pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 Παρόμοια τακτική και εγώ, αν και θέλω να πάρω ένα paddock stand στο άμεσο μέλλον. Αντί για ξύλο χρησιμοποιώ έναν γρύλο που βάζω κάτω από το πατηράκι του οδηγού και δουλεύει πολύ καλά!Σιγουρα και το paddock stand εχει τη βολη του αλλα θα ελεγα πως αν μιλαμε απλα για συντηρηση αλυσιδας μια χαρα κανεις τη δουλεια σου ετσι. Καλο και το δικο σου κολπακι... Αν τωρα θες να κανεις καμια πιο σοβαρη δουλεια οπως τεντωμα αλυσιδας τοτε χρειαζεται το stand. Προσωπικα στην προηγουμενη μηχανη μου που ειχε βασεις και ειχα και το stand (μου το ειχε δωσει ο προηγουμενος ιδιοκτητης), οταν ηταν απλα να λιπανω την αλυσιδα παλι το ξυλο εβαζα γιατι ηταν πιο ευκολο (ειδικα αν εισαι μονος σου) και δε χρειαζοταν να βγαζω το stand απο την αποθηκη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2016 Καλησπέρα στο forum, αν και δεν βλέπω μεγάλη ενεργή καθημερινή συμμετοχή. Μόνο εγώ έχω απορίες? :PΑντιμετωπίζω πρόβλημα, βέβαια θα μου πεις όλα προβλήματα είσαι Άγγελε και δίκιο θα έχεις αλλά έχω πρόβλημα γενικότερα με τη στήριξη της μηχανής όταν θέλω να πλύνω - καθαρίσω την αλυσίδα και στη συνέχεια να τη λιπάνω. Έχω βρει στο Ιντερνετ κάποια σταντ στήριξης του πίσω τροχού, μάλιστα πουλάνε και βίδες ψαλιδιού που θα στηρίζεται το σταντ. Οι τιμές για τα σταντ είναι από 35 - 50 ευρώ και οι βίδες έχουν περίπου 25 ευρώ.Προτείνετε κάποιο σταντ που ήδη εσείς έχετε αγοράσει ή κάποια άλλη εναλλακτική? Έχω πάρει αυτό από τον εντιπρόσωπο εδώ Αθήνα, μου φαίνεται εξαιρετικό και μου έχει λύσει τα χέρια στο θέμα συντήρηση μοτοσικλέτας. Μαζί με τους αντάπτορες σε σχήμα L κόστισαν όλα μαζί 65 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Κάποια στιγμή θα πάρω και το μπροστινό. Ακόμα θυμάμαι τις πρώτες φορές που πάλευα να καθαρίσω/λαδώσω αλυσίδα πριν πάρω το σταντ. Πίκρα. :-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλό χειμώνα, με αφορμή τη θερμοκρασία που κατρακυλά και τίποτα δεν φαίνεται να την πτοεί για να σταματήσει. Η απόφαση ελήφθη και το σταντ πίσω τροχού που θα αγοράσω είναι :https://www.moto-accessories.gr/products/anabatoria/stand_anabatorio_piso_palidiou_pilot_90031H τιμή του σταντ στα 58 ευρώ . Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά και καλό χειμώνα, με αφορμή τη θερμοκρασία που κατρακυλά και τίποτα δεν φαίνεται να την πτοεί για να σταματήσει. Η απόφαση ελήφθη και το σταντ πίσω τροχού που θα αγοράσω είναι :https://www.moto-accessories.gr/products/anabatoria/stand_anabatorio_piso_palidiou_pilot_90031H τιμή του σταντ στα 58 ευρώ . Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις Φίλε μου το πήρα πριν δυο μέρες. Είδα τα post και το αποφάσισα χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Πολύ καλή τιμή και είναι πτυσσόμενο. Ο εκλεκτός κύριος Σαββίδης μας, μου έδωσε και κάτι βουρτσάκια με 6Ε για καθαρισμό σκουριάς κλπ.. σετ των τριών. Μια συμβουλή... ΜΗΝ πιάσεις κουβέντα αν βιάζεσαι. (45 λεπτά μέχρι να μου κόψει απόδειξη) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2016 από τον Johnie Tsou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Κάτι άλλο... Σκέφτομαι.. Ακπάποβιτς ή αμορτισέρ Ohlins με ελατήρια ??? 5 μήνες την έχω τη μηχανή άρα είναι ακόμα καινούρια. Αλλά όσοι έβαλαν μου είπαν ότι αλλάζει όλο το μηχανάκι. Επίσης μου είπαν ότι έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής, λόγια που μέχρι τώρα στα αφτιά μου ακούγονταν περίεργα και κωμικά, διότι θεωρούσα αυτά τα υλικά αναλώσιμα. Έχει κανείς προβεί σε κάποια τέτοια αναβάθμιση...? Μόντα που λένε... ? Περιμένω συμβουλές από τους σκύλους της "πίστας" . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kimi3 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάτι άλλο... Σκέφτομαι.. Ακπάποβιτς ή αμορτισέρ Ohlins με ελατήρια ??? 5 μήνες την έχω τη μηχανή άρα είναι ακόμα καινούρια. Αλλά όσοι έβαλαν μου είπαν ότι αλλάζει όλο το μηχανάκι. Επίσης μου είπαν ότι έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής, λόγια που μέχρι τώρα στα αφτιά μου ακούγονταν περίεργα και κωμικά, διότι θεωρούσα αυτά τα υλικά αναλώσιμα. Έχει κανείς προβεί σε κάποια τέτοια αναβάθμιση...? Μόντα που λένε... ? Περιμένω συμβουλές από τους σκύλους της "πίστας" .Ολοι περιμενουμε αυτον που θα κανει το πρωτο βημα στην αλλαγη αναρτησεων ! ατομο που εχει αλλαξει ΜΟΝΟ πισω αναρτηση με Ohlins , ισχυριζεται οτι εχει αλλαξει γενικα η συμπεριφορα του ΜΤ Δεν μπορεις να κανεις μια βολτα καποιο αλλαγμενο ωστε ναχεις προσωπικη αποψη ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 από τον kimi3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλό χειμώνα, με αφορμή τη θερμοκρασία που κατρακυλά και τίποτα δεν φαίνεται να την πτοεί για να σταματήσει. Η απόφαση ελήφθη και το σταντ πίσω τροχού που θα αγοράσω είναι :https://www.moto-accessories.gr/products/anabatoria/stand_anabatorio_piso_palidiou_pilot_90031H τιμή του σταντ στα 58 ευρώ . Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις Καλησπέρα σας. Άργησα να γράψω εντυπώσεις από το σταντ που τελικά το αγόρασα αλλά άργησα και να το χρησιμοποιήσω γιατί με πρόλαβαν διάφορα άλλα μικροπροβλήματα.Λοιπόν, ανθεκτική κατασκευή, ελαφρύ, ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος και κατά πλάτος, πτυσσόμενο, εύκολα δένεται, πανεύκολα λύνεται χρησιμοποιώντας απλά ένα κλειδί allen το οποίο εσωκλείεται! Πάμε τώρα να σηκώσουμε τη μηχανή MT07..... H αλήθεια είναι ότι ζήτησα τη βοήθεια της γυναίκας μου ώστε να τη σηκώσει λίγο πιο κάθετα και μετά έβαλα από κάτω το σταντ, αγκάλιασε τη μηχανή MT07 από το ψαλίδι και από τις 2 πλευρές και vou a la. H μηχανή MT07 βάρους 180 kg on air.Περιττό να πω ότι το πλύσιμο,καθάρισμα και λίπανση της αλυσίδας είναι απόλαυση όταν ο πίσω τροχός είναι στον αέρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Καλησπέρα σας. Άργησα να γράψω εντυπώσεις από το σταντ που τελικά το αγόρασα αλλά άργησα και να το χρησιμοποιήσω γιατί με πρόλαβαν διάφορα άλλα μικροπροβλήματα.Λοιπόν, ανθεκτική κατασκευή, ελαφρύ, ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος και κατά πλάτος, πτυσσόμενο, εύκολα δένεται, πανεύκολα λύνεται χρησιμοποιώντας απλά ένα κλειδί allen το οποίο εσωκλείεται! Πάμε τώρα να σηκώσουμε τη μηχανή MT07..... H αλήθεια είναι ότι ζήτησα τη βοήθεια της γυναίκας μου ώστε να τη σηκώσει λίγο πιο κάθετα και μετά έβαλα από κάτω το σταντ, αγκάλιασε τη μηχανή MT07 από το ψαλίδι και από τις 2 πλευρές και vou a la. H μηχανή MT07 βάρους 180 kg on air.Περιττό να πω ότι το πλύσιμο,καθάρισμα και λίπανση της αλυσίδας είναι απόλαυση όταν ο πίσω τροχός είναι στον αέρα!Μεγειά και καλές "δουλειές". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kimi3 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας. Άργησα να γράψω εντυπώσεις από το σταντ που τελικά το αγόρασα αλλά άργησα και να το χρησιμοποιήσω γιατί με πρόλαβαν διάφορα άλλα μικροπροβλήματα.Λοιπόν, ανθεκτική κατασκευή, ελαφρύ, ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος και κατά πλάτος, πτυσσόμενο, εύκολα δένεται, πανεύκολα λύνεται χρησιμοποιώντας απλά ένα κλειδί allen το οποίο εσωκλείεται! Πάμε τώρα να σηκώσουμε τη μηχανή MT07..... H αλήθεια είναι ότι ζήτησα τη βοήθεια της γυναίκας μου ώστε να τη σηκώσει λίγο πιο κάθετα και μετά έβαλα από κάτω το σταντ, αγκάλιασε τη μηχανή MT07 από το ψαλίδι και από τις 2 πλευρές και vou a la. H μηχανή MT07 βάρους 180 kg on air.Περιττό να πω ότι το πλύσιμο,καθάρισμα και λίπανση της αλυσίδας είναι απόλαυση όταν ο πίσω τροχός είναι στον αέρα!Καλησπερα φιλε ANGMAN Πολυ εξυπηρετικο εργαλειο , σου λυνει τα χερια .....την επομενη φορα δοκιμασε χωρις βοηθεια ,δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει η μηχανη ,,,απλα σηκωσε το πιο ορθιο ωστε να περασει κατω απ την αριστερη πλευρα του ψαλιδιου και με το αλλο χερι κρατα απλως το λουρι της σελας για λιγο ισορροπια μολις πιεσεις θα φερει απο μονο του στα ισια τη μηχανη και θα την σηκωσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 από τον kimi3 ολοκληρωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Μαγκες να κανω μια ερωτηση: Ψαχνεται κανενας να αλλαξει καθρεφτες στο MT του;Εχω αυτους εδω που τους ειχε βαλει επανω ο πρωτος ιδιοκτητης (με αυτους μου το πουλησε δλδ). Εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιοι αλλα φυσικα ειναι πιο μικροι απο τους μαμα. Προσωπικα δε με απασχολει η εμφανιση, με ενδιαφερει μονο η λειτουργικοτητα, οποτε θα προτιμουσα να εχω τους μαμα (πιο γκουμουτσες μεν, καλυτερη ορατοτητα δε). Αν υπαρχει κανενας που ειναι της αντιθετης λογικης (εμφανιση>λειτουργικοτητα) ας μου πει να κανουμε τραμπα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm, μπορω να σας δειξω και φωτογραφια πώς φαινεται πανω στη μηχανη ο συγκεκριμενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Μαγκες να κανω μια ερωτηση: Ψαχνεται κανενας να αλλαξει καθρεφτες στο MT του;Εχω αυτους εδω που τους ειχε βαλει επανω ο πρωτος ιδιοκτητης (με αυτους μου το πουλησε δλδ). Εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιοι αλλα φυσικα ειναι πιο μικροι απο τους μαμα. Προσωπικα δε με απασχολει η εμφανιση, με ενδιαφερει μονο η λειτουργικοτητα, οποτε θα προτιμουσα να εχω τους μαμα (πιο γκουμουτσες μεν, καλυτερη ορατοτητα δε). Αν υπαρχει κανενας που ειναι της αντιθετης λογικης (εμφανιση>λειτουργικοτητα) ας μου πει να κανουμε τραμπα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm, μπορω να σας δειξω και φωτογραφια πώς φαινεται πανω στη μηχανη ο συγκεκριμενος. Ξεχασα να πω πως ακομα κι αν δεν ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη, ενδιαφερομαι και για αγορα. Οποτε αν δε χρησιμοποιειτε τους μαμα καθρεφτες και τους εχετε σε κανενα ντουλαπι να πιανουν χωρο στειλτε ενα pm. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dukeabarth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 παιδια καλησπερα .. ξερεις κανεις ποσο κοστιζει η αφαιρεση του περιορισμου για α2 στην μηχανη αυτη????την εχει ενας φιλος ,πηγαμε σε μια αντιπροσωπεια της γιαμαχα στην αττικη και μας ειπαν οτι δεν γινεται να βγει ο περιορισμος ! μονο στο παλιο fazer γινοταν .. η κατι τετοιο δεν πολυ κταλαβα! οποιος μπορει ας βοηθησει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2016 Καλησπέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Με αφορμή το κρύο άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με τη μπαταρία στο MT07.Η ερώτησή μου είναι η εξής:Τι τύπου εργοστασιακή μπαταρία φοράει και ποια μάρκα προτείνεται?Καλή Χρονιά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Καλησπέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Με αφορμή το κρύο άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με τη μπαταρία στο MT07.Η ερώτησή μου είναι η εξής:Τι τύπου εργοστασιακή μπαταρία φοράει και ποια μάρκα προτείνεται?Καλή Χρονιά ! Καλημέρα σας. Το ΜΤ07 φοράει την εξής μπαταρία: GSYUASA YTZ10S 9.1 Ah (20 HR)/190 CCA 12V 8.6 Ah (10HR) VRLAΑν συνεχιστούν τα προβλήματα με την εκκίνηση το πρωί, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια μπαταρία. Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι από 5/2015. Προτείνετε κάποια άλλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Καλημέρα σας. Το ΜΤ07 φοράει την εξής μπαταρία: GSYUASA YTZ10S 9.1 Ah (20 HR)/190 CCA 12V 8.6 Ah (10HR) VRLAΑν συνεχιστούν τα προβλήματα με την εκκίνηση το πρωί, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια μπαταρία. Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι από 5/2015. Προτείνετε κάποια άλλη?Τα ιδια ειχα κι εγω και την αλλαξα πριν κανα μηνα. Επειδη το τελευταιο καιρο ειχα ριξει καμια 500αρα εουρος στη μηχανη (εγκεφαλος + σωληνακια υψηλης) και δε μου περισσευαν ειπα στο μαστορα να παμε σε οικονομικη λυση και μου εβαλε αυτη εδω. Τωρα οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω καποια κριτικη, αυτα φαινονται μετα τα πρωτα 2-3 χρονια...Το μονο που μπορω να πως ειναι πως με εντυπωσιασε που στα 40€ που πληρωσα η μπαταρια εχει πανω και ψηφιακη ενδειξη για τα βολτ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Τα ιδια ειχα κι εγω και την αλλαξα πριν κανα μηνα. Επειδη το τελευταιο καιρο ειχα ριξει καμια 500αρα εουρος στη μηχανη (εγκεφαλος + σωληνακια υψηλης) και δε μου περισσευαν ειπα στο μαστορα να παμε σε οικονομικη λυση και μου εβαλε αυτη εδω. Τωρα οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω καποια κριτικη, αυτα φαινονται μετα τα πρωτα 2-3 χρονια...Το μονο που μπορω να πως ειναι πως με εντυπωσιασε που στα 40€ που πληρωσα η μπαταρια εχει πανω και ψηφιακη ενδειξη για τα βολτ.Ξεχασα να αναφερω και μια λεπτομερεια σχετικα με τη συγκεκριμενη μπαταρια. Ηθελε λιγο "πατεντα" για να βιδωσουν οι πολοι. Σαν μεγεθος ταιριαζει μια χαρα, απλα χρειαστηκε να βιδωσω τα καλωδια καθετα, οχι οπως ηταν στη μαμα. Δουλευει μια χαρα φυσικα, ουτε χρειαστηκε κατι εξτρα για να κουμπωσει, απλα το λεω σε περιπτωση που την παρει καποιος να μην πελαγωσει οταν προσπαθησει να τη βαλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Από βάρος τι κέρδισες σε σχέση την κλασική μπαταρία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) Από βάρος τι κέρδισες σε σχέση την κλασική μπαταρία?Δεν εχω ιδεα. Ποσο ζυγιζουν δυο εικοσαευρα; edit: Δεν ειχα καθολου το βαρος ως παραμετρο επιλογης. Τελικα με ενα γκουγκλαρισμα βρηκα πως εχουν 300γρ διαφορα. 3,2 η μαμα εναντι 2,9 η καινουρια. Τπτ δλδ, ουτε τα μελομακαρονα των Χριστουγεννων δεν ισοφαριζουμε. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2017 από τον pitapola 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2017 Πέρασα χθες τα θερμαινόμενα grips της Oxford.Πολύ εύκολη η διαδικασία ,μου πήρε καμιά ώρα περίπου, και είμαι εντελώς άσχετος με αυτά...Έκανα και ένα video με την τοποθέτηση. https://www.youtube.com/watch?v=h8qjt4-deHcΓνώμη περί απόδοσης, όταν τα ταξιδέψω λίγο.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Καινουρια εξατμιση για το ΜΤ07 απο την Akrapovic. Προσωπικα δε με ενθουσιαζει απο εμφανιση. Σαν SC Project που την τσιμπησε μελισσα και πρηστηκε ειναι. Στα θετικα το οτι ειναι σχεδιασμενη να δουλευει χωρις να απαιτειται προγραμμα. Περισσοτερα εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας. Δυστυχώς με την παγωνιά το ΜΤΟ7 δεν εκκίνησε χθες το πρωί.Τελικά κατάφερα να βάλω μπρος στο ΜΤΟ7 με την βοήθεια μπαταρίας του αυτοκινήτου και τα καλώδια. Μίλησα με το Συνεργείο και μου είπανε να πάω την μπαταρία για αργή φόρτιση εκεί ή να πάω μια μικρή βόλτα, τουλάχιστον 15 λεπτά και με τις στροφές στο 5ΟΟΟ . Έτσι κι έπραξα, πήγα βόλτα για 1Ο λεπτά στη εθνική οδό με 17Οχλμ/ώρα και τελικά κατάφερε και φόρτισε τη μπαταρία. Την επόμενη μέρα, εκκίνησε δίχως πρόβλημα. Θα την πάω και στο Συνεργείο με την 1η ευκαιρία για να τη φορτίσει πολύ καλά ώστε να μην έχω πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι να περάσει τούτος ο χειμώνας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2017 από τον ANGMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kimi3 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ξεχασα να πω πως ακομα κι αν δεν ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη, ενδιαφερομαι και για αγορα. Οποτε αν δε χρησιμοποιειτε τους μαμα καθρεφτες και τους εχετε σε κανενα ντουλαπι να πιανουν χωρο στειλτε ενα pm. Ευχαριστω.φιλε μου στην ομαδα που εχουμε στο fb μολις αναρτηθηκε αυτο ....δες μηπως σε ενδιαφερει http://prntscr.com/dvzxh9https://www.facebook.com/groups/yamahamt07gr/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2017 από τον kimi3 συμπληρωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 φιλε μου στην ομαδα που εχουμε στο fb μολις αναρτηθηκε αυτο ....δες μηπως σε ενδιαφερει http://prntscr.com/dvzxh9https://www.facebook.com/groups/yamahamt07gr/Σ'ευχαριστω πολυ φιλε, αλλα βρηκα την προηγουμενη βδομαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας. Δυστυχώς με την παγωνιά το ΜΤΟ7 δεν εκκίνησε χθες το πρωί.Τελικά κατάφερα να βάλω μπρος στο ΜΤΟ7 με την βοήθεια μπαταρίας του αυτοκινήτου και τα καλώδια. Μίλησα με το Συνεργείο και μου είπανε να πάω την μπαταρία για αργή φόρτιση εκεί ή να πάω μια μικρή βόλτα, τουλάχιστον 15 λεπτά και με τις στροφές στο 5ΟΟΟ . Έτσι κι έπραξα, πήγα βόλτα για 1Ο λεπτά στη εθνική οδό με 17Οχλμ/ώρα και τελικά κατάφερε και φόρτισε τη μπαταρία. Την επόμενη μέρα, εκκίνησε δίχως πρόβλημα. Θα την πάω και στο Συνεργείο με την 1η ευκαιρία για να τη φορτίσει πολύ καλά ώστε να μην έχω πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι να περάσει τούτος ο χειμώνας.Χρόνια πολλά σε όλους και απο εμένα.Δυστηχώς έφαγα και εγώ την φρίκη του να μην ξεκινάει η μηχανή σήμερα το πρωί.Πιθανότατα θα πρέπει να την βγάλω και να την πάω για φόρτισμα σε συνεργείο.Αν και για να πω την αλήθεια σκέφτομαι και για αλλαγή της με καινούργια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2017 από τον brandonheat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 MT-07 scrambler. Απο ξενο φορουμ, μου αρεσε πολυ σαν built και ειπα να το βαλω κι εδω. Περισσοτερα εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες