this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Σωστός! Κι εγώ τώρα αυτό ψάχνω...είχα βρει παλιότερα κάποια ακόμα πιο όμορφα, αλλά τώρα δεν μπορώ να τα βρω...αν τα βρω, θα στα στείλω...Τα δεύτερα που έβαλες είναι ένα κομμάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Τελικά παρήγγειλα 2 τέτοια: http://www.ebay.com/itm/360763634027 Όταν τα βάλω πάνω θα βγάλω φωτογραφίες με το αποτέλεσμα και θα σας τις δείξω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) με γεια και όταν έρθουν περιμένουμε εντυπώσεις... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2013 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και επιτέλους είδωμεν το φως το αληθινό!!! Πριν ξεκινήσω την παρουσίαση, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο φιλαράκια, τον Μπάμπη και τον Παναγιώτη, που ξόδεψαν προσωπικό χρόνο και κόπο για να με βοηθήσουν. Ο Μπάμπης έφτιαξε τις βάσεις από λαμαρίνα πάνω στις οποίες μπορούσαν να μπουν τα προβολάκια με led cree που πήρα από το ebay. Ξεκίνησε με σχεδιασμό της βάσης σε χαρτόνι και μετά κόψιμο λαμαρίνας Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν από την μέσα πλευρά της ζελατίνας Και σήμερα με την βοήθεια του μερακλή Παναγιώτη περάστηκαν τα προβολάκια Εκτός από τα προβολάκια, προμηθεύτηκα και έναν αδιάβροχο διακόπτη (Κώστα ευχαριστώ για τον κόπο που τα αγόρασες και μου τα έστειλες από Πάτρα) Μετά τον απαραίτητο καφέ λοιπόν και το θάψιμο των Ευρωπαϊκών, ξεκινήσαμε λοιπόν με το να γίνουν οι απαραίτητες συνδεσμολογίες με ασφάλειες, ρελέ κλπ. Η όλη δουλειά έγινε πολύ μερακλίδικα! Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό: Αυτές είναι τραβηγμένες μέρα μέσα στο γκαράζ μου, αλλά θα τραβήξω σύντομα και άλλες βραδινές σε δρόμο που θα φαίνεται το αποτέλεσμα καλύτερα!!! Άντε και εις άλλα με υγεία!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 από τον Viper4 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Περιμένω τις εντυπώσεις σου από σκοτεινό δρόμο για να πράξω κι εγώ ανάλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η λάμπα xenon δε κάθεται στον καθρέφτη. Δε φοράς Η7 μπροστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdemonas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Για πιο σαφή εικονα βγαλε φωτογραφίες με ίδιες ρυθμίσεις .να δούμε και εμείς οι αοματοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 ................ Προσπάθησα ρε παιδιά, προσπάθησα να το βάλω φωτιά το 3bourδελο.......... αλλά με έπιασε στα πράσα.:P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Αντε με γειες! Καλες βραδυνες βολτες! Παντως να ξερς,ο μαστορας που στα βαλε ειναι πρωτο χερι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η λάμπα xenon δε κάθεται στον καθρέφτη. Δε φοράς Η7 μπροστά; Η4 νομίζω είναι, αλλά δεν έχει σχέση τι λάμπα φοράς, αλλά το πως είναι σχεδιασμένος ο καθρέφτης. Δεν κάθονται σε όλα τα κάτοπτρα σωστά καθώς αυτά είναι σχεδιασμένα όχι για λάμπες ξένον, αλλά για λάμπες πυρακτώσεως. Αντε με γειες! Καλες βραδυνες βολτες! Παντως να ξερς,ο μαστορας που στα βαλε ειναι πρωτο χερι! Ευχαριστώ man! Ο μάστορας είναι πραγματικά ξεφτέρι! Αυτό το μειονέκτημα με τα μπουρδελοχόντα να μην είχε και θα ήταν χρυσό παιδί! Αλλά δε βαριέσαι, κανείς δεν είναι τέλειος! :P Για πιο σαφή εικονα βγαλε φωτογραφίες με ίδιες ρυθμίσεις .να δούμε και εμείς οι αοματοι.... Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και τραβηγμένες διαδοχικά είναι οι φωτογραφίες. Θα τραβήξω και άλλες εν καιρώ όταν βρεθώ σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 ............................ Ευχαριστώ man! Ο μάστορας είναι πραγματικά ξεφτέρι! Αυτό το μειονέκτημα με τα μπουρδελοχόντα να μην είχε και θα ήταν χρυσό παιδί! Αλλά δε βαριέσαι, κανείς δεν είναι τέλειος! :P....................... Την άλλη φορά που θα περάσεις το κατώφλι, θα σου βάλω κρυφό χρονοδιακόπτη στο μηχανάκι............ ...........ή ροζ λαμπιόνια στην καρίνα, θα δείξει.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 ...........ή ροζ λαμπιόνια στην καρίνα, θα δείξει.............. Θα τα βγάλεις από το άφρικα ή θα μου βάλεις καινούργια;;; :P Καλά που με ενημέρωσες για να έχω τον νου μου! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Mετά τα πρώτα χιλιόμετρα σε θεοσκότεινο δρόμο μπορώ να πω πως έμεινα εντυπωσιασμένος!!! Η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα μαμά φώτα... ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) να ρωτήσω κάτι... τη διαφορά στην ένταση του φωτός την είδα, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο αν φωτίζει και πιο μακρυά σε έναν εντελώς σκοτεινό δρόμο. Δλδ σε πιάνει νύχτα σε επαρχιακό δρόμο με μηδέν φώτα, βλέπεις αρκετά μακρυά ώστε να μην κόψεις ταχύτητα (από την νορμάλ που θα πήγαινες αν είχε καλά φώτα ο δρόμος)? Επίσης με απασχολεί το θέμα του ρεύματος. Δλδ πως θα ξέρω αν το xr "σηκώνει" τέτοια προβολάκια? Υπάρχει περίπτωση αν δεν τα "σηκώνει" να κάνω ζημιά στα πηνεία του? Τρίτη ερώτηση: θα ήθελα more info για τον αδιάβροχο διακόπτη please! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ελινα, γενικοτερα φεγγουν μακρια τα προβολια εαν τα σηκωσεις λιγο και συμβαλουν στο βεληνεκες της δεσμης. Τοτε βεβαια γινονται ενοχλητικα στο απεναντι λογω της διαχυσης φωτος χωρις περιορισμο. Εαν βαλεις 10 watt led προβολια, εκτιμω πως δεν θα εχεις θεμα με τα ρευματα. Στη θεση σου θα εβαζα ξενον, μιας και τοτε θα εβλεπα τη μεγαλη διαφορα στο ωφελιμο βεληνεκες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 να ρωτήσω κάτι... τη διαφορά στην ένταση του φωτός την είδα, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο αν φωτίζει και πιο μακρυά σε έναν εντελώς σκοτεινό δρόμο. Δλδ σε πιάνει νύχτα σε επαρχιακό δρόμο με μηδέν φώτα, βλέπεις αρκετά μακρυά ώστε να μην κόψεις ταχύτητα (από την νορμάλ που θα πήγαινες αν είχε καλά φώτα ο δρόμος)? βαλε πρωτα καμια κανονικη μασκα... Επίσης με απασχολεί το θέμα του ρεύματος. Δλδ πως θα ξέρω αν το xr "σηκώνει" τέτοια προβολάκια? Υπάρχει περίπτωση αν δεν τα "σηκώνει" να κάνω ζημιά στα πηνεία του? αν υποθεσεις οτι εχεις τα ηλεκτιρκα του Baja οχι, τα δυο κτηνη φωτα μαλλον τραβαγαν ποιο πολυ... ακομα την ιδια μαλακια φως εχεις στο Χαρη? Τρίτη ερώτηση: θα ήθελα more info για τον αδιάβροχο διακόπτη please! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 όχι έχω αλλάξει μάσκα... αλλα επειδή και η νέα είναι αφτερμαρκετ, δεν έχει ιδιαίτερα δυνατό φως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Την άλλη φορά που θα περάσεις το κατώφλι, θα σου βάλω κρυφό χρονοδιακόπτη στο μηχανάκι............ Oχι ρε Πάνο...........έκανες δουλειά σε δηλωμένο ασεβή ΑντιΧόνδα,και βγάζει και γλώσσα ??? Μαλάκωσες επικίνδυνα............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Μπραβο Μιχαλη πολυ ωραια τα προβολακια. Επισης φιλια στον χρυσοχερη συνονοματο μου ,που κανει αγγελους. Αλλα δεν σε προλαβα ομως ρε γμτ και ειχα ετοιμη την λυση. Με ενα τετοιο θα ειχες καθαρισει για τις βραδυνες σου βολτες. Ξερω και ποσο σου αρεσουν οχι τιποτα αλλο.............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) να ρωτήσω κάτι... τη διαφορά στην ένταση του φωτός την είδα, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο αν φωτίζει και πιο μακρυά σε έναν εντελώς σκοτεινό δρόμο. Δλδ σε πιάνει νύχτα σε επαρχιακό δρόμο με μηδέν φώτα, βλέπεις αρκετά μακρυά ώστε να μην κόψεις ταχύτητα (από την νορμάλ που θα πήγαινες αν είχε καλά φώτα ο δρόμος)? Επίσης με απασχολεί το θέμα του ρεύματος. Δλδ πως θα ξέρω αν το xr "σηκώνει" τέτοια προβολάκια? Υπάρχει περίπτωση αν δεν τα "σηκώνει" να κάνω ζημιά στα πηνεία του? Τρίτη ερώτηση: θα ήθελα more info για τον αδιάβροχο διακόπτη please! Ελίνα τα προβολάκια τα συγκεκριμένα φέγγουν όσο μακρυά τα ρυθμίσεις να φέγγουν. Προσωπικά με την μεγάλη σκάλα δεν είχα πρόβλημα, ήταν από μαμά ήδη αρκετά δυνατή. Εκεί που είχα θέμα ήταν στην μικρή σκάλα. Οπότε τα έχω ρυθμισμένα να φέγγουν εκεί που έφεγγε και αυτή. Όσον αφορά το ρεύμα, αν πάρεις προβολάκια αλογόνου τότε ΝΑΙ θα έχεις πρόβλημα στην μηχανή σου. Αν πάρεις led όπως αυτά που πήρα εγώ τότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς το ρεύμα που καταναλώνουν είναι ελαχιστότατο! Ο διακόπτης αγοράστηκε από το motoraid. Αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι θα χρειαστείς και ένα ρελέ (έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να τα ανάψει αν δεν είναι ανοιχτός ο κεντρικός διακόπτης της μηχανής, καθώς και μια ασφάλεια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο). Επίσης στην θέση σου, σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα ξένον. Παλιότερα είχα βάλει προσωπικά εγώ και τα έβγαλα! Ενοχλούν ΠΟΛΥ τους απέναντι, και επίσης έχεις θέμα στην ομίχλη όπου δεν βλέπεις τίποτα!!! Δες μόνη σου τις μηχανές που φοράνε ξένον, θα δεις ότι ΟΛΕΣ ενοχλούν!! Απλά κάποιοι που τα φοράνε νομίζουν πως επειδή τα έχουν τέρμα κάτω ρυθμισμένα δεν ενοχλούν... Ενοχλούν όμως, και τους απέναντι αλλά και τον μπροστά που σε κοιτά από το καθρέφτη. Δικιά σου επιλογή. Oχι ρε Πάνο...........έκανες δουλειά σε δηλωμένο ασεβή ΑντιΧόνδα,και βγάζει και γλώσσα ??? Μαλάκωσες επικίνδυνα............. Ευκαιρία έψαχνε για να μου βγάλει βίνδεα με σταυρούς κλπ... από πάνω ήμουν και τον κοιτούσα σαν γεράκι!!!! Μπραβο Μιχαλη πολυ ωραια τα προβολακια. Επισης φιλια στον χρυσοχερη συνονοματο μου ,που κανει αγγελους. Αλλα δεν σε προλαβα ομως ρε γμτ και ειχα ετοιμη την λυση. Με ενα τετοιο θα ειχες καθαρισει για τις βραδυνες σου βολτες. Ξερω και ποσο σου αρεσουν οχι τιποτα αλλο.............. Θα σε πετύχω από κοντά, δεν θα σε πετύχω;;; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες