GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Καλοφορετο και αχρειαστο....πολυ ωραιο χρωματακι. Με την την dark smoke ζελατινα θα ειναι πολυ ομορφο. Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου μετα απο βολτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Ξαναείδα σήμερα προσεκτικότερα το RPHA 10 Plus. Μου έκανε εντύπωση που έχει διαφορετικού υλικού μαξιλάρια στις Replica εκδόσεις του Lorenzo σε σχέση με τις "απλές", αρκετά καλύτερα φαίνονται, είναι ορατή η διαφορά. Εν τω μεταξύ μου κάθεται κουτί και δεν το καταλαβαίνεις καθόλου στο κεφάλι. Το Σάββατο μάλλον θα το αγοράσω, την έκδοση του Lorenzo: http://www.hjc-helme...enzo_replica_ii Το Ghost Fuera μου άρεσε λίγο περισσότερο σαν σχέδιο, αλλά φοβάμαι με την ματ βαφή μην αφήνει γρατσουνιές και σημαδάκια με το παραμικρό.. Είναι και εξαιρετικό πακέτο, στα €425 μου το αφήνουν στο Motorparts με την συσκευασία να περιλαμβάνει την 2η Dark Smoke φιμε ζελατίνα και το pinlock, υποσιαγώνιο και επιρίνιο. Υπάρχει πουθενά αλλού πιο φθηνό σε Μedium μέγεθος? Γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο σε HelmetCity (€540), Lids Direct (δεν έχει Medium) , fc-moto.de (€449.90+8.90€ μεταφορικά) δεν το βρήκα κάπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Το ιδιο με της εικόνας πηρα στο μοτορπαρτς περσι 410 ευρώ,αρα δετο λες και τρομερή προσφορά. Όσο για τα μαξιλαρια το χρωμα και το σχέδιο αλλαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Το ιδιο με της εικόνας πηρα στο μοτορπαρτς περσι 410 ευρώ,αρα δετο λες και τρομερή προσφορά. Όσο για τα μαξιλαρια το χρωμα και το σχέδιο αλλαζει. Είχαν και διαφορά στο υλικό (ύφασμα) εάν δεν κάνω λάθος. Δεν το λέω τρομερή προσφορά αλλά απλά καλύτερη τιμή την παρούσα χρονική στιγμή..! Βασικά μου φάνηκε καλή κίνηση να σου δίνουν στο πακέτο την φιμέ ζελατίνα και το pinlock που κοστίζουν για πλάκα 80-100 ευρώ. (φιμέ ζελατίνα Shark Race-R 70 ευρώ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Παιδιά.τοχρωμα αλλάζει,το εχω τσεκαρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RevUp 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Καλησπέρα. Διαβασα το θεμα και από ο,τι καταλαβα το HJC R-PHA 10 plus το εγκρινετε :) Θελω να αγορασω και εγω ένα κρανος full face λοιπον στα 200 πανω κατω και είμαι αναμεσα σε τρια (προς το παρον): http://www.fc-moto.de/HJC-R-PHA-10-Atlan-Helmet http://www.lidsdirect.co.uk/hjc-r-pha-10-furia-white.html http://www.fc-moto.de/AGV-T2-Maori-Helmet Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο από αυτα , θα το κανω φυσικα πριν παρω οτιδήποτε.Η χρηση του κρανους θα γινεται με παπι οποτε με υπερκαλυπτουν νομιζω. Ποια είναι η διαφορα του furia me to atlan που δεν είναι plus; Γνωμη για το AGV που μου αρεσει εμφανισιακά πιο πολύ από όλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Το 10+ σε σχεση με το απλο εχει βελτιωμενο εξαερισμο,καλυτερη ζελατινα και ποιοτικοτερο εσωτερικο. Η γνωμη μου ειναι να προτιμησεις το furia που ειναι πιο καινουργιο μοντελο απο τα αλλα δυο και βελτιωμενο σε σχεση με το "απλο" r pha 10. Ομορφο το agv αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι μοντελο 5ετιας..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RevUp 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Χμμ μαλιστα Οκ, ευχαριστω πολύ Geor! Γιατι να με ενοχλησει ότι είναι μοντελο 5ετιας; Με τι συνεπάγεται αυτό δηλαδή; Ότι πλεον υπαρχουν βελτιωμένα υλικα και καλυτερα κρανη στην ιδια τιμη; Δεν πιστευω ότι είναι τοσο σημαντικο κριτηριο ( για εμενα προσωπικα ) ώστε να το απορριψω. Αν βρω να το δοκιμασω και μου κατσει καλα μαλλον θα το προτιμησω. Αλλιως το furia :) Εκτος αν εχει καποιος μια εξισου καλη προταση στα ιδια χρηματα (με σχεδιο κυριως). Μην ανοιγω και άλλο κρανοθεμα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οι κατασκευαστες λενε καθε 5-7 χρονια το κρανος να αλλαζεται.....γι αυτο δεν θα επαιρνα ενα κρανος που μετρα ηδη 5 χρονια ζωης σε καποιο ραφι η ακομα χειροτερα σε καποια αποθηκη με αγνωστες συνθηκες. Ενα νεο μοντελο κρανους εξαλειφει αυτες τις περιπτωσεις...... Η επιλογη μου απο την στιγμη που σου καθεται καλα στο κεφαλι θα ηταν το 10+...... Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2015 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RevUp 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Οκ, κατανοητο από αυτή την αποψη. Και κατι τελευταιο οποιος μπορει να με βοηθησει. Γνωρίζουμε μερικα καταστήματα με κρανη στην Θεσσαλονικη που μπορω να επισκεφτω που θα εχουν σιγουρα HJC; H αρκετα μεγαλη ποικιλια τελος παντων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Οκ, κατανοητο από αυτή την αποψη. Και κατι τελευταιο οποιος μπορει να με βοηθησει. Γνωρίζουμε μερικα καταστήματα με κρανη στην Θεσσαλονικη που μπορω να επισκεφτω που θα εχουν σιγουρα HJC; H αρκετα μεγαλη ποικιλια τελος παντων. Moto Market, έχει 2, ένα στην Σίνδο και ένα στην Καραμανλή. http://www.motomarket.gr/epikoinwnia.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) πρόσφατα πέρασα και από το ridersmarket (μεταφέρθηκε απέναντι από το Ιπποκράτειο επί της Καραμανλή) και είδα ότι έφερε (και) hjc (παλαιότερα είχε κυρίως shoei/agv και λίγα arai /schuberth) βέβαια ίσως να μην έχει όλη την γκάμα (αλλά απλά πας και ρωτάς τιμές να δεις απο που αξίζει να παραγγείλεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμο στο μαγαζί σου) αν ψάχνεις γενικά ποικιλία (αν και νομίζω πως δεν έχει hjc) πας και στο megastockbazzar (εθνικής αντιστάσεως στην καλαμαριά) εκεί θα βρεις πιο πολύ στοκ κομάτια αλλά και καινούργια happy hunting Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2015 από τον shattered 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Ξαναείδα σήμερα προσεκτικότερα το RPHA 10 Plus. Μου έκανε εντύπωση που έχει διαφορετικού υλικού μαξιλάρια στις Replica εκδόσεις του Lorenzo σε σχέση με τις "απλές", αρκετά καλύτερα φαίνονται, είναι ορατή η διαφορά. Εν τω μεταξύ μου κάθεται κουτί και δεν το καταλαβαίνεις καθόλου στο κεφάλι. Το Σάββατο μάλλον θα το αγοράσω, την έκδοση του Lorenzo: http://www.hjc-helme...enzo_replica_ii Το Ghost Fuera μου άρεσε λίγο περισσότερο σαν σχέδιο, αλλά φοβάμαι με την ματ βαφή μην αφήνει γρατσουνιές και σημαδάκια με το παραμικρό.. Είναι και εξαιρετικό πακέτο, στα €425 μου το αφήνουν στο Motorparts με την συσκευασία να περιλαμβάνει την 2η Dark Smoke φιμε ζελατίνα και το pinlock, υποσιαγώνιο και επιρίνιο. Υπάρχει πουθενά αλλού πιο φθηνό σε Μedium μέγεθος? Γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο σε HelmetCity (€540), Lids Direct (δεν έχει Medium) , fc-moto.de (€449.90+8.90€ μεταφορικά) δεν το βρήκα κάπου. Μήπως εχει βρει κάποιος καλύτερη προσφορά να τρέχει για το συγκεκριμένο σχέδιο σε Medium? Σάββατο παραγγέλνω απο Colori, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στα 429€. Για οτιδήποτε με διαφορά κέρδους άνω των 30€ απο εξωτερικό το συζητάμε, για λιγότερα δεν εχει νόημα.. Ευχαριστώ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 δεν νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Χλωμό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα επανέλθω με σχόλια μόλις παραλάβω και το βολτάρω. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Τελικά δεν άντεξα, το παρήγγειλα από το lidsdirect και σήμερα το παρέλαβα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Πήρα και γω το ίδιο ακριβώς από το lidsdirect. Δε μου έχει έρθει με dark smoke ζελατίνα όμως αλλά με πιο ανοιχτόχρωμη.. Παίζει να μου την αλλάξουν ή να βάλω καμία φιμέ μεμβράνη ώστε να γίνει πιο σκούρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 μην βαλεις τιποτα χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Πήρα και γω το ίδιο ακριβώς από το lidsdirect. Δε μου έχει έρθει με dark smoke ζελατίνα όμως αλλά με πιο ανοιχτόχρωμη.. Παίζει να μου την αλλάξουν ή να βάλω καμία φιμέ μεμβράνη ώστε να γίνει πιο σκούρα; Πήρα το ίδιο ακριβώς ...ωραίο και πολυ ικανοποιητική η ζελατίνα του.. Για τα 350 που έδωσα πιστεύω είναι πολυ καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 350?? Γιατί τόσα πολλά ρε συ? Από Ελλάδα το πήρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 350?? Γιατί τόσα πολλά ρε συ? Από Ελλάδα το πήρες? Ναι γιατί ποσό παίζει έξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Ναι γιατί ποσό παίζει έξω; -100euros περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 τόσο κάνει στην Ελλάδα. όχι και πολλά γιαυτό που αγοράζεις,μη τρελαθούμε κιόλας. -100euros περιπου αναλόγως τον χρωματισμό. Ορισμένα χρώματα παίζουν πιο φτηνά εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Την ρεπλικα του Austin το πηρα 240 απο εξω. Συμφωνω οτι καποια χρωματα εχουν αλλες τιμες, ομως δεν θα δωσω 150+ ευρω για να αλλαξει απλα το γραφικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 το δικό μου που είναι του Lorenzo,κάνει 410 ευρώ εδώ και έξω 460. Ο καθένας επιλέγει τι θα αγοράσει και σε τι χρώμα αλλά και πάλι 350 ευρώ δεν είναι πολλά για το κράνος μας. Πήγαινε πάρε ένα αντίστοιχο μιας άλλης μάρκας και τα λέμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες