bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) viper4 μπορείς να μου εξηγήσεις τι ενοείς?γιατί και γω ελέγχω τη στάθμη των λαδιών στο ΧΤ μου ανά 1000 χλμ προληπτικά και όχι σε κάθε σερβις μόνο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Σε περίπτωση που δεν τρολάρεις Κώστα (8/10 για την προσπάθεια πάντως)...Μήπως να έριχνες και καμια ματιά σε Ηarley ? Οτι πρέπει για customization - για να "ξεχωρίζεις" κιόλας ρε παιδί μου... Αυτό είναι τρολιά καραμπινάτη ;) Χωρια που είναι ολα ίδια! Χτες παω να πάρω το Panigale σε κόκκινο και τι να δω!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με ένα άλλο Panigale σε κόκκινο!!! κλέφτες ευρωπάιοι Μεινε μαζι μου εγκυος είμαι πολυ φερέγγυος ενα πράμα.... Επίσης τρολιά! Εύγε :) Ξεχνάς κάτι , τα Ιαπωνικά δεν σου δίνουν το φουλ έξτρα πακέτο αλλά πληρώνεις τα ίδια και περισσότερα πριν καν το στήσεις. Πουλάς τα μαμά και τα βγάζεις τα λεφτά σου. Next! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δηλαδη το KXF 2013 με το νεο πνευματικο πιρουνι της KYB ειναι υποδεεστερο απο ενα SXF που φοραει ενα κλασικο με ελαχιστες βελτιωσεις WP48αρι? Δεν μίλησα για καλύτερο / χειρότερο. Δεν έχω εμπειρία από τα μηχανάκια που ανέφερες συνεπώς δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ο Κώστας αναφέρθηκε στα φουλ έξτρα πακέτα που σου δίνουν έτοιμα οι ευρωπαϊκές εταιρείες σε σύγκριση με τις απλές παροχές των Τζαπάν. Η ένσταση μου είναι στο γεγονός πως τα πακέτα Ohlins / Brembo / Sachs που αναφέρθηκαν , κοστίζουν στον καταναλωτή λιγότερο από σε σχέση με τα απλά πακέτα του ανταγωνισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Η ένσταση μου είναι στο γεγονός πως τα πακέτα Ohlins / Brembo / Sachs που αναφέρθηκαν , κοστίζουν στον καταναλωτή λιγότερο από σε σχέση με τα απλά πακέτα του ανταγωνισμό. Κι εγώ με τη σειρά μου, δεν μίλησα για κόστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Αυτό είναι τρολιά καραμπινάτη ;) Επίσης τρολιά! Εύγε :) Πουλάς τα μαμά και τα βγάζεις τα λεφτά σου. Next! Άρα για να καταλάβω , θα πάω να πάρω ένα μηχανάκι με Χ λεφτά , θα πουλήσω αναρτήσεις , φρένα κτλπ , θα αγοράσω σαν άφτερ μάρκετ τα προϊόντα της Ohlins , wp , brembo κτλπ και στο τέλος θα έχω δώσει 2Χ σε χρήματα , δεν θα έχω μονάδες της Bosch , tc κοκ μόνο και μόνο για να μην δώσω απευθείας το Χ ποσό σε μια ευρωπαϊκή εταιρεία; Ποιό στήσιμο ρε παίδες.. σου δίνουν μηχανάκι με «φουλ έξτρα» πακέτα αναρτήσεων-σταμπιλιζατέρ Όχλινς, μπρέμπα, ακράπες, quick shifters, που τα πληρώνεις, ενώ στα Ιαπωνικά έχεις ένα πολιτικό μηχανάκι που μπορείς να κυκλοφορείς έξω και να το «στήσεις» μόνος σου όπως γουστάρεις αν θες, όσο θες. Παίρνεις ευρωπαϊκό και είναι ολόϊδιο με του διπλανού. Άντε να το βάψεις και να του αλλάξεις λάστιχα για να διαφέρει λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) σας βαζω για π.χ την κατηγορια γυμνα 600 εως 750 τη μεσαια δηλ. ιαπωνια νταιβερσιον ι4, 600 φαηζερ 600 4ι, ζ750 ι4, χορνετ 600 4ι, τζσρ 600 ι4 με πολλα κοινα σχεδιαστικα σημεια και λιγο πολυ τον ιδιο χαρακτηρα ευρωπη μοστρο 696, 796 ν2, στρητ τριπλ 675 ι3, δουκας 690 μονος, μπρουταλ ι3 ασχετο το ενα με το αλλο εντελως ομως και οδηγικα αλλα και σχεδιαστικα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον meccanica 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Άρα για να καταλάβω , θα πάω να πάρω ένα μηχανάκι με Χ λεφτά , θα πουλήσω αναρτήσεις , φρένα κτλπ , θα αγοράσω σαν άφτερ μάρκετ τα προϊόντα της Ohlins , wp , brembo κτλπ και στο τέλος θα έχω δώσει 2Χ σε χρήματα , δεν θα έχω μονάδες της Bosch , tc κοκ μόνο και μόνο για να μην δώσω απευθείας το Χ ποσό σε μια ευρωπαϊκή εταιρεία; Ρε φίλε... ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Τι το θες το στημένο μηχανάκι για την πόλη, τη βόλτα, το ταξίδι; Για να μην μπορείς να το κυκλοφορήσεις; Θες να του βάλεις μια εξάτμα; Πας και του βάζεις. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ποιά σου αρέσει, ποιά σου ακούγεται πιο καλά ή σου ταιριάζει. Την φτιάχνεις όπως γουστάρεις με όποια περιφερειακά σου χρειάζονται ή σου αρέσουν, όχι όλα έτοιμα στο πιάτο. Και να μην έχεις και τη χαρά του κτισίματος. Εσύ όταν παίρνεις μηχανάκι παραγγέλνεις από πριν και ΟΛΑ τα εξτρά που πιθανόν να θέλεις ή χρειάζεσαι στο μέλλον; Μη μου πεις Marc ότι θα πάρεις το blade και θα σου φαίνεται κακό το μπροστινό επειδή δεν είναι ohlins! Νεολαία ρπμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δεν μίλησα για καλύτερο / χειρότερο. Δεν έχω εμπειρία από τα μηχανάκια που ανέφερες συνεπώς δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ο Κώστας αναφέρθηκε στα φουλ έξτρα πακέτα που σου δίνουν έτοιμα οι ευρωπαϊκές εταιρείες σε σύγκριση με τις απλές παροχές των Τζαπάν. Η ένσταση μου είναι στο γεγονός πως τα πακέτα Ohlins / Brembo / Sachs που αναφέρθηκαν , κοστίζουν στον καταναλωτή λιγότερο από σε σχέση με τα απλά πακέτα του ανταγωνισμό. Αυτο που κυριαρχει στην αγορα ειναι οτι οι ευρωπαϊκες κατασκευαστριες προτιμουν ευρωπαϊκα περιφεριακα και οι ιαπωνες προτιμουν Ιαπωνικα,αυτο δεν σημαινει οτι η ιαπωνικη τεχνολογια ειναι πισω σε σχεση με την ευρωπαϊκη, αν ηταν τοσο πισω σε σχεση με την ευρωπαϊκη πολυ απλα για να μπορουν να σταθουν τα ιαπωνικα μηχανακια στους αγωνες θα αλλαζαν ετσι απλα προμηθευτη. Απλα εχουν προμοταρει καποιες εταιριες παρα πολυ τα προϊοντα τους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Μακαρι να ταν οπως τα λες αλλα τωρα πια ο μοναδικος λογος που στη γκαμα τους εχουν δεκαδες μοντελα με περιφερειακα μετρια και κατωτερα των ιπποδυναμεων τους ειναι να βγαινουν στην αγορα οικονομικα, αλλο που τωρα λογω νομισματικων ισοροπιων ερχονται στα ισα με τους ευρωπαιους. το να παρεις μια μηχανη να την ξηλωσεις να ψαξεις να πουλησεις τα ανταλακτικα και να πληρωσεις αφτερμαρκετ χρυσα, απο να προτιμησεις να παρεις ετοιμη στημενη απο εργοστασιο μηχανη, που συνολικα θα σου βγει και πιο φθηνη, ειναι απλα παραλογο αν δεν τρολαρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δεν ξέρω τι λέτε σεις, εγώ σήμερα είδα ένα KTM 950 Super Enduro και κάτι μου έκανε ρε παιδί μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Ρε φίλε... ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Τι το θες το στημένο μηχανάκι για την πόλη, τη βόλτα, το ταξίδι; Για να μην μπορείς να το κυκλοφορήσεις; Θες να του βάλεις μια εξάτμα; Πας και του βάζεις. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ποιά σου αρέσει, ποιά σου ακούγεται πιο καλά ή σου ταιριάζει. Την φτιάχνεις όπως γουστάρεις με όποια περιφερειακά σου χρειάζονται ή σου αρέσουν, όχι όλα έτοιμα στο πιάτο. Και να μην έχεις και τη χαρά του κτισίματος. Εσύ όταν παίρνεις μηχανάκι παραγγέλνεις από πριν και ΟΛΑ τα εξτρά που πιθανόν να θέλεις ή χρειάζεσαι στο μέλλον; Μη μου πεις Marc ότι θα πάρεις το blade και θα σου φαίνεται κακό το μπροστινό επειδή δεν είναι ohlins! Νεολαία ρπμ Το θέμα είναι τι το θέλω το στημένο μηχανάκι; Αν εσύ είχες ένα Χ ποσό θα το έδινες για να πάρεις ένα μηχανάκι με Ohlins/Brembo ή για ένα πιο συμβατικό πακέτο; Μιλάω για καλύτερα προϊόντα στην ίδια τιμή. Προφανώς και αν θέλω ταξίδι θα πάω να πάρω οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό με 16.000 που να φοράει τα μάτια του από το να τα δώσω σε κάποιο άλλο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Εγω εχω αρρωστησει με το mv agusta veloce ας μην ειναι και ν2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι η ομοιογενοποιήση στο χώρο της μηχανής αλλά είναι άλλοι οι παράγοντες που βλέπεις συνεχώς τις μοτοσυκλέτες που ανέφερες ( xt, versus, fazer, z750, v strom 650 και tdm900). Και οι οποίοι είναι οι εξής: α) Οικονομική δυνατότητα. - Ακόμα και την περίοδο των παχιών αγελάδων (2000-2010) όπου εκτινάχθηκαν οι πωλήσεις μοτοσυκλέτας (καταργήθηκαν φόροι, τεκμήρια, δόθηκαν δάνεια) ο Ελληνας ήταν και πάλι σχετικά φτωχός θεωρώντας ότι δεν αξίζει να δώσεις και πολλά χρήματα για ένα δευτερεύον όχημα (για τους περισσότερους πρωτεύον είναι το αυτοκίνητο) β) Έλλειψη μοτοσυκλετικής παιδείας - Η νοοτροπία στη χώρα μας και το σκεπτικό των Ελλήνων πολιτών. Άκουσα, μου είπαν, έμαθα ότι τάδε το χει εκείνος και είναι καλό. γ)Ο ειδικός τύπος . - Ειδικά στη δεκαετία 00, δεν είχε αντικειμενικότητα όσο θα έπρεπε, η διαφημίσεις ήταν το μισό περιοδικό περιοδικό με τα γνωστά παραπάνω μοντέλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 στο β και γ συμφωνουμε απολυτα, το α δεν ισχυει το στρωμ με το μουλτι 620 η η το φεηζερ με το στρητ τριπλ 675 δεν ειχαν και σοβαρες διαφορες στην τιμη τις εποχες που πουλαγαν φουλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cj Jorge 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Απ' ότι καταλαβαίνω το ερώτημα είναι περισσότερο προσωπικό παρά συγκριτικό...εξάλλου όλοι μας έχουμε λιώσει και βαρεθεί να συγκρίνουμε...όλα τα μοτόρια έχουν τα καλά και τα κακά τους...είναι φαύλος κύκλος...οπότε απαντώ κι εγώ... Ευρωπαϊκό...και συγκεκριμένα Ducati...και ακόμα πιο συγκεκριμένα monster...796...20th anniversary... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Cj Jorge Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 να το χαιρεσαι το χρυσοσκελετο φιλε και δυστυχως τελος τα διβαλβιδα αεροψυκτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε... ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Τι το θες το στημένο μηχανάκι για την πόλη, τη βόλτα, το ταξίδι; Για να μην μπορείς να το κυκλοφορήσεις; Θες να του βάλεις μια εξάτμα; Πας και του βάζεις. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ποιά σου αρέσει, ποιά σου ακούγεται πιο καλά ή σου ταιριάζει. Την φτιάχνεις όπως γουστάρεις με όποια περιφερειακά σου χρειάζονται ή σου αρέσουν, όχι όλα έτοιμα στο πιάτο. Και να μην έχεις και τη χαρά του κτισίματος. Εσύ όταν παίρνεις μηχανάκι παραγγέλνεις από πριν και ΟΛΑ τα εξτρά που πιθανόν να θέλεις ή χρειάζεσαι στο μέλλον; Μη μου πεις Marc ότι θα πάρεις το blade και θα σου φαίνεται κακό το μπροστινό επειδή δεν είναι ohlins! Νεολαία ρπμ Kώστα δεν έχει καμιά σχεση το ένα με το άλλο.. Αυτο δεν εχει να κάνει. Μιλάμε για μηχανάκια παραγωγής. Δηλαδή πιστεύεις ότι αν πάρεις ένα ΟΝ-ΟFF Ιαπωνέζικο της κατηγορίας μου και βάλεις αυτά που φοράει επάνω το MULTI S ή το ΚΤΜ 1190 adv μπορείς να το κάνεις απ τα λεφτά που έχεις γλυτώσει απ την διαφορά;; Για κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό σε παρακαλώ αν είναι εφικτό αυτό.. Μόνο το μπροστινό σύστημα με καλάμια, φρένα, ρόδα να βάλεις δεν θα θελες να ξέρεις κόστος και ούτε καν να το υπολογίσεις.. Άσχετα με τα ηλεκτρικά που διαθέτουν σε αναρτήσεις κλπ που δεν γίνεται καν να αναβαθμίσεις.. ΥΓ. Έχω διαβάσει όλο το θέμα απο την αρχή και όπως ξέρουν οι περισσότεροι προσωπικά δεν γράφω παρα μόνο διαβαζω και παρακολουθώ στο φόρουμ (πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα) οπότε ήθελα απλά να πω την ενστασή μου εδώ και όχι να μπω σε αντιπαράθεση. Επίσης ήθελα να πω όπως έχω πει και στα περισσότερα παιδιά που με γνωρίζουν απο κοντά ότι δεν ξεχωρίζω σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αμερική κλπ τα μηχανάκια γιατί θεωρώ ότι απο μοντέλο σε μοντέλο, απο κατηγορία σε κατηγορία κι απο δεκαετίες σε δεκαετίες ΑΛΛΑΖΟΥΝ πολλά!! Μπορεί αύριο να βγάλει η Ιαπωνία κάτι που να καλύπτει πάλι τα θέλω μου και να ξανακάνω κίνηση άμεσα προς τα εκεί. Δεν έχω παρωπίδες γιατί πολύ απλά κοιτάω το συμφέρον μου και τις απαιτήσεις μου σαν μηχανόβιος.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Rgiris7 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 και καταρχην,γιατι στον τιτλο,αναφερονται πρωτα τα τζαπαν?? european or japan φανταζομαι επρεπε να λεει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 και καταρχην,γιατι στον τιτλο,αναφερονται πρωτα τα τζαπαν?? european or japan φανταζομαι επρεπε να λεει... αλφαβητικά και μόνο να το πάρεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 εμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Η φράση "τα ευρωπαικά χαλάνε" είναι κατά τη γνώμη μου μια ατεκμηρίωτη γενικολογία. Εξηγείστε με συγκεκριμένα παραδείγματα μηχανολογικά,ηλεκτρολογικά,κατασκευαστικά λάθη ή ότι άλλο σε συγκεκριμένο ευρωπαικό μοντέλο και τότε ίσως μπορέσει να σταθεί κατα κάποιο τρόπο αυτή η άποψη. Αλλιώς αυτά τα χαλάνε κτλπ είναι αερολογίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νομίζω ότι αντί να προσπαθούμε να εδραιώσουμε κάποια απόλυτη και αντικειμενική αλήθεια* σχετικά με το δίλημμα Ευρώπη - Ιαπωνία καλύτερα θα ήταν να αναφέρει ο καθένας ποιες θα ήταν οι επιλογές του ανά κατηγορία. Εμένα λοιπόν οι επιλογές μου είναι: Παπί: Ιαπωνία Yamaha Crypton X Μικρό μηχανάκι πόλης: Ευρώπη, Beta Alp Μικρό μηχανάκι βουνού: Ευρώπη, Gas Gas Randonne 125 Μικρομεσαίο μηχανάκι βουνού/πόλης:Ιαπωνία, Honda XR250R Μεσαίο μηχανάκι πόλης/βουνού/εκδρομικό: Ιαπωνία, Suzuki DRZ 400 E Μεγάλο μηχανάκι πόλης/βουνού/εκδρομικό: Ευρώπη, KTM 690 Enduro Μοτοκρός: Ιαπωνία, μάλλον Honda Εντούρο 4Τ: Ιαπωνία, μάλλον Honda Εντούρο 2Τ: Ευρώπη Gas Gas Ταξιδιάρικο: Ευρώπη, KTM Adventure 950 Βολτάδικο: Ευρώπη, Ducati Monster 695 Στρητ/SS/ST: Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ, αν ήταν να μπω σε τέτοια κόλπα μάλλον για Ιαπωνία θα με έβλεπαn αν και μάλλον θα το απέφευγα, αυτά είναι διαόλου πράματα. Μουάχαχαχαχα, εκεί που νόμιζα ότι είμαι σχιστομάτης αποδεικνύεται ότι είμαι ευρω-πέος! 6 στα 11 είναι από Ευρώπη μεριά. Εκεί βέβαια που με καίει πολύ, στο χώμα δηλαδή, αν εξαιρέσουμε την αγαπημένη Gas Gas είμαι σχιστομάτης. Προφανώς οι κατηγορίες αυτές είναι μόνο αυτές που με ενδιαφέρουν, εκτός από το παπί και το Τέρας όλα τα άλλα είναι με 21/18". Τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος. *Απόλυτες και αντικειμενικές αλήθειες σε τέτοια ζητήματα δεν υπάρχουν. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Σωστός ο tzoutz. Μηχανάκι πόλης - honda pcx ss - ευρώπη st - japan ( επειδή το K1300s δεν την παλεύω να το αντικρύζω κάθε πρωί από την ασχήμια ) gt - bmw k1600gt on/off - ευρώπη sm - Hypermotard naked - Tuono enduro - δεν γνωρίζω τίποτα απολύτως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 ολα καλα ειναι,δεν χρειαζεται να ειμαστε καθετοι,Ο,τι αρεσει στον καθενα αυτα απο τη μικρη μου εμπειρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) παπιος yamaha town mate t50 scooter vespa corsair 350(dreambike) οταν κ αν βγει στην παραγωγη (εναλλακτικα suzuki burgman 650) naked yamaha v-max adventure honda crosstourer dct supersport mv agusta f4rr(για το σαλονι μου επειδη δεν παω πιστα) touring honda vfr1200 dct cruiser honda dn-01 cafe racer moto guzzi v7 racer (για το σαλονι μου επειδη δεν εχει abs) scrambler moto morini scrambler 1200 (για χωμα κ μονο) motard aprilia dorsoduro 1200 abs ως μοναδικη μoτοσυκλετα aprilia mana 850gt-honda nc750x dct-mv agusta turismo veloce lusso 800 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες