Jump to content
μάθο...

Τι σε ποναει πιο πολυ μετα απο πολυωρο ταξιδι με τη μοτο;

Ταξιδι παω και μετα ποναω...ωχ και ματα ωχ...  

220 ψήφοι

1. 1. Τι σε ποναει πιο πολυ μετα απο πολυωρο ταξιδι;

• Ο κ@λος μου...μα ειναι σελα αυτη;
      87
    • Σβερκος...γμτ το αυχενικο μου μεσα!
      30
    • Χερια...ηθελα SS ο μακακας!
      16
    • Ποδια/γονατα...μαλλον γερναμε ρεεε!
      15
    • Μεση...τωρα ειναι που γερναμε!
      25
    • Πλευρα...απο τις μπουνιες της συνεπιβατιδος "κοψε ρε μαλ@καααα!"
      3
    • Στομαχι...απο την πεινα..παλι ξεχαστηκα να οδηγωωωω!
      10
    • Πλατη...μαλλον δεν εχω σσωστη σταση σωματος ε;
      23
    • Κεφαλι...πολυ αερα εφαγα,θελω ζελατινα SOS!
      9
    • Τα balls μου...φρεναρες το εργαλειο αλλά θελω κι αλλη σελα!
      25
    • Ποναω...ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ!γμμενη μοτοσυκλετα με πονας αλλά μ'αρεσεις!
      6
    • Αλλο,ναι ποναω αλλά αλλου(πες που...)
      9
  2. 2. Συνηθως μετα απο πολυωρο ταξιδι πονας καπου;

• Συνηθως ολο και καπου θα την εχω ακουσει
      82
    • Οχι παντα...καμμια φορα ναι!
      78
    • Μπααα,αντεχω ειμαι θηριο λεμε(λεμε τωρα...)
      15

Recommended Posts

Πέμπτη σήμερα και είμαστε χαρούμενοι?

Χθές παραλάβαμε από μάστορα?

Κεντάει - κεντάει?

Μέχρι την επόμενη Τρίτη - Τετάρτη εν πάση περιπτώση? :crazy: :crazy: :crazy:

Σάββα για πες μας, γιατί σβήνει το σκουτερόπαπό σου... :whistling:

Βρήκες μάστορα να στο φτιάξει; :P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κύριοι είστε ξανά MODE OFF TOPIC και κλασσικά φυσικά ! :crazy: :crazy: :crazy:

Για συνεχίστε με το τι σας πονάει καημενούλια μου ! :sopase::rotfl: :rotfl:

Σάββα, εσένα σε πονάει ο δεξιά καρπός, λογικά, έτσι? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα για πες μας, γιατί σβήνει το σκουτερόπαπό σου... :whistling:

Βρήκες μάστορα να στο φτιάξει; :P :lol:

Δεν σβήνει αγαπητέ μου εδώ και πολύ καιρό και δεκάδες χιλιάδων χιλιομέτρων, μη διαβάζεις αρχαία ιστορία στα συνεργεία που πάς ...πάρε και κανά καινούργιο τεύχος καλέ ή δε σούμεινε φράγκο κάθε Τρίτη Μάστορα?

Α και πούσαι......μόνος μου τόφτιαξα και στο είπα ! :crazy:

Η γοητεία της απλότητας Χόντα ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, εσένα σε πονάει ο δεξιά καρπός, λογικά, έτσι? :tooth:

Εμένα δεν με πονάει τίποτα απολύτως, μόνο όταν γυρνάω από καμιά 500-700-1000άρα βόλτα με τρώει το πότε θα ξαναφύγω.

Άλλοι γράφουνε το από δώ και το από κεί τους και όσοι είναι ταξιδιάρηδες έχουν δεί αν πονάει τίποτα.

Οι Αττικάρχες πού να δούνε οέο?

Λίιιγο θεματάκι έχω με το τσιγαράκι μου αλλά μπορώ και καπνίζω και οδηγώντας μιας και το αριστερό χέρι είναι ελεύθερο οέο ! :mB_kalo_e:

Υ.Γ. Άλλους βλέπω στα ταξίδια και κουνάνε δεξί - αριστερό χεράκι λές και τινάζουνε νερό από πάνω ! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα μπήκες εδω να τρολάρεις?? :P

Μπες στο θέμα και γράψε μας τί σε πονάει μετά απο κάποιες ώρες ταξιδιού. Οτι σε πονάει η ψυχή σου άμα δεν σταματήσουμε για τσιγάρο το ξέρουμε.. :sopase:

και επίσης Σάββα επειδή ήρθε η ώρα να σε στριμώξω για τα καλά με την οικονομιά που κάνεις με το σκούτερ και μπλα μπλα μπλα μπλα..

Δεν θυμάμαι πόσο καπνίζεις.. Αν καπνίζεις έναμισυ πακέτο θές περίπου 150€ τον μήνα για τσιγαριάτικα (όπως λέμε γ@μησιάτικα!)

΄Κόφτο και με τα 1800€ που θα γλυτώσεις τον χρόνο μπορείς να πάρεις όποιο χιλιάρι θες΄.. :mB_kalo_e:

και με 1800€ γράφεις άνετα 10.000km_____20 500άρια ταξιδάκια. Κάθε δεύτερο σαβ/κο ταξιδάκι!

Αν δεν είναι αυτό κίνητρο για να το κόψεις, ποιό είναι??!

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θυμάμαι πόσο καπνίζεις.. Αν καπνίζεις έναμισυ πακέτο θές περίπου 150€ τον μήνα για τσιγαριάτικα (όπως λέμε γ@μησιάτικα!)

΄Κόφτο και με τα 1800€ που θα γλυτώσεις τον χρόνο μπορείς να πάρεις όποιο χιλιάρι θες΄.. :mB_kalo_e:

και με 1800€ γράφεις άνετα 10.000km_____20 500άρια ταξιδάκια. Κάθε δεύτερο σαβ/κο ταξιδάκι!

Δε μου λες; Εσύ καπνίζεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου λες; Εσύ καπνίζεις;

Το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια, κάπνιζα μισό πακέτο για μερικά χρόνια. Δεν ήμουν και κάνας σοβαρός καπνιστής αλλά το φούντωνα μια στο τόσο.

Μόλις συνειδητοποίησα τί πατάτα κάνω στην υγεία μου και στην τσέπη μου το έκοψα μαχαίρι!!

Με τα ρέστα βάζω βενζίνες στο εργαλείο και δεν χρειάζεται να στερούμαι άλλα πιο ευχάριστα πράγματα για να τροφοδοτώ μια αρρωστημένη συνήθεια όπως το τσιγάρο με εκατοντάδες ευρό το χρόνο! :cheers:

Χώρια οτι με το κόψιμο του τσιγάρου έχω επιστρέψει σε ένα γενικότερο πιο υγιεινο-αθλητικό τρόπο ζωής με ότι οφέλη έχει αυτό γενικά μακροπρόθεσμα αλλά και στην καθημερινή ποιότητα ζωής (βρωμιά, βήχας,φλέμματα,λαχάνιασμα,κούραση κλπ κλπ)

Κατανοώ τους καπνιστές, υπήρξα κι εγώ εν μέρει αλλά όχι να κόβουμε απο σημαντικά ή απο τις χαρές μας όπως οι βενζίνες μας για να ταίζουμε το τέρας, έτσι δεν είναι?

Και μετά να συζητάμε εδώ για καταναλώσεις και για οικονομία όταν πετάμε στο περίπτερο περιουσίες σε στάχτη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα μπήκες εδω να τρολάρεις?? :P

Μπες στο θέμα και γράψε μας τί σε πονάει μετά απο κάποιες ώρες ταξιδιού. Οτι σε πονάει η ψυχή σου άμα δεν σταματήσουμε για τσιγάρο το ξέρουμε.. :sopase:

και επίσης Σάββα επειδή ήρθε η ώρα να σε στριμώξω για τα καλά με την οικονομιά που κάνεις με το σκούτερ και μπλα μπλα μπλα μπλα..

Νάχω την υγιά μου να καπνίζω και νάναι καλά το SHάκι μου ! :pimp:

Δεν θέλω ούτε χιλιάρι ούτε μανάρι ούτε παρπάρι ούτε τίποτις άλλο ....... ένα NC 700 DCT δε θα με χάλαγε όμως ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ο Σάββας ξέρει οτι σε κάθε βόλτα, σε κάθε συνάντηση θα του κάνω κουβεντα ή μια σπόντα πάνω σε αυτό γιατί είναι φίλος αγαπημένος και αν μπορέσω έστω για μια στιγμή να του βάλω ένα ερώτημα να το σκεφτεί να το κόψει, αξίζει πολλά κιλά σάλιο να χαλάσω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια, κάπνιζα μισό πακέτο για μερικά χρόνια. Δεν ήμουν και κάνας σοβαρός καπνιστής αλλά το φούντωνα μια στο τόσο.

Μόλις συνειδητοποίησα τί πατάτα κάνω στην υγεία μου και στην τσέπη μου το έκοψα μαχαίρι!!

Με τα ρέστα βάζω βενζίνες στο εργαλείο και δεν χρειάζεται να στερούμαι άλλα πιο ευχάριστα πράγματα για να τροφοδοτώ μια αρρωστημένη συνήθεια όπως το τσιγάρο με εκατοντάδες ευρό το χρόνο! :cheers:

Χώρια οτι με το κόψιμο του τσιγάρου έχω επιστρέψει σε ένα γενικότερο πιο υγιεινο-αθλητικό τρόπο ζωής με ότι οφέλη έχει αυτό γενικά μακροπρόθεσμα αλλά και στην καθημερινή ποιότητα ζωής (βρωμιά, βήχας,φλέμματα,λαχάνιασμα,κούραση κλπ κλπ)

Κατανοώ τους καπνιστές, υπήρξα κι εγώ εν μέρει αλλά όχι να κόβουμε απο σημαντικά ή απο τις χαρές μας όπως οι βενζίνες μας για να ταίζουμε το τέρας, έτσι δεν είναι?

Και μετά να συζητάμε εδώ για καταναλώσεις και για οικονομία όταν πετάμε στο περίπτερο περιουσίες σε στάχτη!!

Βασικά περίμενα μονολεκτική απάντηση για να σου πω που είναι το 1000άρι σου;; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά περίμενα μονολεκτική απάντηση για να σου πω που είναι το 1000άρι σου;; :tooth:

Στη έσπασα.. :P

650+450=1100 μάστορα, το πήρα σε τεύχη.. :mB_kalo_e:

Και άμα ήθελα χιλιάρι θα είχα πάρει αλλά τα αφήνω αυτά τα διαόλια για τους πολύ γλήγορους.. :P

Εγώ είμαι κουτσαβάκι και κάθομαι σκούπα.. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ρε ψόφησα στο γέλιο λέμε τώρα ! :ok:

Αλήθεια δεν κάνω πλάκα ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Βαγγέλης = κουτσαβάκι + σκούπα !

Μην αρχίσω τις ρήσεις τώρα άλλων όχι δικές μου..........

Ρε σύ θάθελα να σου δώσω ένα 125άρι δίχρονο σε σφικτό στροφιλίκι να αράξω σε ψηλό σημείο και να τραβάω.......<<Μαλάκες σκουτεράδες........δεν ξανάρχομαι μαζί σας........>> , <<Ο Βαγγέλης χελώνα να καβαλήσει θα ξύνει με το καβούκι..........>> και πολλά άλλα σόκινγκ........

Παλιοζαγάρι........νάτανε έτσι τα κουλάδια ρε σύ ! :punk: :punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος δεν έχει δεί δεν ξέρει........να ρίξω και άλλη μιά ρήση........αφού περί πόνου ο λόγος.

Ώρα 23.40..........

Αραχτοί στο Σπαθοβούνι στη ΣΕΑ εκεί πούχει ........μετά από ολοήμερη κανά 700άρι χιλιομετράκια........

<<Ρε μακάκες..........είστε κουρασμένοι?>>

Με ένα στόμα όλοι <<Μπάαααα........>>

Βαγγέλης: <<Δεν γυρνάμε πίσω να το ξανακάνουμε?>> ! :mB_kalo_e::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Καταπόνεσε ο κακομοίρης.........η σκούπα ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος δεν έχει δεί δεν ξέρει........να ρίξω και άλλη μιά ρήση........αφού περί πόνου ο λόγος.

Ώρα 23.40..........

Αραχτοί στο Σπαθοβούνι στη ΣΕΑ εκεί πούχει ........μετά από ολοήμερη κανά 700άρι χιλιομετράκια........

<<Ρε μακάκες..........είστε κουρασμένοι?>>

Με ένα στόμα όλοι <<Μπάαααα........>>

Βαγγέλης: <<Δεν γυρνάμε πίσω να το ξανακάνουμε?>> ! :mB_kalo_e::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Καταπόνεσε ο κακομοίρης.........η σκούπα ! :tooth:

τί είπες τώρα...

πώς γίνεται μετά απο 700km και σχεδόν 10 ωρες οδήγησης να μην πόναγε τίποτα το ρημαδι??!

Η πλάκα είναι πως δεν το έλεγα με διάθεση πλάκας! Αν δεν είχαμε σπίτι να μας περιμένουν κάναμε μια διανυκτέρευση κάπου Κόρινθο και την επόμενη ΄΄σκουπίζαμε΄΄ και την υπολοιπή Πελοππόνησο!

ωραία μέρα ήταν, απο τις καλύτερες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τί είπες τώρα...

πώς γίνεται μετά απο 700km και σχεδόν 10 ωρες οδήγησης να μην πόναγε τίποτα το ρημαδι??!

Η πλάκα είναι πως δεν το έλεγα με διάθεση πλάκας! Αν δεν είχαμε σπίτι να μας περιμένουν κάναμε μια διανυκτέρευση κάπου Κόρινθο και την επόμενη ΄΄σκουπίζαμε΄΄ και την υπολοιπή Πελοππόνησο!

ωραία μέρα ήταν, απο τις καλύτερες!

Λές να μη θέλαμε?

Τη σκούπα μετά η πλάτη θα την άντεχε ?

Δε με χάλαγε καθόλου πάντως μαμότω.......!

Ρε τίποτα δεν πονάει λέμε........ΤΙΠΟΤΑ.......ή μάλλον ψέμα........πονάει το σαγόνι από το πολύ γέλιο και το χαζοχαμόγελο πούχουμε όλοι ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η <<σκούπα>> και ο πόνος ......................:

:tooth: :tooth: :tooth::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε θα νομίζει κανείς οτι κάνουμε και τίποτα σπουδαίο!

Είναι ευχάριστο πολύ φίλοι μου να με θεωρούν καλό οδηγό (εξάλλου τί φίλοι θα ήταν αυτοί,χαχαχα) αλλά προτιμώ βέβαια αυτό να ισχύει όχι τόσο για την ταχύτητα αλλά για την αποτελεσματική και σωστή και ασφαλή οδήγηση.

σβέλτος μπορεί να είναι ο καθένας με κάποια προσπάθεια και με λίγο προπόνηση. Για να γίνει πραγματικά γρήγορος ας το αφήσουμε στα παιδιά που προπονούνται σε τεχνική και αντοχή και έχουν το ταλέντο να το δείχνουν μέσα στις πίστες και στα πρωταθλήματα. Εξαλλου μιλάμε για δημόσιους δρόμους και έτσι κι αλλιώς η πρόσφυση και η ασφάλεια είναι περιορισμένα πράγματα και δεν είναι για μαγκιές. Εγώ νομίζω πως το σπουδαίο στις βόλτες μας είναι που μπορούμε να πηγαίνουμε με ωραίο ρυθμό και για ΠΟΛΛΑ χλμ! Αυτό με ευχαριστεί και να μην έχουμε ποτε ποτέ πτώση και να γυρίζουμε ασφαλείς και να περνάμε τόσο ωραία που δεν θα μας πονάει τίποτα.. :afro:

Τώρα όσο αφορά το οδηγικό, απ όταν αποχωρίστηκα τον πυραυλο εδάφους εδάφους Carnaby 300 έχω κλείσει σαν οδηγός.. :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ευχάριστο πολύ φίλοι μου να με θεωρούν καλό οδηγό

Οχι ολοι... :peep:

:P :P

:P

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock:ΩΩΩΩΩΩΩ!!! τι του ειπε !!!

Τι το είπε τι το είπε? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, ο Σάββας παρά τα όλα όσα λέει πρέπει να είναι ο πιο πονεμένος εδώ μέσα, μιας και έχει τα πιο πολλά ποστ απ' όλους στο θέμα αυτό.... :grin:

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αλλαγμενη σελα στο αφρικα με ενοχλεισε η ουριτσα οταν εκανα καταδρομικη μεχρι το Βελιγραδι.

Με τη μαμα ο ΥΠΕΡΑΝΩΜΑΛΟΣ δεν εχω κανενα προβλημα ....αρκει καθε 200-250 χιλιομετρα σε ενα ανεφοδιασμο να κατεβω απο το μοτερ για 5 λεπτα.

υ.γ: Η τσεπη μου ποναει

υ.γ1 Οτι δεν εχω αδεια μεγαλυτερη των 7 ημερων εδω και 2 χρονια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, ο Σάββας παρά τα όλα λέει πρέπει να είναι ο πιο πονεμένος εδώ μέσα, μιας και έχει τα πιο πολλά ποστ απ' όλους στο θέμα αυτό.... :grin:

Να σου χαλάσω χατήρι δεν μπορώ ....έχεις και ωραίο μοτοσακό τι να σε κάνω ! :tooth:

Υ.Γ. Ε ρε ξύλο που θα φάμε άν μας πάρει πρέφα η μερκελοπροπελίτσα........έχω αναμμένο μοτόρι να την κάνω στα γρήγορα ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα