Jump to content
Παναγιώτης Κ.

..........τον κατακλυσμό μου μέσα.......

Recommended Posts

και για να μήν έχεις μεγάλη κατανάλωση θα γυρίσεις το βαρκαντέρο σε χαρτογράφηση "Τ" (τάφος!)

Για να γινει αυτη η αλλαγη απλα ενα αυτοκολλητο πρεπει να βγαλει...τιποτα αλλο... :online2long:

pissing_calvin_yamaha.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν φταίω εγώ! ο γιαμαχάκιας φταίει!με χορήγησε μερικά λίτρα βενζίνη για την εκδρομή στην βουλγαρία με αντάλλαγμα να ρίχνω λάσπη στα χονδα μέχρι να γυρίσουμε απο την εκδρομή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλο μέρος της χθεσινής μέρας αναλώθηκε σε βόλτες και αναζήτηση στο διαδίκτυο των βασικών "εργαλείων" που θα χρειαστώ για να προχωρήσω. Και εκεί που ήμουν ψιλοαπογοητευμένος, έρχεται μήνυμα στο FB. Αποστολέας ο Μπάμπης, ξάδελφός μου που μένει στην Πάντοβα και έχει και ένα ίδιο μηχανάκι. Και έχει συγκεντρώσει όλα τα πιθανά και απίθανα manual της μηχανής μας. Μπάμπη, ευχαριστώ.

Με τα βοηθήματα λοιπόν ανά...... οθόνη, έγιναν τα πρώτα δειλά βήματα

DSC04593_zps74fb5c15.jpg

Σε πρώτη φάση το μόνο που έκανα είναι οι βασικοί έλεγχοι, λαδώματα, και μπόλικο WD40 σε αρθρώσεις και βίδες, ώστε το WD40 να "δουλεύει" και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει "εκ βαθέων" αναδόμηση. Οι έλεγχοι έδειξαν πλαίσιο και υποπλαίσια να είναι αγρατσούνιστα και σε φανταστικά καλή κατάσταση για τα 25 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Ούτε ίχνος σκουριάς, μόνο μπόλικη βρωμιά και μούργα.

Και η πρώτη δυσκολία............

DSC04594_zpsb6db44fd.jpg

Μετά δυσκολίας χώρεσε....... γμτ, έχω πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά είναι προβλήματα!.... Να μην χωράνε οι μοτοσικλέτες σου στο σπίτι!... :mB_kalo_e:

Πάντα τέτοια προβλήματα να έχεις φίλε μου!! :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ο ξάδερφος Χοντάκιας;;; Σόι πάει το βασίλειο... :P

Γενετικό ελάττωμα και έτσι ε; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ο ξάδερφος Χοντάκιας;;; Σόι πάει το βασίλειο...

Γενετικό ελάττωμα και έτσι ε; :P

Τωρα εξηγειται...μια θειά του που προ πολλων ετων βρεθηκε απαγχονισμενη και ειπαν οτι ηταν αυτοχειρια...μαλλον τωρα εξηγειται... :pray::online2long:

εγκλημα ηταν...αυτη ειχε Yamaha :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα εξηγειται...μια θειά του που προ πολλων ετων βρεθηκε απαγχονισμενη και ειπαν οτι ηταν αυτοχειρια...μαλλον τωρα εξηγειται... :pray::online2long:

εγκλημα ηταν...αυτη ειχε Yamaha :P

Λογικό αφού άλλωστε είναι γνωστό πως μόνο "θείτσες" έχουν Yamaha!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ' αρέσουν τα προβλήματα πούχουν οι Χονταίοι !

Έν από τα ίδια ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπο, ολοι οι ταφοι συγκεντρωμενοι!!! Καντηλακι εχεις ή να σου φερω οταν θα πιουμε καφε στην Καβαλα;

Δωσε τα αγορι μου να παρεις ενα καλο 1100xx ... ξερω, ξερω το ειχες, να το ξαναπαρεις. Ειδα ενα σημερα στο δρομο και το χαζευα ποση ωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλο μέρος της χθεσινής μέρας αναλώθηκε σε βόλτες και αναζήτηση στο διαδίκτυο των βασικών "εργαλείων" που θα χρειαστώ για να προχωρήσω. Και εκεί που ήμουν ψιλοαπογοητευμένος, έρχεται μήνυμα στο FB. Αποστολέας ο Μπάμπης, ξάδελφός μου που μένει στην Πάντοβα και έχει και ένα ίδιο μηχανάκι. Και έχει συγκεντρώσει όλα τα πιθανά και απίθανα manual της μηχανής μας. Μπάμπη, ευχαριστώ.

Με τα βοηθήματα λοιπόν ανά...... οθόνη, έγιναν τα πρώτα δειλά βήματα

DSC04593_zps74fb5c15.jpg

Σε πρώτη φάση το μόνο που έκανα είναι οι βασικοί έλεγχοι, λαδώματα, και μπόλικο WD40 σε αρθρώσεις και βίδες, ώστε το WD40 να "δουλεύει" και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει "εκ βαθέων" αναδόμηση. Οι έλεγχοι έδειξαν πλαίσιο και υποπλαίσια να είναι αγρατσούνιστα και σε φανταστικά καλή κατάσταση για τα 25 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Ούτε ίχνος σκουριάς, μόνο μπόλικη βρωμιά και μούργα.

Και η πρώτη δυσκολία............

DSC04594_zpsb6db44fd.jpg

Μετά δυσκολίας χώρεσε....... γμτ, έχω πρόβλημα.

Να ετοιμασω εργαλεια,να παρω αδεια,να φερω και τα δικα HONDA γιατι θα ζηλευουν μονα τους η να φερω και το DAYTONA?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.......................

Να ετοιμασω εργαλεια,να παρω αδεια,να φερω και τα δικα HONDA γιατι θα ζηλευουν μονα τους η να φερω και το DAYTONA?

Έλα, έλα. Βάζω τροφή & στέγη, καφέδες, κρασΑ και μπύρες...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδη και από μένα, Παναγιώτη. Η ομορφότερη Africa, στα δικά μου μάτια.

Ο 650άρης της Africa διαφέρει κάπου από τον αντίστοιχο του ΤΑ 650; Βλέπω ίδια διάμετρο Χ διαδρομή, ίδιο αριθμό βαλβίδων και μόνο μια μικρή διαφορά στη συμπίεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη η Αφρικάνα Παναγιώτη!

Η κάθε σου μηχανή έχει συγκεκριμένο σκοπό. Το 750 για κάθε μέρα και για κοντινές (σχετικά βόλτες), το 1000 για υπερατλαντικές βόλτες, το 800 για γρήγορες βόλτες, το cb για καμιά Κυριακή γύρω από το τετράγωνο. Το νέο 650 τι χρήση του προορίζεις να κάνει? Τουρισμό στο χώμα? Πάπια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκο καρντάσι, να την χαρείς οσο επιθυμεί η Ψυχάρα σου!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου είπα καλοτάξιδη η νέα σου αγάπη?

Χχχμμμ.....νομίζω πως όχι!!!

Καλά χιλιόμετρα Παναγιώτη!!!

Σου εύχομαι να την επαναφέρεις στην μαμά κατάσταση :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία πράγματα !!! Τελικά είμαστε μεγάλα παιδιά όλοι μας εδώ μέσα και παιχνίδια μας οι μότο μας !!! Πολύ μας γουστάρω !!!!

Παναγιώτη !!! Έχουμε το ίδιο πρόβλημα χωροταξίας !!! χαχαχαχα.... Σε νιώθω απόλυτα !!!!!!!!!!!!

Καλορίζικη και άπεφτη !!!

Τροποποιήθηκε από τον Two wheels traveller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα