Jump to content
stelakos

Η βία φέρνει βία, δυστυχώς...

Recommended Posts

Τι λέει αυτός; :crazy:

Εσύ τα κάνεις αυτά και είσαι όλη την ώρα και τρολάρεις και το λες σε εμένα; χαχχαχαχααχαχχααχαχα ε με αυτό γέλασα πραγματικά, για δες και λίγο τα γραπτά σου και να διάβασε και σε αυτό εδώ το θέμα και ξαναπες αυτά που έγραψες. Γελάς εσύ με την πάρτη μου; Πως; :blush2: Με τον εαυτό σου να γελάς και άσε τα αυτά και get a life γιατί μόνο από αυτά που γράφεις κάνεις μπαμ από μακριαααααααααα

Δεν θα αχοληθω αλλο....Οι συντονιστες βλεπουνε και κρινουνε...Απλα καταφερες να μας κοψεις μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα...τπτ αλλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν θα αχοληθω αλλο....Οι συντονιστες βλεπουνε και κρινουνε...Απλα καταφερες να μας κοψεις μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα...τπτ αλλο..

αχαχαχαχαχαχα τι λες πάλι μεγάλε; :crazy: Εγώ έκοψα το θέμα ή εσύ έκανες παράθεση στο ποστ μου; χαχαχχααχαα τρολολο βέβεια και κρίνουν σύμφωνα με τα γραφόμενα τα οποία μέχρι στιγμής διαψεύδουν αυτά που γράφεις. :idea:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχαχαχαχαχαχα τι λες πάλι μεγάλε; :crazy: Εγώ έκοψα το θέμα ή εσύ έκανες παράθεση στο ποστ μου; χαχαχχααχαα τρολολο βέβεια και κρίνουν σύμφωνα με τα γραφόμενα τα οποία μέχρι στιγμής διαψεύδουν αυτά που γράφεις. :idea:

Εχεις δικιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να αντιληφθούμε ποιοι μας παίζουν κορώνα-γράμματα και ποίους βολεύει ο εμφύλιος,ο εκφοβισμός της μάζας και η εκτροπή της από άλλα θέματα.

Αυτοί που μπήκαν στο χώμα δεν είναι ήρωες... Αδικοχαμένοι είναι και ας μην προσπαθούν να μας τους παρουσιάζουν ως τέτοιους, γιατί θα έχουμε κι άλλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που στο mybike.gr αν δεν είσαι αριστερός είσαι στάνταρ Χρυσαυγίτης και αν δεν είσαι κολλημένος δεξιός, είσαι αναρχοκουμούνι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταματησα να διαβαζω τις απαντησεις στην 2η σελιδα.

Ενα εχω να πω μονο για μερικους εδω μεσα.

ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντί αλληλο-τρωγόμαστε δεν λέμε κάτι επί του θέματος?

οι νεκροί από δολοφονίες συνεχίζονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτελεσμα της συνηθους τακτικης της αρχουσας ολιγαρχιας. Στρεφει τον καθε ενα εναντιον του αλλου,την μια κοινωνικη ταξη εναντιον της αλλης με τα παπαγαλακια της ενημερωσης να κουνανε την μπαγκετα Ετοιμοι να φαγωθουμε μεταξυ μας και ετοιμοι να μας φανε ολους.Εθνικοφρονοι πατριωτες και αντιστασιακοι αριστεριζοντες , ψαχνουν την ταυτοτητα προσδιορισμου τους στα αποφαγια των ευρωπαιων.Πιπιλιζουμε ατακες ,και στις εκλογες μαλακες.. :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά φίλε μου! Απλά εδώ που βρίσκομαι δεν είναι τόσο εύκολη η πληροφόρηση μου!!!

Και προπάντων κρίμα για μια Ελλάδα που (όσο ρομαντικό και αν ακούγεται) σκοτώνει τα παιδιά της, με τον ένα ή άλλο τρόπο!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ο ΦΥΣΣΑΣ του Σύριζα ήταν; OXI

Δεν καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται; OXI εγωΔεν θα πρέπει να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο τώρα; OXI ή μήπως επειδή η πολιτικές ιδέες των δολοφονηθέντων δεν είναι αριστερές (ηταν Ναζι btw με οτι σημασία έχει) δεν αξίζει η ζωή τους; Αξίζει.. οι απόψεις τους δεν αξίζουν τιποτα

Αυτό απλά για να δείτε το υποκριτικό του θέματος!

Καλα ήμασταν τοσο καιρο χωρις τα eggs εκει που τους ειχαμε ξεχάσει... ΤΣΑΚ να παλι στην επικαιρότητα.

Μα καλα? ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί και να δολοφονήσει 2 ανθρώπους ΧΑτες? τωρα που δεν τους δίνει κανένας σημασία?

Μπορώ να μάθω τον λόγο?

Κοιτα να δεις που μπορεί να μην βρεθούν οι δράστες, σαν την Μαρφιν και ο καθένας να βγάζει τα δικα του συμπεράσματα.

Τροποποιήθηκε από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ήμασταν τοσο καιρο χωρις τα eggs εκει που τους ειχαμε ξεχάσει... ΤΣΑΚ να παλι στην επικαιρότητα.

Μα καλα? ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί και να δολοφονήσει 2 ανθρώπους ΧΑτες? τωρα που δεν τους δίνει κανένας σημασία?

Μπορώ να μάθω τον λόγο?

Κοιτα να δεις που μπορεί να μην βρεθούν οι δράστες, σαν την Μαρφιν και ο καθένας να βγάζει τα δικα του συμπεράσματα.

nick και πράγμα είσαι φίλε μου.

αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς.

Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες;

Οι πολιτικές αντιλήψεις του καθένα πρέπει να είναι σεβαστές. το να ψηφίζει κανείς χα δεν σημαίνει ότι είναι ναζί!

και για να επανέλθω σε κάτι που επεσήμαναν 2-3 φίλοι πριν. δεν δολοφονήθηκαν 2-3 ΧΑτες! δολοφονήθηκαν άλλα 2 παιδιά, στο παιχνίδι της πολιτικής κάποιων άλλων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέτοια απαξίωση της ανθρώπινης ζωής καιρό είχαμε να δούμε

όταν η δημοκρατία χωρίζει τους πλίτες σε κατηγορίες παύει να είναι δημοκρατία (το ίδιο και για τον "δημοκράτη")

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να μάθω τον λόγο?

Sock account του Lektikos βλέπω...Γιατί ετσι ? Βαρέθηκες το προηγούμενο ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την στιγμή που φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε την πολιτική ταυτοποίηση νεκρών ανθρώπων πολύ φοβάμαι πως είμαστε εντελώς τελειωμένοι σαν λαός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φορος ακινητων,

συνταξη ''ρεαλιστικου προυπολογισμου'' ,,

2+ δις νεα μετρα

πως θα περνουσαν ολα αυτα?κατι επρεπε να απασχολησει την κοινη γνωμη... :yawn:

κριμα τα παληκαρια... :(

αλλου επρεπε να ειναι στραμενες οι κανες...

ειναι που δεν θα ερχοντουσαν...

τωρα ομως με την ματια του κοσμου αλλου καταφθανουν για εκεινα που λεγαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
nick και πράγμα είσαι φίλε μου.

αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς.

Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες;

O μισός και πλέον πολιτικός κόσμος στην χώρα εδώ και τέσσερεις δεκαετίες όχι μόνο δεν καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά αντίθετα δικαιολογεί, χαϊδεύει και ωραιοποιεί την βία των δικών της παιδιών.

Οι οπαδοί τους γιατί να έκαναν κάτι διαφορετικό; Τότε δεν θα ήταν οπαδοί αλλά... σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαβασα ολες τις σελιδες.

Το χτυπημα αυτο ηταν ανεγκεφαλο, εγκληματικο, ανεντιμο και δεν εξυπηρετει ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ εκτος απο τον εγωισμο κ κομπλεξισμο των εκτελεστων (αφηνω απ εξω θεωριες συνομωσιας, εαν τελικα το εκαναν οι ιδιοι η το κρατος, πραγμα χλωμο κατ εμε, αλλο ζητημα).

Όπως και με τον αντίποδα, εύρεση, καταδίκη, φυλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nick και πράγμα είσαι φίλε μου. Ναι ειμαι

αν δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται είσαι και συ ένας από αυτούς. Ε τι να κανω? να πω ψέματα? Διαφωνούμε.

Από πότε οι δολοφονίες σήμερα κατατάσσονται σε σωστές ή κατακριτέες; Οτι θες καταλαβαίνεις... Κανεις πως δεν κατάλαβες δες ξανα.

Οι πολιτικές αντιλήψεις του καθένα πρέπει να είναι σεβαστές. το να ψηφίζει κανείς χα δεν σημαίνει ότι είναι ναζί! Οχι είναι οικολόγοι αλλα μπερδεύουν το ψηφοδέλτιο

και για να επανέλθω σε κάτι που επεσήμαναν 2-3 φίλοι πριν. δεν δολοφονήθηκαν 2-3 ΧΑτες! δολοφονήθηκαν άλλα 2 παιδιά, στο παιχνίδι της πολιτικής κάποιων άλλων. Μαζι σου...

Άπυρο ρισπεκτ στον LE Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαβασα ολες τις σελιδες.

Το χτυπημα αυτο ηταν ανεγκεφαλο, εγκληματικο, ανεντιμο και δεν εξυπηρετει ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ εκτος απο τον εγωισμο κ κομπλεξισμο των εκτελεστων (αφηνω απ εξω θεωριες συνομωσιας, εαν τελικα το εκαναν οι ιδιοι η το κρατος, πραγμα χλωμο κατ εμε, αλλο ζητημα).

Όπως και με τον αντίποδα, εύρεση, καταδίκη, φυλάκα.

μην αφηνεις κανεναν απ εξω,σκεψου λιγο αναποδα...ποιος ωφελείται απο ολο αυτο...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρισπεκτ εγω ρισπεκτ εσυ , σ,απαντες εδω μεσα

Ελλαδα σε τελειωσαμε και τωρα χεσε μεσα

Πατρις καταποντιστηκες

και μεις ψωλοβαραμε

Την κουνια που μας κουναγε

και ολο το συζηταμε

Κι,οταν η επανασταση

προσταξει ''ΞΕΚΙΝΑΜΕ''

Εγω θα ειμαι ξαπλωτος

Ξυπνηστε με να παμε

:greece:

Ορφευς ο Λυρικος ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαργάρα θα γίνει σε λίγες μέρες,γιατί τα παιδιά που πεθάναν,ούτε τραγούδια λέγανε,ούτε αντιεξουσιαστές το παίζανε-ήτανε.

Εδώ φτάσαμε,να κοστολογούμε τη ζωή αναλόγως πολιτικών και μη πεποιθήσεων.

Ωραία πράματα!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρόν το μόνο που συνδέει τα δύο περιστατικά δολοφονιών είναι η ΧΑ. Την πρώτη φορά ως θύτης, την δεύτερη ως θύμα. Εμένα πιο πολλά μου λέει αυτό παρά η ταυτότητα της άλλης πλευράς.

Το ότι είναι τραγικό να χύνεται αίμα, και μάλιστα νέο αίμα, είναι αυτονόητο.

Όπως αυτονόητο είναι και ότι η απάντηση στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι....

.... εύρεση, καταδίκη, φυλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα