καθυστερήσουν πολύ μέχρι να ολοκληρώσουν και να τα παίξεις εκεί μέσα. Από την άλλη τα ιδιωτικά θα σε ξετινάξουν (εσένα και την ασφάλειά σου) με εξονυχιστικές εξετάσεις σε χρόνο dt αλλά δεν ξέρω πόσο καλά θα τις αξιολογήσουν τελικά. Και τα 2 έχουν υπέρ και κατά. Όσον αφορά το πως θα γίνει, είτε θα το οργανώσει ο γιατρός στον οποίο πρωτοπήγες, ή θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά του νοσοκομείου που θα διαλέξεις, θα πας με τις εξετάσεις σου, θα τους πεις το πρόβλημά σου και -λογικά- θα σου προγραμματίσουν αυτοί την εισαγωγή ή θα σε βάλουν κατευθεία αν έχουν την ευχέρεια. Και στις 2 περιπτώσεις να έχεις παραπεμπτικό-ενημερωτικό σημείωμα από τον γιατρό σου. Ενημέρωνε μας κιόλας αν θέλεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 ...αν μη τι άλλο πάντως οι απαντήσεις μας με του Ωρίωνα μοιάζουν αρκετά, πάλι καλά, άρα τουλάχιστον μάλλον καλά τα λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Μάγκες με διαφωτίσατε πολύ! Θα πάω στον παθολόγο μου να μου κανονίσει τα παραπεμπτικα κτλ...θενκς και πάλι σε όλους!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 αν πας σε ιδιοτικο νοσοκομειο, εχω να πω καλα στοιχεια για το Υγεια.. μετα απο μια αφαιρεση θυροειδους, και διαφορες εξαιτασεις που εχουμε κανει εκει,(σαν οικογενεια) εχω να πω μονο καλα ειναι πολυ εξυπηρετικοι και επαγγελματιες, φυσικα με αριστες υποδομες. περαστικα και επιμονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Καλημέρα, θελώ να πω κάτι σχετικά με τα ιδιωτικά και τα δημόσια νοσοκομεία. Στα 22 μου αρρώστησα από νεανικό καρκίνο και είχα 50 % πιθανότητες να ζήσω. Όλες οι νοσηλείες έγιναν σε δημόσια νοσοκομεία και από την αρχή το αποτέλεσμα ήταν ίαση. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε. Επειδή έχω σπουδάσει και νοσηλευτική και έχουμε συζητήσει πολλά πράγματα με γιατρούς και νοσηλευτές , αν τεθεί το ερώτημα σπάνιας πάθησης καλό θα ήταν να πάς σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί και ο χειρότερο γιατρός βλέπει χιλιάδες περιστατικά σε ένα μήνα....Απο την άλλη τα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν καλλίτερη ξενοδοχειακή υποδομή. Αλλά μέχρι εκεί. Παρεπιπτώντος , θα ήθελα να αναφέρω καποια περιστατικά που μου τα έχουν διηγηθεί ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Ξαδελφός(δημόσια ασφάλεια) μου έκανε εγχείρηση αφαίρεσης αμυγδαλών σε ιδιωτική κλινική (όχι όμως μεγάλη και φημισμένη), μετά το χειρουργείο αντέδρασε ο οργανισμός του πολύ άσχημα απο την νάρκωση. Λίγο καιρό μετά πηγαίνοντας σε κορυφαίο γιατρό τέως καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών (για άλλο θέμα στην υγεία του) και συζητώντας το περιστατικό του είπε πως είχαν χρησιμοποιήσει αναισθητικά και αναλγητικά φάρμακα πολύ παλιότερης τεχνολογίας , να πω εδώ οτι ασθενής ήταν 30 χρονών και ο οργανισμός του "παρθένος".... Φίλη του , που νοσηλεύτηκε με καρκίνο σε μεγάλη και γνωστή κλινική των αθηνών κατέρρευσε κατά την διάρκεια του χημειοθεραπείων επειδή η κλινική χορήγησε μεγαλύτερες δόσεις φαρμάκων , μιας και πλήρωνε η ασφάλεια...... Αυτά τα δυο περιστατικά δεν μπορούν να συμβούν σε δημόσια νοσοκομεία. Απο την μια, επειδή πληρώνει το ελληνικό δημόσιο χρησιμοποιούνται τα καλλίτερα αναισθητικά, Και στις χημειοθεραπείες χορηγείται ότι ακριβώς χρειάζεται , αφού ένα ημερήσιο χημειοθεραπευτικό σχήμα, είναι ήδη πολύ ακριβό(στοιχίζει απο 1.500 μέχρι και 3.000 ευρώ, και ίσως παραπάνω). Κλείνοντας δυο ακόμα περιστατικά, έτσι για ξέρετε τι γίνεται στα αλήθεια. Φίλη μου σε σοβαρή ψυχιατρική πάθηση που μπαινοβγαίνει στις ψυχιατρικές κλινικές , σε καποια περίπτωση επέλεξε ιδιωτική. Τότε μόνο τις χορηγησαν τόσο μεγάλες δόσεις νευροληπτικών φαρμάκων που κατά την διάρκεια της θεραπείας της δεν μπορούσε να ανέβει ούτε στο κρεβάτι της, μου είπε χαρακτηριστικά. Πλήρωνε και στην περίπτωση της η ιδιωτική της ασφάλεια. Τέλος καθηγήτριας μου ο άντρας έκανε bypass σε ιδιωτικό νοσοκομείο της αθήνας (πολύ γνωστό) η παράκαμψη πήγε καλά αλλά μετά το χειρουργείο έπαθε σηψαιμια...(αν θυμάμαι καλά...) νοσηλεύτηκε μετά για έναν επιπλέον μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί η επιπλοκή ,,, και εκτός των άλλων πήγε να πεθάνει. Συμπέρασμα κατ΄ εμε ιδιωτικό νοσοκομείο δεν σημαίνει οτι εκεί θα γίνουν όλα τέλεια...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πω πω παίδες με υποχρεώνετε... Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει αρκετά, μικρό παιδί είμαι ακόμα, μόλις έσκασα στα 44 ρε γμτ, δε λέει καθόλου αυτή η χωλότητα...ελπίζω πάντως να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό...μήπως να πάω σε ένα παθολόγο να μου γράψει όλες αυτές τις εξετάσεις που προτείνετε? Αν χρειάζεται στην τελική, να μπω και για δυο μέρες σε ένα παλιονοσοκομείο, δε χάλασε κι ο κόσμος...θενκς και πάλι... Σκατογερε να ουμε και θελεις και μηχανες :crazy: :P :P Περαστικα ο,τι και να ναι Βασιλαρα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Τελικά φίλε μου μιας και δεν είχα πάρει χαμπάρι το θέμα λόγο της σαβούρδας και της δικής μου επισκέψεως στο Νοσοκομείο, τι έγινε? Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 To λοιπόν, χρωστάω μια συνέχεια στο στόρυ...με τα πολλά, ο γιατρός μου βρήκε επικαθήσεις στις κεντρικές αρτηρίες και μου είπε ότι είναι σίγουρα η νόσος του μπέργκερ (ή νόσος των καπνιστών) που τα τριχοειδή αγγεία δεν αιματώνονται ικανοποιητκά, οπότε μηδέν τσιγάρο και γυμναστική...έκοψα λοιπόν το τσιγάρο και σκίζομαι στη γυμναστική, εχασα και βάρος και περιμένω να περάσουν μερικοί μήνες για να δω διαφορά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 ............................... Ως αδερφός γιατρού, επιβεβαιώνω την άποψη του φίλου μας. Τα ιδιωτικά είναι περισσότερο "Ξενοδοχεία" παρά Νοσοκομεία για να γλιτώσεις από κάτι σοβαρό. Και να συμπληρώσω πώς στα Ιδιωτικά, όταν δουν τα σκούρα με κάποιον ασθενή, και για να μην τους πεθάνει εκεί και δυσφημιστούνε, τον στέλνουνε πακέτο στα δημόσια να βγάλουνε το φίδι απ' την τρύπα. (Γεγονός που έχει πολλάκις αντιμετωπίσει ο αδερφός μου, όταν του στέλνουν ασθενείς σχεδόν τελειωμένους και πέφτει με τα μούτρα να τους αναστήσει απ' τις βλακείες που τους έκαναν οι "ξενοδόχοι"). Οι λόγοι για την "ελλειπή" αντιμετώπιση περιστατικών στα ιδιωτικά (μιλάω για τα σοβαρά), είναι κατά τη γνώμη μου 2: -Σιγά μην πάρουν τους καλύτερους γιατρούς και να τους δίνουν ένα σκασμό λεφτά. - Λίγα περιστατικά οδηγούν σε λίγη πείρα. Στα δημόσια βλέπουν τόσα που μαθαίνουν θέλουν δε θέλουν. Όσο για σένα Μπίλλυ, μία είναι η λύση και ας κάνεις πως δεν τη βλέπεις....... :P Και μην ανησυχείς. Θα 'ρχόμαστε να σε βλέπουμε..... :P Κι αν τρόμαξες και νομίζεις ότι θα περνάς άσχημα, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Αρκεί να μπορείς να σταθεί λίγο στα πόδια σου και να πιάνεις στρατηγικές γνωριμίες μέσα. :lol: Ζάαααααχαρηηηηηη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 To λοιπόν, χρωστάω μια συνέχεια στο στόρυ...με τα πολλά, ο γιατρός μου βρήκε επικαθήσεις στις κεντρικές αρτηρίες και μου είπε ότι είναι σίγουρα η νόσος του μπέργκερ (ή νόσος των καπνιστών) που τα τριχοειδή αγγεία δεν αιματώνονται ικανοποιητκά, οπότε μηδέν τσιγάρο και γυμναστική...έκοψα λοιπόν το τσιγάρο και σκίζομαι στη γυμναστική, εχασα και βάρος και περιμένω να περάσουν μερικοί μήνες για να δω διαφορά... Τόκοψες μαχαίρι ρε θηρίο ? ΕΥΓΕ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Τόκοψες μαχαίρι ρε θηρίο ? ΕΥΓΕ ! Άντε να παίρνεις και εσύ σειρά γέροντα. Περαστικά αγριοβασιλαρε καιρός ήταν να το κόψεις το ρημάδι. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες