Jump to content
Big Boss

Τι μηχανή αγοράζει κάποιος με ύψος 1.70;

Recommended Posts

Εγω ειμαι 1.78 και στο δικο μου που εχει υψος σελας στα 93 εκατοστα παταω με το ενα ποδι κανονικα και το ενα στη μυτη, με 1.70 δεν ειναι και τοσο κοντος που να μην φτανει να πατησει, πιο πολυ το βαρος της μηχανης ειναι που το κανει δυσκολους τους στατικους ελιγμους.

και εκτος ομως απο το υψος ειναι και το πλατος της σελας...οσο πιο στενη ειναι τοσο πιο ευκολα πατας.. Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
name='scorpion92' timestamp='1385415028' post='1623165']

και εκτος ομως απο το υψος ειναι και το πλατος της σελας...οσο πιο στενη ειναι τοσο πιο ευκολα πατας..

Σιγουρα παιζει ρολο και αυτο, αλλα εχει ατομα που μπορει να εχουν κανονικο υψος αλλα κοντα ποδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Duke 390

1)πιστολι

2)δεν ειναι τοσο χαρος οσο το 600αρι για εναν αρχαριο

3)ουτε ''ταφος'' οσο ενα 250 ωστε να το βαρεθει

3)κοντο

4)πανεμορφο

Τροποποιήθηκε από τον Mitsos_93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μια μηχανή ,street,είχε στόμα να μιλήσει, θα ζητούσε αναβάτη 1,70 65 κιλών...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ είμαι 1.70 και πριν μια βδομάδα απέκτησα ένα versys. Δεν πατάω ακριβώς στις μύτες, μάλλον θα έλεγα λίγο παραπάνω. Αλλά δεν μπορώ να πω πως έχω και θέμα, σίγουρα όμως είμαι προσεκτικός σε πεζοδρόμια ή περίεργες ανηφόρες.

Το ύψος μου σίγουρα δεν ήταν απαγορευτικό, για το versys που θεωρείται σχετικά ψηλό, από την άλλη βέβαια σκέφτομαι να σκάψω και λίγο τη σέλα ώστε να πατάω καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως είπαν οι προλαλήσαντες, ας ξεχαστεί ΑΜΕΣΑ η ιδέα του 750. Κάτι από 250-400 είναι ιδανικά. Και σε street κυρίως που ναι πιο χαμηλές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η λυση ειναι να παρει κιλα για να καθονται τα αμορτισερ κ να παταει καλυτερα!!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει βέβαια και η παρακάτω πρόταση

gunbus-design-16.jpg

Κάνει και για delivery.

Και δεν κάνω πλάκα με την εικόνα και την αφιερώνω στο θεματογράφο. Η παραπάνω πρόταση δεν είναι πιο παράλογη από το να ρωτά ένας πιτσιρικάς τι μηχανή να πάρει για πρώτη μηχανή επειδή είναι κοντός και δεν φτάνουν κάτω τα πόδια του στο Ζ750.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω 1.70 ειμαι.. νταξει σε κατι λακουβες η αμα ανεβασεις τη 1 ροδα σε κανα πεζοδρομιο υπαρχει 1 θεμα αλλα νταξει... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.70 και δεν πατς σε z 750?Παραξενο.

Παντως αν δεν εχει καμια σχεση με μηχανες ,μην πας σε 100+ αλογα z750.Παναγια βοηθα ειναι.

Ουτε ομως σε 250 .Πηγαινε σε ενα 600cc αλλα με λιγους ιππποους[mt 03-xt 660].

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ 1.70 είμαι και ο Δούκας μου μια χαρά είναι. Πρώτη μηχανή 750?

Λίγο επικίνδυνο μου φαίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που ολοι λενε οτι πρωτη μηχανη δεν κανει πανω απο 250 κυβικα δεν μπορω να το καταλαβω.

με την ιδια λογικη να αγοραζουμε ολοι σμαρτ πριν παρουμε κανονικο αμαξι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες του φιλου σου καταρχας να σταμπαρει μηχανες που του αρεσουν και επειτα να παει να ανεβει πανω να τις παει κα μια βολτα αν ειναι εφικτο να δει πως τον βολευουν. οποια του κατσει καλυτερα και τον βολευει να παει να την αγορασει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως και 1.70 είμαι και μετά το παπί πήρα 600 κυβικά μηχανή.Αν έπαιρνα 250 θα το πούλαγα σε μια μέρα πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μετα το σκουτερ πηγα στο xt εχω φιλο που πηρε κατευθειαν smt 990 (θα του πω να το πουλησει και με 14000 ευρω να παρει πολλα wolf να φτιαξει αγελη :mB_kalo_e: ) εχω αλλο φιλο που μετα το παπι πηγε σε r6..

αν ηταν να πηγαιναμε κατα αυξουσα σειρα (κυβικων) τοτε μηχανη κανονικη θα επαιρνα στα 40αντα μου.2

δηλαδη αν ειναι να κανει μουρλιες θελετε να μου πειτε οτι με μικρα δεν τις κανει.πιστευω πιο πολλα παιδια εχουν σκοτωθει με παπια παρα με μηχανες (αναλογικα ποσοστο κυκλοφοριας )

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα