Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

7:04.... τι δεν μπορει να βγαλει;
αλλος ο ηχος του δικυλινδρου 180 και αλλος του 270 μη λεμε τρελα...

Τροποποιήθηκε από τον evo9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ νομίζω ότι το δικύλινδρο που έχει το 07 δεν μπορεί να βγάλει ωραίο ήχο, και γιαυτό η καλύτερη εξάτμιση είναι της μάνας του, είναι αθόρυβη και δεν ακούγετε και για δικύλινδρο.

Η aftermarket εξάτμιση στοιχίζει πάρα πολύ, κάνει χαρακτηριστικό δικύλινδρο θόρυβο και δίνει ψίχουλα όσον αναφορά την ιπποδύναμη.

Εδώ η triumph έβαλε στην καινούργια μπόνι 270 για να κάνει όμορφο ήχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθήνα -Πρέβεζα-Ιωαννινα-Ζαγοροχωρια-Μετσοβο-Μετεωρα-Τρικαλα-Αθηνα....1120χλμ απροβληματιστα και με καταιγίδες!!!! Ταχύτητες 90-120 και μερικά ανοίγματα για προσπερασεις ειδικά στον καροδρομο Κορίνθου Πατρών..... Όλα αυτά τα χλμ τα έκανε καιγοντας 64 ευρώ βενζίνη...( Το γέμισα Αθήνα όταν έγραψε 1200χλμ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθήνα -Πρέβεζα-Ιωαννινα-Ζαγοροχωρια-Μετσοβο-Μετεωρα-Τρικαλα-Αθηνα....1120χλμ απροβληματιστα και με καταιγίδες!!!! Ταχύτητες 90-120 και μερικά ανοίγματα για προσπερασεις ειδικά στον καροδρομο Κορίνθου Πατρών..... Όλα αυτά τα χλμ τα έκανε καιγοντας 64 ευρώ βενζίνη...( Το γέμισα Αθήνα όταν έγραψε 1200χλμ) 

Ο γύρος της Ελλάδας απο τον Μπάμπη. Επόμενο βήμα? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,οσα μτ-07 συναντω στο δρομο εχουν μια καθετη μαυρη γραμη στο φυγειο του νερου.και οκ σε ενα βρωμικο το καταλαβαινω,αλλα εχω πετυχει και μτ-07 π μαλλον πρεπει πριν λιγο να βγηκαν απο πλυντηριο μοτο και παλι υπαρχει αυτη η μαυρη γραμμη.την εχει κ κανεις απο τους κατοχους ειναι θεμα ψυγειου η απλα εμενα πεφτει εκει πανω το ματι μου??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,οσα μτ-07 συναντω στο δρομο εχουν μια καθετη μαυρη γραμη στο φυγειο του νερου.και οκ σε ενα βρωμικο το καταλαβαινω,αλλα εχω πετυχει και μτ-07 π μαλλον πρεπει πριν λιγο να βγηκαν απο πλυντηριο μοτο και παλι υπαρχει αυτη η μαυρη γραμμη.την εχει κ κανεις απο τους κατοχους ειναι θεμα ψυγειου η απλα εμενα πεφτει εκει πανω το ματι μου??

Επειδή βγήκαν από το πλυντήριο πριν λίγο το είδες αυτό :yes:... Και η δική μου έχει αυτή τη χλιαρή μαύρη γραμμή κάθετα στο κέντρο του ψυγείου και συνέβη στο δεύτερο πλύσιμο. Το πήγα στο πλυντήριο και είτε επειδή δεν το άφησα να κρυώσει πριν το πλύσιμο είτε επειδή δεν το άφησα να στραγγίξει καλά μετά το πλύσιμο (δεν το άφησα και στις 2 περιπτώσεις), εμφανίστηκε αυτή η γραμμή που λες. Από τότε το αφήνω να κρυώσει πριν το πλύνω και να στραγγίξει καλά πριν το ανάψω και δεν έχει μαυρίσει άλλο ούτε έχει επεκταθεί. Πάντως είναι θέμα συντήρησης και όχι του ψυγείου και επίσης δεν έχω δει καμιά διαφορά στις θερμοκρασίες τις μηχανής. Όλα δουλεύουν ρολόι όπως και πριν... θα βάλω και ένα προστατευτικό ψυγείου και δεν θα το βλέπεις πια, τουλάχιστον στη δικιά μου!! :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον MT_07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή βγήκαν από το πλυντήριο πριν λίγο το είδες αυτό :yes:... Και η δική μου έχει αυτή τη χλιαρή μαύρη γραμμή κάθετα στο κέντρο του ψυγείου και συνέβη στο δεύτερο πλύσιμο. Το πήγα στο πλυντήριο και είτε επειδή δεν το άφησα να κρυώσει πριν το πλύσιμο είτε επειδή δεν το άφησα να στραγγίξει καλά μετά το πλύσιμο (δεν το άφησα και στις 2 περιπτώσεις), εμφανίστηκε αυτή η γραμμή που λες. Από τότε το αφήνω να κρυώσει πριν το πλύνω και να στραγγίξει καλά πριν το ανάψω και δεν έχει μαυρίσει άλλο ούτε έχει επεκταθεί. Πάντως είναι θέμα συντήρησης και όχι του ψυγείου και επίσης δεν έχω δει καμιά διαφορά στις θερμοκρασίες τις μηχανής. Όλα δουλεύουν ρολόι όπως και πριν... θα βάλω και ένα προστατευτικό ψυγείου και δεν θα το βλέπεις πια, τουλάχιστον στη δικιά μου!! :biggrin:

οκ το δεχομαι αλλα σε πολλες μηχανες συμβαινει αυτο και δεν γινεται το ιδιο(πες οτι μια πολυ βροχερη μερα εισαι εξω παλι το ιδιο θα συμβει)τωρα γτ γινεται αυτο δε μπορω να καταλαβω,και το περιεργο ειναι οτι το βλεπω και σε αγγελιες με λιγα χλμ στα μηχανακια τυπου 3000-8000χλμ.εχει να κανει με τη ποιοτητα υλικων του ψυγειου αραγε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα 15w50 που χρησιμοποιούσα, στο τελευταίο service έβαλα 10w40.

Και έχω να σας πω ότι το μηχανάκι φαίνεται να είναι λίγο πιο γρήγορο, λίγο πιο ήσυχο, και ίσως να καίει και λίγο λιγότερο.

Μου φαντάζει γενικά καλύτερο με τα 10w40, όσοι βάζετε 15w50 δοκιμάστε να βάλετε 10w40.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα στην ομάδα. Είδα τη μηχανή τυχαία σε ένα φανάρι κι έπαθα πλάκα. Μετά από μήνες σκέψης τελικά πήρα την απόφαση και την πήρα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσάς που έχετε εμπειρία. Το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν ένα gilera nexus 250cc. Είναι καλή η μετάβαση? ή μήπως είναι πολύ απότομη?? Επίσης θ ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με τα extra. Λείπει κάτι από τη μηχανή που είναι must από την αρχή ? Σκεφτόμουν από την πρώτη μέρα να βάλω μανιτάρια και ζελατίνα. 
https://www.ride4life.gr/shop/αξεσουάρ-μηχανής/zelatines/dpm-ζελατινα-warrior-yamaha-mt07/ . Κάτι τέτοιο ας πούμε.
Επίσης από την αντιπροσωπεία μου δίνουν έναν συναγερμό kentall. Είναι αξιόπιστος?? Περιμένω συμβουλές.
Και κάτι ακόμα. Τι τύπο λάμπας έχει το φανάρι της μηχανής?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλημέρα στην ομάδα. Είδα τη μηχανή τυχαία σε ένα φανάρι κι έπαθα πλάκα. Μετά από μήνες σκέψης τελικά πήρα την απόφαση και την πήρα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσάς που έχετε εμπειρία. Το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν ένα gilera nexus 250cc. Είναι καλή η μετάβαση? ή μήπως είναι πολύ απότομη?? Επίσης θ ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με τα extra. Λείπει κάτι από τη μηχανή που είναι must από την αρχή ? Σκεφτόμουν από την πρώτη μέρα να βάλω μανιτάρια και ζελατίνα. 
https://www.ride4life.gr/shop/αξεσουάρ-μηχανής/zelatines/dpm-ζελατινα-warrior-yamaha-mt07/ . Κάτι τέτοιο ας πούμε.
Επίσης από την αντιπροσωπεία μου δίνουν έναν συναγερμό kentall. Είναι αξιόπιστος?? Περιμένω συμβουλές.
Και κάτι ακόμα. Τι τύπο λάμπας έχει το φανάρι της μηχανής?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kental ποιον; Τέτοιο έχω και εγώ 

http://www.e-moto.gr/el/7435_0_συναγερμός-μηχανής-σκούτερ-kentall-me1.htm 
Αυτόν τον kentall Μπάμπη. Σου έχει βγεί καλός ο δικός σου??? Από οτι είδα δεν έχει τον αισθητήρα κλίσης. Αλλά εμένα μ ενδιαφέρει περισσότερο αν έχεις αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με μπαταρία κλπ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω τον kentall M2 εδώ και δύο μήνες, πρόβλημα κανένα γιατί το μηχανάκι κινείται συνεχώς...Σπάνια έχει μείνει ακίνητο, δύο μέρες το μέγιστο!!!Από τη στιγμή που κινείται η μηχανή δεν υπάρχει θεμα,όσο για τη λάμπα που λες απλή είναι 55W αν θυμάμαι καλά 

Τροποποιήθηκε από τον Μπάμπης_39

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ τον Kentall έχω, το έχω αφήσει και 1 εβδομάδα χωρίς να το κινήσω, χειμώνα με βροχές και δεν καταλαβαίνει τίποτα η μπαταρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γουστάρω! btw, η λίγη καγκουριά δεν έβλαψε κανέναν :laugh:

Φίλε Μπάμπη αυτό το χρώμα το γουστάρω όσο κανένα... Περισσότερο κι από το κίτρινο... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό έχω και εγώ!!!! Θα είμαστε 2 στην Αθήνα!!!! Θα κάνεις εντύπωση.... Άκουσε με!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό έχω και εγώ!!!! Θα είμαστε 2 στην Αθήνα!!!! Θα κάνεις εντύπωση.... Άκουσε με!!!!

Υπάρχουν ήδη αρκετά :)

Στο Μαρούσι - Γαλάτσι υπάρχουν 3 (τα 2 τα βλέπω κάθε μέρα μιας και δουλέυουμε στο ίδιο μέρος).

Επίσης 1 ακόμα στον Κορυδαλλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα