Jump to content
kostas275

τελη κυκλοφοριας 2013 πληρωμη

Recommended Posts

Αλλά να πάς νωρίτερα, το κράτος χρειάζεται τα λεφτά για το free wifi σε όλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχει απαντηθεί και πιο πάνω:τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 πληρώνονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ μέχρι 31/12/2013,εκτός και αν δοθεί παράταση.

Εγώ είμαι ένας από τους καλούς(μ@λάκες!)που έτρεξα να πληρώσω νωρίς...πριν λίγη ώρα επέστρεψα από την τράπεζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικά απο ότι θυμάμαι είναι μέχρι τις πρώτες μέρες του έτους; αλλά κ πάλι μάλλον κάποια παράταση θα παίξει, οπότε ίσως να μπορούμε να πληρώνουμε μέχρι το πρώτο 15μερο του Γενάρη.

Αλλα ναί κανονικά πρέπει να το προμηθευτούμε μέχρι 31/12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πας την τελευταια στιγμη...Αυτο σε συμβουλευω εγω...Περσυ ειχα τη "φαεινη ιδεα" να παω να πληρωσω μετα τις 20 Δεκεμβριου...κι εφαγα καλο "πακετο"...Το συστημα ειχε μπλοκαρει για 3-4 μερες και δεν μπορουσα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας...κατι οι αργιες-απεργιες κατεληξα παραμονες πρωτοχρονιας-κοψοχρονιας να στεκομαι στην ουρα πισω απο καμια 200αρια ατομα...Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο...Αφου ουτως η αλλως δεν το γλυτωνουμε.Το μονο που απομενει ειναι να πληρωνουμε ειδκο φορο, τοση ποσοστωση για καθε τροχο δικυκλου... :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει απαντηθεί και πιο πάνω:τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 πληρώνονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ μέχρι 31/12/2013,εκτός και αν δοθεί παράταση.

Εγώ είμαι ένας από τους καλούς(μ@λάκες!)που έτρεξα να πληρώσω νωρίς...πριν λίγη ώρα επέστρεψα από την τράπεζα.

ωπ, ρε σεις αυτος εχει λεφτα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο με εκτύπωση ή μπορείς και με την άδεια χωρίς εκτύπωση?

Βγάζεις την εκτύπωση (μπορείς να την κατεβάσεις σε .pdf) και με τα στοιχεία που αναγράφονται πληρώνεις μέσω online banking αν το υποστηρίζει η τράπεζά σου. Απλά μετά πρέπει να το εκτυπώσεις στην εφορία κάποια στιγμή για να το έχεις στα χέρια σου. Όπως και να'χει, πληρωμένο θεωρείται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχω ερωτηση: Αν δεν πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2014 και παω το πρωτο 15ημερο του Ιανουαριου και καταθεσω πινακιδα, θα εχω κυρωσεις? Υπαρχει περιπτωση να μου πουνε να πληρωσω τα τελη πριν καταθεσω πινακιδα? Γνωριζει κανεις πως δουλευει το θεμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταύρο πρέπει να πληρώσεις τα τελη μέχρι την 31/12 η να καταθέσεις την πινακίδα μεχρι τότε, οτιδήποτε αλλο θα εχει πρόστιμο! ενδεχομένως να δώσουν μερικές μερες παράταση για να πληρώσουν το σημα όσοι δεν μπορέσουν μεχρι το τέλος του έτους αλλα δε νομίζω να είναι μέχρι τις 15/1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταύρο πρέπει να πληρώσεις τα τελη μέχρι την 31/12 η να καταθέσεις την πινακίδα μεχρι τότε, οτιδήποτε αλλο θα εχει πρόστιμο! ενδεχομένως να δώσουν μερικές μερες παράταση για να πληρώσουν το σημα όσοι δεν μπορέσουν μεχρι το τέλος του έτους αλλα δε νομίζω να είναι μέχρι τις 15/1

Thank's Vic, αν μεσα στις μερες της παρατασης καταθεσω τις πινακιδες λες να εχω παλι κυρωσεις?

:( Μου χαλανε τα σχεδια με τους παλιοκανονισμους τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περιπτωση ατυχήματος, τί γίνεται??

Και εξηγώ την απορία μου:

Είχα ένα ατύχημα τον Οκτώβριο, η μηχανή μάλλον πάει για ολική. Εγώ που δεν θα την ξανακυκλοφορήσω, τι μπορώ να κάνω για να μιην πληρώσω το σήμα αφ'ενο΄ς και αφ'ετ'ερου να μην πληρώσω πρόστιμο( αφού δεν θα πληρώσω σήμα), αφού η μηχανή δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχω ερωτηση: Αν δεν πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2014 και παω το πρωτο 15ημερο του Ιανουαριου και καταθεσω πινακιδα, θα εχω κυρωσεις? Υπαρχει περιπτωση να μου πουνε να πληρωσω τα τελη πριν καταθεσω πινακιδα? Γνωριζει κανεις πως δουλευει το θεμα?

φιλε μην κανεις το λαθος....Αν οντως σκεφτεσαι να παραδωσεις πινακιδες φροντισε να πας πριν τις γιορτες,για να αποφυγεις τις ατελειωτες ουρες και την ταλαιπωρια.Καταληκτικη ημερομηνια θεωρειται η 31.12.2013,Απο κει και περα ειθισται να δινουν καποια παραταση,αλλα μονο για πληρωμη τελων απ' οσο γνωριζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περιπτωση ατυχήματος, τί γίνεται??

Και εξηγώ την απορία μου:

Είχα ένα ατύχημα τον Οκτώβριο, η μηχανή μάλλον πάει για ολική. Εγώ που δεν θα την ξανακυκλοφορήσω, τι μπορώ να κάνω για να μιην πληρώσω το σήμα αφ'ενο΄ς και αφ'ετ'ερου να μην πληρώσω πρόστιμο( αφού δεν θα πληρώσω σήμα), αφού η μηχανή δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει??

{εσυ τοτε πας για οριστικη διαγραφη,αλλα με αλλη διαδικασια,οχι στη Δ.Ο.Υ. αλλα στο Γραφειο Μεταφορων...νομιζω οτι ισχυει η ιδια ημερ/νια..}

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

{εσυ τοτε πας για οριστικη διαγραφη,αλλα με αλλη διαδικασια,οχι στη Δ.Ο.Υ. αλλα στο Γραφειο Μεταφορων...νομιζω οτι ισχυει η ιδια ημερ/νια..}

Αν όμως Μήτσε προηγηθεί η οριστική διαγραφή και παρόλα αυτά η ασφαλιστική δεν τη βγάλει ολική τελικά, τί γίνεται οεο?

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω περαιτέρω. Θέλει λίγο ψάξιμο όμως η περίπτωση επειδή δεν έχεις χρόνο.

Μίλα με τον ασφαλιστή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα