Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Ευτυχώς όχι της μηχανής, γιατί τότε θα γινόμουν ο Κόκκινος Διάβολος 2. Αλλά του αυτοκινήτου. Επανειλημμένα εδώ και κανα χρόνο. Βρίσκω μόνιμα ολόφρεσκες λιμνούλες στα πίσω λάστιχα. Είναι 5-6 οι σκυλοβολτοβγάλτες, και παρόλο που έχω κανα δυο ύποπτους στο μυαλό μου, δεν μπορώ να απαγγείλω κατηγορίες μιας και δεν έχω πιάσει κάποιον στα πράσα. Μετά από αναλυτική σκέψη, κατέληξα στις εξής λύσεις:Στήσιμο Gopro σε timelapse στο μπαλκόνι, τις πρωινές ώρες , μέχρι εξαντλήσεως της μπαταρίας.Να πιάσω έναν έναν τους κατόχους, που με ολίγον φασιστικές μεθόδους επιβάλλουν τα θελήματά τους σε ζωντανά πλάσματα με ελεύθερες ψυχές, και να τους ξηγηθώ. (Ατάκα που έχει ακουστεί στο παρελθόν, σε παρόμοια κατάσταση συχνοουρίας σε μολισφύτευτο δενδρίλιο: <<Μα εκεί του αρέσει του Μπούμπη, δεν τα κάνει αλλού..>>)Με κάποιο τρόπο να πάρει το λάστιχο μυρωδιά απ αυτές που απωθούν τα σκυλιά, πχ λεμόνι, ξύδι, τσίλι κλπ. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα περιττώματα δεν δρουν ως απωθητικό, μιας και ο πιστός φίλος του ανθρώπου είναι ελαφρώς κοπρολάγνος.Δέσιμο μπριζόλας με tiewrap πάνω στη ζάντα. Μπλόφα στο ιδιοκτήτη ότι και καλά είναι φόλα. Πάντως θα το πάρει το μήνυμα.Ζάντα παρόμοια με την παρακάτω, ακόμα πιο γαμψή, πχ με καρφιά, ξυράφια, αγκίστρια, καλαμαριέρες κλπ Αντιμετώπισε ποτέ κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια εύκολη λύση που μου διαφεύγει? Υπάρχει περίπτωση να μπλέξω στο κτεο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Ξέρεις ποιος είναι? Αν ναι, τον πιάνεις και του λες 2 λόγια! Αν δεν θες να το κάνεις αυτό πας στην αστυνομία! Επικαλείσε ότι ο ιδιοκτήτης παραβιάζει τον νόμο περί συλλογής περιτωμάτων. Βέβαια ο νόμος λέει αποκομιδή των περιτωμάτων. Άντε τα κόπρανα τα μαζεύεις, τα ούρα δεν μπορείς. Οπότε επικαλείσαι φθορά ξένης περιουσίας από αυτούς τους 5-6. Ζητά συστάσεις. Ως ιδιοκτήτης σκύλου ενεργός στα κυνολογικά της χώρας θα σου πω να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να κόψεις το κακό αυτό συνήθειο κάποιων ηλίθιων που αφήνουν να ουρεί και να αφοδεύει ο σκύλος τους όπου να 'ναι. Δυστυχώς και που έχω σκύλο αηδιάζω με την αναισθησία κάποιων να ΜΗΝ είναι διακριτικοί! Έχω μαλώσει άσχημα με πολλούς αναγκέφαλους που δεν πρέπει να έχουν σκύλο γιατί δεν τους αξίζει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Κλασσικα τα δικα μου σκυλια στο χωριο σχεδον καθε μερα μου κατουρουσαν την μπροστινη ροδα (ειχα και κουκουλα)! Εριξα πιπερι αλλα δεν εγινε τιποτα.. Για την περιπτωση σου αν εχουν ιδιοκτητη τα σκυλια ειναι απλα απαραδεκτος! Βαλε καμερα και βρες τον Αν ειναι αδεσποτα πρεπει να βρεις κατι να τα αποθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Έχω υποψίες για έναν με τον οποίο είχα βριστεί στο παρελθόν. Ήταν πάνω σε στροφή χωρίς ορατότητα, μέσα στη μέση του δρόμου, με το ένα σκυλί τέρμα δεξιά, και το άλλο τέρμα αριστερά. Ήθελε να βγει και από πάνω... Απ την άλλη μπορεί να είναι αυτή με την ατάκα για το δέντρο, με την οποία έχει μαλώσει η μάνα μου αρκετές φορές. Αν δεν σιγουρευτώ όμως, δεν θέλω να τους κυνηγάω έναν έναν. Το πετρέλαιο δουλεύει σαν απωθητικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ανακατευεις κοκκινο και μαυρο πιπερι και ριχνεις μπολικο στην παθουσα περιοχη (συγκεκριμενα στην ζαντα-λαστιχο-χωρο σταθμευσης) Η εντονη μυρωδια του πιπεριου θα απωθησει τον σκυλο Φροντισε ομως πριν το κανεις να εχεις πλυνει το λαστιχο γιατι αν μυριζει (στην οσφρηση ο σκυλος ειναι υπερτερος του ανθρωπου οποτε καλο πλυσιματακι με σαπουναδα και εισαι κυριλε) και ριχνεις σε μια γωνια (πχ στην γωνια ενος πεζοδρομιου εκει κοντα που σταθμευεις) λιγο αμωνια. Θα απωθηθει απο το πιπερι και επειδη νομιζει οτι πηγε εκει την προηγουμενη θα παει κοντα στην αμμωνια να ουρησει. Ετσι εμαθα τον σκυλο μου να μην κατουραει μεσα στο σπιτι (τι κλωτσιες εφαγε απο μενα και τι παντοφλα-τσοκαρο ετρωγα εγω απο την γυναικα δεν περιγραφεται) Γενικα τα μπαχαρικα τα αποφευγει ο σκυλος λογω εντονης μυρωδιας που τον ενοχλει (κατι σαν την δικια μας κλανια η δικια μας ειναι καθαρη ενω του αλλου μυρυζει σαν κουναβι) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2013 από τον VaggosGLX 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Απ την άλλη μπορεί να είναι αυτή με την ατάκα για το δέντρο, με την οποία έχει μαλώσει η μάνα μου αρκετές φορές. Το δέντρο που ουρεί το δέντρο βρίσκεται εντός του χώρου σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ είχα και που και που έχω ακόμα το ίδιο πρόβλημα με τη μοτο (πίσω ρόδα) Μόλις διαπιστώσω πρόβλημα, την πλένω καλά, και τα λάστιχα, με σαπούνι και μετά την αλλάζω θεση. Όταν πάρω την go-pro θα δω αν είναι αδέσποτα ή όχι. Αν δεν είναι θα τον / την βρω, θα βρω που μένει και θα πάρω ένα κουβά σκατά και θα τα ρίξω στην πόρτα του σπιτιού του με το απαραίτητο σημείωμα :D edit: Μένω σε ισόγειο σε ένα στενό δρομό και είτε το πιστεύετε είτε όχι έχω δει μάνα με γιαγια να παίρνουν το μικρό μέσα στο στενό, να του κατεβάζουν τα παντελόνια, να χέζει, να τον σκουπίζουν και να αφήνουν το χαρτάκι από πάνω. Στα 3-4 μέτρα από την πόρτα μου. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν αντέδρασα. Ήμουν και πιο μικρός τότε, φοιτητής... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2013 από τον Lim - Lim 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Τς τς τς ε ρε κουλτουρα μερικοι απορω αν ειναι καθαροι στο σπιτι τους ετσι! Παντως καλο αυτο εδω μεσα στο φορουμ στο αλλο μας θεμα βγηκανε "μπραβοι" με τον αστυνομικο και τον κλεφτη στην Βραζιλια και εδω μαξιμουμ καθαριοτητας προσωπα υπερανω υποψιας! Παντως σπανιο φαινομενο αυτο στην κοινωνια μας δεν εχω γνωρισει κανεναν, ονειρο ζω εδω μην με ξυπνατε Περα απο το σοβαρο λοιπον μερικοι ειναι πρωτοι να καθαρισουν τα οχηματα οκ δεν αντιλεγω και που τα καθαριζεις τι εγινε ολος ο δρομος στην βρωμα ειναι, να βαλουν κανα χερακι να καθαρισει καμια παραλια καμια πλατεια ουτε λογος! ουμε σε μια αυταπατη το ξερω Για τους ιδιοκτητες κατοικιδιων και που υπαρχει νομος για τις ακαθαρσιες κανεις δεν τηρει τιποτα, ελαχιστοι ειναι αυτοι που καθαριζουνε πισω απο τα κατοικιδια. Βαλε ειδικο απωθητικο σπρει που υπαρχει για να μην πλησιαζουνε τα σκυλια τωρα να μαλωνεις γιατι σου κατουρησε την ροδα η το δεντρο το θεωρω fail γιατι αυτο θα συνεχισει να γινεται, οπως δεν υπαρχει παιδεια για τα παραπανω δεν υπαρχει και για αυτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 τωρα να μαλωνεις γιατι σου κατουρησε την ροδα η το δεντρο το θεωρω fail γιατι αυτο θα συνεχισει να γινεται, οπως δεν υπαρχει παιδεια για τα παραπανω δεν υπαρχει και για αυτο. Η δική σου ανοχή επιτρέπει στον άλλον να κάνει ό,τι θέλει! Αν δεν επιληφθείς εσύ για την οικία σου, ο διπλανός για το δικό του χώρο, ο παραδιπλανό για τον δικό του χώρο, όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες σκύλων που αφήνουν τα σκατά εκεί και δεν τα μαζεύουν τότε μην περιμένεις να αναπτυχθεί παιδεία και το αίσθημα της διακριτικότητας! Εγώ πάντως στην δική μου γειτονιά κατάφερα να κυκλοφορώ ήρεμος με τον σκύλο μου βόλτα και βάζω στην θέση του τον κάθε π@%@στη που θα μου πει να πάρω τον σκύλο μου περαπέρα την στιγμή που είμαι σωστός! Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου είναι ενήμερο για έναν κύριο που με παρενόχλησε την στιγμή που καθαρίζω τα κόπρανα του σκύλου μου. Τα ούρα του είμαι διακριτικός στο που θα τα κάνει και δεν τον επιτρέπω(τον σκύλο μου) να τα κάνει όπου κι όπου! Τα κάνει σε σημεία που δεν θα ενοχλήσει και πάντα σε χόρτα μακριά από ιδιόκτητα αντικείμενα. Αυτός ο κύριος τόλμησε να με εξισώσει με τον κάθε ανεγκέφαλο ιδιοκτήτη σκύλου που έχει η γειτονιά μου και πάντα προσπαθώ να τους βάζω στην θέση τους έτσι όπως πρέπει, με καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι αν τολμήσει και πέσει φόλα από κάποιον να κινηθεί η διαδικασία αυτεπάγγελτα πλέον και να καλέσουν για συστάσεις αυτόν που πρέπει. Τρεις παροιμίες που έχω κρατήσει για τέτοιες περιπτώσεις λένε... "Φύλαγε τα ρούχα σου, για να ΄χεις τα μισα" "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" "Όταν είμαι σωστός δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πετρέλαιο δουλεύει σαν απωθητικό? Πετρέλεο, εκ πείρας μπορώ να σου πω οτι είναι αποτελεσματικό, είχα παρόμοια θέματα με χαριτωμένα τετραπόδα και τους άχαρους δίποδους συνοδούς τους που τα έφερναν να αλαφρόσουν εξώ από το μαγαζί. edit: Μένω σε ισόγειο σε ένα στενό δρομό και είτε το πιστεύετε είτε όχι έχω δει μάνα με γιαγια να παίρνουν το μικρό μέσα στο στενό, να του κατεβάζουν τα παντελόνια, να χέζει, να τον σκουπίζουν και να αφήνουν το χαρτάκι από πάνω. Στα 3-4 μέτρα από την πόρτα μου. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν αντέδρασα. Ήμουν και πιο μικρός τότε, φοιτητής... μιανής κυρίας, ενοικού της πολυκατοικίας που έμενα όταν ημούν και γω φοιτηταριό, το μόνο μέρος που τα vibes ήταν θετικά ώστε να μπορεί να χέσει το αξιολάτρευτω με κούρεμα υπερπαραγώγη σκύλακι της, να κάνω μια παρένθεση εδώ, το οποίο ανάλογα τον καιρό ήταν και κατάληλα ενδεδυμένο, του είχε ως και αδιάβροχο!!! δύο για την ακρίβεια ένα κίτρινο σαν αυτά που έχουν οι ναυτικοί - ψαράδες και ένα διάφανο , λοιπόν το μοναδικό μέρος που μπορούσε να χέσει ο κόπρος πολυτελείας ήταν το κεντρικό χαλί της πολυκατοικίας... πολλές φορές είχα έρθει αντιμέτοπως και με το φαινόμενο του ανσανσέρ - wc, και αυτό δεν είχε γίνει απο σκυλάκια έφυγα λίγο απο το θέμα σόρρυ.. πετρέλαιο βάλε γύρω απο τη πληγείσα περιοχή πιάνει, τουλάχιστον στα σκυλιά, γιατί στους ανθρώπους ... δεν πιάνει τίποτα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον ors Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μια λέξη: Υπερβολή Οκ κατουράει τη ρόδα. Όλα τα σκυλιά το κάνουν καλώς ή κακώς. Κατουράει ένα και μετά όποιο σκυλί περάσει θα κατουρήσει από πάνω για να πατήσει την υπογραφή του.. Σπαστικό? Προσωπικά το μόνο που μου φαίνεται εκνευριστικό είναι να κατουράνε την κουκούλα που την μαζεύεις με τα χέρια.. Τη ρόδα χέστηκα. Ρόδα είναι μέσα σε σκατόνερα κολυμπάει ενίοτε (ειδικά τώρα με τις βροχές), τα κάτουρα του σκύλου θα με πειράξουν? Τζάμπα εκνευρίζεσαι και βάζεις παραπάνω έννοιες κατά τη γνώμη μου.. Εκτός και αν όταν πατάς μια λακούβα με νερό τρέχεις μετά να γυαλίσεις και να καθαρίσεις το λάστιχο και τη ζάντα με πανάκι... Ή μήπως τα βοθρόνερα είναι καλύτερα από τα κάτουρα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον tribit 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!!!! αμα βρεξει θα φας τουμπα ρε!!! μη το κανεις σαν εναν αμορφωτο που εχει ριξει πετρελαια στον χωματοδρομο μπροστα απο το σπιτι του για να μη σηκωνετε σκονη (και μαλιστα ο γειτονας χυμπατζης του αρεσε κ το εκανε κ αυτος) και αμα βρεξει και περασεις απο κει μετα μολις βγεις στην ασφαλτο κανεις πατιλικια και με 5τη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Η δική σου ανοχή επιτρέπει στον άλλον να κάνει ό,τι θέλει! Αν δεν επιληφθείς εσύ για την οικία σου, ο διπλανός για το δικό του χώρο, ο παραδιπλανό για τον δικό του χώρο, όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες σκύλων που αφήνουν τα σκατά εκεί και δεν τα μαζεύουν τότε μην περιμένεις να αναπτυχθεί παιδεία και το αίσθημα της διακριτικότητας! Εγώ πάντως στην δική μου γειτονιά κατάφερα να κυκλοφορώ ήρεμος με τον σκύλο μου βόλτα και βάζω στην θέση του τον κάθε π@%@στη που θα μου πει να πάρω τον σκύλο μου περαπέρα την στιγμή που είμαι σωστός! Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου είναι ενήμερο για έναν κύριο που με παρενόχλησε την στιγμή που καθαρίζω τα κόπρανα του σκύλου μου. Τα ούρα του είμαι διακριτικός στο που θα τα κάνει και δεν τον επιτρέπω(τον σκύλο μου) να τα κάνει όπου κι όπου! Τα κάνει σε σημεία που δεν θα ενοχλήσει και πάντα σε χόρτα μακριά από ιδιόκτητα αντικείμενα. Αυτός ο κύριος τόλμησε να με εξισώσει με τον κάθε ανεγκέφαλο ιδιοκτήτη σκύλου που έχει η γειτονιά μου και πάντα προσπαθώ να τους βάζω στην θέση τους έτσι όπως πρέπει, με καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι αν τολμήσει και πέσει φόλα από κάποιον να κινηθεί η διαδικασία αυτεπάγγελτα πλέον και να καλέσουν για συστάσεις αυτόν που πρέπει. Τρεις παροιμίες που έχω κρατήσει για τέτοιες περιπτώσεις λένε... "Φύλαγε τα ρούχα σου, για να ΄χεις τα μισα" "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" "Όταν είμαι σωστός δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου" Εμένα προσωπικά ουδέποτε με έχει ενοχλήσει κανείς ούτε στον χώρο μου ούτε παραέξω, δεν ξέρω που ζεις αλλά εδώ στην Αθήνα οι άνθρωποι σε μερικά σημεία της Αθήνας χέζουν και κατουράνε στον δρόμο και θα μιλήσουμε για τα ζώα τώρα; Το αίσθημα παιδείας και διακριτικότητας δεν αναπτύσσεται έτσι δυστυχώς! Γιατί κάτι μου λέει αυτός ο κύριος που σου έκανε παρατήρηση ήτανε ηλικιωμένος οεο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Ο σκύλος κατουράει και χέζει έξω.. Κάποια χέζουν μόνο σε χώμα κάποια όχι. Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος από νόμο να μαζεύει τα σκατά του σκύλου. Τα κάτουρα τι να κάνει? Να βάζει πάπια στο σκύλο? Ή να κουβαλάει ένα vettexακι να πλένει όπου κατουρήσει το ζωντανό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όλα μου τα όνειρα τα έκανες κομμάτια και δεν βρίσκω φάρμακο να πάψω να πονώ. Τόνοι περιττώματα και δάκρυα στα μάτια αν δεν τα μαζεύψουν σήμερα θα καταστραφώ!.. Και δεν κοιμάμαι γιατί λυπάμαι που βρωμίσαμε όλοι έτσι εδώ... Για ποια παιδεία μου μιλάς; Εσύ δεν έχεις μάθει να πετάς! Έχεις θρησκεία την αμαρτία, μπορεί ν’ άργησα πολύ... Μα κοίταξέ τον!.. Φεύγει! Στιγμή δεν περιμένει! Κοίταξέ τον!.. Φεύγει! λεπτό εκεί αυτός δε μένει! Ό,τι κι αν πεις στιγμή αυτός δεν περιμένει, στο δρόμος αυτός λεπτός δεν μένει!.. Όλο μου τον δρόμο μου τον γέμισες περιττώματα και όλα τα παράπονα πνιγμένα στο βεντέξ Σ’ άσχημη κατάσταση άλλο ένα βράδυ, το τελειώνω σήμερα πριν να τρελαθώ. Και δεν κοιμάμαι γιατί λυπάμαι που έχασα τόσο καιρό... Ολα τα πνευματικα δικαιωματα πανε στον Τσαλικη και την ομαδα του Για ποια παιδεία μου μιλάς; Δεν έχεις μάθει να πετάς; Κοίταξε τους φεύγουν! Στιγμή δεν τα μαζεύουν! Μα κοίταξε τον φεύγει.. στιγμή εδώ δεν μένει Κοίταξε τον φεύγει λεπτό εκεί δεν μένει Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον Crime-Buster 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 πάντως αν βρείς ποιος είναι, τραβα μια μερα μετα απο μπύρες, και κατούρα του όλο το αυτοκίνητο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το θέμα δεν είναι αν μου λερώνει τη ζάντα, σιγά μην κάθομαι να γυαλίζω τα σίδερα. Το ph των ούρων όμως, μου καταστρέφει τη γόμα, λίγο ή πολύ δεν με απασχολεί, δεν το γουστάρω. Επιπλέον, μόνιμα το δικό μου αμάξι? Αν είναι προσωπικό του/της μαζί μου, πρέπει να το ξεκαθαρίσω, γιατί αν μη τι άλλο, αυτό που κάνει λέγεται πουςτιά. Το αμάξι είναι παρκαρισμένο αριστερά στο δρόμο. Απέναντί του ακριβώς έχει αλάνα, παρκάκι, που εκεί πάνε οι περισσότεροι τα δικά τους, και δεν με ενοχλεί. Σήμερα έβαλα διπλής όψεως βουτηγμένη σε κόκκινο πιπέρι, σε κάθε ζάντα. Επόμενο βήμα, αυτοκόλλητο << Να ψοφήσει το σκυλί του γείτονα>> 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Πολυ κατουρημα πεφτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spirosta 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα. Η μηχανή είναι κουκουλωμένη και παρόλα αυτά κάνουν και την κουκούλα χάλια. Έχω δοκιμάσει πιπέρια, απωθητικά, θειάφι και άλλα γιατροσόφια και δεν έπιασε ΤΙΠΟΤΕ. Για να δουλέψουν αυτά πρέπει να φύγει οποιοδήποτε ίχνος μυρωδιάς και αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα ούτε με καλό πλύσιμο. Έχω πιάσει κανα 2 τουλάχιστον στα πράσα και όταν τους είπα το πρόβλημα και ότι πιάνω την βρώμικη κουκούλα με τα χέρια μου μετά απλά με κοίταξαν και έφυγαν. Φταίω εγώ μετά αν τον πετύχω πουθενά έξω και την πετάξω όξω και αρχίσω να τον κατουράω.. Στην τελική τι έκανα? Συνήθισα και πάντα έχω αντισηπτικά μαντηλάκια μαζί μου. Άμα κάποιος βρει την λύση είμαι όλος αυτιά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Επόμενο βήμα, αυτοκόλλητο << Να ψοφήσει το σκυλί του γείτονα>> Καλύτερα "Να ψοφήσει ο γείτονας"! :) Το σκυλί δεν φταίει σε τίποτα αν ο ιδιοκτήτης του διαθέτει κάλο αντί για εγκέφαλο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Για τα τελείως αδέσποτα δεν υπάρχει κάποια λύση απ' όσο ξέρω (πέραν του κλειστού γκαράζ φυσικά) Για αυτούς όμως που βγάζουν τα ζωντανά βόλτα και απλά δεν τους νοιάζει, μπορείτε απλά να αλλάξετε θέση τη μοτο ώστε να μην είναι σε "μονοπάτι" βόλτας. Αν αυτό δε γίνεται... δεν ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Ομοιοπαθής κι εγώ! Πιο πολύ με νοιάζει για την κουκούλα, η οποία είναι μονίμως κατουρημένη! Το κακό είναι ότι από κει που τη βάζω περνούν αρκετοί με σκυλιά καθημερινά και δεν μπορώ να ξέρω ποιοι και πόσοι είναι συγκεκριμένα. Μόνο μια κυράτσα είχα κάνει τσακωτή την ώρα που το σκυλάκι της ( τύπου σφουγγαρίστρα) ετοιμαζόταν να κατουρήσει την πίσω ρόδα. Μόλις της φώναξα το τράβηξε και έφυγε γρήγορα-γρήγορα χωρίς να πει τίποτα. Το μόνο μέτρο που μπορώ να πάρω μέχρι στιγμής είναι υγρομάντηλα και καλό σκούπισμα χεριών... Τα υπόλοιπα τα δοκίμασα σχεδόν όλα αλλά το αποτέλεσμα ήταν zero.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Πωλο σας εχει την λυση......... Υ.Γ. Σορρυ για το πλαγιο της εικονας, ειμαι δουλεια και δεν μπορω να την φτιαξω τωρα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2013 από τον Nikolas206 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sestoup 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Φίλε μου η λύση είναι μία και γνωστή και μην αφήσεις τα γιατροσόφια της γιαγιάς του καθενός να σου τρώνε το χρόνο. Φορτίζεις έναν πυκνωτή με μεγάλη τάση και τον συνδέεις στη ζάντα αλουμινίου σου. Την επόμενη φορά που κάποιο θηλαστικό αποφασίσει να απελευθερώσει τον εσωτερικό του κόσμο, τα κίτρινα υγρά θα λειτουργήσουν ως άριστος αγωγός και το τετράποδο θα γίνει ψητό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Αμμωνία το καλύτερο απωθητικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες