Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Παιδες χαλαρωστε με το πλαστικο τεποζιτο...οχι μονο δεν ειναι αρνητικο,αλλα ισα ισα ειναι και πολυ καλυτερο.Πιο ελαφρυ,δε σκουριαζει...Αλλωστε και το 1190 μου πλαστικο εχει,οποτε μην το θεωρειτε "φτηνοκατασκευη" ,ειναι απλα η εξελιξη στα τεποζιτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω τα είπα πιο πολυ σαν ενημέρωση κ όχι για να το κραξω

Η τιμή ειναι αυτή γιατί το μηχανάκι ενιαί αυτο ειναι..

Έγραψα μερικά στοιχεία που δεν είχαν αναφέρει οι φυλλαδες για ενημέρωση κ τιποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τα είπα πιο πολυ σαν ενημέρωση κ όχι για να το κραξω

Η τιμή ειναι αυτή γιατί το μηχανάκι ενιαί αυτο ειναι..

Έγραψα μερικά στοιχεία που δεν είχαν αναφέρει οι φυλλαδες για ενημέρωση κ τιποτα άλλο

η αντιδράσεις που βλέπεις δεν είναι για αυτό που είπες..

είναι γιατί ξαφνικά μας χαλάει τώρα,,ενώ τόσες εταιρίες το χρησιμοποιούν στην yamaha μας πείραξε που έκανε μια πολύ ανταγωνιστικη μηχανη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την είδα σήμερα από κοντά στο River's West!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα χρήματα που κοστίζει! Απέχει έτη φωτός σε στυλ και δυναμισμό από τα πεντακοσάρια της Honda!

Το πλαστικό ντεπόζιτο δεν τη χαλάει εμφανισιακά και δείχνει ποιοτικό! Μάλλον εγώ ήμουν...ξεπερασμένος. Ήμουν και επηρεασμένος από αυτά που έχω ακούσει για την πρώτη Moto Guzzi V-7, για την οποία είχε γραφτεί ότι το πλαστικό ντεπόζιτο που φορούσε, είχε πρόβλημα (και δεν ταιριάζει βέβαια καθόλου σε νεοκλασσικό).

Έχει άνετη, φυσική θέση οδήγησης.

Όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο, ο συνεπιβάτης δε θα κάθεται το ίδιο άνετα, ωστόσο...θα συνηθίσει.

Λογικά θα πουλήσει πολύ καλά, παρά την κρίση.

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στο river west έχει το mt09 και όχι το mt07.

Το είδα κι εγώ από κοντά. Πολύ ωραίο αλλά το περίμενα λίγο μεγαλύτερο και κάπως πιο άνετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες χαλαρωστε με το πλαστικο τεποζιτο...οχι μονο δεν ειναι αρνητικο,αλλα ισα ισα ειναι και πολυ καλυτερο.Πιο ελαφρυ,δε σκουριαζει...Αλλωστε και το 1190 μου πλαστικο εχει,οποτε μην το θεωρειτε "φτηνοκατασκευη" ,ειναι απλα η εξελιξη στα τεποζιτα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σύντροχε με πρόλαβες.

Αλλα όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλο θρεντ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ!!!!!!!

:whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α έφεραν και το μτ07. Θα ξαναπάω μου φαίνεται. :think:

Τη Δευτέρα που είχα πάει είχε μόνο το μτ 09.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο στο river. Από που το μάθατε guy's...;;; Μπράβο!! Ooooooouuu yes

Παρατήρησα και εγώ κάτι αρνητικό.

Βλέποντας στο βίντεο την βολτα με τα mt ...δεν ακούγεται η μηχανή. Ήχος από εξάτμιση μηδέν. Οκ κάτι δεν μου άρεσε και μένα …. :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον ambos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο στο river. Από που το μάθατε guy's...;;; Μπράβο!! Ooooooouuu yes

Παρατήρησα και εγώ κάτι αρνητικό.

Βλέποντας στο βίντεο την βολτα με τα mt ...δεν ακούγεται η μηχανή. Ήχος από εξάτμιση μηδέν. Οκ κάτι δεν μου άρεσε και μένα …. :thumbsdown:

ειναι πολυ χαμηλα η εξατμιση αλλα και μαμα και βαλε οτι ειναι βιντεο οποτε δεν ακουγετε οσο νομιζεις! κανονικα μια χαρα ακουγετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κόκκινο & άσπρο = καλύτεροι χρωματισμοί κατ'εμέ για το μηχανάκι ετούτο :_thumbsup:

tumblr_lwobmpkPmB1r6aoq4o1_400.gif

Πάρα πολύ καλή πρόταση, με εμφάνιση εκκεντρική(σε καμία περίπτωση δε το λες αδιάφορο, πανέμορφο ναι, πανάσχημο ναι, αδιάφορο όχι!), και σε ελκυστικότατη τιμή.

Βγάλτο τώρα μωρή Yamaha με fairing και 19η τροχό μπροστά, να γουστάρουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντύπωση μου έκανε σήμερα που το είδα. Ελαφρύ πολύ. Ποιότητα Japan φαινεται σε κάθε βίδα.

Ταχύμετρο όταν το χρειαστείς να δεις πόσο ντεπόζιτο σου απομένει και μόνο :-)

Συγκέντρωση μόνο στη οδήγηση μπροστά clear vision ή στα stunts ha ha. Γυμνό είναι ούτως ή άλλως θα πειτε. Πλαστικό ντεπόζιτο ναι.. δείχνει φτηνό;; καθόλου. Δύο μπαγκαζιερες της yamaha πας και βόλτα εκτός. Και τελικό συμπέρασμα.. σε αυτή την τιμή σαν να σου λέει πάρε με...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντύπωση μου έκανε σήμερα που το είδα. Ελαφρύ πολύ. Ποιότητα Japan φαινεται σε κάθε βίδα.

Ταχύμετρο όταν το χρειαστείς να δεις πόσο ντεπόζιτο σου απομένει και μόνο :-)

Συγκέντρωση μόνο στη οδήγηση μπροστά clear vision ή στα stunts ha ha. Γυμνό είναι ούτως ή άλλως θα πειτε. Πλαστικό ντεπόζιτο ναι.. δείχνει φτηνό;; καθόλου. Δύο μπαγκαζιερες της yamaha πας και βόλτα εκτός. Και τελικό συμπέρασμα.. σε αυτή την τιμή σαν να σου λέει πάρε με...

Mπράβο τέκνο μου, μπράβο

tumblr_m961tmUFcj1r3qnxf.gif

Eπίσης :

unicor1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα περνώντας από το κατάστημα της YAMAHA στην Καλλιρόης ξαναείδα την MT 07 και είχα την ευκαιρία να την περιεργαστώ καλύτερα, να καθήσω επάνω της πιο άνετα διαπιστώνοντας ότι η θέση οδήγησης είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για τις δικές μου προδιαγραφές (=μέτριο ανάστημα, ανάγκη για άνεση στην καθημερινή χρήση και γενικά...ήσυχη οδήγηση), καθώς και ικανοποιητικά με χωράει και το τιμόνι έρχεται έτσι όπως το θέλω στα χέρια μου και τα πόδια δε λυγίζουν υπερβολικά.

Επίσης έκανα και τις...κλασσικές χαζές ερωτήσεις που κάνω για κάθε μηχανή, δηλαδή...αν παίρνει σχάρα (καλώς-κακώς μου είναι απαραίτητη, δε μπορώ να κουβαλάω επάνω μου πράγματα!) και αν υπάρχει κάποια μικρή μάσκα για το τιμόνι, που η απάντηση ήταν "ναι" και για τα δυο!

Έχω να πω ότι...ερωτεύτηκα και άλλαξα Dreambike - και με βλέπω να...αλλάζω στυλ από τα κλασσικά που συνήθιζα ως τώρα!

Θα μου πείτε: "μα αφού δεν την έχεις οδηγήσει, πώς ξέρεις πώς θα σου φανεί τελικά"; Είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα...την ερωτευτώ ακόμα πιο πολύ μόλις την οδηγήσω!

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω..μήπως έμαθες και διαστήματα service..?δεν τα έχω βρει πουθενά και ξέχασα να ρωτήσω..

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαδια ανα 10000 χλμ??? :blink:

βασικα σχεδον σε ολα τα μοτερ (πιστευω) τοσα δινει ο κατασκευαστης ασχετα που τα αλλαζουμε καθε 3.000 (υπερβολη) ή καθε 5.000!

πχ στο er6n ηταν καθε 12.000 λαδια, καθε 40.000 βαλβιδες! στο street triple ειναι καθε 10.000 λαδια και καθε 20.000 βαλβιδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα