kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Εμένα πάντως μου βγήκε 210 μαζί με μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Τι λέτε ρε ;έδωσα τσάμπα 100€ και δε μου βγαίνουν τώρα ούτε για διακοπές;.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 γιατί από που το πήρες και δε σου έκοψαν απόδειξη; όσο για την τιμή από έξω,για πείτε και το νούμερο που το πήρατε. Γιατί σε Μ πχ τα περισσότερα κοστίζουν όσο και εδώ,οπότε δεν έχει κανένα νόημα να λέμε ότι είναι φτηνότερο έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Xs το νούμερο . Απο μαγαζί με φιλική διάθεση λόγω γνωστού. Λάθος μου όμως . Δε λέω όνομα γιατί ήταν κατα πολυ δικό μου λάθος που δε μίλησα εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Που είναι η φιλική διάθεση αν το πήρες όσο κάνει και δε σου έκοψε απόδειξη; Φιλικός ήσουν εσύ όχι αυτός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Στην προκειμένη περίπτωση , μάλλον μ@λ@κ@ς . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Ρε παιδιά δεν πρέπει να είμαστε έτσι στις αγορές μας. Και αποδείξεις και όλα κανονικά και ας είμαστε από γνωστό, και φίλο και αδελφό. Αν μεθαύριο πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εγγύηση, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε ως καταναλωτές καθώς οι μισοί έμποροι το παίζουν κινέζοι. Δεν είναι θέμα αν γινόμαστε καλοί-κακοί, αλλά είμαστε τόσο μπουρδ... που τα αυτονόητα στην Ελλάδα πρέπει να τα απαιτούμε και να αισθανόμαστε και άσχημα όταν το κάνουμε! Τεσπα, καλοφόρετο ρε μαν και αχρείαστο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Xs το νούμερο . Απο μαγαζί με φιλική διάθεση λόγω γνωστού. Λάθος μου όμως . Δε λέω όνομα γιατί ήταν κατα πολυ δικό μου λάθος που δε μίλησα εκείνη τη στιγμή. Τωρα που το διαβασα θα σου εκανε το δικο μου, το χω για πουλημα. http://www.mybike.gr...rester-55-r3349 Οπως και να χει καλοφορετο, και αχρειαστο φιλε μου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2015 από τον psycho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Ρε παιδιά βρήκα ένα γραφικό που μου αρέσει πολύ και σε πολύ καλή τιμή στο fc moto. Με το νέο πνπ για τα όρια αγορών, μπορώ να το αγοράσω με πιστωτική ή δεν παίζει?η μία επιλογή είναι αυτή http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=27565175&Currency=EUR στα 290 με μεταφορικά και η άλλη επιλογή είναι αυτό http://www.fc-moto.de/HJC-RPHA-10-Plus-Aquilo-Helmet από ελλάδα 336 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 θα σε δυσαρεστησω αλλα τσου!!αυτο περιμενουμε ολοι..αν εχεις κανεναν γνωστο στο εξωτερικο το παραγγελνει αυτος και στο στελνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Κουκλί είναι το πρώτο!Λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αγορές μέσω πιστωτικής από εξωτερικό. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις λεφτά στο balance του paypal.Κάπου διάβασα ότι υπάρχει παραθυράκι ώστε να μεταφέρεις λεφτά από την κάρτα στο paypal αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Έχε στον νου σου ότι κρατάει και μια προμήθεια.Διάβασε εδώ το θεματάκι: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Είναι το άτιμο αλλά θα πέσει το κασέρι ντουκου και με ζορίζει λιγάκι ενώ το άλλο θα μου κάνει 6 άτοκες.Το είδα και κόλλησα ρε γαμώτο.Παίζει να δοκιμάσω αυτό με το Paypal αν και τέτοιες κινήσεις με αγχώνουν. Έστω ότι βάζω τα χρήματα και δεν μπορώ και πάλι να κάνω την αγορά από το fc moto. Με τα χρήματα τι γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κατά 99.9% αν μπουν τα λεφτά στο balance του paypal δεν θα έχεις θέμα και θα γίνει κανονικά η αγορά. Αν πάλι κάτι πάει λάθος και δεν γίνει η αγορά τα χρήματα δεν τα χάνεις, μένουν στο balance. Από εκεί μπορείς είτε να τα αφήσεις μέσα είτε να τα ξαναγυρίσεις στην πιστωτική (πάλι με κάποιο fee). Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2015 από τον kpapageo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 To fc-moto στέλνει και αντικαταβολή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αλλαγές στο capital control, επιτρέπεται η μεταφορά 500€ μηνιαίως στο εξωτερικό... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2015 από τον kkoletsis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αλλαγές στο capital control, επιτρέπεται η μεταφορά 500€ μηνιαίως στο εξωτερικό...νομιζω για φοιτητες?ας το επιβεβαιωσει καποιος αν μπορουμε να αγοραζουμε να ξαμωληθουμε στις τραπεζες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με κάρτα δεν με άφησε να το πάρω πάντως.Το παρήγγειλα με αντικαταβολή τελικώς. 293,80. Ξέρει κανείς για χρονους που κάνει το fc moto γιατί παλιότερα είχα διαβάσει για κάποιες καθυστερήσεις. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2015 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Γύρω στις 10 μέρες κανει συνήθως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Με το καλο να σου ερθει......10 εργασιμες ειχε κανει το δικο μου απο lids direct. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Το mail που μου έστειλαν λέει αυτό βέβαια και με μπέρδεψε λιγάκι.Hello Michael .thank you for your order placed on 19.08.2015 16:51:22, which has just been received and will now be processed automatically!Please notice: Your credit card has not been charged. We will charge your Credit card when we actually ship your order. Until then theamount has only been reserved for this order.τι εννοεί θα χρεώσουν την κάρτα μου?αφού με αντικαταβολή είναι?φαντάζομαι είναι αυτόματοποιημένη απάντηση αλλιώς ας προσπαθήσουν να τα πα΄ρουν από την καρτα..δεν χρεια΄ζεται να πω τι θα πάρουν :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Μήπως είναι από την προηγούμενη προσπάθεια που έκανες να πληρώσεις με κάρτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Μπα δεν νομίζω, ένα Mail μου ήρθε μόνο και ο αριθμός είναι όντως της παραγγελίας που μου εμφάνισε σαν ολοκληρωμένη στην σελίδα τους.Εγώ μίλησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι δεν γίνονται ακόμα αγορές μέσω κάρτας λόγω capital control απλά μου άφησε λίγο θολό το τοπίο για αγορές μέσω Paypal. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Πριν λίγες μέρες έκανα και εγώ παραγγελία απο fc-moto το http://www.fc-moto.de/HJC-R-PHA-10-Plus-Furia με αντικαταβολή εφόσον όπως με ενημέρωσαν απο colori το συγκεκριμένο σχέδιο του rpha 10 plus η hjc μάλλον θα το σταματήσει και οι ίδιοι δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν παραγγελία απο έξω την περίοδο αυτή.Ήρθε και σε εμένα το mail εκείνο που έλεγε για χρέωση κάρτας, υπέθεσα πως ειναι απλά τυποποιημένο και τίποτε παραπάνω.Η παραγγελία έγινε 06/08 και το κράνος το είχα στα χέρια μου 13/08 με την UPS στην πόρτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Πριν λίγες μέρες έκανα και εγώ παραγγελία απο fc-moto το http://www.fc-moto.de/HJC-R-PHA-10-Plus-Furia με αντικαταβολή εφόσον όπως με ενημέρωσαν απο colori το συγκεκριμένο σχέδιο του rpha 10 plus η hjc μάλλον θα το σταματήσει και οι ίδιοι δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν παραγγελία απο έξω την περίοδο αυτή.Ήρθε και σε εμένα το mail εκείνο που έλεγε για χρέωση κάρτας, υπέθεσα πως ειναι απλά τυποποιημένο και τίποτε παραπάνω.Η παραγγελία έγινε 06/08 και το κράνος το είχα στα χέρια μου 13/08 με την UPS στην πόρτα. Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι έξτρα είχε μέσα στο κουτί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ότι δίνει κανονικά η HJC με τα RPHA plus. Τσάντα μεταφοράς, υποσιάγωνο, επιρίνιο, μια φιμε ζελατινα και το pinlock. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες