Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

εγώ πάντως έβαλα αυτά : http://www.car.gr/parts/view/6937251/

σε μπροστά τροχούς , πλαίσιο , πίσω τροχούς και μου βγήκαν σύνολο 100 ευρώ με μεταφορικά

είμαι ευχαριστημένος και από την εικόνα πάνω στο μηχανάκι και από την ποιότητά τους 

νομίζω πως είναι ο ορισμός του value for money :_thumbsup:

Τα έχω δει και τα σκεφτόμουν και για το δικό μου. Τα στέλνει κομπλέ, με βίδες κλπ, σωστά?

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα αν μπορεί να φτιάξει για το ψαλίδι μανιταράκια σε σχήμα σαν των evotech, ώστε να σηκώνεται η μηχανή από paddock stand.

Ρώτησες μήπως για κάτι τέτοιο αν γίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα στέλνει φουλ κομπλέ με βίδες παξιμάδια κλπ και με κάποιες σχετικές οδηγίες για την εγκατάστασή τους...

το να τα βάλεις μόνος σου δεν είναι και καμία ιδιαίτερη διαδικασία απλά πρέπει να έχεις "ταφ κλειδια" για τα μανιτάρια των τροχών αν θυμάμαι καλά , εγώ δεν είχα και όταν πήγα στην αντιπροσωπεία για το σέρβις στα χίλια τους έδωσα να μου τα περάσουν εκεί , αλλιώς αν είσαι Αθήνα έρχεται και στα βάζει αυτός δωρεάν απ΄ότι κατάλαβα...

πιάνουν στο πλαίσιο ναι

μπορεί να φτιάξει ό,τι του ζητήσεις όπως λέει και στη αγγελία 

πάντως πραγματικά σε όποιον λέω ότι τα πήρα στα 100 ευρώ δεν το πιστεύει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως έβαλα αυτά : http://www.car.gr/parts/view/6937251/

σε μπροστά τροχούς , πλαίσιο , πίσω τροχούς και μου βγήκαν σύνολο 100 ευρώ με μεταφορικά

είμαι ευχαριστημένος και από την εικόνα πάνω στο μηχανάκι και από την ποιότητά τους 

νομίζω πως είναι ο ορισμός του value for money :_thumbsup:

Πολύ όμορφα είναι πράγματι.

Και άμα λές οτι με 100€ τα παίρνεις όλα...δε νομίζω ότι είναι για να κοιτάς άλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει κανείς ιδέα για το που θα μπορούσαμε να βρούμε σήτα σαν και αυτήν εδώ : http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7050394/

Τροποποιήθηκε από τον mrmelo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέτοια σίτα για το ψυγείο ακριβώς δεν έχω βρει κάπου, αντίστοιχη για ΜΤ-07.

Τελικά λέω να πάρω την αυθεντική βάση πινακίδας, http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=accessories&partcode=1WS-F16E0-00-00&year=2015 που έχει και το logo του ΜΤ και κόστος έρχεται και φθηνότερα από την Evotech, την βρίσκω 135 ευρώ από την αντιπροσωπεία.

Tα φλας LED Plus που είδα και στο θέμα του Tracer κοστίζουν 108 ευρώ http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=accessories&partcode=YME-FLB2R-00-00&year=2015 Λέω να τα βάλω μιας και μου φάνηκαν πολύ εντυπωσιακά και λειτουργούν και σαν φώτα θέσης μπρος-πίσω..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά είχα μία αίσθηση οτι η μηχανή μου είναι στραβιά, έτσι λοιπόν το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω την πίσω ρόδα κατα πόσο είναι ίσια με του οδηγούς που διαθέτει.

Πράγματι "έφευγε" μισό χιλιοστό η πίσω ρόδα σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς της, την έφερα στα ίσια της και το μηχανάκι φένετε να έστρωσε.

Είτε ανοίξεις τέρμα την 1η ταχύτητα, είτε κάνεις τέρμα φρενάρισμα, είτε κύκλους γύρο γύρο δεξιά/αριστερά, το μηχανάκι φένετε να είναι ολόισιο.

Αλλά, όταν αφήνω τα χέρια απο το τιμόνι, πάντα τείνω να γείρω το σώμα μου αριστερά, το δοκίμασα σε διάφορα σημεία με διαφορετικές κλίσεις στο οδόστρωμα. πάντα το ίδιο.

Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα όχι !

Θα το πάω αύριο στον kalibra-moto.gr να το δεί και να μου πεί.

Update λοιπόν απο αύριο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το πάω αύριο στον kalibra-moto.gr να το δεί και να μου πεί.

Update λοιπόν απο αύριο...

γιατι οχι στη γιαμαχα?καινουργιο δεν ειναι?

γιατι ρωτας σε φορουμ αν ειναι στραβο το μηχανακι που πηρες κουτα?

αμεσως σε αυτους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι οχι στη γιαμαχα?καινουργιο δεν ειναι?

Μα το kalibra-moto.gr εξουσιοδοτημένο συνεργείο της yamaha είναι.

Λοιπόν το πήγα εκεί και το έκανε βόλτα αυτός, μου είπε ότι αυτό το τράβηγμα προς τα δεξιά που κάνει όταν αφήνεις τα χέρια απο το τιμόνι το μόνο που θα μπρορούσε να είναι, είναι τα λάστιχα και ότι σε καμία περίπτωση το μηχανάκι δέν είναι στραβό.

Ένας άλλος της yamaha πάλι που μίλησα στο τηλ. και του είπα τι συναίβει, μου είπε και αυτός ότι το πιό πιθανόν να είναι τα λάστιχα που το κάνουν αυτό.

γιατι ρωτας σε φορουμ αν ειναι στραβο το μηχανακι που πηρες κουτα?

Και τώρα η μεγάλη απάντηση στο ερώτημα σου.

Ρωτάω φίλε εδώ στο forum γιατί έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσήνη στα μέλη, στους έχοντες ΜΤ-07 απο οποιοδήποτε συνεργείο που θα μου πεί ότι τον βολεύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήγα στον Νικολακόπουλο στην βουλιαγμένης.

Μόλις το οδήγησε για 5' κατάλαβε αμέσως ότι κάτι είναι στραβό στο μηχανάκι μπροστά.

Επίσης μου είπε ότι δέν υπάρχει ούτε μία στο εκκατομύριο τα λάστιχα που φοράει το ΜΤ-07 να είναι στραβά.

Έχω ραντεβού την παρασκευή για να ξεκινήσει να το λύνει για να βρεί που είναι το πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν για να ξέρετε.

Μοτοδύκτιο Καλλιρόης = Ούτε κάν που προσφέρθηκε να του το πάω να το δεί. (και μάλιστα απο αυτόν το αγόρασα κιόλας)

kalibra-moto.gr = Το μηχανάκι είναι 100% ίσιο, ίσως, μπορεί, μάλλον, πιθανόν να φταίνε τα λάστιχα.

Νικολακόπουλος = Ναι, το μηχανάκι είναι στραβό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοδύκτιο Καλλιρόης = Ούτε κάν που προσφέρθηκε να του το πάω να το δεί. (και μάλιστα απο αυτόν το αγόρασα κιόλας)

kalibra-moto.gr = Το μηχανάκι είναι 100% ίσιο, ίσως, μπορεί, μάλλον, πιθανόν να φταίνε τα λάστιχα.

Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά όταν με ενδιέφερε το ΧΜΑΧ έιχα πάει στο Μοτοδίκτυο να ρωτήσω και μου φάνηκε πολύ μακάκας ο τύπος. Ούτε καν να μου πει τι και πως δεν ήθελε λες και θα μου το έδινε τσάμπα. Τα αδέρφια Νικολακόπουλοι από την άλλη μου άρεσαν και με τους 2 που μίλησα. "Συνεργειακά" δεν ξέρω τι λένε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κάνεις μια βόλτα απο εδω?
http://www.papastavroushops.gr/έλεγχος-πλαισίου-μοτοσυκλετών-p-4410.html . Νομίζω το κόστος και ο χρόνος που απαιτούνται για το check τους αξίζει μια βόλτα, πριν η μηχανή πάει να λυθεί ή οτιδήποτε άλλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κάνεις μια βόλτα απο εδω?
http://www.papastavroushops.gr/έλεγχος-πλαισίου-μοτοσυκλετών-p-4410.html . Νομίζω το κόστος και ο χρόνος που απαιτούνται για το check τους αξίζει μια βόλτα, πριν η μηχανή πάει να λυθεί ή οτιδήποτε άλλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες ιδεα μου η το αυξησανε φετος 500 ευρω απο περσυ που ηταν 5500/6000 (ανευ/ABS)?

Απο οτι βλεπω μαλλον ετσι ειναι

http://www.moto-choice.com/gr/Press-Releases/562/i-timi-toy-yamaha-mt-07-apo-6090-€-gia.html

Εχει ακουσει κανεις γα 16 μοντελο? Κανονικα δε πρπει να πεσει η τιμη του σιγα σιγα, η να περιμενω καποιους μηνες να φερουν το καινουριο

Επισης περσυ δεν ηταν μαυρο αυτο με τις μπλε ζαντες που τωρα βγαινει σε ασπρο που δε το γουσταρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήγα στον Νικολακόπουλο στην βουλιαγμένης.

Μόλις το οδήγησε για 5' κατάλαβε αμέσως ότι κάτι είναι στραβό στο μηχανάκι μπροστά.

Επίσης μου είπε ότι δέν υπάρχει ούτε μία στο εκκατομύριο τα λάστιχα που φοράει το ΜΤ-07 να είναι στραβά.

Έχω ραντεβού την παρασκευή για να ξεκινήσει να το λύνει για να βρεί που είναι το πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν για να ξέρετε.

Να φανταστω ψαχνεις να πεταξεις τα λευτα σου ε.Στα αυτα του Νικολοπουλου που εσυ εκθιαζεις,ακουστηκε το οτι το μηχανακι σου ειναι ντε και καλα στραβο και θες να του δωσεις τα ζεστα λευτα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες ιδεα μου η το αυξησανε φετος 500 ευρω απο περσυ που ηταν 5500/6000 (ανευ/ABS)?

Απο οτι βλεπω μαλλον ετσι ειναι

http://www.moto-choice.com/gr/Press-Releases/562/i-timi-toy-yamaha-mt-07-apo-6090-€-gia.html

Εχει ακουσει κανεις γα 16 μοντελο? Κανονικα δε πρπει να πεσει η τιμη του σιγα σιγα, η να περιμενω καποιους μηνες να φερουν το καινουριο

Επισης περσυ δεν ηταν μαυρο αυτο με τις μπλε ζαντες που τωρα βγαινει σε ασπρο που δε το γουσταρω?

Ποιο, του 15?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστω ψαχνεις να πεταξεις τα λευτα σου ε.Στα αυτα του Νικολοπουλου που εσυ εκθιαζεις,ακουστηκε το οτι το μηχανακι σου ειναι ντε και καλα στραβο και θες να του δωσεις τα ζεστα λευτα σου.

Έχει εγγύηση το μηχανάκι και δέν θα δώσω ούτε ένα €!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει κανεις Αθηνα προθυμος να με παει μια βολτα (εγω συνοδηγος) να το ακουσω και να δω πως συμπεριφερεται γιατι το βλεπω πολυ σοβαρα να το αγορασω.

Μη σκεφτειτε τιποτα περιεργο ενας αλητης ειμαι. Κατα προτιμηση βρισκοματε σε ενα σκοτεινο δρομακι να επιτεθω να και να φυγω με τα χρηματα και τη μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα