Jump to content
BLOODY64

citizen vs seiko

Recommended Posts

Από τα 2 που έβαλες κι εγώ ψηφίζω Citizen δαγκωτό!!

Τσάκω και δυο λινκάκια από ebay shops που παίζουν σε πολύ καλές τιμές!!

http://stores.ebay.d...renBlitz?_rdc=1 για διάφορα

http://stores.ebay.d...renBlitz?_rdc=1 για seiko

Υ.Γ. Τσέκαρε και τα casio edifice!

Κοίτα και εδώ γατάκι :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα και εδώ γατάκι :grin:

Save για να το έχω υπόψη μου. :rolleyes: :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο κίτρινο γατάκι!

Είναι αξιόπιστο store με ποικιλία και καλές τιμές.Το ίδιο και το amazon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόχειρό μου και αυτό που φοράω αυτή τη στιγμή.

Εεετσι...ετσι...προχειρο ρολογακι με 70€,για καφε με 130€,στη δουλεια βαζει το αλλο πιο σοβαρο με 350€ κι αμα βγει βραδυ με κοστουμακι ταιριαζει το αλλο ρολογακι στα 1300€....μαλιστα μαλιστα... :crazy: κριση με κροισοι και οποιος αντεξει...Τουιτ Τουιτ... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Seiko προταση και απο εδω και αφου κοιτας για τα Solar, τοτε το Monster ειναι πολυ καλυτερη αγορα (κοιταξε για το SRP009 με το πορτοκαλι καντραν). Αν παλι σου φαινεται σκηροπυρηνικο και ογκωδες (αλλα ειναι αρμα μαχης πραγματικο σε ποιοτητα ειδικα αν κανεις καταδυσεις) ριξε και μια ματια στα SKX011 - SKX007. Το Monster ομως εκ πειρας θα το χαρεις οσο τιποτα αλλο γιατι δεν θα σε νοιαζει που και πως θα το φορεσεις γιατι δεν μασαει στην κακομεταχειρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεετσι...ετσι...προχειρο ρολογακι με 70€, τσεκ, σωστό για καφε με 130€, τσεκ, μέσα είσαι, έχω κι ένα των 130€! στη δουλεια βαζει το αλλο πιο σοβαρο με 350€ τσεκ, μέσα είσαι, έχω κι ένα των 500€ εδώ Ελλάδα, που το πήρα στο Dubai με παζάρια στα 220€ :mB_kalo_e: κι αμα βγει βραδυ με κοστουμακι ταιριαζει το αλλο ρολογακι στα 1300€ σιγά μην ανέβω τόσο, άντε, το πολύ-πολύ να πάρω το κιτρινάκι :_innocent: που μου έχει χτυπήσει στο μάτι εδώ και καιρό, αλλά είναι φτηνούλι :winking: ....μαλιστα μαλιστα... :crazy: κριση με κροισοι και οποιος αντεξει...Τουιτ Τουιτ... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα jewels που εχουν τι ακριβως ειναι ρε παιδια? :what:

ωραια ερωτηση φιλε.Να ξεκινησω διαχωριζοντας τα ρολογια σε δυο μεγαλες κατηγοριες τα μηχανικα και τα ""μπαταριας"" ή αλλιως quartz.Ας πω επισης οτι στα μπαταριας ο ορος jewels δεν πολυ παιζει και δεν νοιαζει κανεναν (υπαρχουν quartz με καποια jewels βεβαια λιγα στον αριθμο συνηθως πχ 3-4) απο την αλλη τα μηχανικα οπως λεμε (ειτε ειναι αυτοματα ειτε κουρδιστα στο χερι) εχουν jewels που ο αριθμος εκει παιζει απο 15 περιπου μεχρι καμια 50-60 (δεν βαζω ακραια παραδειγματα).Ο σκοπος τωρα αυτων twn jewels ειναι να μειωνει τις οποιες τριβες εμφανιζονται κατα την λειτουργεια ενος ρολογιου ωστε να μην χανει τον σωστο χρονο οπως λεγετε !Υπαρχουν και περιπτωσεις που τα jewels ειναι απλα διακοσμητικα βεβαια αλλα η χρηση τους ειναι να μειωνουν τριβες.Και για αυτο οπως καταλαβαινεις τα jewels μασ απασχολουν στα μηχανικα ρολογια περισοτερο απο οτι στα μπαταριας καθως εκει ειναι λιγοτερα τα κινουμενα μερη!

αυτα σε βασικο επιπεδο (οσο ξερω δηλαδη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή τιμή και έχω αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα το monster μου

Τροποποιήθηκε από τον tribit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο κίτρινο γατάκι!

Είναι αξιόπιστο store με ποικιλία και καλές τιμές.Το ίδιο και το amazon

Να κάνω μια ερώτηξη σε σας που ψωνίζετε απ' τα site τα έξω.

πχ παραλαμβάνεις ένα ρολόϊ που έχεις προπληρώσει και δεν δουλεύει καθόλου εξ' αρχής ή χαλάει εντός εγγύησης.

Τί γίνεται? Τον ήπιες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθως εκεί κοντά που γράφουν τους τρόπους πληρωμής-τρόπους αποστολής κλπ αναγράφουν και την πολιτική για τις επιστροφές.

Εγώ που δεν τον πήρα από site με ρολόγια αλλά μέσω e-bay ο πωλητής σου δίνει περιθώριο για επιστροφή (αν κάτι πάει στραβά) 15 ημέρες από την παραλαβή.

Εσύ επιβαρύνεσαι με τα έξοδα αποστολής και όταν το παραλάβει σου πιστώνει το ποσό στο paypal (τρόπος πληρωμής)

Το πρόβλημα είναι αν πέσεις σε λαμογιέν-απατεονέσιον site, για αυτό προτιμάς να αγοράσεις από κάπου που έχουν ψωνίσει αρκετοί και γενικά έχει αποκτήσει κάποια καλή φήμη και ας είναι λίγο ακριβότερος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, οι 15 μέρες είναι για το αν δε δουλεύει καθόλου ή σωστά απ' την αρχή που θα το παραλάβεις.

Αν όμως σου χαλάσει εντός έτους που θα είχες εγγύηση από ένα μαγαζί, εκεί τί γίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου πχ είχε δελτίο εγγύησης το συμπλήρωσα και το έστειλα στην Casio για να μπει σε λειτουργία η περίοδος της εγγύησης, μετά αν πάθει κάτι θα πρέπει να πλακωθώ στις φάπες με τον αντιπρόσωπο αν αρχίσει τα μα-μου όπως συνηθίζουν στο Ελλάντα για ότι δεν έχεις αγοράσει από το μαγαζί τους αλλά το έχεις φέρει απ'έξω.

Κακά τα ψέματα αν θες να είσαι πιο χαλαρός, να μην σκέφτεσαι τέτοια και φοβάσαι τις online συναλλαγές, τότε πας σε κανονικό μαγαζί που σου δίνει τουλάχιστον την αίσθηση της ασφάλειας καθώς έχει οντότητα.

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Save για να το έχω υπόψη μου. :rolleyes::_innocent:

Ρώτησα και δεν εισάγεται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο.

Μάλιστα με ρώτησε ο καταστηματάρχης: στο e-bay το είδατε?

Τώρα το θέλω πιο πολύ, έτσι επειδή μου αντιστέκεται. :lol:

Βλέπω να ρίχνει φίλος την παραγγελία για πάρτη μου..... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα...ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ!!!Πριν παραγγειλεις κατι,εσυ ειδικα να ζητησεις σιγουρα να ειναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα...ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ!!! Πριν παραγγειλεις κατι, εσυ ειδικα να ζητησεις σιγουρα να ειναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ! :rotfl:

From the specs

100M Water Resistant :vv:

Υ.Γ.

Sorry βρε BLOODY64. Εσύ το άνοιξες για να ρωτήσεις και κοντεύουμε να ψωνίσουμε όλοι οι άλλοι. :blush:

Τουλάχιστον βοηθήθηκες όσο ήθελες να μη νοιώθουμε άσχημα για τις σφήνες?

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμεσο ban στο θρασύ BLOODY 64 που τόλμησε να δημοσιεύσει τοιούτο αίσχιστο νήμα :grin:

Ψάχνετε και στo amazon ,έχει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.Χρόνο να έχει κανείς και χρήματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ χρησιμες κι ενδιαφεροντες ολες οι αποψεις :D ,χαιρομαι που τελικα δεν ειμαι ο μονος που ψαχνω για ρολοι..

Πολυ χρησιμα και τα λινκ που εδωσε καποιος φιλος πριν,για τα φορουμ ωρολογοποιας,πραγματικα σηκωνουν πολυ διαβασμα.

Ξεκολησα λιγο απο το citizen και τωρα λεω για το seico που ανεβασε ο :police: γιαννης,Δειχνει πολυ στιβαρο.

Δυστηχως θα το αργησω λιγο,μιας και πηγα πρωι πρωι σημερα για καταθεση. :plaf: Ρουλεμαν στον πρωτευων αξονα ..

20130927_085948.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Save για να το έχω υπόψη μου. :rolleyes::_innocent:

Ρε χχχαμένα κορμιά, :P δεν ξέρατε ότι αυτό το internetoμάγαζο είναι Αμερική και έχει Τελωνείο?

Που σημαίνει φυσικά, εκτός της καθυστέρησης για παραλαβή, απρόβλεπτα έξοδα - μίζες για να περάσει, χώρια την ταλαιπωρία.

Συνάδελφος εδώ μου είπε να το ψάξω αποκλειστικά στο amazon Αγγλίας ή στο e-bay Αγγλίας κι έτσι κι έγινε.

ΝΑΤΟ :rolleyes:με καλές συστάσεις για τον πωλητή και μεγάλο αριθμό πωλήσεων με 100% θετικές κριτικές (ούτε καν 99%).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε χχχαμένα κορμιά, :P δεν ξέρατε ότι αυτό το internetoμάγαζο είναι Αμερική και έχει Τελωνείο?

Που σημαίνει φυσικά, εκτός της καθυστέρησης για παραλαβή, απρόβλεπτα έξοδα - μίζες για να περάσει, χώρια την ταλαιπωρία.

Συνάδελφος εδώ μου είπε να το ψάξω αποκλειστικά στο amazon Αγγλίας ή στο e-bay Αγγλίας κι έτσι κι έγινε.

ΝΑΤΟ :rolleyes:με καλές συστάσεις για τον πωλητή και μεγάλο αριθμό πωλήσεων με 100% θετικές κριτικές (ούτε καν 99%).

Ψιτ.... "Today I received my watch in very good condition within 3 days. The most important is that they did not pay customs and taxes." από εδώ. Το βιάζεσαι κιόλας... τόσα χρόνια εκεί είναι, τώρα το θες άμεσα :tooth:

'Άντρα θέλω, τώρα τον-ε θέλω!!'

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από το creationwatches είχα πάρει το monsterακι μου και δεν είχε περάσει τελωνείο..

Βέβαια τους τελευταίους μήνες νομίζω έχουν αλλάξει τα πράγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιτ.... "Today I received my watch in very good condition within 3 days. The most important is that they did not pay customs and taxes." από εδώ. Το βιάζεσαι κιόλας... τόσα χρόνια εκεί είναι, τώρα το θες άμεσα :tooth:

'Άντρα θέλω, τώρα τον-ε θέλω!!'

Είναι όντως όμως Αμερικάνικο το site? Αυτό είναι το ερώτημα (μου είπε ο συνάδελφος ότι απ' το τηλέφωνο το κατάλαβε: 001)

Διότι αν ναι, επειδή είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τελωνείο παίζει ανάλογα τα κέφια τους και τέλος πάντων δεν είναι εγγυημένο ότι θα το πάρεις ανέξοδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι όντως όμως Αμερικάνικο το site? Αυτό είναι το ερώτημα (μου είπε ο συνάδελφος ότι απ' το τηλέφωνο το κατάλαβε: 001)

Διότι αν ναι, επειδή είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τελωνείο παίζει ανάλογα τα κέφια τους και τέλος πάντων δεν είναι εγγυημένο ότι θα το πάρεις ανέξοδα.

Πάντως, αν διάβασες το λινκ, μπορείς να δεις 2-3 αναφορές στο ότι δεν πλήρωσαν τελωνείο.

Τα γραφεία της εταιρείας είναι στην New York City, NY, USA 10065 και στην Kallang Pudding Road, Singapore.

Τροποποιήθηκε από τον Terathlios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα