Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Τι λέει αυτός; Εσύ τα κάνεις αυτά και είσαι όλη την ώρα και τρολάρεις και το λες σε εμένα; χαχχαχαχααχαχχααχαχα ε με αυτό γέλασα πραγματικά, για δες και λίγο τα γραπτά σου και να διάβασε και σε αυτό εδώ το θέμα και ξαναπες αυτά που έγραψες. Γελάς εσύ με την πάρτη μου; Πως; Με τον εαυτό σου να γελάς και άσε τα αυτά και get a life γιατί μόνο από αυτά που γράφεις κάνεις μπαμ από μακριαααααααααα Δεν θα αχοληθω αλλο....Οι συντονιστες βλεπουνε και κρινουνε...Απλα καταφερες να μας κοψεις μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα...τπτ αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δεν θα αχοληθω αλλο....Οι συντονιστες βλεπουνε και κρινουνε...Απλα καταφερες να μας κοψεις μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα...τπτ αλλο.. αχαχαχαχαχαχα τι λες πάλι μεγάλε; Εγώ έκοψα το θέμα ή εσύ έκανες παράθεση στο ποστ μου; χαχαχχααχαα τρολολο βέβεια και κρίνουν σύμφωνα με τα γραφόμενα τα οποία μέχρι στιγμής διαψεύδουν αυτά που γράφεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 αχαχαχαχαχαχα τι λες πάλι μεγάλε; Εγώ έκοψα το θέμα ή εσύ έκανες παράθεση στο ποστ μου; χαχαχχααχαα τρολολο βέβεια και κρίνουν σύμφωνα με τα γραφόμενα τα οποία μέχρι στιγμής διαψεύδουν αυτά που γράφεις. Εχεις δικιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 μυριζομαι καποιον mod να ερχεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Πρέπει να αντιληφθούμε ποιοι μας παίζουν κορώνα-γράμματα και ποίους βολεύει ο εμφύλιος,ο εκφοβισμός της μάζας και η εκτροπή της από άλλα θέματα. Αυτοί που μπήκαν στο χώμα δεν είναι ήρωες... Αδικοχαμένοι είναι και ας μην προσπαθούν να μας τους παρουσιάζουν ως τέτοιους, γιατί θα έχουμε κι άλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Αυτό που στο mybike.gr αν δεν είσαι αριστερός είσαι στάνταρ Χρυσαυγίτης και αν δεν είσαι κολλημένος δεξιός, είσαι αναρχοκουμούνι... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Σταματησα να διαβαζω τις απαντησεις στην 2η σελιδα. Ενα εχω να πω μονο για μερικους εδω μεσα. ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 αντί αλληλο-τρωγόμαστε δεν λέμε κάτι επί του θέματος? οι νεκροί από δολοφονίες συνεχίζονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Το αποτελεσμα της συνηθους τακτικης της αρχουσας ολιγαρχιας. Στρεφει τον καθε ενα εναντιον του αλλου,την μια κοινωνικη ταξη εναντιον της αλλης με τα παπαγαλακια της ενημερωσης να κουνανε την μπαγκετα Ετοιμοι να φαγωθουμε μεταξυ μας και ετοιμοι να μας φανε ολους.Εθνικοφρονοι πατριωτες και αντιστασιακοι αριστεριζοντες , ψαχνουν την ταυτοτητα προσδιορισμου τους στα αποφαγια των ευρωπαιων.Πιπιλιζουμε ατακες ,και στις εκλογες μαλακες.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Σωστά φίλε μου! Απλά εδώ που βρίσκομαι δεν είναι τόσο εύκολη η πληροφόρηση μου!!! Και προπάντων κρίμα για μια Ελλάδα που (όσο ρομαντικό και αν ακούγεται) σκοτώνει τα παιδιά της, με τον ένα ή άλλο τρόπο!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατί ο ΦΥΣΣΑΣ του Σύριζα ήταν; OXI Δεν καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται; OXI εγωΔεν θα πρέπει να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο τώρα; OXI ή μήπως επειδή η πολιτικές ιδέες των δολοφονηθέντων δεν είναι αριστερές (ηταν Ναζι btw με οτι σημασία έχει) δεν αξίζει η ζωή τους; Αξίζει.. οι απόψεις τους δεν αξίζουν τιποτα Αυτό απλά για να δείτε το υποκριτικό του θέματος! Καλα ήμασταν τοσο καιρο χωρις τα eggs εκει που τους ειχαμε ξεχάσει... ΤΣΑΚ να παλι στην επικαιρότητα. Μα καλα? ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί και να δολοφονήσει 2 ανθρώπους ΧΑτες? τωρα που δεν τους δίνει κανένας σημασία? Μπορώ να μάθω τον λόγο? Κοιτα να δεις που μπορεί να μην βρεθούν οι δράστες, σαν την Μαρφιν και ο καθένας να βγάζει τα δικα του συμπεράσματα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2013 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Εσενα πρεπει να σε ειχαν πσεκασει μικρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Καλα ήμασταν τοσο καιρο χωρις τα eggs εκει που τους ειχαμε ξεχάσει... ΤΣΑΚ να παλι στην επικαιρότητα. Μα καλα? ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί και να δολοφονήσει 2 ανθρώπους ΧΑτες? τωρα που δεν τους δίνει κανένας σημασία? Μπορώ να μάθω τον λόγο? Κοιτα να δεις που μπορεί να μην βρεθούν οι δράστες, σαν την Μαρφιν και ο καθένας να βγάζει τα δικα του συμπεράσματα. nick και πράγμα είσαι φίλε μου. αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς. Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες; Οι πολιτικές αντιλήψεις του καθένα πρέπει να είναι σεβαστές. το να ψηφίζει κανείς χα δεν σημαίνει ότι είναι ναζί! και για να επανέλθω σε κάτι που επεσήμαναν 2-3 φίλοι πριν. δεν δολοφονήθηκαν 2-3 ΧΑτες! δολοφονήθηκαν άλλα 2 παιδιά, στο παιχνίδι της πολιτικής κάποιων άλλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 τέτοια απαξίωση της ανθρώπινης ζωής καιρό είχαμε να δούμε όταν η δημοκρατία χωρίζει τους πλίτες σε κατηγορίες παύει να είναι δημοκρατία (το ίδιο και για τον "δημοκράτη") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 'απειρα respect σ αυτή τη μάνα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Καλα ήμασταν τοσο καιρο χωρις τα eggs εκει που τους ειχαμε ξεχάσει... ΤΣΑΚ να παλι στην επικαιρότητα. Μα καλα? ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί και να δολοφονήσει 2 ανθρώπους ΧΑτες? τωρα που δεν τους δίνει κανένας σημασία? Μπορώ να μάθω τον λόγο? Κοιτα να δεις που μπορεί να μην βρεθούν οι δράστες, σαν την Μαρφιν και ο καθένας να βγάζει τα δικα του συμπεράσματα. Sock account του Lektikos βλέπω...Γιατί ετσι ? Βαρέθηκες το προηγούμενο ? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Από την στιγμή που φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε την πολιτική ταυτοποίηση νεκρών ανθρώπων πολύ φοβάμαι πως είμαστε εντελώς τελειωμένοι σαν λαός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 φορος ακινητων, συνταξη ''ρεαλιστικου προυπολογισμου'' ,, 2+ δις νεα μετρα πως θα περνουσαν ολα αυτα?κατι επρεπε να απασχολησει την κοινη γνωμη... κριμα τα παληκαρια... :( αλλου επρεπε να ειναι στραμενες οι κανες... ειναι που δεν θα ερχοντουσαν... τωρα ομως με την ματια του κοσμου αλλου καταφθανουν για εκεινα που λεγαμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 nick και πράγμα είσαι φίλε μου. αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς. Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες; O μισός και πλέον πολιτικός κόσμος στην χώρα εδώ και τέσσερεις δεκαετίες όχι μόνο δεν καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά αντίθετα δικαιολογεί, χαϊδεύει και ωραιοποιεί την βία των δικών της παιδιών. Οι οπαδοί τους γιατί να έκαναν κάτι διαφορετικό; Τότε δεν θα ήταν οπαδοί αλλά... σκεπτόμενοι άνθρωποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Δεν διαβασα ολες τις σελιδες. Το χτυπημα αυτο ηταν ανεγκεφαλο, εγκληματικο, ανεντιμο και δεν εξυπηρετει ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ εκτος απο τον εγωισμο κ κομπλεξισμο των εκτελεστων (αφηνω απ εξω θεωριες συνομωσιας, εαν τελικα το εκαναν οι ιδιοι η το κρατος, πραγμα χλωμο κατ εμε, αλλο ζητημα). Όπως και με τον αντίποδα, εύρεση, καταδίκη, φυλάκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 nick και πράγμα είσαι φίλε μου. Ναι ειμαι αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς. Ε τι να κανω? να πω ψέματα? Διαφωνούμε. Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες; Οτι θες καταλαβαίνεις... Κανεις πως δεν κατάλαβες δες ξανα. Οι πολιτικές αντιλήψεις του καθένα πρέπει να είναι σεβαστές. το να ψηφίζει κανείς χα δεν σημαίνει ότι είναι ναζί! Οχι είναι οικολόγοι αλλα μπερδεύουν το ψηφοδέλτιο και για να επανέλθω σε κάτι που επεσήμαναν 2-3 φίλοι πριν. δεν δολοφονήθηκαν 2-3 ΧΑτες! δολοφονήθηκαν άλλα 2 παιδιά, στο παιχνίδι της πολιτικής κάποιων άλλων. Μαζι σου... Άπυρο ρισπεκτ στον LE Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Δεν διαβασα ολες τις σελιδες. Το χτυπημα αυτο ηταν ανεγκεφαλο, εγκληματικο, ανεντιμο και δεν εξυπηρετει ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ εκτος απο τον εγωισμο κ κομπλεξισμο των εκτελεστων (αφηνω απ εξω θεωριες συνομωσιας, εαν τελικα το εκαναν οι ιδιοι η το κρατος, πραγμα χλωμο κατ εμε, αλλο ζητημα). Όπως και με τον αντίποδα, εύρεση, καταδίκη, φυλάκα. μην αφηνεις κανεναν απ εξω,σκεψου λιγο αναποδα...ποιος ωφελείται απο ολο αυτο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ρισπεκτ εγω ρισπεκτ εσυ , σ,απαντες εδω μεσα Ελλαδα σε τελειωσαμε και τωρα χεσε μεσα Πατρις καταποντιστηκες και μεις ψωλοβαραμε Την κουνια που μας κουναγε και ολο το συζηταμε Κι,οταν η επανασταση προσταξει ''ΞΕΚΙΝΑΜΕ'' Εγω θα ειμαι ξαπλωτος Ξυπνηστε με να παμε :greece: Ορφευς ο Λυρικος .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Γαργάρα θα γίνει σε λίγες μέρες,γιατί τα παιδιά που πεθάναν,ούτε τραγούδια λέγανε,ούτε αντιεξουσιαστές το παίζανε-ήτανε. Εδώ φτάσαμε,να κοστολογούμε τη ζωή αναλόγως πολιτικών και μη πεποιθήσεων. Ωραία πράματα!!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Προς το παρόν το μόνο που συνδέει τα δύο περιστατικά δολοφονιών είναι η ΧΑ. Την πρώτη φορά ως θύτης, την δεύτερη ως θύμα. Εμένα πιο πολλά μου λέει αυτό παρά η ταυτότητα της άλλης πλευράς. Το ότι είναι τραγικό να χύνεται αίμα, και μάλιστα νέο αίμα, είναι αυτονόητο. Όπως αυτονόητο είναι και ότι η απάντηση στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι.... .... εύρεση, καταδίκη, φυλάκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες