μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 και για να μήν έχεις μεγάλη κατανάλωση θα γυρίσεις το βαρκαντέρο σε χαρτογράφηση "Τ" (τάφος!) Για να γινει αυτη η αλλαγη απλα ενα αυτοκολλητο πρεπει να βγαλει...τιποτα αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 δεν φταίω εγώ! ο γιαμαχάκιας φταίει!με χορήγησε μερικά λίτρα βενζίνη για την εκδρομή στην βουλγαρία με αντάλλαγμα να ρίχνω λάσπη στα χονδα μέχρι να γυρίσουμε απο την εκδρομή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Καλορίζικη ... κ καλοτάξιδη !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Μεγάλο μέρος της χθεσινής μέρας αναλώθηκε σε βόλτες και αναζήτηση στο διαδίκτυο των βασικών "εργαλείων" που θα χρειαστώ για να προχωρήσω. Και εκεί που ήμουν ψιλοαπογοητευμένος, έρχεται μήνυμα στο FB. Αποστολέας ο Μπάμπης, ξάδελφός μου που μένει στην Πάντοβα και έχει και ένα ίδιο μηχανάκι. Και έχει συγκεντρώσει όλα τα πιθανά και απίθανα manual της μηχανής μας. Μπάμπη, ευχαριστώ. Με τα βοηθήματα λοιπόν ανά...... οθόνη, έγιναν τα πρώτα δειλά βήματα Σε πρώτη φάση το μόνο που έκανα είναι οι βασικοί έλεγχοι, λαδώματα, και μπόλικο WD40 σε αρθρώσεις και βίδες, ώστε το WD40 να "δουλεύει" και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει "εκ βαθέων" αναδόμηση. Οι έλεγχοι έδειξαν πλαίσιο και υποπλαίσια να είναι αγρατσούνιστα και σε φανταστικά καλή κατάσταση για τα 25 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Ούτε ίχνος σκουριάς, μόνο μπόλικη βρωμιά και μούργα. Και η πρώτη δυσκολία............ Μετά δυσκολίας χώρεσε....... γμτ, έχω πρόβλημα. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Αυτά είναι προβλήματα!.... Να μην χωράνε οι μοτοσικλέτες σου στο σπίτι!... Πάντα τέτοια προβλήματα να έχεις φίλε μου!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Και ο ξάδερφος Χοντάκιας;;; Σόι πάει το βασίλειο... :P Γενετικό ελάττωμα και έτσι ε; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Και ο ξάδερφος Χοντάκιας;;; Σόι πάει το βασίλειο... Γενετικό ελάττωμα και έτσι ε; :P Τωρα εξηγειται...μια θειά του που προ πολλων ετων βρεθηκε απαγχονισμενη και ειπαν οτι ηταν αυτοχειρια...μαλλον τωρα εξηγειται... εγκλημα ηταν...αυτη ειχε Yamaha :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Τωρα εξηγειται...μια θειά του που προ πολλων ετων βρεθηκε απαγχονισμενη και ειπαν οτι ηταν αυτοχειρια...μαλλον τωρα εξηγειται... εγκλημα ηταν...αυτη ειχε Yamaha :P Λογικό αφού άλλωστε είναι γνωστό πως μόνο "θείτσες" έχουν Yamaha!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Μ' αρέσουν τα προβλήματα πούχουν οι Χονταίοι ! Έν από τα ίδια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Ποπο, ολοι οι ταφοι συγκεντρωμενοι!!! Καντηλακι εχεις ή να σου φερω οταν θα πιουμε καφε στην Καβαλα; Δωσε τα αγορι μου να παρεις ενα καλο 1100xx ... ξερω, ξερω το ειχες, να το ξαναπαρεις. Ειδα ενα σημερα στο δρομο και το χαζευα ποση ωρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Μεγάλο μέρος της χθεσινής μέρας αναλώθηκε σε βόλτες και αναζήτηση στο διαδίκτυο των βασικών "εργαλείων" που θα χρειαστώ για να προχωρήσω. Και εκεί που ήμουν ψιλοαπογοητευμένος, έρχεται μήνυμα στο FB. Αποστολέας ο Μπάμπης, ξάδελφός μου που μένει στην Πάντοβα και έχει και ένα ίδιο μηχανάκι. Και έχει συγκεντρώσει όλα τα πιθανά και απίθανα manual της μηχανής μας. Μπάμπη, ευχαριστώ. Με τα βοηθήματα λοιπόν ανά...... οθόνη, έγιναν τα πρώτα δειλά βήματα Σε πρώτη φάση το μόνο που έκανα είναι οι βασικοί έλεγχοι, λαδώματα, και μπόλικο WD40 σε αρθρώσεις και βίδες, ώστε το WD40 να "δουλεύει" και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει "εκ βαθέων" αναδόμηση. Οι έλεγχοι έδειξαν πλαίσιο και υποπλαίσια να είναι αγρατσούνιστα και σε φανταστικά καλή κατάσταση για τα 25 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Ούτε ίχνος σκουριάς, μόνο μπόλικη βρωμιά και μούργα. Και η πρώτη δυσκολία............ Μετά δυσκολίας χώρεσε....... γμτ, έχω πρόβλημα. Να ετοιμασω εργαλεια,να παρω αδεια,να φερω και τα δικα HONDA γιατι θα ζηλευουν μονα τους η να φερω και το DAYTONA? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 ....................... Να ετοιμασω εργαλεια,να παρω αδεια,να φερω και τα δικα HONDA γιατι θα ζηλευουν μονα τους η να φερω και το DAYTONA? Έλα, έλα. Βάζω τροφή & στέγη, καφέδες, κρασΑ και μπύρες........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Καλοτάξιδη και από μένα, Παναγιώτη. Η ομορφότερη Africa, στα δικά μου μάτια. Ο 650άρης της Africa διαφέρει κάπου από τον αντίστοιχο του ΤΑ 650; Βλέπω ίδια διάμετρο Χ διαδρομή, ίδιο αριθμό βαλβίδων και μόνο μια μικρή διαφορά στη συμπίεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Καλορίζικη η Αφρικάνα Παναγιώτη! Η κάθε σου μηχανή έχει συγκεκριμένο σκοπό. Το 750 για κάθε μέρα και για κοντινές (σχετικά βόλτες), το 1000 για υπερατλαντικές βόλτες, το 800 για γρήγορες βόλτες, το cb για καμιά Κυριακή γύρω από το τετράγωνο. Το νέο 650 τι χρήση του προορίζεις να κάνει? Τουρισμό στο χώμα? Πάπια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Φιλαράκο καρντάσι, να την χαρείς οσο επιθυμεί η Ψυχάρα σου!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σου είπα καλοτάξιδη η νέα σου αγάπη? Χχχμμμ.....νομίζω πως όχι!!! Καλά χιλιόμετρα Παναγιώτη!!! Σου εύχομαι να την επαναφέρεις στην μαμά κατάσταση :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραία πράγματα !!! Τελικά είμαστε μεγάλα παιδιά όλοι μας εδώ μέσα και παιχνίδια μας οι μότο μας !!! Πολύ μας γουστάρω !!!! Παναγιώτη !!! Έχουμε το ίδιο πρόβλημα χωροταξίας !!! χαχαχαχα.... Σε νιώθω απόλυτα !!!!!!!!!!!! Καλορίζικη και άπεφτη !!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον Two wheels traveller Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες