scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω ειμαι 1.78 και στο δικο μου που εχει υψος σελας στα 93 εκατοστα παταω με το ενα ποδι κανονικα και το ενα στη μυτη, με 1.70 δεν ειναι και τοσο κοντος που να μην φτανει να πατησει, πιο πολυ το βαρος της μηχανης ειναι που το κανει δυσκολους τους στατικους ελιγμους. και εκτος ομως απο το υψος ειναι και το πλατος της σελας...οσο πιο στενη ειναι τοσο πιο ευκολα πατας.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2013 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 name='scorpion92' timestamp='1385415028' post='1623165'] και εκτος ομως απο το υψος ειναι και το πλατος της σελας...οσο πιο στενη ειναι τοσο πιο ευκολα πατας.. Σιγουρα παιζει ρολο και αυτο, αλλα εχει ατομα που μπορει να εχουν κανονικο υψος αλλα κοντα ποδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 GSR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Duke 390 1)πιστολι 2)δεν ειναι τοσο χαρος οσο το 600αρι για εναν αρχαριο 3)ουτε ''ταφος'' οσο ενα 250 ωστε να το βαρεθει 3)κοντο 4)πανεμορφο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2013 από τον Mitsos_93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Αν μια μηχανή ,street,είχε στόμα να μιλήσει, θα ζητούσε αναβάτη 1,70 65 κιλών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 γαμώτη στα κιλά το χάνουμε....και αυτό το Hornet δε μου λέει να χάσω κανα κιλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Παιδιά εγώ είμαι 1.70 και πριν μια βδομάδα απέκτησα ένα versys. Δεν πατάω ακριβώς στις μύτες, μάλλον θα έλεγα λίγο παραπάνω. Αλλά δεν μπορώ να πω πως έχω και θέμα, σίγουρα όμως είμαι προσεκτικός σε πεζοδρόμια ή περίεργες ανηφόρες. Το ύψος μου σίγουρα δεν ήταν απαγορευτικό, για το versys που θεωρείται σχετικά ψηλό, από την άλλη βέβαια σκέφτομαι να σκάψω και λίγο τη σέλα ώστε να πατάω καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 όπως είπαν οι προλαλήσαντες, ας ξεχαστεί ΑΜΕΣΑ η ιδέα του 750. Κάτι από 250-400 είναι ιδανικά. Και σε street κυρίως που ναι πιο χαμηλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 δηλαδή εμείς που είμαστε 1.70 να πάμε να τα πουλήσουμε και να πάρουμε 250άρια;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 μιλούσα για πρώτη μηχανή χεχεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 χμ...τα κυβικά στη πρώτη μηχανή δε πάνε με γνώμονα το ύψος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 η λυση ειναι να παρει κιλα για να καθονται τα αμορτισερ κ να παταει καλυτερα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Υπάρχει βέβαια και η παρακάτω πρόταση Κάνει και για delivery. Και δεν κάνω πλάκα με την εικόνα και την αφιερώνω στο θεματογράφο. Η παραπάνω πρόταση δεν είναι πιο παράλογη από το να ρωτά ένας πιτσιρικάς τι μηχανή να πάρει για πρώτη μηχανή επειδή είναι κοντός και δεν φτάνουν κάτω τα πόδια του στο Ζ750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Και εγω 1.70 ειμαι.. νταξει σε κατι λακουβες η αμα ανεβασεις τη 1 ροδα σε κανα πεζοδρομιο υπαρχει 1 θεμα αλλα νταξει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 1.70 και δεν πατς σε z 750?Παραξενο. Παντως αν δεν εχει καμια σχεση με μηχανες ,μην πας σε 100+ αλογα z750.Παναγια βοηθα ειναι. Ουτε ομως σε 250 .Πηγαινε σε ενα 600cc αλλα με λιγους ιππποους[mt 03-xt 660]. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 και το 250 για πρώτη μηχανή σούπερ είναι,αν δεν έχεις σχέση με μηχανές πιο πριν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos85 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Και εγώ 1.70 είμαι και ο Δούκας μου μια χαρά είναι. Πρώτη μηχανή 750? Λίγο επικίνδυνο μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 αυτο που ολοι λενε οτι πρωτη μηχανη δεν κανει πανω απο 250 κυβικα δεν μπορω να το καταλαβω. με την ιδια λογικη να αγοραζουμε ολοι σμαρτ πριν παρουμε κανονικο αμαξι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 πες του φιλου σου καταρχας να σταμπαρει μηχανες που του αρεσουν και επειτα να παει να ανεβει πανω να τις παει κα μια βολτα αν ειναι εφικτο να δει πως τον βολευουν. οποια του κατσει καλυτερα και τον βολευει να παει να την αγορασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εγώ πάντως και 1.70 είμαι και μετά το παπί πήρα 600 κυβικά μηχανή.Αν έπαιρνα 250 θα το πούλαγα σε μια μέρα πιστεύω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω μετα το σκουτερ πηγα στο xt εχω φιλο που πηρε κατευθειαν smt 990 (θα του πω να το πουλησει και με 14000 ευρω να παρει πολλα wolf να φτιαξει αγελη ) εχω αλλο φιλο που μετα το παπι πηγε σε r6.. αν ηταν να πηγαιναμε κατα αυξουσα σειρα (κυβικων) τοτε μηχανη κανονικη θα επαιρνα στα 40αντα μου.2 δηλαδη αν ειναι να κανει μουρλιες θελετε να μου πειτε οτι με μικρα δεν τις κανει.πιστευω πιο πολλα παιδια εχουν σκοτωθει με παπια παρα με μηχανες (αναλογικα ποσοστο κυκλοφοριας ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες