fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 πηρα ενα ιο στον υπολογιστη μου και εχω φαει το τρεξιμο της αρκουδας 2 μερες τωρα.ακου τι σκαρφιστηκαν οι μαγκες,ιος που σκαλωνει το πληκτρολογιο και δεν δουλευει τιποτα εκτος απο τα κουμπια multimedia επανω . αντιβαιρους ειχα το avg και προφανως δεν πηρε χαμπαρι τιποτα το κοιμισμενο,εκανα και ενα σκαν με το προγραμμα antimalware που ειχα αλλα και παλι τιποτα,η κατασταση δεν εφτιαξε. καθομαι και αναρωτιεμαι τωρα εγω σαν αδαης που ειμαι,κανουν στα αληθεια τιποτα ολα αυτα τα τσαμπα αντιβαιρους ή ειναι παντελως αχρηστα μου πιανουν τον χωρο και κουραζουν και τον υπολογιστη μου χωρις λογο? αν κανουν οντως καποια δουλεια προτεινεται μου κανενα καλο οι γνωστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Γνώστης δεν είμαι, σαν χρήστης όμως το avast με καλύπτει 100% - πάντα για οικιακή χρήση-. Μία φορά τον μήνα κάνω και deep scanning και όλα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Avira εδώ και χρονια..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Τα καλά επί πληρωμή είναι NOD32, KASPERSKY, PANDA Tα βρίσκεις και σπασμένα εάν ψάξεις λίγο. Προσωπικά έχω εδώ και χρόνια, σε όλα μου τα pc, το δωρεάν microsoft security essentials. Εάν τύχει και κολλήσω ιό (πράγμα σπάνιο), κοτσάρω πάνω μια δοκιμαστική (δωρεάν) έκδοση από panda, κάνω scan, καθαρίζω το pc, και μετά το απεγκαθιστώ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) αν με πληρωμή (ή σπασμενο), avg, panta, avira (δεν συμπάθησα τις τελευταίες εκδόσεις), nod32 για free, avira free γνωμη μου το avira free antivirus κανει πολυ καλη δουλειά απλα δεν εχει προστασία στην αλληλογραφία και κάποιες λεπτομέρειες, ενημερώνεται συνέχεια ειναι εύχρηστο και ειναι αρκετά ελαφρύ ακόμα και για notebook αλλά με πολύ καλή real time ασφάλεια Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Προσωπικά έχω εδώ και αρκετά χρόνια norton 360 ( σπασμένο ) σε 3 υπολογιστές. Σημείωσε πως υπάρχει και ένας 15χρονος γιος που φαντάζεσαι που μπορεί να μπαίνει. Ούτε ιός , ούτε τίποτα. Μία φορά δοκίμασα το microsoft security essentials και τον ρούφηξα αμέσως. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 πολυ καλος ο norton αλλά ειναι βαρύ για αρκετούς μέσους υπολογιστές σε σχέση με άλλα αντιβιοτικά, ιδικά σε notebook και μικρα laptop ειναι απαγορευτικά βαρύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Και το kaspersky είναι βαρύ επίσης. Για free και εγώ προτείνω avast. Το έχω σε laptop+pc χρόνια τώρα. Κανένα πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 εγω εχω αγορασμενο το nod 32 esset το αγορασα μεσω ιντερνετ για 2 χρονια...κανει update μονο του. ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολο.τα free και τα σπασμενα δεν τα πολυεμπιστευομαι εγω. ετσι κι αλλιως ειναι κατι που το παιρνεις μια φορα το χρονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Βάλε το Free AVG και καθάρισες. Σε ένα σκασμό δοκιμές που έχω διαβάσει πάντα βγαίνει απο τα καλύτερα ακόμα και σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Και προσωπικά το έχω βάλει σε ένα σκασμό PC και ποτέ δεν παρουσίασαν το οποιοδήποτε θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Βάλε το Free AVG και καθάρισες. Σε ένα σκασμό δοκιμές που έχω διαβάσει πάντα βγαίνει απο τα καλύτερα ακόμα και σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Και προσωπικά το έχω βάλει σε ένα σκασμό PC και ποτέ δεν παρουσίασαν το οποιοδήποτε θέμα. αυτο ακριβως δεν γραφω οτι ειχα?και το ειχα βαλει κι`εγω μαλιστα για τον ιδιο λογο που γραφεις οτι δηλαδη ειναι ενα απο τα καλυτερα free της αγορας. το αποτελεσμα οχι μονο μου μαγκωσε ιο αλλα στο σκαν μου εβγαζε κιολας οτι ειναι ολα καλα και no threats found. Προσωπικά έχω εδώ και αρκετά χρόνια norton 360 ( σπασμένο ) σε 3 υπολογιστές. Σημείωσε πως υπάρχει και ένας 15χρονος γιος που φαντάζεσαι που μπορεί να μπαίνει. Ούτε ιός , ούτε τίποτα. Μία φορά δοκίμασα το microsoft security essentials και τον ρούφηξα αμέσως. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ. tre σε ευχαριστω αλλα το ειχα βαλει κι`εγω καποτε το norton και θυμαμαι κι`εγω οτι ηταν αρκετα βαρυ antivirus. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Εγώ πάντα βάζω και το malwarebytes μαζί με antivirus... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 αυτο ακριβως δεν γραφω οτι ειχα?και το ειχα βαλει κι`εγω μαλιστα για τον ιδιο λογο που γραφεις οτι δηλαδη ειναι ενα απο τα καλυτερα free της αγορας. το αποτελεσμα οχι μονο μου μαγκωσε ιο αλλα στο σκαν μου εβγαζε κιολας οτι ειναι ολα καλα και no threats found. Ποιόν ιό είχες αρπάξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Επι πληρωμη θεωρω το Kaspersky ως το καλυτερο antivirus, το ειχα στο PC μου γνησιοτατο και εκανε εξαιρετικη δουλεια, τοσο που το χρησιμοποιουσα για να καθαριζω PC πελατων. Το τελευταιο 1+ χρονο σε ολα εχω το Avira free Antivirus, την βασικη δουλεια την κανει καλα (οπως και ολα τα free antivirus), στα δυσκολα δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Και γω είχα το avg δωρεάν προ ετών και δεν είχα πρόμπλεμ. Πρόσεχα πού έμπαινα και τί κατέβαζα/εγκαθιστούσα βέβαια. (Μήπως έκανες κάτι που κανένα αντιβάιρους δεν θα μπορούσε να σώσει?) Αυτά όλα πριν 5 χρόνια. Μετά πέρασα αποκλειστικά σε λίνουξ και γλίτωσα από όλα αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φίλε, αν δεν σου έβρισκε κάτι το AVG (αν όντως είχες κολλήσει ιό), δεν θα στο έβρισκε κανένα άλλο anti-virus. Trust me.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Εγώ πάντα βάζω και το malwarebytes μαζί με antivirus... το ειχα και αυτο στο κομπιουτερ Ποιόν ιό είχες αρπάξει? τι εννοεις?που να ξερω,ειχε κολλησει το πληκτρολογιο και δεν δουλευε,μονο τα μουλτιμιντια κουμπια δουλευαν. Και γω είχα το avg δωρεάν προ ετών και δεν είχα πρόμπλεμ. Πρόσεχα πού έμπαινα και τί κατέβαζα/εγκαθιστούσα βέβαια. (Μήπως έκανες κάτι που κανένα αντιβάιρους δεν θα μπορούσε να σώσει?) Αυτά όλα πριν 5 χρόνια. Μετά πέρασα αποκλειστικά σε λίνουξ και γλίτωσα από όλα αυτά. what do you mean??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 σταμάτα να μπαίνεις σε τόσο "παράξενα" σάιτ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Γιατί κάτι μου λέει οτι αυτό που είχε πάθει, δεν είχε ουδεμία σχέση με ιο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 σταμάτα να μπαίνεις σε τόσο "παράξενα" σάιτ! :P Γιατί κάτι μου λέει οτι αυτό που είχε πάθει, δεν είχε ουδεμία σχέση με ιο... τι λες οτι μπορει να ητανε? εβαλα 3 πληκτρολογια επανω στο p.c. και εκανε και στα 3 το ιδιο,μετα τα εβαλα σε αλλο υπολογιστη και δουλευαν μια χαρα,εκανα φορματ και τωρα γραφω απο αυτο. ηταν δεν ηταν ιος τωρα ξεμπερδεψα με το προβλημα.δηλαδη για να συνοψισουμε λιγακι. 1) αξιζει κατα καποιο βαθμο να βαλω free antivirus απο το να μην εχω καθολου μεχρι να τα σκασω και να αγορασω ενα αλλο. 2) ξανακατεβαζω το malware 3) επικρατεστερα ειναι το avg το avira και το avast απο τα free σωστα τα λεω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 βάλε το avast.Μιά χαρά δουλίτσα κάνει,και είναι και ελαφρύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Avira εδώ και αρκετά χρόνια σε σταθερούς και λάπτοπ της οικογένειας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το τι έβαλες άλλα πληκτρολόγια πάνω στο PC και δεν έπαιζαν, προφανώς είχε να κάνει με τους drivers του πληκτρολογίου. Κάποιο αρχείο των windows απλά είχε χαλάσει. Αν είχες κάνει remove το αντίστοιχο hardware απο το Computer management και μετά restart, το πιθανότερο είναι να έφτιαχνε. Πάντως, δεν σου έφταιγε το antivirus. Επίσημο τεστ για τα antivirus γενικότερα: http://www.av-test.o...-8/janfeb-2013/ Eπίσης, το καλοκαίρι το PC Magazine είχε κάνει τεστ και το AVG είχε βγει το καλύτερο στην αντιμετώπιση και πρόληψη των ιών. Προσωπικά, σε κάποια PC δεν έχω antivirus και δεν έχουν πάθει τίποτα, Αλλά αυτή είναι και η δουλειά μου, οπότε ξέρω που να κάνω κλικ και που όχι. Για κάποιον απλό χρήστη, καλό είναι να βάλει ένα ώστε να έχει τουλάχιστον κάποιο επίπεδο ασφάλειας. Και τέλος, για μένα δεν αξίζει να πληρώσει κάποιος για ένα antivirus όταν υπάρχουν free εργαλεία που κάνουν μια χαρά δουλειά και ίσως και καλύτερη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον sorath 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 sorath βλεπω στο λινκ που εβαλες και το Bitdefender οτι ειναι σε πολυ καλη θεση και ειδα οτι υπαρχει και free εκδοση,τι γνωμη εχεις γι`αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 εγώ χρησιμοποιώ Linux εδώ και καμιά 5ετία και είμαι κομπλέ!!! μόλις με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι το Linux δεν είναι πρόγραμμα antivirus, άκυρο... το avast πάντως σε όσους το σύστησα ευχαριστημένοι μου είπαν έμειναν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες