okeanis1234 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Παιδες χαλαρωστε με το πλαστικο τεποζιτο...οχι μονο δεν ειναι αρνητικο,αλλα ισα ισα ειναι και πολυ καλυτερο.Πιο ελαφρυ,δε σκουριαζει...Αλλωστε και το 1190 μου πλαστικο εχει,οποτε μην το θεωρειτε "φτηνοκατασκευη" ,ειναι απλα η εξελιξη στα τεποζιτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εγω τα είπα πιο πολυ σαν ενημέρωση κ όχι για να το κραξω Η τιμή ειναι αυτή γιατί το μηχανάκι ενιαί αυτο ειναι.. Έγραψα μερικά στοιχεία που δεν είχαν αναφέρει οι φυλλαδες για ενημέρωση κ τιποτα άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εγω τα είπα πιο πολυ σαν ενημέρωση κ όχι για να το κραξω Η τιμή ειναι αυτή γιατί το μηχανάκι ενιαί αυτο ειναι.. Έγραψα μερικά στοιχεία που δεν είχαν αναφέρει οι φυλλαδες για ενημέρωση κ τιποτα άλλο η αντιδράσεις που βλέπεις δεν είναι για αυτό που είπες.. είναι γιατί ξαφνικά μας χαλάει τώρα,,ενώ τόσες εταιρίες το χρησιμοποιούν στην yamaha μας πείραξε που έκανε μια πολύ ανταγωνιστικη μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Την είδα σήμερα από κοντά στο River's West! Είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα χρήματα που κοστίζει! Απέχει έτη φωτός σε στυλ και δυναμισμό από τα πεντακοσάρια της Honda! Το πλαστικό ντεπόζιτο δεν τη χαλάει εμφανισιακά και δείχνει ποιοτικό! Μάλλον εγώ ήμουν...ξεπερασμένος. Ήμουν και επηρεασμένος από αυτά που έχω ακούσει για την πρώτη Moto Guzzi V-7, για την οποία είχε γραφτεί ότι το πλαστικό ντεπόζιτο που φορούσε, είχε πρόβλημα (και δεν ταιριάζει βέβαια καθόλου σε νεοκλασσικό). Έχει άνετη, φυσική θέση οδήγησης. Όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο, ο συνεπιβάτης δε θα κάθεται το ίδιο άνετα, ωστόσο...θα συνηθίσει. Λογικά θα πουλήσει πολύ καλά, παρά την κρίση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον TKM 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στο river west έχει το mt09 και όχι το mt07. Το είδα κι εγώ από κοντά. Πολύ ωραίο αλλά το περίμενα λίγο μεγαλύτερο και κάπως πιο άνετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Παιδες χαλαρωστε με το πλαστικο τεποζιτο...οχι μονο δεν ειναι αρνητικο,αλλα ισα ισα ειναι και πολυ καλυτερο.Πιο ελαφρυ,δε σκουριαζει...Αλλωστε και το 1190 μου πλαστικο εχει,οποτε μην το θεωρειτε "φτηνοκατασκευη" ,ειναι απλα η εξελιξη στα τεποζιτα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροχε με πρόλαβες. Αλλα όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλο θρεντ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ!!!!!!! :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Στο River's West έχει και τα δυο - και το ΜΤ 09 και το ΜΤ 07. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Α έφεραν και το μτ07. Θα ξαναπάω μου φαίνεται. Τη Δευτέρα που είχα πάει είχε μόνο το μτ 09. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εγώ πήγα σήμερα και το είδα!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 πηγα και γω ριβερ γουεστ.το φερανε σε ασπρο μια χαρα το mt απο κοντα....οπως το περιμενα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αύριο στο river. Από που το μάθατε guy's...;;; Μπράβο!! Ooooooouuu yes Παρατήρησα και εγώ κάτι αρνητικό. Βλέποντας στο βίντεο την βολτα με τα mt ...δεν ακούγεται η μηχανή. Ήχος από εξάτμιση μηδέν. Οκ κάτι δεν μου άρεσε και μένα …. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον ambos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Αύριο στο river. Από που το μάθατε guy's...;;; Μπράβο!! Ooooooouuu yes Παρατήρησα και εγώ κάτι αρνητικό. Βλέποντας στο βίντεο την βολτα με τα mt ...δεν ακούγεται η μηχανή. Ήχος από εξάτμιση μηδέν. Οκ κάτι δεν μου άρεσε και μένα …. ειναι πολυ χαμηλα η εξατμιση αλλα και μαμα και βαλε οτι ειναι βιντεο οποτε δεν ακουγετε οσο νομιζεις! κανονικα μια χαρα ακουγετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 μια χαρα ειναι απο ηχο.κλασσικο Ι2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 ωραιο το ανθρακι το ματ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Κόκκινο & άσπρο = καλύτεροι χρωματισμοί κατ'εμέ για το μηχανάκι ετούτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Κόκκινο & άσπρο = καλύτεροι χρωματισμοί κατ'εμέ για το μηχανάκι ετούτο Πάρα πολύ καλή πρόταση, με εμφάνιση εκκεντρική(σε καμία περίπτωση δε το λες αδιάφορο, πανέμορφο ναι, πανάσχημο ναι, αδιάφορο όχι!), και σε ελκυστικότατη τιμή. Βγάλτο τώρα μωρή Yamaha με fairing και 19η τροχό μπροστά, να γουστάρουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Εντύπωση μου έκανε σήμερα που το είδα. Ελαφρύ πολύ. Ποιότητα Japan φαινεται σε κάθε βίδα. Ταχύμετρο όταν το χρειαστείς να δεις πόσο ντεπόζιτο σου απομένει και μόνο :-) Συγκέντρωση μόνο στη οδήγηση μπροστά clear vision ή στα stunts ha ha. Γυμνό είναι ούτως ή άλλως θα πειτε. Πλαστικό ντεπόζιτο ναι.. δείχνει φτηνό;; καθόλου. Δύο μπαγκαζιερες της yamaha πας και βόλτα εκτός. Και τελικό συμπέρασμα.. σε αυτή την τιμή σαν να σου λέει πάρε με... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντύπωση μου έκανε σήμερα που το είδα. Ελαφρύ πολύ. Ποιότητα Japan φαινεται σε κάθε βίδα. Ταχύμετρο όταν το χρειαστείς να δεις πόσο ντεπόζιτο σου απομένει και μόνο :-) Συγκέντρωση μόνο στη οδήγηση μπροστά clear vision ή στα stunts ha ha. Γυμνό είναι ούτως ή άλλως θα πειτε. Πλαστικό ντεπόζιτο ναι.. δείχνει φτηνό;; καθόλου. Δύο μπαγκαζιερες της yamaha πας και βόλτα εκτός. Και τελικό συμπέρασμα.. σε αυτή την τιμή σαν να σου λέει πάρε με... Mπράβο τέκνο μου, μπράβο Eπίσης : Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Ha ha ha το αλογακι τι ρολο παιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σήμερα περνώντας από το κατάστημα της YAMAHA στην Καλλιρόης ξαναείδα την MT 07 και είχα την ευκαιρία να την περιεργαστώ καλύτερα, να καθήσω επάνω της πιο άνετα διαπιστώνοντας ότι η θέση οδήγησης είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για τις δικές μου προδιαγραφές (=μέτριο ανάστημα, ανάγκη για άνεση στην καθημερινή χρήση και γενικά...ήσυχη οδήγηση), καθώς και ικανοποιητικά με χωράει και το τιμόνι έρχεται έτσι όπως το θέλω στα χέρια μου και τα πόδια δε λυγίζουν υπερβολικά. Επίσης έκανα και τις...κλασσικές χαζές ερωτήσεις που κάνω για κάθε μηχανή, δηλαδή...αν παίρνει σχάρα (καλώς-κακώς μου είναι απαραίτητη, δε μπορώ να κουβαλάω επάνω μου πράγματα!) και αν υπάρχει κάποια μικρή μάσκα για το τιμόνι, που η απάντηση ήταν "ναι" και για τα δυο! Έχω να πω ότι...ερωτεύτηκα και άλλαξα Dreambike - και με βλέπω να...αλλάζω στυλ από τα κλασσικά που συνήθιζα ως τώρα! Θα μου πείτε: "μα αφού δεν την έχεις οδηγήσει, πώς ξέρεις πώς θα σου φανεί τελικά"; Είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα...την ερωτευτώ ακόμα πιο πολύ μόλις την οδηγήσω! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) να ρωτήσω..μήπως έμαθες και διαστήματα service..?δεν τα έχω βρει πουθενά και ξέχασα να ρωτήσω.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rookie23 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 ανά 10000km λάδια... Για κάτι άλλο πχ βαλβίδες δεν γνωρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 λαδια ανα 10000 χλμ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 λαδια ανα 10000 χλμ??? βασικα σχεδον σε ολα τα μοτερ (πιστευω) τοσα δινει ο κατασκευαστης ασχετα που τα αλλαζουμε καθε 3.000 (υπερβολη) ή καθε 5.000! πχ στο er6n ηταν καθε 12.000 λαδια, καθε 40.000 βαλβιδες! στο street triple ειναι καθε 10.000 λαδια και καθε 20.000 βαλβιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες