Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Για την ποδιά συμφωνω... Για τη ζελατίνα νομίζω ότι χαλάει το στυλ της μηχανής(άποψη μου είναι)εγώ καποια στιγμή θα βάλω μία πιο extreme ζελατίνα(ο θεός να την κάνει!!!!)Παίδες για τη συνάντηση της Κυριακης άκυρο από εμένα!!! Προέκυψε η Τριπολη με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρες,

Ετοιμάζομαι να προχωρήσω σε μαζική αγορά After Market για το μοτόρι...

Οι αγορές θα είναι:

• Ermax Belly Pan
  •  
  •  
  • Throttle / Clutch Levers που δεν εχω αποφασίσει ακόμα :)

Απόψεις?

Λεβιέδες κοιτάω κι εγώ και δεν ξέρω ποιους. Οι official της Gilles Tooling είναι πανέμορφοι αλλά και πανάκριβοι (200 ευρώ ο καθένας..)

Για ζελατίνα οι μόνες που μου αρέσουν είναι η Official Sport και η Dart.

Στα δικά μας, παρήγγειλα σήμερα, τοποθέτηση την επόμενη εβδομάδα στο service!

1WS-F16E0-00-00-licence-plate-holder-mt-

:biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον BabisStinson

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το μαρκουτσι ρε μπαμπη?Εχτος και αν το καταργησεις και τη κανεις ανακλειομενη με το πανω πανω και το κατω κατω κομματι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το μαρκουτσι ρε μπαμπη?Εχτος και αν το καταργησεις και τη κανεις ανακλειομενη με το πανω πανω και το κατω κατω κομματι

Προφανώς το κεντρικό μαρκούτσι δεν θα μπει παιδιά, συναρμολογούμενο είναι. Το πάνω και το κάτω κομμάτι με την λάμπα/logo θα χρησιμοποιήσω μόνο. Και προφανώς όχι τον ανακλαστήρα από κάτω. :winking: Πιστεύω θα αλλάξει όλη η αισθητική του πίσω μέρους.

Α, παρήγγειλα και το φίλτρο της DNA, η πρώτη μηχανολογική βελτίωση.

R-Y7N14-01-WEB.jpgR-Y7N14-01FD.jpg

Λεφτά για την Akrapovic δεν έχουμε, γιατί πλησιάζουν και διακοπές..! Αυτή η κούρμπα που κάνει.. :wub:

akrapovic_exhaust_system_yamaha_fz072015

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ποδιά συμφωνω... Για τη ζελατίνα νομίζω ότι χαλάει το στυλ της μηχανής(άποψη μου είναι)εγώ καποια στιγμή θα βάλω μία πιο extreme ζελατίνα(ο θεός να την κάνει!!!!)Παίδες για τη συνάντηση της Κυριακης άκυρο από εμένα!!! Προέκυψε η Τριπολη με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας!!!

Για Κυριακη κι εγω δεν μπορω γι αυτον ακριβως το λογο! Μηπως να γινει εκει το ΜΤ-07 trip??

@BabisStinson τι τιμη σου ειπαν απο yamaha, αν επιτρεπεται, γιατι στο σαιτ τους δε γραφουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή το κανονιζουμε από τώρα για την άλλη Κυριακή για μία βόλτα μέχρι Επιδαυρο ας πούμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για Κυριακη κι εγω δεν μπορω γι αυτον ακριβως το λογο! Μηπως να γινει εκει το ΜΤ-07 trip??

@BabisStinson τι τιμη σου ειπαν απο yamaha, αν επιτρεπεται, γιατι στο σαιτ τους δε γραφουν

Ποσο η βαση πινακιδας?

Έχει λιανική τιμή 138.28 ευρώ - 10% έκπτωση = 124 ευρώ κόστισε.

Της Lightech κάνει 108 ευρώ (αλλά τα εργοστασιακά φλας ΔΕΝ κάνουν οπότε πρέπει να δώσεις και κανένα 60αρι και για φλας)  και της Evotech 100 λίρες χωρίς μεταφορικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω Χριστος και η Παναγια!!!

Ωρες ωρες σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω aftermarket βασεις πινακιδας να χεστω στο ταληρο με τις τιμες που παιζουν εκει εξω....Ακου 124Ε με εκπτωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει τιποτα σχετικο με την μοτοσυκλετα που να μην ειναι πανακριβο. Αξεσουαρ, εξοπλισμος,τα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παει ετσι,η ΧΨ βαση πινακιδας που κοστολογειται στα 100+ ευρω πρεπει να ειναι πολυ εξτρα.Εχω φτιαξει μπολικες αναδιπλουμενες βασεις,για φιλους και γνωστους με πλακες αλουμινιου που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο επωνημες ουτε σε σχεδιαση ουτε σε λειτουργεικοτητα.Ακομα και αναδιπλουμενες με ντιζα ωστε να κλεινεις την πινακιδα απο το τιμονι ή καπου αλλου χωρις να την αγγιζεις,τετοιες αν ηταν επωνημες θα τις χρεωνανε 200ε ή και παραπανω.Και ειναι πραγματικα κατω απο μια ωρα δουλεια για να βγει ωραιο αποτελεσμα μαζι με τη βαφη. Και μιλαω για χειροποιητες,ουτε καν για αυτοματα μηχανηματα cnc που στην εχει ετοιμη σε 3 λεπτα...

Δεκτο να ειναι καποια ακριβα,το καταλαβαινω.Αλλα στις βασεις εχουν παει σε αλλο επιπεδο την τιμολογηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρες ωρες σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω aftermarket βασεις πινακιδας να χεστω στο ταληρο με τις τιμες που παιζουν εκει εξω....Ακου 124Ε με εκπτωση!

Δεν διαφωνώ καθόλου ότι είναι πολύ ακριβές. Αλλά και τι να κάνουμε? Οι φθηνότερες των 70 ευρώ όσο είδα στο net δεν μ γέμισαν το μάτι. (κακοβαμμένα κομμάτια αλουμίνιο με κάτι led φωτάκια εντελώς ιδιοκατασκευές, που προσωπικά δεν θα συνέδεα στα ηλεκτρικά της μηχανής μου..).

Χώρια τα capital control που δεν μπορείς να παραγγείλεις. απ' έξω.. Επίσης, δυστυχώς τα official αξεσουάρ τα "βαράνε" όλες οι ετιαρείες..

Δεν υπαρχει τιποτα σχετικο με την μοτοσυκλετα που να μην ειναι πανακριβο. Αξεσουαρ, εξοπλισμος,τα παντα.

Ισχύει πολύ δυστυχώς.

Δεν παει ετσι,η ΧΨ βαση πινακιδας που κοστολογειται στα 100+ ευρω πρεπει να ειναι πολυ εξτρα.Εχω φτιαξει μπολικες αναδιπλουμενες βασεις,για φιλους και γνωστους με πλακες αλουμινιου που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο επωνημες ουτε σε σχεδιαση ουτε σε λειτουργεικοτητα.Ακομα και αναδιπλουμενες με ντιζα ωστε να κλεινεις την πινακιδα απο το τιμονι ή καπου αλλου χωρις να την αγγιζεις,τετοιες αν ηταν επωνημες θα τις χρεωνανε 200ε ή και παραπανω.Και ειναι πραγματικα κατω απο μια ωρα δουλεια για να βγει ωραιο αποτελεσμα μαζι με τη βαφη. Και μιλαω για χειροποιητες,ουτε καν για αυτοματα μηχανηματα cnc που στην εχει ετοιμη σε 3 λεπτα...

Δεκτο να ειναι καποια ακριβα,το καταλαβαινω.Αλλα στις βασεις εχουν παει σε αλλο επιπεδο την τιμολογηση...

Κοίτα, σε σχέση με τις άλλες, της Yamaha όντως φαίνεται πολύ προσεγμένη σχεδιαστικά, φαντάζομαι και κατασκευαστικά (θα το κρίνω μόλις την παραλάβω). Δεν υπερασπίζομαι την αγορά μου σε καμία περίπτωση, ξεκίνησα λέγοντας ότι είναι ακριβά όλα τα αξεσουάρ, αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο + διαθέσιμο + ταυτόχρονα σε χαμηλότερη τιμή τι κάνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν το κάνεις? και εσυ θα βγεις κερδισμένος και εμείς οι υπόλοιποι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη εδωσες σκεψου 124ε για μια ολοκληρη βαση πινακιδας για να χρησιμοποιησεις τη μιση οπως λες,κομματι που δε φαινεται δηλαδη σχεδον καθολου αφου κρυβεται απο την πινακιδα.Οπως και να εχει ολα ειναι 3 λαμες με 10 τρυπες,τιποτα παραπανω.Ουτε καν κατι προτοτυπο ποιοτικα ουτε σχεδιαστικα.

Οσο για τις βασεις,αν καποιος ενδιαφερεται για χειροποιητη σταθερη,σπαστη ή οποιουδηποτε τυπου μιλαει μαζι μου με ΠΜ για να φτιαχτει στα μετρα του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Μπάμπη εγώ έχω πάρει αυτές εδώ τις κινέζικες μανέτες (http://www.ebay.com/itm/CNC-Clutch-Brake-Levers-for-Yamaha-YZF-R1-R6-R125-FZ16-FZ1-XJR1300-FZ6-MT09-MT07-/321799250477?var=&hash=item4aecbae22d:m:myrgXH4e9_eIFf2lWN_-eFw) 

20€ τις πήρα μαζί με τα μεταφορικά, είναι φτιαγμένες από το ίδιο αλουμίνιο με τις gilles.tooling, επίσης είναι καλά κομμένες που σημαίνει ότι οι διακόπτες των φώτων των φρένων και αισθητήρας συμπλέκτη λειτουργούν ακριβώς όπως με τις μαμίσιες, και είναι και πολύ ωραίες πάνω στο μηχανάκι.

Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις κοντή για το φρένο και μακρυά για τον συμπλέκτη.

Τώρα για την βάση τις πινακίδας, αν εκτιμήσουμε ότι δεν έχεις σκοπό να βάλεις αυτό το μακρινάρι το κομμάτι, θα είναι πολύ ωραία πλην της τιμής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη εδωσες σκεψου 124ε για μια ολοκληρη βαση πινακιδας για να χρησιμοποιησεις τη μιση οπως λες,κομματι που δε φαινεται δηλαδη σχεδον καθολου αφου κρυβεται απο την πινακιδα.Οπως και να εχει ολα ειναι 3 λαμες με 10 τρυπες,τιποτα παραπανω.Ουτε καν κατι προτοτυπο ποιοτικα ουτε σχεδιαστικα.

Οσο για τις βασεις,αν καποιος ενδιαφερεται για χειροποιητη σταθερη,σπαστη ή οποιουδηποτε τυπου μιλαει μαζι μου με ΠΜ για να φτιαχτει στα μετρα του..

Τα λένε αυτά νωρίτερα ρε συ Γιώργο, πριν κάνουμε την παραγγελία..! Επίσης, φτιάχνεις βάση και με φως πινακίδας? Γιατί χωρίς φως νομίζω ότι δεν είναι νόμιμη - street legal..

Μπορείς να στείλεις καμιά φωτογραφία από προηγούμενες δουλειές να δούμε? Θα σε έχω υπόψιν για το μέλλον, γιατί σίγουρα θα χρειαστεί και για φίλους/γνωστούς. :winking:

Φίλε Μπάμπη εγώ έχω πάρει αυτές εδώ τις κινέζικες μανέτες (http://www.ebay.com/itm/CNC-Clutch-Brake-Levers-for-Yamaha-YZF-R1-R6-R125-FZ16-FZ1-XJR1300-FZ6-MT09-MT07-/321799250477?var=&hash=item4aecbae22d:m:myrgXH4e9_eIFf2lWN_-eFw) 

20€ τις πήρα μαζί με τα μεταφορικά, είναι φτιαγμένες από το ίδιο αλουμίνιο με τις gilles.tooling, επίσης είναι καλά κομμένες που σημαίνει ότι οι διακόπτες των φώτων των φρένων και αισθητήρας συμπλέκτη λειτουργούν ακριβώς όπως με τις μαμίσιες, και είναι και πολύ ωραίες πάνω στο μηχανάκι.

Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις κοντή για το φρένο και μακρυά για τον συμπλέκτη.

Τώρα για την βάση τις πινακίδας, αν εκτιμήσουμε ότι δεν έχεις σκοπό να βάλεις αυτό το μακρινάρι το κομμάτι, θα είναι πολύ ωραία πλην της τιμής.

Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία? Φοβάμαι μην είναι πολύ "φθηνιάρικες". Επίσης σκεφτόμουν σε άλλο σχέδιο. Βασικά οι Gilles μου αρέσουν:

yamaha-mt-09-billet-clutch-lever-fitted-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη ναι και με φως.Κατασκευη απο το μηδεν στα μετρα του καθενος.Μπηκε ηδη θεμα στις αγγελειες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι!

Και δεν κάνουνε ούτε 20€! 17-18€ μπορείς να τις πάρεις.

Όντως μια χαρά φαίνονται, ειδικά αν υπολογίσεις το κόστος! Παραγγελία έκανες με paypal? Την πέρασε την κάρτα κανονικά?

Μπαμπη ναι και με φως.Κατασκευη απο το μηδεν στα μετρα του καθενος.Μπηκε ηδη θεμα στις αγγελειες

ΟΚ Γιώργο, στα υπόψιν για το μέλλον, τώρα τα δώσαμε..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραγγελία έκανες με paypal? Την πέρασε την κάρτα κανονικά?

Ναι με paypal έκανα, είναι και η μόνη μέθοδος πληρωμής απο το e-bay.

Άμα δεν έχεις paypal balance και δεν μπορείς να ανεβάσεις λεφτά λόγο CC, μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ αν θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βγαλε μια revolut φιλε και πραγματικα ξεμπερδεψες τη δουλευω με αγορες απο e-bay to τελευταιο 2μηνο και ξεμπερδεψα με ολα!εχει αναλυτικο οδηγο πως τη βγαζεις,ασε που μπορεις να την χρησιμοποιειες και αν ταξιδευεις εξωτερικο.

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-οδηγοσ-revolut/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά είδα στην αλυσίδα μου μερικά κομμένα 0-rings!

Είναι λογικό damage αυτό?

Το μηχανάκι έχει 9.000χιλ. και την ψεκάζω με rock oil κάθε τρεις και λίγο, δηλ. την έχω πάντα καλά γρασαρισμένη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα