Jump to content
efkola

New Honda 2014!

Recommended Posts

το vfr σα να ducatiζει η μουρη του.....

Και το ψαλίδι...

Και το ντεπόζιτο...

Και οι ''επιπεδες'' επιφάνειες των fairing...

Άιντε να δούμε πόσες στροφές ακόμα θα κάνουν τα κόκκαλα του Σοιχίρο...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άμα έχει και ΟΤΕ TV σαν το Pani, ετοιμαστείτε για κουφέτα...

4η φωτό απο το link του πρώτου πόστ :

1) Nτεπόζιτο

2) γωνία fairing (ύψος φαναριού)

3) πλαινά - το κόψιμο που κάνει (γωνία)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι το EURO-5 στις μηχανές από ποια χρονιά είναι και μετά?

Μήπως για αυτό το hornet έχασε?

Όσο για το cbr καλοδεχούμενη η sp έκδοση αλλά σε ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί από το 08???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα αμα αρχίσουν να κολλάνε το hornet οι λοιποί ζουλιάρηδες, περι ροπης κτλπ, θα πάω μαζί τους......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πο ρε νυχτιάτικα τι μας εκανες μωρη αρρωστια HONDA . αχ και να χα λεφτα... παρεπιμπτοντως στο cbr βαλανε ohlins αναρτησεις;

xaxa

από το πληκτρολόγιο μου το πήρες...

ουτε ένα σχόλιο για τις αναρτήσεις των γιαπονέζικων ούτε τίποτα...

ΤΙ πάθατε ρε παιδιά... εγω με το που είδα ohlins λέω "θα αρχήσει σφαγή " αλλά τπτ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδια εχω την εξης απορια... Εχει κ το C-ABS η SP εκδοση του CBR.

Καταρχην ταιριαζει Combined σε SS???

Δευτερον πιστευτεται οτι αυτο το συστημα παρεχει την απαραιτητη ασφαλεια? Γιατι απο οτι εχω διαβασει επεμβαινει μοτερακι αναμεσα σε μανετα κ φρενο. Κ αν παθει κατι το μοτερακι τι γινεται? Μενεις απο φρενα?

Τροποποιήθηκε από τον Jimskeet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι το C-ABS που έχουν τα VFR και τα Blackbird βρε.

Φταίει η Honda που το έχει συνωνυμία θα μου πεις...

Είναι εντελώς άλλο σύστημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιλοαπογοητευση θα ελεγα σε σχεση και με τον ευρωπαικο πλεον ανταγωνισμο... Δεν πειραζει ετσι και αλλιως για καινουργια λεφτα δεν παιζουν ουτε για γιαπωνεζικα.. :P

Το vfr δε βλεπω ιδιαιτερο λογο εναντι του παλιου 800.εντυπωση παντως μου κανουν τα συμβατικα μπροστινα με ακτινικες δαγκανες.

Το fireblade καλη special edition.

To hornet αδιαφορο.

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το VFR πολύ ωραίο,και δεν καταλαβαίνω που είδατε αντιγραφή Ducati.

Το Hornet καλό,αλλά μαζί με το F σαν να έγινε ένα πισογύρισμα στα τεχνικά χαρακτηριστικά μου φαίνεται

Αφήνω τελευταίο το SP.Κορυφαία περιφερειακά,αναβαθμίσεις στον κινητήρα κλπ...θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σύγκριση με τον ανταγωνισμό,ιταλικό και μη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μικρές αλλαγές...ωραία τα νέα χρώματα!Αλλά 10000 για scooter δεν είναι too much; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδια εχω την εξης απορια... Εχει κ το C-ABS η SP εκδοση του CBR.

Καταρχην ταιριαζει Combined σε SS???

Δευτερον πιστευτεται οτι αυτο το συστημα παρεχει την απαραιτητη ασφαλεια? Γιατι απο οτι εχω διαβασει επεμβενει μοτερακι αναμεσα σε μανετα κ φρενο. Κ αν παθει κατι το μοτερακι τι γινεται? Μενεις απο φρενα?

Δηλαδή σαν τι να πάθει?

Γιατί άμα πάθει πχ. κάτι η τρόμπα φρένου σου δεν μένεις από φρένα?

Όπως και ναχει ο λόγος που υπάρχει το c-abs είναι οι σένσορες, αγοράζοντας τον hrc εγκέφαλο χρησιμοποιείς

τους σενσορες για traction και τρέχεις με traction σε κατηγορια superstock που απαγορεύονται οι extra σενσορες.

Βέβαια όλα αυτά δεν νομίζω να αφορούν τον πιθανό Έλληνα αγοραστή (και με το δίκιο του αφού δεν υπάρχει σάλιο),

όπου όπως πάντα αυτή η έκδοση θα περάσει στα ψιλά γράμματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή σαν τι να πάθει?

Γιατί άμα πάθει πχ. κάτι η τρόμπα φρένου σου δεν μένεις από φρένα?

Όπως και ναχει ο λόγος που υπάρχει το c-abs είναι οι σένσορες, αγοράζοντας τον hrc εγκέφαλο χρησιμοποιείς

τους σενσορες για traction και τρέχεις με traction σε κατηγορια superstock που απαγορεύονται οι extra σενσορες.

Βέβαια όλα αυτά δεν νομίζω να αφορούν τον πιθανό Έλληνα αγοραστή (και με το δίκιο του αφού δεν υπάρχει σάλιο),

όπου όπως πάντα αυτή η έκδοση θα περάσει στα ψιλά γράμματα.

Ναι αλλα πιστευω λιγοτερο πιθανο να παθει μηχανικη βλαβη ενα μηχανικο συστημα, το οποιο κ στα σερβις μπορεις να το ελεγχεις-συντηρεις κ συνηθως θα σου δειξει στον ελεγχο οτι κατι δεν παει καλα κ αλλο να σ βγαλει προβλημα ενα ηλεκτρικο-ηλεκτρονικο συστημα. Το θεμα ειναι οτι πλεον δεν εχει αμεση επαφη μανετα με δαγκανα. Δεν ξερω εμενα μ φαινεται καπως επιφοβο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτή η χόντα ένα δύο μη αδιάφορα μηχανάκια είχε και το ένα το πήρε και το πάτησε κάτω

Ναι για το χόρνετ μιλάω... Έβγαλε to usd και 15 άλογα και μετά θα λέει η νέα έκδοση του χόρνετ δεν καίει τίποτα

Well done

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρές αλλαγές...ωραία τα νέα χρώματα!Αλλά 10000 για scooter δεν είναι too much; :think:

Που το ειδες το σκουτερ; B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VFR....κατ' αρχην η εξατμιση :shit::puke::swear:

H εξατμισεις απο το προηγουμενο μοντελο ισως να ειναι οτι πιο ομορφο σε εξατμιση εχει επιδηξει η εταιρια....και πας και μου τις βγαζεις...γιατι? Λογω κοστους? Και αν αφαιρεσες/αλλαξες οτι πιο ομορφο ειχε το vfr επανω του...τι αλλες παρεμβασεις εχεις κανει για να ριξεις κοστολογιο? Ασε...βρωμαει.

Επιτελους το ψυγειο μπροστα ή μου φαινεται? Καιρος ηταν.

Φρενα μπροστα 310mm...με CBS ή χωρις αραγε...? Το CBS αν και για πιστα δεν κανει...στον τουριστικο τομεα ειναι οτι πρεπει.

Οσο για το vtec...στραβο-κουλο-βλαμενο δεν ξερω τι μπορει να ειναι, αλλα στα 160, δουλευω 8βαλβιδος ειμαι τιγκα στην μετατροπη (εξατμισεις-φιλτρο-commander-O2eliminators-depaired-deflapered-desnorkeled) και καιω 6 λιτρα με το διβαλιτσο πισω. Οποιος θελει με τα "υπερτατα-τρισμεγιστα γραναζωτα" μπορει να φουλαρει και να με ακολουθησει να δουμε ποιος θα μεινει πρωτος....

Αααα...και τωρα που διαβαζω...."The frame remains unchanged..." θελω να ευχαριστησω την μαμα Honda για τις βελτιωσεις που θα μου προσφερει

εν καιρω. Ε ρε τυμβωρυχια που εχει να πεσει...!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αυτά που λέει το video είναι σωστά φαντάζομαι σε περίπτωση βλάβης θα απενεργοποιείται το σύστημα και θα έχεις συμβατικά φρένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ήταν όσο κράτησε, το αγαπημένο διαμάντι των 600 κ.ε. μας χαιρέτησε .. :cry2: μαζί και το 600RR & το CB600F & το CBR600F. Πio πολλά κυβικά, λιγώτερα άλογα και euro 5 reg.

:shit:

Ολα θύματα στον βωμό του marketing και των νόμων για το περιβάλλον ( που τελικά μόνο για αυτό δεν είναι ).

Μία καινούργια γενιά ανεγκέφαλων τεχνο-περιβαλο-γιάπηδων έρχεται να πηδήξει τα λιγοστά πλέον όνειρα μας για την Honda & σύντομα ακολουθούν και άλλοι.

:puke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ήταν όσο κράτησε, το αγαπημένο διαμάντι των 600 κ.ε. μας χαιρέτησε .. :cry2: μαζί και το 600RR & το CB600F & το CBR600F. Πio πολλά κυβικά, λιγώτερα άλογα και euro 5 reg.

Ολα θύματα στον βωμό του marketing και των νόμων για το περιβάλλον ( που τελικά μόνο για αυτό δεν είναι ).

Μία καινούργια γενιά ανεγκέφαλων τεχνο-περιβαλο-γιάπηδων έρχεται να πηδήξει τα λιγοστά πλέον όνειρα μας για την Honda & σύντομα ακολουθούν και άλλοι.

Τι εννοεις? 600 RR τελος?Δεν εχει ξανα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειραζει φιλε μου η ευρωπη να ειναι καλα! Σιγα σιγα κυκλοφορουν ολο κ πιο πολλα κ αν δεν ηταν κ η κριση θα ηταν ακομη περισσοτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά και η Ευρώπη εκεί θα πάει στο τέλος μη νομίζεις.Δε παίζει να έχουν βγεί μόνο για τα Ιαπωνικά αυτές οι νομοθεσίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα