o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Σήμερα μόλις πριν απο καμια ώρα,αναχωρούσα απο την εθνάρχου Μακαρίου στο ύψος της κηφισού για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Στην αναμονή, όντας πάνω στην πράσινη Ninja μου και περιμένοντας κενό για αναστροφή επί της Μακαρίου, κατεβαίνουν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα δυο gsxr 600 και μία r6. Άκρανοι ΚΑΙ ΟΙ 3. Χωρίς καθόλου εξοπλισμό ΚΑΙ ΟΙ 3. Μόνο φορώντας γυαλιά ηλίου και το ζελέ στο μαλλί τους. Με αρκετά θορυβώδεις εξατμίσεις και οι 3, μαρσάρανε ΚΑΙ ΟΙ 3. Περιμένοντας να μπορέσω να κάνω και την αναστροφή μου, ακολουθεί και ο τεταρτος της παρέας πάνω σε ενα gsxr ακόμα. Μόλις ο κύριος λοιπόν με βλέπει, με καρφώνει με το βλέμμα του, κατεβάζει και σουζάρει, προφανώς κοιτώντας ΕΜΕΝΑ και αποκόπτοντας την οπτική επαφή του με τον δρόμο για αρκετά κρίσιμο, για την κρίση μου, χρονικό διάστημα. Αμέσως μετά απο αυτόν, μπόρεσα να μπώ στον δρόμο και είχα την δυνατότητα να τους παρακολουθήσω για μια απόσταση κανενός χιλιομέτρου ακόμα. Οι 4 "σύντροχοι" μας λοιπον, παραβιάσανε σχεδόν ΚΑΘΕ κόκκινο, πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε αυτοκίνητα και προκαλούσαν θόρυβο σε όλη την απόσταση στην οποία ήμουν απο πίσω τους, εξακολουθώντας να κανουν ΚΑΙ ΣΟΥΖΕΣ. Στο υψος του Αγίου Αντωνίου μια δεσποινίδα σταυροκοπιότανε κατά την διέλευση τους και μάλλον όχι επειδή στεκόταν κοντά στην εκκλησία. Και εγώ λοιπόν ερωτώ κάτι απλό... ΓΙΑΤΙ; γιατί γινόμαστε μάρτυρες αυτών των φαινομένων; Θα πρέπει να θρηνήσουμε, ο μη γένοιτο, θύματα, είτε μοτοσυκλετιστές είτε άλλους, αθώους εν προκειμένω χρήστες του δρόμου, για να κατηγορήσουμε και πάλι την οδική κατάσταση της Ελλάδας και την μοτοσικλέτα σύσσωμη ως όχημα και ώς αναβάτες ως "¨επικίνδυνη"; Τί πρέπει να συμβέι για να καταλάβει αυτό το δείγμα Έλληνα ότι τα ss μηχανήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και ιδίως για δρόμους-γυαλιά και για διαδρομές σπίτι-καφές-σπίτι; Πόσο μάλλον να κατανοήσει επιτέλους ότι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ και ότι οι δύο τροχοί είναι ένα μόνιμο παιχνίδι ισορροπίας και αστάθειας; ΓΙΑΤΙ; Φιλικά προς όλους παιδία, πάντα κράνος, εξοπλισμό και τα μάτια μας 104 εκεί έξω. Κάθε μέρα με τις μοτοσυκλέτες μας είμαστε εκτεθειμένοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Τι σου φαίνεται παράξενο;όταν η Τροχαία είναι έξω μόνο την πρώτη του μήνα και τις υπόλοιπες μέρες πουθενά,κάθε μέρα τέτοια θα βλέπουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Τι σου φαίνεται παράξενο;όταν η Τροχαία είναι έξω μόνο την πρώτη του μήνα και τις υπόλοιπες μέρες πουθενά,κάθε μέρα τέτοια θα βλέπουμε! ή όταν η τροχαία σε σταματά και προσπαθεί να βγάλει απο την μύγα ξύγκι για να σου κόψει ένα πρόστιμο την ώρα που μια μερίδα δικάβαλα παπία προσπερνάει το σημείο και είναι όλοι άκρανοι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Σουζα μπαντα εντω και λαιζαντα δικαι μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 .............όταν περιμένουμε από την τροχαία να γράψει, για να αναγκαστούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Τα χειρουργεία είναι γεμάτα από τέτοιους "άτρωτους". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό σε όλους τους ανεγκέφαλους και όταν βάζουν είναι πολύ αργά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 .............όταν περιμένουμε από την τροχαία να γράψει, για να αναγκαστούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Τα χειρουργεία είναι γεμάτα από τέτοιους "άτρωτους". Δυστυχώς αυτή είναι μόνη λύση,καθώς ο άμυαλος έλληνας μοτοσυκλετιστής είναι ανίκητος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Παιδια το πραγμα ειναι απλο...Και οι 4 ητανε μπατσοι οι οποιοι κανανε την λεζαντας τους...Δεν ειμαι προκατηλημενος αλλα επειδη συναναστρεφομαι με παιδια του επαγγελματος και ξερω πως συμπεριφερονται εξω,μετα την υπηρεσια και ετοιμη για καφεδακι...Λεζαντες του κωλου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Κάνα ζαχαροπλαστείο έχει κοντά ? :yawn: Για 'κει μάλλον πηγαίναν, και βιαζόντουσαν μην πάει και κλείσει.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Παιδια το πραγμα ειναι απλο...Και οι 4 ητανε μπατσοι οι οποιοι κανανε την λεζαντας τους...Δεν ειμαι προκατηλημενος αλλα επειδη συναναστρεφομαι με παιδια του επαγγελματος και ξερω πως συμπεριφερονται εξω,μετα την υπηρεσια και ετοιμη για καφεδακι...Λεζαντες του κωλου ! Έλα ρε φίλε τώρα, δώσε μας και τα νούμερα του Τζόκερ να σωθούμε.......... :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Εγώ να ρωτήσω το άλλο... Έκανα μια μικρή βόλτα στο εξωτερικό. Εκεί όλοι φορούσαν τις στολές τους. Οι μπάτσοι ούτε που ασχολούνται... Γιατί; Και απαντάω ο ίδιος, μάλλον γιατί έχουν περισσότερο επαφή με την πραγματικότητα, προσαρμόζονται σε αυτή, και σέβονται τον εαυτό τους περισσότερο. Οχι το ανάποδο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Γιατι δεν βλεπουν τον μοτοσυκλετιστη σαν ενα πραγμα που θα εξαλειψει τις σελιδες απο το μπλοκακι των κλησεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Έλα ρε φίλε τώρα, δώσε μας και τα νούμερα του Τζόκερ να σωθούμε.......... :P Σιγα μην τα πω! Ολα τα αλλα βλεπεις τα λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Λέγεται φυσική επιλογή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μήπως λέγεται και έλλειψη παιδείας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Mπατσοι ή οχι, ας χυνονταν τα μυαλα τους στην ασφαλτο. Αν δεν ειναι τοσο εξυπνοι να καταλαβουν το αυτονοητο, τοτε ας φυγουν απο την ζωη σαν παρασιτα που ειναι. Μονο ας μην παρουν κανα φουκαρα στο λαιμο τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Mπατσοι ή οχι, ας χυνονταν τα μυαλα τους στην ασφαλτο. Αν δεν ειναι τοσο εξυπνοι να καταλαβουν το αυτονοητο, τοτε ας φυγουν απο την ζωη σαν παρασιτα που ειναι. Μονο ας μην παρουν κανα φουκαρα στο λαιμο τους. στέκομαι στην τελευταία σου φράση φιλαράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Στη Γερμανία τουλάχιστον σε περίπτωση που κάποιος οδηγεί επικίνδυνα, είτε αυτοκίνητο είτε μοτο, στην καλύτερη των περιπτώσεων "καρφώνεται" από κάποιον διερχόμενο, πεζό ή αυτοκινητιστή, στην Αστυνομία. Και εδώ όσο κουλό και αν φαίνεται δεν υπάρχει τροχαία ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο στις εθνικές οδούς. Η διαφορά όμως είναι ότι σε περίπτωση επικίνδυνης οδήγησης το πρόστιμο είναι αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο και σε περίπτωση υπαιτιότητας σε σοβαρό ατύχημα λόγω "μαγκιάς", αλκοόλ κλπ αφαίρεση του διπλώματος από 10 χρονάκια μέχρι ισόβια και φυσικά και του οχήματος. Δεν θεωρώ ότι είναι κάρφωμα το να διαφυλάσσω την υγεία μου και την υγεία της οικογένειας μου σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς αποφασίσει να περάσει με σούζα από πάνω μου-τους και το ακόμα πιο ακραίο δεν γουστάρω να πληρώνω με τους φόρους μου τα νοσήλεια για τα καραγκιοζιλίκια του κάγκουρα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Που έχει τροχαία στην Εθνική οδό;Μόνο τις μέρες των διακοπών έχει και αν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulis88 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η τροχαια φταιει ρε εξυπνακηδες οχι η ελλειψη παδειας. οτι να ναι, δηλαδη θελετε εναν τροχονομο ανα τετραγωνο για να συμμορφωνεστε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον roulis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Απο τη στιγμή που δεν βάζουν μυαλό οι άλλοι εξυπνάκηδες ,αυτοί οι ξεκράνωτοι ντε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Επειδή η εξελικτική διαδικασία μερικές φορές χρειάζεται κάποια... "επιτάχυνση". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) με απλα λογια ελειψη παιδιας.θα επρεπε πριν μας δωσουν το διπλωμα στο χερι να μας υποχρεωνουν να επισκευτουμε το ΚΑΤ εστω μια φορα. :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 με απλα λογια ελειψη παιδιας.θα επρεπε πριν μας δωσουν το διπλωμα στο χερι να μας υποχρεωνουν να επισκευτουμε το ΚΑΤ εστω μια φορα. :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: Το λες και μαλακία, απλά και όμορφα. Δεν χρειάζεται να δείς κάποιον καημένο γδαρμένο ζωντανό για να καταλάβεις πως οι ηλίθιες μαιμουδιές, ειδικά ξεκράνωτος, θα οδηγήσουν στην καλύτερη σε τραυματισμό. Κι ακόμα περισσότερη μαλακία όταν δεν δίνεις δεκάρα για το αν οι δικές σου καγκουριές μπορεί να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν κάποιον που δεν σου φταίει σε τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulis88 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Πραγματικα γελαω οταν βλεπω καποιους να κατακεραυνωνουν καποιους αλλους οταν οι τελευταιοι εκαναν μια μακακια να ανοιξουν λιγο παραπανω το μηχανακι τους ας πουμε ή να μην φορανε κρανος και εξοπλισμο. ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον, αν καποιος πιστευει οτι δεν εχει κανει ποτε μαλακια, δεν εχει οδηγησει ποτε χωρις κρανος και δεν εχει παραβιασει ποτε καμια διαταξη του κοκ ας συνεχισει να συζητα σε αυτο το θεμα, λογο δεν βρισκω να συνεχισω εγω να το κανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες