Jump to content
GeorStrat

HJC RPHA 10 plus

Recommended Posts

για θεση οδηγησης που εχει το tracer π.χ , σπανια θεση οδηγησησ ss  κανει αυτο το κρανος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πιο απο τα 2 προτεινεται ? 

Το 2ο. Ειναι πολυ πιο ομορφο. Τα ματ απ'οτι ξερω κανουν πιο δυσκολα γρατζουνιες και σημαδια αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο. Τα γυαλιστερα γρατζουνιζονται πολυ πιο ευκολα αλλα μπορεις να τα γυαλισεις και να τις καλυψεις.

για θεση οδηγησης που εχει το tracer π.χ , σπανια θεση οδηγησησ ss  κανει αυτο το κρανος ?

Οχι δεν κανει. Κανονικα πρεπει να πας για το rpha st.

Το κατα ποσο ειναι λεπτομερεια η διαφορα δεν το γνωριζω απο προσωπικη πειρα. Αλλα οι ανθρωποι εχουν βγαλει προφανως μελετημενα κρανη για διαφορετικες θεσης οδηγησης...πως να το κανουμε. Αλλαζουν αεροδυναμικες, αεραγωγοι κτλ... δηλαδη τα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το βρηκα λιγο θορυβωδης για το TRACER σε σχεση με το K9 που ειχα πριν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια!

αρχικα να πω οτι δοκιμασα σημερα τα fg 17 και r pha plus σε μεγεθος small (δηλαδη 55).. εγω φοραω xs(δηλαδη 54).

οι πωλητες επεμεναν (καθως δεν ειχαν στο καταστημα σε xs) οτι το small ειναι οτι πρεπει αφου στο μετωπο δεν με ενοχλει. εγω εχω στην κατοχη μου το cs 14. μπορει να μην το ξερετε σαν μοντελο ή να μην το εχετε φορεσει απλα ειναι κ αυτο τυπου racing και αποτι εχω δει ειναι στο ιδιο σουλουπι ολα τα μοντελα της εσωτερικα.

και ρωταω τωρα..

επιμενω να δω και το xs ή δεν θα μπαινει καν και ειχαν δικιο οι πωλητες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια!

αρχικα να πω οτι δοκιμασα σημερα τα fg 17 και r pha plus σε μεγεθος small (δηλαδη 55).. εγω φοραω xs(δηλαδη 54).

οι πωλητες επεμεναν (καθως δεν ειχαν στο καταστημα σε xs) οτι το small ειναι οτι πρεπει αφου στο μετωπο δεν με ενοχλει. εγω εχω στην κατοχη μου το cs 14. μπορει να μην το ξερετε σαν μοντελο ή να μην το εχετε φορεσει απλα ειναι κ αυτο τυπου racing και αποτι εχω δει ειναι στο ιδιο σουλουπι ολα τα μοντελα της εσωτερικα.

και ρωταω τωρα..

επιμενω να δω και το xs ή δεν θα μπαινει καν και ειχαν δικιο οι πωλητες?

εγώ πίστευα ότι φοράω το medium 56,4 εκατοστά διάμετρο κεφαλιού ....τελικά το παρήγγειλα ήρθε το δοκίμασα και ήταν μεγάλο και πηρα τομsmall που δεν θα πίστευα ποτε ότι θα χωράω εκεί μέσα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πίστευα ότι φοράω το medium 56,4 εκατοστά διάμετρο κεφαλιού ....τελικά το παρήγγειλα ήρθε το δοκίμασα και ήταν μεγάλο και πηρα τομsmall που δεν θα πίστευα ποτε ότι θα χωράω εκεί μέσα 

δλδ ενας με διαμετρο 56,5 που ειναι στη μεση των μεγεθων σμολ 55-56 μιντιουμ 57-58 να στραφει στο σμολ?

Τροποποιήθηκε από τον dimkat23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πηρα παιδες. RPHA 10 Plus εκδοση Furia σε κοκκινο/μαυρο χρωματισμο. Απο LidsDirect εν τελει, μεγεθος Medium (σε shark RSI φοραω Small) και εκατσε λουκουμι στο κεφαλι μου. Η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι παρα πολυ καλη, ο μηχανισμος της ζελατινας τσουλαει πολυ ομορφα, οι αεραγωγοι κανουν δουλεια και το βαρος ειναι εξαιρετικα χαμηλο. Στα συν κατατασω και την εξτρα ορατοτητα (πιο ευρυ οπτικο πεδιο απο το RSI που εχω). Γενικα πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις και πιστευω ενα πολυ καλο (και λογικο) επομενο βημα μετα το RSI, περισσοτερα στο μελλον μολις γραψω επιπλεον χιλιομετρα και εκτος πολης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο.τιμή;

Μαζι με ενα Oxford X30 tankbag και μεταφορικα για Ολλανδια (τα ιδια ειναι και για Ελλαδα νομιζω), συνολο 200 λιρες -> 280 ευραιους (ανεβηκε η ισοτιμια τελευταια παναθεμα το). To κρανος μονο του κοστισε 170 λιρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφόρετο. Καμία σχέση με το RSI. Πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς!

Μόνο ένα μειονέκτημα έχει το κράνος....το φοράει ο αχώνευτος γμτ!#$@#

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφόρετο. Καμία σχέση με το RSI. Πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς!

Δεν σου κρυβω οτι μου περασαν σκεψεις να το βαλω κατευθειαν αγγελια ετσι οπως ειναι στο κουτι και να το στειλω απο μπροστα μου γι'αυτο ακριβως το λογο, αλλα εχε χαρη που μου εκατσε λουκουμι και δεν εχω αλλο κρανος εδω πανω ( αν και τωρα που το σκεφτομαι αν το πουλουσα εδω περα θα εβγαζα το κατιτις μου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου κρυβω οτι μου περασαν σκεψεις να το βαλω κατευθειαν αγγελια ετσι οπως ειναι στο κουτι και να το στειλω απο μπροστα μου γι'αυτο ακριβως το λογο, αλλα εχε χαρη που μου εκατσε λουκουμι και δεν εχω αλλο κρανος εδω πανω ( αν και τωρα που το σκεφτομαι αν το πουλουσα εδω περα θα εβγαζα το κατιτις μου).

Άσε και εγώ το σκέφτηκα χθες..πλύσιμο και αγγελία..και κοίταζα κάτι AGV το βράδυ! 

Από κάτι τέτοια επηρεάζονται εύκολα οι πωλήσεις των εταιρείων και θα πρεπει να το ξέρουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω και εγώ ο καψερός που φοράω το ίδιο σχέδιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω και εγώ ο καψερός που φοράω το ίδιο σχέδιο...

εσυ γεμισε το tnt και ανατιναξε το. αχχαχααχαχαχχααχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αλλάζει το μοντέλο όμως....

Πέρα απο τη πλάκα,σαν χρώμα το θεωρώ πολύ ωραίο.

Τωρα τι να κάνω που μας βγήκε τέρμα φλώρος ο μικρός;δε το περίμενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει η ζελατινα να μενει μισανοιχτη στα 100-150 χλμ?

Στεκεται δλδ ή ανοιγει-κλεινει απ τον αερα?

Επισης το οτι εχει το πιασιμο στο κεντρο δεν ενοχλει το οπτικο πεδιο?

Ρωταω γιατι το δοκιμασα κ το γουσταρα πολυ,αλλα σκεφτομαι τα παραπανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γυμνιστές τι γνώμη έχετε για το εν λόγω κράνος?

Πως είναι στην εθνική ας πούμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα