Jump to content
tuning

περαστικα στον φιλο μας τον σαββα !!!

Recommended Posts

εγώ έχω απόθεμα στην καρτέλα μου! μπορώ να του στείλω?χωρίς να χρειαστεί να φύγω απο την δουλεια?

Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις χωρίς να μετακινηθείς, γιαυτό θα πάρεις τηλ στο 401 και θα ζητήσεις να σε συνδέσουν με την Αιμοδοσία. Εκεί θα πεις για ποιόν θέλεις να το διαθέσεις και που νοσηλεύεται (λογικά στην Ορθοπεδική) και όλα τα υπόλοιπα θα σου τα εξηγήσουν αυτοί.

...Και με την ευκαιρία να πω κι εγώ τις καλύτερες ευχές μου για καλή ανάρρωση σε έναν άνθρωπό που τον γνωρίζω μόνο από τα γραφόμενά του εδώ μέσα αλλά μου έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά το ήθος και τον χαρακτήρα του. Περαστικά και σιδερένιος Σάββα!

Υ.Γ. : Πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία σου στάθηκες, το μηριαίο δεν σπάει στα καλά καθούμενα σε έναν νέο άνθρωπο, σημαίνει ότι ήταν γερή πτώση, ευτυχώς δε που δεν έκοψε και καμιά μηριαία γιατί εκεί θα κινδύνευε ακόμα και η ζωή σου, πάλι καλά λοιπόν να λέμε! :thumbsup1:

Τροποποιήθηκε από τον Balrog

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άσχημο συναίσθημα ...

ευτυχώς είναι περαστικά γρήγορη ανάρρωση εύχομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα Σαββα. Απ' οτι καταλαβα ησουν πολυ τυχερος. Ευχομαι καλη και ταχιστη αναρρωση. Γρηγορα ορθιος φιλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές ευχές και από εμένα για μια επιτυχημένη επέμβαση και φυσικά για γρήγορη ανάρρωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά Σάββα φίλε μου! Γρήγορα σιδερένιος.

Αν δεν βρεθεί μέχρι το βράδυ άλλη μια φιάλη, πάρτε με εσείς που ξέρετε στο 6943217264 να πάω αύριο το πρωί να δώσω

Τροποποιήθηκε από τον Φρανκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μόλις πήρα τηλέφωνο στο 401 και μου είπαν ότι χρειάζοταν 3 φιάλες οι οποίες καλύφθηκαν ήδη. Παρόλα αυτά ρώτησα πώς μπορώ να πιστώσω μια φιάλη αν χρειαστεί και μου είπαν ότι δεν μπορώ αφού δεν είμαι συγγενής.

Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο όπου και ανήκει η κάρτα αιμοδοσίας μου και μου είπαν ότι ΦΥΣΙΚΑ και μπορώ να πάρω μια φιάλη απο την κάρτα μου και να την δώσω όπου θέλω.

Παίδες μόλις ξεκαθαρίσει το πράγμα κάντε ένα ποστ εδώ και είμαι σε ετοιμότητα! έκλεισα και 4μηνο και μπορώ να πάω να δώσω πάλι αίμα, έχω και το απόθεμα απο πρίν.

Σαββίκο άντε περαστικά βγές γρήγορα να αρχίσουμε να σε πειράζουμε πάλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας ενημερώσει κάποιος τον Σάββα πως μπορώ να δώσω και εγώ αίμα αν χρειαστεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως πληροφορηθηκα πριν λιγο ο φιλος σαββας ειχε μια πτωση χθες οπου ηταν μοτοβολτα καπου στον βολο

δυστυχως χρειαζεται χειρουργειο διοτι χτυπησε το ποδι του

θα σας μεταφερω απο συνταξιδιωτη του οπου ηταν μαζι πως χτυπησε

Ε ναι, είχε ένα ατύχημα στις αρχές του μπραλου ανεβαίνοντας για Βόλο γύρω στις 9 το πρωί

Σε μια αριστερή στροφή που ο δρόμος διακλαδωνόταν λοξός δεξιά με έναν άλλο και οριοθετούνταν από μια τριγωνική νησίδα κάπου εκεί έγινε και το λάθος. Λίγο που η στροφή αλλάζει την καμπυλότητα της σε εκείνο το σημείο, λίγο που ο ήλιος εκείνη την ώρα βρίσκεται χαμηλά ακόμα στον ορίζοντα προς και δεξιά στο οπτικό πεδίο αυτού που ανεβαίνει ενοχλώντας στην όραση, λίγο που η στροφή έχει και μια παράξενη κλίση, έγινε κάποια λάθος εκτίμηση. Κλείδωσε το βλέμμα σε μια ταμπέλα στην κορυφή του τριγώνου της νησίδας και έπεσε επάνω της.

Ευτυχώς εκτός από το κάταγμα του μηριαίου οστού στο ύψος του γονάτου ουδεμία άλλη σοβαρή κάκωση αναφέρθη. Ο εξοπλισμός αποσόβησε τα χειρότερα αν και δοκιμαστικε στα όρια του.

Διακομίστηκε για πρώτες βοήθειες (ο θεός να τις κάνει) στο νοσοκομείο Λαμίας και από εκεί τον πήραμε κατά τις 7 το απόγευμα και όπου φύγει φύγει για το 401 ΓΣΝΑ στο οποίο φτάσαμε κατά τις 9 το βράδυ, όπου και έληξε η επιχείρηση.

Να διευκρινησω μετα απο τηλ επικοινωνια μαζι του.

1. Δυστυχως δεν ειναι καταγμα Ειναι σπασιμο και απο τις 2 πλευρες του γονατου

2. Οι 3 μπουκαλες αιμα καλυφθηκαν. Εαν χρειαστει του ειπα να με καλεσει στο τηλ.

3. Σημερα το απογευμα η βολτα που εχει ειναι επισκεπτηριο στον Σαββουλη.Και απ ο,τι μου ειπε το επισκπτηριο στο 401 ειναι 16:00-19:00

Υ/Γ Ευτυχως που δεν ποσταρα για καφε

.

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωμη μου ειναι να μην πατε καμια 30αρια για επισκεψη,πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθει χωρις λογο

ας γινει η εγχειριση και μολις φυγουν οι μετεγχειριτικοι πονοι να παμε ολοι μαζι να αναστατωσουμε ολο το 401

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωμη μου ειναι να μην πατε καμια 30αρια για επισκεψη,πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθει χωρις λογο

ας γινει η εγχειριση και μολις φυγουν οι μετεγχειριτικοι πονοι να παμε ολοι μαζι να αναστατωσουμε ολο το 401

Συμφωνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω

Άμα κανονιστεί τίποτα, πείτε το ή ρίχτε ΠΜ ή οτιδήποτε γιατί δεν έχω ούτε τηλέφωνό του ούτε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα