Jump to content
Vls13

Suzuki DR-Z400 vs Yamaha XTX660

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα γιατι να μην παει απο το καλυτερο προς το χειροτερο και πηγαινει απο το χειροτερο προς το καλυτερο που στη περιπτωση μας ειναι το xt.Eιναι το χειροτερο μηχανακι στη κατηγορια και πουλαει οσο πουλαει και το σουβλακι στην ελλαδα.

το fmx ταχυτερο απ το xtx????? αχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω φιλε μου σου προτεινω το χτχ πιστευω οτι θα σε βολεψει καλητερα1το χτ ειναι πολυ πιο ανετο απο το ντιαρεζ και μπορει να μην εχει την ιδια ροπη με το δρζ αλλα μετα τα 110-120 το χτ αρχιζει να μιραζει τις πρωτες κολονες!με το το χτχ εκτος απο τα καγκουριλικια που θα κανεις μετα απο λιγο καιρο θα μπορεις αμα γουσταρεις να παρεις την κοπελια σου η ενα κολητο σου να κουμποσεις βαλιτσουλες και να ερθεις ενα 2ημερακη στο ναυπλιο ασπουμε ανετος και χαλαρος (να μου το δωσεις και βολτα :P ).οτι και να παρεις να το χαρεις οσο δεν παει!καλες σουζες

αα και κατι αλλο , εχω δει μπροστα μου χτ 600 το παλιο να παταει χχ1100 σε στροφιλικι και το χτ να ειναι συνεχια μπροστα και με εντουρο τροχους οχι μοταρτ!!

ο οδηγος μετραει πιο πολυ απο το μηχανακι :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ξεχάσουμε και τα λίγα που ξέρουμε με αυτά που γράφουν κάποιοι.

Το Drz πιο γρήγορο και πιο ροπάτο από ΧτΧ.... Μάλιστα.....

Το ΧΤ το ίδιο τάφος με το fmx... Οοοοοκ.....

Και για να λυθεί η απορία για το αν ένα μηχανάκι είναι motard κάντε το εξής πείραμα:

Ανεβάστε μέχρι 4η και αναπτύξτε μια ταχύτητα γύρω στα 60χλμ. Αμέσως μετά κατεβάστε από 4η σε 2α και κλείστε το γκάζι.

Αν η μηχανή πετάξει ελαφρώς κώλο, τότε έχεις motard. Αν όχι, το πουλάς και παίρνεις κανονικό motard....

Άρα έχω motard! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν τελει εγω τι εχω? γιατι με ρωτανε και δεν ξερω τι να πω?

μηπως εχω bmx?

το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει 2 ροδες

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως εχω bmx?

Θες ντε και καλά ταμπέλα; Σύμφωνα με την Yamaha είναι SUPERMOTARD.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μόνος λόγος που βρίσκω να πάρεις xtx αντί του drz είναι να πας πιο ανθρώπινα ένα ταξιδάκι,αν είναι μόνο για πόλη και καυλάντα προφανώς παίρνεις drz ή ακόμα καλύτερα ccm.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα...

ΩΧ ΝΑΙ σορρυ το ξεχασα οτι εσυ που δεν το εχεις δει καν ξερεις για ποιο μιλαω και αν κανω λαθος. :wallbash:

μηπως εχω bmx?

Οντως. SuperMotard δεν ειναι λογω βαρους, Ηypermotard δεν ειναι λογο δυναμης. Λεγε το σκετο motard και εισαι καλυμμενος πιστευω.

Και οχι παιδια το xtx ΔΕΝ ειναι πιο αργο απο το drz η οτιδηποτε στην κατηγορια του περαν του ccm(λογικα) και των ktm. Εχει αρκετη δυναμη και ακομα περισσοτερη ροπη και αν μπει και προγραμματακι και τα σχετικα θα στα ξηλωσει τα χερια αν το αφησεις. Αλλα απο στριψιματα, βαρος και φρενα που ειναι η ουσια του supermoto δδδεεν.....

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως. SuperMotard δεν ειναι λογω βαρους, Ηypermotard δεν ειναι λογο δυναμης. Λεγε το σκετο motard και εισαι καλυμμενος πιστευω.

Και οχι παιδια το xtx ΔΕΝ ειναι πιο αργο απο το drz η οτιδηποτε στην κατηγορια του περαν του ccm και των ktm. Εχει αρκετη δυναμη και ακομα περισσοτερη ροπη και αν μπει και προγραμματακι και τα σχετικα θα στα ξηλωσει τα χερια αν το αφησεις. Αλλα απο στριψιματα, βαρος και φρενα που ειναι η ουσια του supermoto δδδεεν.....

Σου εσβησα το <λογικα> εκει που υπογραμμισα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΩΧ ΝΑΙ σορρυ το ξεχασα οτι εσυ που δεν το εχεις δει καν ξερεις για ποιο μιλαω και αν κανω λαθος. :wallbash:

εσυ το εχεις ανοιξει το μηχανακι και ξερεις οτι ειναι ΠΕΝΑ ?????????

γιατι εγω ο ιδιος εχω δει 4-5 τετοια μηχανακια ΠΕΝΑ και μετα απο 1-2000χλμ κανανε μεγα κραου ...και ενος μελους εδω μεσα το σσμ ηταν ΠΕΝΑ και τουμπανο και εβλεπες φωτο απο τον κυλινδρο και λυποσουν αυτον που θα το παρει ...

ασε λοιπον τα πενα επειδη γυαλιζουν ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεραδες του κοσμου ενωθειτε.. Στα καταλληλα χερια , που με βαση το τι διαβαζουμε εδω μεσα, απλα δεν...υπαρχουν , ακομα και το ΧΤΧ κανει παπαδες και βαζει τα γυαλια σε πολυ καλυτερα μηχανακια.. Βασικα οχι στα μηχανακια αλλα στους αναβατες αυτων, που νομιζουν οτι επειδη καβαλανε ενα μοτο με ''νουμερα'' κατι σημαινει.

Πως διάολο βγήκε ότι τα XT και τα XTX είναι motard με 180 κιλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλο τόσο motard θα'ναι κι η kle άμα περάσω έναν 17άρη μπροστά. Η ψήφος μου στο DRZ.

Φιλε Χαλικιδαιε κατι πας να πεις αλλα το εχασες λιγακι..

Για το ΚλΕ και μοταρντ δεν θα πω τιποτα. Για το ΧΤ και ΧΤΧ ομως θα πω οτι τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο.

:)

ΧΤ και μοταρντ, απλα δνε υπαρχει.. Αποτυχημενη πατεντα που απλα περασε στο ντουκου.

ΧΤΧ και μοταρν ομως υπαρχει. Το XTR me to XTX ειχα διαφορες στα κυρια σημεια.. Το μοταρντ( ΧΤΧ) ειχε αλλα ελατηρια και διαφορετικες προφορτησες-ρυθμισεις, Γεφυρα στα καλαμα ( οχι πατεντα εμποριου) και τελειως διαφορετικα φρενα. Τετραπιστονη δαγκανα κλπ..

Ζωηρο μοτερακι κλπ..

Σαφως το drz ειναι πιο παιχνιδιαρικο κλπ. αλλα κακα τα ψεμματα, το ΧΤΧ ειναι ''πιο μηχανακι''.

Διαφορετικα μηχανακια και διαφορετικος προσανατολισμος.

Σε σφιχτο στροφιλικι παντως και τα δυο θα τα χαρεις, αμα το κατεχεις.

Τωρα με βαση τα δεδομενα που θετει το παιδι μαλλον θελει drz..

Εγω παντως χτυπαγα ενα ΧΤΧ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ το εχεις ανοιξει το μηχανακι και ξερεις οτι ειναι ΠΕΝΑ ?????????

γιατι εγω ο ιδιος εχω δει 4-5 τετοια μηχανακια ΠΕΝΑ και μετα απο 1-2000χλμ κανανε μεγα κραου ...και ενος μελους εδω μεσα το σσμ ηταν ΠΕΝΑ και τουμπανο και εβλεπες φωτο απο τον κυλινδρο και λυποσουν αυτον που θα το παρει ...

ασε λοιπον τα πενα επειδη γυαλιζουν ...

Οταν ενα μηχανακι δεν εχει εξωτερικα θεματα, δεν εχει θεματα γεωμετριας, δεν εχει θεματα αναρτησεων και λειτουργει κανονικοτατα χωρις να κανει περιεργα πραγματα το μοτερ/μεταδοση τοτε θα το πω πενα. Αλλιως κανενα δεν ειναι πενα μεχρι να του ανοιξεις το μοτερ. Μαστορας δεν ειμαι αλλα μπορω να ξεχωρισω ενα χρεπι απο κατι που αξιζει. Επισης δηλαδη αν δεν εκανε οσα εκανε αλλα εκανε κανα τριχιλιαρο θα ηταν αυτο εγγυηση του οτι ειναι πενα(με τη δικη σου εννοια) για σενα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άντε με το καλό και flame για crypton, innova και sprinter.

ο άνθρωπος από το πρώτο κιόλας ποστ είπε για μοτάρντ με ήπιο γκάζι. Δηλαδή όχι μοτάρντ.

ναι φιλε μου ουτε εγω ξερω το πως αλλα το xtx βγαινει απ την μανα του motard παρολο τα κιλα του..

Άρα για το φίλο μας, μοτάρντ = απλά κάτι με μικρούς τροχούς μπροστά.

Ήπιο γκάζι και να αντέχουν λέει. Ό,τι και να πάρει καλό θα είναι.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3597656/

εδώ είσαι. σε περιμένει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. Επισης δηλαδη αν δεν εκανε οσα εκανε αλλα εκανε κανα τριχιλιαρο θα ηταν αυτο εγγυηση του οτι ειναι πενα(με τη δικη σου εννοια) για σενα?

Οχι, απλα εννοει οτι μοτερ δρζ και πενα δεν ειναι ντε και καλα νομος..

Ανεξαρτητως ποσου.. :mB_kalo_e:

Νικ σορρυ, αλλα ηθελα να απαντηξω και εγω, :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άντε με το καλό και flame για crypton, innova και sprinter.

ο άνθρωπος από το πρώτο κιόλας ποστ είπε για μοτάρντ με ήπιο γκάζι. Δηλαδή όχι μοτάρντ.

Άρα για το φίλο μας, μοτάρντ = απλά κάτι με μικρούς τροχούς μπροστά.

Ήπιο γκάζι και να αντέχουν λέει. Ό,τι και να πάρει καλό θα είναι.

http://www.car.gr/cl...photos/3597656/

εδώ είσαι. σε περιμένει.

Ηπιο εννοουσε να μη σκοτωθει λογικα. Το drz ειναι τελειο.

Το d-tracker σιγουρα πολη κακη επιλογη επειδη πολιτικο 250+motard δεν πανε μαζι. Θα το βαρεθει πολυ γρηγορα. Και δε θα μπορει να το βαλει και κανα χωμα να το ξεβαρεθει οπως θα εκανε με ενα klx πχ.

Οχι, απλα εννοει οτι μοτερ δρζ και πενα δεν ειναι ντε και καλα νομος..

Ανεξαρτητως ποσου.. :mB_kalo_e:

Νικ σορρυ, αλλα ηθελα να απαντηξω και εγω, :online2long:

Εισαι λιγο εκτος νομιζω. Το θεμα εγινε επειδη ειπωθηκε οτι δεν υπαρχει ccm μεχρι 2 χιλιαρικα που να ειναι σωστο και εγω αναφερα το παραδειγμα που ειχα βρει στο οποιο δεν καταφερα να διακρινω κανενα προβλημα. Το τι εχει το μοτερ μεσα βεβαια ειτε δωσεις 5 ευρω ειτε 15 χιλιαρικα δυσκολα θα το μαθεις. Ειχα κοιταξει και πανακριβο drz και ηταν τοσο στραβο που με λιγη παραπανω ζεστη θα κοβοταν στα δυο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοραει και ενα ανεστραμενο ρε αδερφε.

Το drz ειναι απλα ενα εργαλειο...Σε ολα του εκτος απο την ανεση.Δεν εχει ανεση η σελα του ειναι αγωνιστικη.

Σορρυ για το κραξιμο του xt αλλα νομιζω οτι εχει θεοποιηθει ενα μηχανακι το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πιο αροπο,μαουνα και με 0 περιφερειακα μπορει να παρει καποιος αυτη τη στιγμη

Δηλαδη εσυ βλεπεις ενα USD χωρις να ξερεις καν τι ρυθμισεις εχει και απλα εισαι ευχαρηστημενος..

ΟΧι οτι εχω κατι με το FMX αλλα δεν μου λεει κατι αυτο που ειπες.. Αντε εχει usd.. ολα τα αλλα τα εχεις δει??

Επισης, το εγραψα και παραπανω.. Μην μπερδευετε το ΧΤ μοταρντ(πατεντα) με το ΧΤΧ.. Δυο διαφορετικα μηχανακια.. Ειναι τουλαχιστον ανοητο να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ενα μηχανακι δεν εχει εξωτερικα θεματα, δεν εχει θεματα γεωμετριας, δεν εχει θεματα αναρτησεων και λειτουργει κανονικοτατα χωρις να κανει περιεργα πραγματα το μοτερ/μεταδοση τοτε θα το πω πενα. Αλλιως κανενα δεν ειναι πενα μεχρι να του ανοιξεις το μοτερ. Μαστορας δεν ειμαι αλλα μπορω να ξεχωρισω ενα χρεπι απο κατι που αξιζει. Επισης δηλαδη αν δεν εκανε οσα εκανε αλλα εκανε κανα τριχιλιαρο θα ηταν αυτο εγγυηση του οτι ειναι πενα(με τη δικη σου εννοια) για σενα?

κατ'εμε τα δρζ-ςςμ σπανε ...καποια σπανε ασχημα ...οποτε παιρνω η καποιο που ειναι ετοιμο να γεννησει ,ειτε σε 1000 ειτε σε 5000χλμ ,οποτε δεν το λες πενα ...

Η παιρνω καποιο που ΜΟΛΙΣ ο ιδιοκτητης το εχει σενιαρει,το οποιο θα ειναι πενα ...τωρα δεν ειναι πολλοι που θα δωσουν ενα 700αρι να σενιαρουν ενα μηχανακι και μετα θα το πουλησουν ενα 1000ρικο πανω ...οποτε μεταξυ του 2000 και του 3000 ευρω ,θεωρω οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες το 3000 να ειναι πιο καθαρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατ'εμε τα δρζ-ςςμ σπανε ...καποια σπανε ασχημα ...οποτε παιρνω η καποιο που ειναι ετοιμο να γεννησει ,ειτε σε 1000 ειτε σε 5000χλμ ,οποτε δεν το λες πενα ...

Η παιρνω καποιο που ΜΟΛΙΣ ο ιδιοκτητης το εχει σενιαρει,το οποιο θα ειναι πενα ...τωρα δεν ειναι πολλοι που θα δωσουν ενα 700αρι να σενιαρουν ενα μηχανακι και μετα θα το πουλησουν ενα 1000ρικο πανω ...οποτε μεταξυ του 2000 και του 3000 ευρω ,θεωρω οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες το 3000 να ειναι πιο καθαρο

Καλυτερα να δωσω 1000 ευρω κατω για κατι που μου φαινεται αριστο και αν ειμαι ατυχος τι να κανουμε. Η ανακατασκευη δε θα παει πολλα παραπανω(ισως να παει και λιγοτερα) απο οσα γλιτωσα και θα εχω και το κεφαλι μου υσηχο. Αν ομως δωσεις το 3χιλιαρο και σου κανει μπαμ(δε μπορει να μην εχει γινει) τοτε να σε δω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία το θέμα μου εμένα είναι το βάρος, και 180+ κιλά δεν το λες και πολεμικό μοταρντ με τον κινητήρα που φοράει. Κατ'εμέ τέλος πάντως, δεν χρειάζεται να ενστερνιστούν όλοι την άποψή μου. Όσο για το KLE ελπίζω να κατάλαβες ότι ήταν χάριν υπερβολής και για να αποδείξω το προηγούμενο point μου περί βάρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις τα specs του ΧΤΧ (δε ρωτάω αν το 'χεις οδηγήσει γιατί δεν..)εν σχέσει με του FMX;

Γιατί αυτά που λες απλά δεν στέκουν!

Συγκρίνεις τα 48 άλογα του ΧΤΧ ή τα 42-45 του ΧΤ με τα 37,5 του FMX και μάλιστα βγαλμένα από τον παρωχημένο RFVC ακτινικό κινητήρα;

Άδικα νομίζεις το φωνάζουν τάφο;Το ότι φοράει ανεστραμμένο δεν το κάνει αυτόματα και ανταγωνιστικό.

Τα 200 κιλά που τα είδες;

Και εν τέλει είναι τυχαίο που η σειρά ΧΤ κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1976 έως σήμερα;

Κάνε μια έρευνα πρώτα και μη γράφεις ανακρίβειες γιατί διαβάζουν κι άλλοι εδώ μέσα.

1oν εχω οδηγησει και το 600αρι και το 660..Ε δεν ειναι και κανα σπανιο μηχανακι ουτε ειμαι 18 χρονων.190 κιλα μηχανη με ψαλιδι τηλεσκοπικο μπροστα και πισω αμφιβαλω για το αν θα εχει ενα μοχλικο ε ετει 2013 σε ενα τοσο πολυδιαφημισμενο μηχανακι που πρωτη φορα βλεπω να πουλαει και να στηριζεται τοοοοοοοοσο πολυ. 45 αλογα στις 6000 στροφες....660 κυβικα μονοκυλινδρο...το drz s ειναι 48 αλογα στις 9000 στροφες και 120 κιλα παρακαλω..δεν υπαρχει συγκριση.μερα με τη νυχτα νομιζω και το suzuki ειναι και 7 χρονακια παλιοτερο..

Ενταξει ας μη το συκρινω με κανενα xr 650 ΝΟΜΙΖΩ θα γελανε και οι πετρες..

Θα συμφωνησω οτι το xtx ειναι καλο για ταξιδι αλλα αν θες γκαζι πας αλλου..πας σε κατι πιο ελαφρυ και πολυστροφο..

Τροποποιήθηκε από τον faithless

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να δωσω 1000 ευρω κατω για κατι που μου φαινεται αριστο και αν ειμαι ατυχος τι να κανουμε. Η ανακατασκευη δε θα παει πολλα παραπανω(ισως να παει και λιγοτερα) απο οσα γλιτωσα και θα εχω και το κεφαλι μου υσηχο. Αν ομως δωσεις το 3χιλιαρο και σου κανει μπαμ(δε μπορει να μην εχει γινει) τοτε να σε δω..

εχουμε μια βασικη διαφορα ... οσα και να δωσω ,οτι και να παθω , δεν ισχυριζομαι ΠΟΤΕ και δημοσιως για το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανακι οτι ειναι ΠΕΝΑ ...

190 κιλα μηχανη με ψαλιδι τηλεσκοπικο μπροστα και πισω

καπου εχεις χασει τη μπαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως διάολο βγήκε ότι τα XT και τα XTX είναι motard με 180 κιλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλο τόσο motard θα'ναι κι η kle άμα περάσω έναν 17άρη μπροστά. Η ψήφος μου στο DRZ.

δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του ΧΤ660Χ και ενός ΚΛΕ που φοράει 17άρη τροχό μπροστά?

Με αυτή τη λογική και το versys είναι motard.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του ΧΤ660Χ και ενός ΚΛΕ που φοράει 17άρη τροχό μπροστά?

εχουν πολλες διαφορες ...αλλα 2 κοινα ...κανενα δεν ειναι μοταρ και ειναι και τα 2 ταφοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουμε μια βασικη διαφορα ... οσα και να δωσω ,οτι και να παθω , δεν ισχυριζομαι ΠΟΤΕ και δημοσιως για το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανακι οτι ειναι ΠΕΝΑ ...

Ενταξει τοτε απλα το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα και τον χαρακτηρισμο. Θα τον ανακαλεσω λοιπον για χαρη σου και θα πω οτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση, τιποτα δε λειτουργουσε λαθος και σιγουρα αξιζε η αγορα του. Οποιοσδηποτε αλλος θα ελεγε οτι ηταν πενα. Εσυ απ' οτι φαινεται εχεις αλλες απαιτησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα