Jump to content
fasarias

Να βάλω ή να μην βάλω free antivirus???

Recommended Posts

πηρα ενα ιο στον υπολογιστη μου και εχω φαει το τρεξιμο της αρκουδας 2 μερες τωρα.ακου τι σκαρφιστηκαν οι μαγκες,ιος που σκαλωνει το πληκτρολογιο και δεν δουλευει τιποτα εκτος απο τα κουμπια multimedia επανω .

αντιβαιρους ειχα το avg και προφανως δεν πηρε χαμπαρι τιποτα το κοιμισμενο,εκανα και ενα σκαν με το προγραμμα antimalware που ειχα αλλα και παλι τιποτα,η κατασταση δεν εφτιαξε.

καθομαι και αναρωτιεμαι τωρα εγω σαν αδαης που ειμαι,κανουν στα αληθεια τιποτα ολα αυτα τα τσαμπα αντιβαιρους ή ειναι παντελως αχρηστα μου πιανουν τον χωρο και κουραζουν και τον υπολογιστη μου χωρις λογο?

αν κανουν οντως καποια δουλεια προτεινεται μου κανενα καλο οι γνωστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γνώστης δεν είμαι, σαν χρήστης όμως το avast με καλύπτει 100% - πάντα για οικιακή χρήση-. Μία φορά τον μήνα κάνω και deep scanning και όλα καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα καλά επί πληρωμή είναι NOD32, KASPERSKY, PANDA

Tα βρίσκεις και σπασμένα εάν ψάξεις λίγο.

Προσωπικά έχω εδώ και χρόνια, σε όλα μου τα pc, το δωρεάν microsoft security essentials.

Εάν τύχει και κολλήσω ιό (πράγμα σπάνιο), κοτσάρω πάνω μια δοκιμαστική (δωρεάν) έκδοση από panda, κάνω scan, καθαρίζω το pc, και μετά το απεγκαθιστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν με πληρωμή (ή σπασμενο), avg, panta, avira (δεν συμπάθησα τις τελευταίες εκδόσεις), nod32

για free, avira free

γνωμη μου το avira free antivirus κανει πολυ καλη δουλειά απλα δεν εχει προστασία στην αλληλογραφία και κάποιες λεπτομέρειες, ενημερώνεται συνέχεια ειναι εύχρηστο και ειναι αρκετά ελαφρύ ακόμα και για notebook αλλά με πολύ καλή real time ασφάλεια

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά έχω εδώ και αρκετά χρόνια norton 360 ( σπασμένο :lipssealed: ) σε 3 υπολογιστές.

Σημείωσε πως υπάρχει και ένας 15χρονος γιος που φαντάζεσαι που μπορεί να μπαίνει.

Ούτε ιός , ούτε τίποτα.

Μία φορά δοκίμασα το microsoft security essentials και τον ρούφηξα αμέσως.

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλος ο norton αλλά ειναι βαρύ για αρκετούς μέσους υπολογιστές σε σχέση με άλλα αντιβιοτικά, ιδικά σε notebook και μικρα laptop ειναι απαγορευτικά βαρύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το kaspersky είναι βαρύ επίσης.

Για free και εγώ προτείνω avast. Το έχω σε laptop+pc χρόνια τώρα. Κανένα πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω αγορασμενο το nod 32 esset το αγορασα μεσω ιντερνετ για 2 χρονια...κανει update μονο του.

ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολο.τα free και τα σπασμενα δεν τα πολυεμπιστευομαι εγω. ετσι κι αλλιως ειναι κατι που το παιρνεις μια φορα το χρονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε το Free AVG και καθάρισες. Σε ένα σκασμό δοκιμές που έχω διαβάσει πάντα βγαίνει απο τα καλύτερα ακόμα και σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Και προσωπικά το έχω βάλει σε ένα σκασμό PC και ποτέ δεν παρουσίασαν το οποιοδήποτε θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε το Free AVG και καθάρισες. Σε ένα σκασμό δοκιμές που έχω διαβάσει πάντα βγαίνει απο τα καλύτερα ακόμα και σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Και προσωπικά το έχω βάλει σε ένα σκασμό PC και ποτέ δεν παρουσίασαν το οποιοδήποτε θέμα.

αυτο ακριβως δεν γραφω οτι ειχα?και το ειχα βαλει κι`εγω μαλιστα για τον ιδιο λογο που γραφεις οτι δηλαδη ειναι ενα απο τα καλυτερα free της αγορας.

το αποτελεσμα οχι μονο μου μαγκωσε ιο αλλα στο σκαν μου εβγαζε κιολας οτι ειναι ολα καλα και no threats found. :kaaaala:

Προσωπικά έχω εδώ και αρκετά χρόνια norton 360 ( σπασμένο :lipssealed: ) σε 3 υπολογιστές.

Σημείωσε πως υπάρχει και ένας 15χρονος γιος που φαντάζεσαι που μπορεί να μπαίνει.

Ούτε ιός , ούτε τίποτα.

Μία φορά δοκίμασα το microsoft security essentials και τον ρούφηξα αμέσως.

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ.

tre σε ευχαριστω αλλα το ειχα βαλει κι`εγω καποτε το norton και θυμαμαι κι`εγω οτι ηταν αρκετα βαρυ antivirus.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ακριβως δεν γραφω οτι ειχα?και το ειχα βαλει κι`εγω μαλιστα για τον ιδιο λογο που γραφεις οτι δηλαδη ειναι ενα απο τα καλυτερα free της αγορας.

το αποτελεσμα οχι μονο μου μαγκωσε ιο αλλα στο σκαν μου εβγαζε κιολας οτι ειναι ολα καλα και no threats found. :kaaaala:

Ποιόν ιό είχες αρπάξει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επι πληρωμη θεωρω το Kaspersky ως το καλυτερο antivirus, το ειχα στο PC μου γνησιοτατο και εκανε εξαιρετικη δουλεια, τοσο που το χρησιμοποιουσα για να καθαριζω PC πελατων.

Το τελευταιο 1+ χρονο σε ολα εχω το Avira free Antivirus, την βασικη δουλεια την κανει καλα (οπως και ολα τα free antivirus), στα δυσκολα δεν ξερω τι παιζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω είχα το avg δωρεάν προ ετών και δεν είχα πρόμπλεμ. Πρόσεχα πού έμπαινα και τί κατέβαζα/εγκαθιστούσα βέβαια.

(Μήπως έκανες κάτι που κανένα αντιβάιρους δεν θα μπορούσε να σώσει?)

Αυτά όλα πριν 5 χρόνια.

Μετά πέρασα αποκλειστικά σε λίνουξ και γλίτωσα από όλα αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, αν δεν σου έβρισκε κάτι το AVG (αν όντως είχες κολλήσει ιό), δεν θα στο έβρισκε κανένα άλλο anti-virus. Trust me....

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντα βάζω και το malwarebytes μαζί με antivirus...

το ειχα και αυτο στο κομπιουτερ

Ποιόν ιό είχες αρπάξει?

τι εννοεις?που να ξερω,ειχε κολλησει το πληκτρολογιο και δεν δουλευε,μονο τα μουλτιμιντια κουμπια δουλευαν.

Και γω είχα το avg δωρεάν προ ετών και δεν είχα πρόμπλεμ. Πρόσεχα πού έμπαινα και τί κατέβαζα/εγκαθιστούσα βέβαια.

(Μήπως έκανες κάτι που κανένα αντιβάιρους δεν θα μπορούσε να σώσει?)

Αυτά όλα πριν 5 χρόνια.

Μετά πέρασα αποκλειστικά σε λίνουξ και γλίτωσα από όλα αυτά.

what do you mean??? :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σταμάτα να μπαίνεις σε τόσο "παράξενα" σάιτ! :P

:baby:

Γιατί κάτι μου λέει οτι αυτό που είχε πάθει, δεν είχε ουδεμία σχέση με ιο... :think:

τι λες οτι μπορει να ητανε?

εβαλα 3 πληκτρολογια επανω στο p.c. και εκανε και στα 3 το ιδιο,μετα τα εβαλα σε αλλο υπολογιστη και δουλευαν μια χαρα,εκανα φορματ και τωρα γραφω απο αυτο.

ηταν δεν ηταν ιος τωρα ξεμπερδεψα με το προβλημα.

δηλαδη για να συνοψισουμε λιγακι.

1) αξιζει κατα καποιο βαθμο να βαλω free antivirus απο το να μην εχω καθολου μεχρι να τα σκασω και να αγορασω ενα αλλο.

2) ξανακατεβαζω το malware

3) επικρατεστερα ειναι το avg το avira και το avast απο τα free

σωστα τα λεω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Avira εδώ και αρκετά χρόνια σε σταθερούς και λάπτοπ της οικογένειας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τι έβαλες άλλα πληκτρολόγια πάνω στο PC και δεν έπαιζαν, προφανώς είχε να κάνει με τους drivers του πληκτρολογίου. Κάποιο αρχείο των windows απλά είχε χαλάσει. Αν είχες κάνει remove το αντίστοιχο hardware απο το Computer management και μετά restart, το πιθανότερο είναι να έφτιαχνε.

Πάντως, δεν σου έφταιγε το antivirus.

Επίσημο τεστ για τα antivirus γενικότερα: http://www.av-test.o...-8/janfeb-2013/

Eπίσης, το καλοκαίρι το PC Magazine είχε κάνει τεστ και το AVG είχε βγει το καλύτερο στην αντιμετώπιση και πρόληψη των ιών.

Προσωπικά, σε κάποια PC δεν έχω antivirus και δεν έχουν πάθει τίποτα, Αλλά αυτή είναι και η δουλειά μου, οπότε ξέρω που να κάνω κλικ και που όχι. Για κάποιον απλό χρήστη, καλό είναι να βάλει ένα ώστε να έχει τουλάχιστον κάποιο επίπεδο ασφάλειας.

Και τέλος, για μένα δεν αξίζει να πληρώσει κάποιος για ένα antivirus όταν υπάρχουν free εργαλεία που κάνουν μια χαρά δουλειά και ίσως και καλύτερη.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorath βλεπω στο λινκ που εβαλες και το Bitdefender οτι ειναι σε πολυ καλη θεση και ειδα οτι υπαρχει και free εκδοση,τι γνωμη εχεις γι`αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ χρησιμοποιώ Linux εδώ και καμιά 5ετία και είμαι κομπλέ!!!

μόλις με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι το Linux δεν είναι πρόγραμμα antivirus, άκυρο...

το avast πάντως σε όσους το σύστησα ευχαριστημένοι μου είπαν έμειναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα