g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Η αστυνομία πήγε 2 φορές στο σπίτι του. Μάλιστα μας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Ίσως βαριόντουσαν..; Δεν ξέρω, δουλειά δεν κάνανε σίγουρα. Του κάνανε συστάσεις, μάζευε το σκυλί για εκείνο το βράδυ και από την επόμενη μέρα τα ίδια. Το σκυλί πάντως ζει :P Για τον ιδιοκτήτη ελπίζω τα χειρότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δωσε ξανα κ ξανα κληση στην αστυνομια να ξαναερθει..μονο ετσι θα βρεις ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Οποιος απλα εχει βαλει στο μυαλο του[μονο που του περναει στην σκεψη]να ριξει φολα ,ειναι απλα κακος ανθρωπος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 καμια παναγια ριξε κ αφηστε τις φολες ξανα και ξανα,κανε φασαρια τι θα κανει ο υδροκεφαλος,μηνυση για προσβολη προσωπικοτητας? κ τη βιντεοσκοπηση του σκυλου να γαυγιζει στην καβατζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 εγκω?εγκω φιλε ντεν εκει εξατμιση κανγκουρ..αλλα ξερω γκω?γκια να βαζουν οι υπολοιποι,μαλλον τα κανγκουρογκομενακια τσιμπανε.. αστα αυτα ρε,με την μοτο που εχεις εσυ κ σβηστη να την εχεις,τραβας βλεμματα..κ να την τσουλας ακομα.. υπερβολές έλα να σε πάω βόλτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δε νομιζω να χωραμε..δεν ξερω το υψος σου,αλλα ξερω το δικο μου κ ειμαι 1.9μ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) 1.82 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2014 από τον Acnologia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 λυση προβληματος.μπαινεις στην αυλη με μπεικον και μριζολακια,καλοπιανεις τα ζωα και τα λυνεις.τα φιλας και τα αποχαιρετιζεις.υποθετω παντα οτι δεν ειναι αγρια να φανε ανθρωπους.και εσυ ηρεμεις και τα καημενα τα ζωντανα απο το χρονιο δεσιμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 λυση προβληματος.μπαινεις στην αυλη με μπεικον και μριζολακια,καλοπιανεις τα ζωα και τα λυνεις.τα φιλας και τα αποχαιρετιζεις.υποθετω παντα οτι δεν ειναι αγρια να φανε ανθρωπους.και εσυ ηρεμεις και τα καημενα τα ζωντανα απο το χρονιο δεσιμο. Πλέον τα κατοικίδια ζώα καλύπτονται από τον νόμο! Αν λοιπόν τα σκυλιά έχουν microchip και εντιπιστούν αδέσποτα και πιαστείς και εσύ να τα λύνεις και να τα αφήνεις, τότε πολλά σε περιμένουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είχα την εντύπωση ότι το microchip έχει απλώς καταγεγραμμένες πληροφορίες για το σκύλο και δεν είναι μονάδα εντοπισμού. Αληθεύει; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Είχα την εντύπωση ότι το microchip έχει απλώς καταγεγραμμένες πληροφορίες για το σκύλο και δεν είναι μονάδα εντοπισμού. Αληθεύει; Όπως το λες, δεν είναι GPS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είχα την εντύπωση ότι το microchip έχει απλώς καταγεγραμμένες πληροφορίες για το σκύλο και δεν είναι μονάδα εντοπισμού. Αληθεύει; "Εντοπισμός" με την έννοια της ευρέσεως από κάποιον και του ελέγχου με scanner από τον κτηνίατρο, και έπειτα διασταύρωσεως των στοιχείων με τον ΠΚΣ(Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος)! Δεν έχει εντοπισμό γεωγραφικής θέσης http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3814&Itemid=657&lang Αν τα όργανα της αστυνομίας λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν κάτι, τότε θα κάνει ο Εισαγγελέας Ακροάσεων με την εισαγγελική παραγγελία που θα σας δώσει εάν τα στοιχεία είναι βάσιμα(δηλαδή ενοχλεί)! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2014 από τον st3li0s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Λοιπον η λυση ο σκυλος να σταματισει να γαβγιζει ειναι μια υπαρχει κολαρο γαυγισματος με υπερηχους που οταν ο σκυλος γαυγιζει αυτο κανει εναν υπερηχω κ ο σκυλος σταματα. Ο κολιτος μου ειναι κυνηγος κ εχει 5 σκυλους σπιτι πηρε ενα το εβαλε κοντα στο καλυβι και.... Επιτελους ησυχια. Κοστος γυρω στα 25 με 30 ευρω. Αν θελετε διευθυνση για παραγκελια στειλτε μου π.μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/08/blog-post_1727.html#more Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 http://tro-ma-ktiko...._1727.html#more Ψιλά γράμματα για κάποιον που δεν μπαίνει στον κόπο να αντιληφθεί ότι ενοχλεί ο τρόπος που διατηρεί τον σκύλο του! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Επιτελους κατι αρχισε να γινεται http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=420441 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ο τυπος κατι πινει και δε μας δινει μιλαμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Επιτελους κατι αρχισε να γινεται http://www.tovima.gr...cle/?aid=420441 Ο τύπος που το έγραψε έχει σοβαρό πρόβλημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Πολυ μου αρεσε το "αρθρο" του . Τελικα ειμαι αντι-σκυλοζωος. Καλη φαση. Πριν φτασουμε σε συμπερασματα να δηλωσω οτι δεν μπορω ουτε τα κλαψιαρικα μωρα, ουτε τα ξεταπωτα παπιά (και ταπωμενα να ειναι...) Τα σχολια δε απο κατω ολα τα λεφτα. Πες τα ρε Μοσχοφιδη!!! Αιμα Τιμη και Φολα στο σκυλι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris4204 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Λοιπον η λυση ο σκυλος να σταματισει να γαβγιζει ειναι μια υπαρχει κολαρο γαυγισματος με υπερηχους που οταν ο σκυλος γαυγιζει αυτο κανει εναν υπερηχω κ ο σκυλος σταματα. Ο κολιτος μου ειναι κυνηγος κ εχει 5 σκυλους σπιτι πηρε ενα το εβαλε κοντα στο καλυβι και.... Επιτελους ησυχια. Κοστος γυρω στα 25 με 30 ευρω. Αν θελετε διευθυνση για παραγκελια στειλτε μου π.μ Ελπίζω να μην εννοείς το κλασικό κολλάρο με το ρεύμα. Το φοράνε στο σκύλο και όταν γαβγίσει τον χτυπάει ένα μικρό ρεύμα. Αυτό είναι το λιγότερο κατάπτυστο (εκτός από παράνομο) Η μόνη λύση είναι μια ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Πριν από 1 εβδομάδα περίπου σε επίσκεψη μου στο σπίτι ενός ξαδέλφου, γνωρίστηκα με ένα ζευγάρι το οποίο έχει μικρό παιδί με σύνδρομο down. Ακριβώς δίπλα στο σπίτι τους σε απόσταση αναπνοής ο καθυστερημένος "γείτονας" έχει παρατήσει 2 σκυλιά και ουρλιάζουν κάθε μέρα όλη μέρα με αποτέλεσμα η οικογένεια με το παιδί να έχει πλέον επιπλέον σοβαρό πρόβλημα με τα γαβγίσματα τα οποία από ότι μου είπαν ξεσηκώνουν/αναστατώνουν το παιδί και το ενοχλούν κάθε μέρα. Ο ανθρωπάκος μου τα έλεγε για τα κ@λόσκυλα και φανερά είχε φτάσει σε αδιέξοδο. Φιλόζωος και ο ίδιος με σκυλί, συζητούσε σοβαρά το θέμα φόλας διότι από ότι είπε και συμφωνήσαμε σε αυτό ότι αστυνομίες φιλοζωικές μηνύσεις μηχανάκια υπερήχων κτλ κτλ...είναι άχρηστα. Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν δεν το έχεις ζήσει. Γιαυτό λοιπόν συμβουλεύω όσους ανοίγουν σπίτια και οικογένειες και ψάχνουν για σπίτι να εγκατασταθούν να προσέξουν πολύ αν στα γύρω σπίτια υπάρχουν σκυλιά, πόσα είναι και πόσο κοντά στο σπίτι σας. Το ασταμάτητο γάβγισμα είναι εφιαλτικό σε εξοχικές συνοικίες ακόμη και στα 100 μέτρα απόσταση. Προσοχή γιατί θα μπλέξετε χωρίς να φταίτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) πρεπει να εχεις τσακωθει με την αληθεια εσυ... φιλοζωος με σκυλι και να σκεφτεται την φολα......τι αλλο θα διαβασω.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 από τον zouzounos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Άλλοι κάνουν πόλεμο για να ζήσουν με ειρήνη :) Αυτό δεν είναι τίποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 ..................... Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν δεν το έχεις ζήσει. Γιαυτό λοιπόν συμβουλεύω όσους ανοίγουν σπίτια και οικογένειες και ψάχνουν για σπίτι να εγκατασταθούν να προσέξουν πολύ αν στα γύρω σπίτια υπάρχουν σκυλιά, πόσα είναι και πόσο κοντά στο σπίτι σας. Το ασταμάτητο γάβγισμα είναι εφιαλτικό σε εξοχικές συνοικίες ακόμη και στα 100 μέτρα απόσταση. Προσοχή γιατί θα μπλέξετε χωρίς να φταίτε. Τα πάντα ρει Μανώλη. Κι εγώ όταν εγκαταστάθηκα δεν υπήρχε θέμα στη γειτονιά. Το χαμόσπιτο που υπάρχει εντός του οικοπέδου ήταν νοικιασμένο χρόοοονια σε κάποιον και ω του θαύματος, πουλήθηκε (αυτό είναι το κακό) σ' έναν τύπο που έφερε ένα σκυλί που γαύγιζε όλη μέρα κι όλη νύχτα και σύντομα έφερε και δεύτερο! Δεν ξέρω τί ακριβώς έγινε (πέραν των κραξιμάτων που έτρωγε συχνότατα απ' τα γύρω μπαλκόνια), αλλά τώρα που το σκέφτομαι, έχω καιρό να τ' ακούσω να γαυγίζουν. Οπότε ο τύπος πήρε το μάθημά του (δε μ' ενδιαφέρει με τί τρόπο) και συμμορφώθηκε. Τώρα είμαστε μια χαρά όπως πριν. :D Υ.Γ. "Ενοικιάζεται ήσυχη κρεβατοκάμαρα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας για ταλαιπωρημένους και άϋπνους συμπολίτες. Μαζί προσφέρονται δωρεάν και παιδικά χαμόγελα και σκέρτσα που φτιάχνουν τη διάθεση και ανακουφίζουν απ' την καφρίλα. Τιμές φιλικές. Πληροφορίες εντός". :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες