kostas275 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 καλησπερα μεχρι ποτε ειναι το αργοτερο να πληρωσω τα τελη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 31/12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 μέχρι την τελευταία εργάσιμη του ετους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Αλλά να πάς νωρίτερα, το κράτος χρειάζεται τα λεφτά για το free wifi σε όλους. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 εννοεις τα τελη για το 2014? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 ρε παιδια για το 14, ποτε πληρωνουμε? Μεσα στον 13 η στο 14? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Έχει απαντηθεί και πιο πάνω:τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 πληρώνονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ μέχρι 31/12/2013,εκτός και αν δοθεί παράταση. Εγώ είμαι ένας από τους καλούς(μ@λάκες!)που έτρεξα να πληρώσω νωρίς...πριν λίγη ώρα επέστρεψα από την τράπεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 λογικά απο ότι θυμάμαι είναι μέχρι τις πρώτες μέρες του έτους; αλλά κ πάλι μάλλον κάποια παράταση θα παίξει, οπότε ίσως να μπορούμε να πληρώνουμε μέχρι το πρώτο 15μερο του Γενάρη. Αλλα ναί κανονικά πρέπει να το προμηθευτούμε μέχρι 31/12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Σε πόσες λακούβες έπεσες; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 ευχαριστω γιατι ειχα ξεχασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Μην πας την τελευταια στιγμη...Αυτο σε συμβουλευω εγω...Περσυ ειχα τη "φαεινη ιδεα" να παω να πληρωσω μετα τις 20 Δεκεμβριου...κι εφαγα καλο "πακετο"...Το συστημα ειχε μπλοκαρει για 3-4 μερες και δεν μπορουσα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας...κατι οι αργιες-απεργιες κατεληξα παραμονες πρωτοχρονιας-κοψοχρονιας να στεκομαι στην ουρα πισω απο καμια 200αρια ατομα...Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο...Αφου ουτως η αλλως δεν το γλυτωνουμε.Το μονο που απομενει ειναι να πληρωνουμε ειδκο φορο, τοση ποσοστωση για καθε τροχο δικυκλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Έχει απαντηθεί και πιο πάνω:τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 πληρώνονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ μέχρι 31/12/2013,εκτός και αν δοθεί παράταση. Εγώ είμαι ένας από τους καλούς(μ@λάκες!)που έτρεξα να πληρώσω νωρίς...πριν λίγη ώρα επέστρεψα από την τράπεζα. ωπ, ρε σεις αυτος εχει λεφτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 τα πληρωσα την προηγουμενη βδομαδα.... κερδισα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Κι εγώ τα'σκασα, αλλά online. Ούτε ταμεία ούτε τίποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Μόνο με εκτύπωση ή μπορείς και με την άδεια χωρίς εκτύπωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Μόνο με εκτύπωση ή μπορείς και με την άδεια χωρίς εκτύπωση? Βγάζεις την εκτύπωση (μπορείς να την κατεβάσεις σε .pdf) και με τα στοιχεία που αναγράφονται πληρώνεις μέσω online banking αν το υποστηρίζει η τράπεζά σου. Απλά μετά πρέπει να το εκτυπώσεις στην εφορία κάποια στιγμή για να το έχεις στα χέρια σου. Όπως και να'χει, πληρωμένο θεωρείται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Παιδια εχω ερωτηση: Αν δεν πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2014 και παω το πρωτο 15ημερο του Ιανουαριου και καταθεσω πινακιδα, θα εχω κυρωσεις? Υπαρχει περιπτωση να μου πουνε να πληρωσω τα τελη πριν καταθεσω πινακιδα? Γνωριζει κανεις πως δουλευει το θεμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σταύρο πρέπει να πληρώσεις τα τελη μέχρι την 31/12 η να καταθέσεις την πινακίδα μεχρι τότε, οτιδήποτε αλλο θα εχει πρόστιμο! ενδεχομένως να δώσουν μερικές μερες παράταση για να πληρώσουν το σημα όσοι δεν μπορέσουν μεχρι το τέλος του έτους αλλα δε νομίζω να είναι μέχρι τις 15/1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σταύρο πρέπει να πληρώσεις τα τελη μέχρι την 31/12 η να καταθέσεις την πινακίδα μεχρι τότε, οτιδήποτε αλλο θα εχει πρόστιμο! ενδεχομένως να δώσουν μερικές μερες παράταση για να πληρώσουν το σημα όσοι δεν μπορέσουν μεχρι το τέλος του έτους αλλα δε νομίζω να είναι μέχρι τις 15/1 Thank's Vic, αν μεσα στις μερες της παρατασης καταθεσω τις πινακιδες λες να εχω παλι κυρωσεις? :( Μου χαλανε τα σχεδια με τους παλιοκανονισμους τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σε περιπτωση ατυχήματος, τί γίνεται?? Και εξηγώ την απορία μου: Είχα ένα ατύχημα τον Οκτώβριο, η μηχανή μάλλον πάει για ολική. Εγώ που δεν θα την ξανακυκλοφορήσω, τι μπορώ να κάνω για να μιην πληρώσω το σήμα αφ'ενο΄ς και αφ'ετ'ερου να μην πληρώσω πρόστιμο( αφού δεν θα πληρώσω σήμα), αφού η μηχανή δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Παιδια εχω ερωτηση: Αν δεν πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας του 2014 και παω το πρωτο 15ημερο του Ιανουαριου και καταθεσω πινακιδα, θα εχω κυρωσεις? Υπαρχει περιπτωση να μου πουνε να πληρωσω τα τελη πριν καταθεσω πινακιδα? Γνωριζει κανεις πως δουλευει το θεμα? φιλε μην κανεις το λαθος....Αν οντως σκεφτεσαι να παραδωσεις πινακιδες φροντισε να πας πριν τις γιορτες,για να αποφυγεις τις ατελειωτες ουρες και την ταλαιπωρια.Καταληκτικη ημερομηνια θεωρειται η 31.12.2013,Απο κει και περα ειθισται να δινουν καποια παραταση,αλλα μονο για πληρωμη τελων απ' οσο γνωριζω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Thank's again. Θα στειλω αν ειναι καποιον να τακτοποιησει το θεμα ... Ατυχια :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σε περιπτωση ατυχήματος, τί γίνεται?? Και εξηγώ την απορία μου: Είχα ένα ατύχημα τον Οκτώβριο, η μηχανή μάλλον πάει για ολική. Εγώ που δεν θα την ξανακυκλοφορήσω, τι μπορώ να κάνω για να μιην πληρώσω το σήμα αφ'ενο΄ς και αφ'ετ'ερου να μην πληρώσω πρόστιμο( αφού δεν θα πληρώσω σήμα), αφού η μηχανή δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει?? {εσυ τοτε πας για οριστικη διαγραφη,αλλα με αλλη διαδικασια,οχι στη Δ.Ο.Υ. αλλα στο Γραφειο Μεταφορων...νομιζω οτι ισχυει η ιδια ημερ/νια..} Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 {εσυ τοτε πας για οριστικη διαγραφη,αλλα με αλλη διαδικασια,οχι στη Δ.Ο.Υ. αλλα στο Γραφειο Μεταφορων...νομιζω οτι ισχυει η ιδια ημερ/νια..} Αν όμως Μήτσε προηγηθεί η οριστική διαγραφή και παρόλα αυτά η ασφαλιστική δεν τη βγάλει ολική τελικά, τί γίνεται οεο? Δεν ξέρω να σε βοηθήσω περαιτέρω. Θέλει λίγο ψάξιμο όμως η περίπτωση επειδή δεν έχεις χρόνο. Μίλα με τον ασφαλιστή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες