ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 07:45 το πρωι θα ειμαι εδω http://goo.gl/maps/YOfJN και θα ξεκινησουμε/φτασουμε στο Γαλαξιδι μαζι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) 07:45 το πρωι θα ειμαι εδω http://goo.gl/maps/YOfJN και θα ξεκινησουμε/φτασουμε στο Γαλαξιδι μαζι... Εεεεετσι μπραβο γιατι ετσι οπως το εγραψες σου ξανα λεω δεν καταλαβα.Πες το απλα...απλουστευουμε τη ζωη μας δεν την δυσκολευουμε κι αλλο μαστρο Κωστα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 από τον ΚωσταςΤ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 το ξαναποσταρω κι εδω... το δικο μου προγραμμα και η διαδρομη ( http://goo.gl/maps/Ogtne ) για μονοημερη το Σαββατο... θα σας συναντησω Σαββατο πρωι και θα παμε μαζι στο Γαλαξιδι...απο εκει, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη ωρα κατα νου, θα φυγω για να γυρισω στην Κυπαρισσια μεσω Πατρας...τα λεμε... ................. Μονοήμερη τη μισή Ελλάδα!...... και στο ραντεβού 07:45! Δεν υπάρχεις ρε. Σάββα και Θωμά.... ξεφτιλιστήκατε. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Εγω μωρα μου θα παω απο παλια Εθνικη, οποτε θα βρεθουμε καπου εξω απο τη Θηβα. Ανταλλαξτε τηλεφωνα...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1. Γιωργος (FZMAN) 2. Σπυρος (Peiraiwths) 50-50 (Ασε τα ψοφια και ελα) 3. Παναγιωτης (Panag) 4. KωσταςΤ 5. Kostas-Motoτσιγκλιάρης 6. moto99 (Γιάννης) 7. Wolfering (Μιχάλης) 8. Rgiris7 + Βιβή 9. ghostkon (Κώστας) 10. Δημητρης (Hokori) Και Διασταύρωση Θηβών - Λειβαδιάς: - WildBilly - ΜάρκοςV - nikolas fmx - Χ_Άγνωστο γοητευτικό αγόρι με μαλλιά - Χ_2ο Άγνωστο γοητευτικό αγόρι χωρίς μαλλιά... θ' αρπάξει του Μπίλλυ λέει, έχει περίσσευμα αυτός Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 07:45 το πρωι θα ειμαι εδω http://goo.gl/maps/YOfJN και θα ξεκινησουμε/φτασουμε στο Γαλαξιδι μαζι... http://youtu.be/1bmvjNauwTc Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Μονοήμερη τη μισή Ελλάδα!...... και στο ραντεβού 07:45! Δεν υπάρχεις ρε. Σάββα και Θωμά.... ξεφτιλιστήκατε. Οφειλω να ομολογησω οτο ο Μπουζεος ειναι μαχημος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Θα καλυψει γρηγορα την τριπολεως κ κορινθου και απο κει περα στον κηφισο θα χαλαρωσει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Οπως και να εχει θα χρειαστει ενα διωρο μεχρι τα Μακ. Που σημαινει οτι θα κανει εγερση κατα τις 5 που ειναι μια γενναια ωρα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μονοήμερη τη μισή Ελλάδα!...... και στο ραντεβού 07:45! Δεν υπάρχεις ρε. Σάββα και Θωμά.... ξεφτιλιστήκατε. Ωραίος ο παίκτης και στις προδιαγραφές του PΤ ! Δεν νομίζω ότι ξεφτιλιστήκαμε ακόμη ! 279 κυβικά τα ίδια χλμ σε μιά μέρα ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον ΣΑΒΒΑΣ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Θα καλυψει γρηγορα την τριπολεως κ κορινθου και απο κει περα στον κηφισο θα χαλαρωσει. Nα πω οτι δεν ζηλευω...ψεματα θα πω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 λοιπον εγω θα ξεκινησω κατα της 2+ απο αθηνα με τον κολλητο μου γιατι δουλευει και τοτε σχολαει οποιος αλλος δεν μπορει να φυγει νωριτερα και γουσταρει να ακολουθησει ας το πει !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) λοιπον εγω θα ξεκινησω κατα της 2+ απο αθηνα με τον κολλητο μου γιατι δουλευει και τοτε σχολαει οποιος αλλος δεν μπορει να φυγει νωριτερα και γουσταρει να ακολουθησει ας το πει !!! Γραψε ξεχωριστο δικο σου θρεντ αφεντικο.Εδω ειναι συγκεκριμενη συναντηση! Προσπαθησε ομως να μην γραψεις τον ιδιο τιτλο σαν τον Νικολα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν άντεξες...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1. Γιωργος (FZMAN) 2. Σπυρος (Peiraiwths) 50-50 (Ασε τα ψοφια και ελα) 3. Παναγιωτης (Panag) 4. KωσταςΤ 5. Kostas-Motoτσιγκλιάρης 6. moto99 (Γιάννης) 7. Wolfering (Μιχάλης) 8. Rgiris7 + Βιβή 9. ghostkon (Κώστας) 10. Δημητρης (Hokori) 11. PeterPan Θελω πολυ να ερθω ,γαι να ξεσκασω λιγο.Δεν ξερω σιγουρα ομως ,οποτε αν αργησω φευγετε.Οπως και να εχει ειμαι οπωσδηποτε για επιστροφη το βραδυ του Σαββατου Και Διασταύρωση Θηβών - Λειβαδιάς: - WildBilly - ΜάρκοςV - nikolas fmx - Χ_Άγνωστο γοητευτικό αγόρι με μαλλιά - Χ_2ο Άγνωστο γοητευτικό αγόρι χωρίς μαλλιά... θ' αρπάξει του Μπίλλυ λέει, έχει περίσσευμα αυτός Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον pantheman Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 pantheman ελα μαζι μας αν θελεις, ξεκιναμε λιγο πιο αργα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 pantheman ελα μαζι μας αν θελεις, ξεκιναμε λιγο πιο αργα..... Μικρε Νικολα....στο θρεντ σου εσυ. Μην κανεις προσυλητισμο για ν χεις παρεα -p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Αχαχαχα..... σφάζονται παλικάρια στην ποδιά του Pantheman. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μικρε Νικολα....στο θρεντ σου εσυ. Μην κανεις προσυλητισμο για ν χεις παρεα -p 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Nα πω οτι δεν ζηλευω...ψεματα θα πω! Για αυτο σου λεω, τωρα που οδηγησες ΧΧ και γλυκαθηκες παρε το αγαπημενο σου zzr να ευχαριστιεσαι εθνικη εστω κ με πονο στην μεση! Γιαννη ksino την επομενη φορα που θα ερθει στην πατρα δωστου το για 15χιλ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν βλέπω να προλαβαίνω καφέ το πρωί. Κακό αυτό. Χωρίς καφέ το μάτι δεν ανοίγει.. Πατέντα με καλαμάκι μέσα από το μπουφάν προβλέπω.. :P ασε που με βασανίζει το θέμα του μπουφάν, καλοκαιρινό η χειμωνιάτικο χωρίς επένδυση ?? ..μην σκάσουμε- μην παγώσουμε τι λέτε ?? ( σσ εσύ Κώστα ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Eγω σκεφτομαι για χειμωνιατικο χωρις επενδυση , μιας και θα ειμαστε νωρις στο Γαλαξειδι και οταν θα αναχωρησουμε μετα απο λιγο θα αρχισει να πεφτει ο ηλιος . Απο την αλλη ομως σκεφτομαι ναφορεσω το καλοκαιρινο με ενα λεπτο αντιανεμικο,αδιαβροχο μπουφαν απο πανω . δεν μπορω και εγω να αποφασισω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Παιδες 3 ωρες δρομος ειναι ... μεχρι να ζεσταθειτε ή να κρυωσετε φτασατε. Γαλαξιδι πατε οχι Βουλγαρία Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Αχαχαχα..... σφάζονται παλικάρια στην ποδιά του Pantheman. :lol: Αμεσως εσυ μη χασεις και δεν πεταξεις την μπιχτη σου :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Για αυτο σου λεω, τωρα που οδηγησες ΧΧ και γλυκαθηκες παρε το αγαπημενο σου zzr να ευχαριστιεσαι εθνικη εστω κ με πονο στην μεση! Γιαννη ksino την επομενη φορα που θα ερθει στην πατρα δωστου το για 15χιλ. Κακες ιδεες βαζεις εσυ συντροχε.Πιπερι θα σου βαλω στο στομα..εεε στα χερια ηθελα να πω.Γιαννη αφες αυτοις ουγ οιδασι τι λεγουσι (ε ρε πως το μιλαω το εκκλησιαστικο να ουμε ) Δεν βλέπω να προλαβαίνω καφέ το πρωί. Κακό αυτό. Χωρίς καφέ το μάτι δεν ανοίγει.. Πατέντα με καλαμάκι μέσα από το μπουφάν προβλέπω.. :P ασε που με βασανίζει το θέμα του μπουφάν, καλοκαιρινό η χειμωνιάτικο χωρίς επένδυση ?? ..μην σκάσουμε- μην παγώσουμε τι λέτε ?? ( σσ εσύ Κώστα ) Δημητρη και ο Panag εχει δικιο και ο Patapios.Το σκεφτομαι κι εγω τι θα βαλω αληθεια.Σκεφτομαι τα χειμωνιατικα cordura πανω κατω χωρις τις επενδυσεις.Απο την αλλη στο Γαλαξειδι μεχρι να φυγουμε θα βραζει ο τοπος αλλα στην επιστροφη θα το δαγκωσουμε.Να ερθω με τζιν η οχι και να βαλω απο μεσα ισοθερμικο.Πολυ μπερδεμενα τα πραγματα.Ολα παντως ειναι ετοιμα.Μαλλον θα αποφασισω το πρωι! Παιδες 3 ωρες δρομος ειναι ... μεχρι να ζεσταθειτε ή να κρυωσετε φτασατε. Γαλαξιδι πατε οχι Βουλγαρία Ενταξει η διαδρομη αλλα ενα βαλουμε κατι για το κρυο πως θα την παλεψουμε μεχρι να φυγουμε που αυριο δινει 31 βαθμους το φελεκι μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες