ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Μπροστά έχει ATF. Θα κοιτάξω αργότερα στο pdf που έχω για τα λάδια και σου λέω τί ήθελε και τι έβαλεςΜου βγήκαν τα μάτια με τα Ινδονησιακά :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Έβαλα το ΒΡ Vanellus monograde 10w εντάξει έβρισκα και καλύτερο αλλά βαριόμουνα να ψάχνω. Το service manual ειναι αυτό: https://docs.google....C1tejU4VVk/edit Αυτό που έβαλες, είναι λάδι μονότυπο + δεν ειναι για χρήση σε πηρούνι. Λογικό ειναι να κοπανάει. Θα χρειαστει να ξαναλύσεις + να βαλεις fork oil . Βρες απο μανιουαλ την ακριβη ποσότητα και βαλε ΑΚΡΙΒΩΣ όσο λέει. http://www.google.gr/search?q=fork+oil+10w&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dLakUf6gDqf44QTc94HADg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1097&bih=470 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δεν είχα κοιτάξει καν ποιο είναι το Vanellus!!! Κώστα, ποιος στο πρότεινε αυτό το λάδι για πιρούνι? Στο workshop manual, στο κεφάλαιο "RODA DEPAN/REM/SUSPENSI/KEMUDI", σελίδα 186 (σε αυτό το link που μου έδωσες), αναφέρει ποσότητα λαδιού και απόσταση από το άνω άκρο των καλαμιών! 62cc λάδι ανά καλάμι και απόσταση 92mm από το χείλος του καλαμιού! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Μπροστά έχει ATF. Θα κοιτάξω αργότερα στο pdf που έχω για τα λάδια και σου λέω τί ήθελε και τι έβαλες Μου βγήκαν τα μάτια με τα Ινδονησιακά :D Χαχαχαχα ευτυχώς που υπάρχει και αυτό δε λες. Αυτό που έβαλες, είναι λάδι μονότυπο + δεν ειναι για χρήση σε πηρούνι. Λογικό ειναι να κοπανάει. Θα χρειαστει να ξαναλύσεις + να βαλεις fork oil . Βρες απο μανιουαλ την ακριβη ποσότητα και βαλε ΑΚΡΙΒΩΣ όσο λέει. http://www.google.gr...iw=1097&bih=470 Ευχαριστώ νομίζω πως παίρνει 62cc. Έχετε κάποιο λάδι να προτείνετε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Έχετε κάποιο λάδι να προτείνετε; Φθηνά είναι, γενικά. 10-12 ε /λίτρο. Πχ. http://www.trade-win...emid=57&lang=el Η Castrol μου φαινεται βγαζει και συσκευασία 500 ml. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν είχα κοιτάξει καν ποιο είναι το Vanellus!!! Κώστα, ποιος στο πρότεινε αυτό το λάδι για πιρούνι? Στο workshop manual, στο κεφάλαιο "RODA DEPAN/REM/SUSPENSI/KEMUDI", σελίδα 186 (σε αυτό το link που μου έδωσες), αναφέρει ποσότητα λαδιού και απόσταση από το άνω άκρο των καλαμιών! 62cc λάδι ανά καλάμι και απόσταση 92mm από το χείλος του καλαμιού! Το έχω κάνει κι εγώ μετάφραση και από ότι κατάλαβα μετράει 92μμ από το χείλος και μετράς με πιεσμένο το πιρούνι, κάνεις δε μου το πρότεινε, άλλα τότε που το άλλαξα ήμουν στο χωρίο και πήρα αυτό από το βενζινάδικο γιατί βιαζόμουν να το δέσω. Φθηνά είναι, γενικά. 10-12 ε /λίτρο. Πχ. http://www.trade-win...emid=57&lang=el Η Castrol μου φαινεται βγαζει και συσκευασία 500 ml. Μωρέ και 20 να κάνει δε με νοιάζει αρκεί να φτιάξει γτ μου σπάει τα νεύρα στη οδήγηση. Θα βάλω το Castrol μιας και μου αρέσουν τα λάδια της, άλλα πιο sae έχετε ιδέα; Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον kostisstam Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 10w είναι μια χαρά για το παπί. Οχι παραπάνω θα'λεγα, γίνεται κουτσουρέ (!) το πηρούνι. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Τα ATF έχουν ιξώδες: 35 στους 40°C και ~7 στους 100°C. Συνεπώς θέλεις κάποιο από τα εξής: Silkolene Fork Oil (10wt)Honda Pro HP Fork Oil (10wt)Bardahl Fork Oil (10wt)Motorex Racing Fork Oil (7.5wt)Silkolene Pro RSF (7.5w)Shell Advance Fork 10Agip Fork (10w) Εγώ θα έβαζα το Silkolene Pro RSF (7.5w) από τα λάδια της παραπάνω παρέας. Είναι το μόνο που κρατιέται στο ύψος του όταν ζεσταθεί το μπροστινό (και θα σου δώσει γενικά πιο σφικτή αίσθηση). 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Θα πάω αύριο μια βόλτα να πάρω ένα από αυτά και ελπίζω να τα βρω. Ευχαριστώ!!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Καρβουνάκια είναι τελικά και από τη Kawa είναι στα 60 ευρω.Πολλά μου φαίνονται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Για να μη παιδεύεσαι, Shell & Agip θα βρεις πολύ εύκολα. Αυτά είναι οικονομικά και να θυμάσαι πως το 10αράκι της Agip δίνει πιο σφικτό πιρούνι σε σχέση με το 10αράκι της Shell 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επιστρεφω με τις μετρησεις Για το πισω αμορτισερ 130mm διαδρομη 445mm με σηκωμενη τη ροδα 425 μονο η μηχανη ορθια 400 με αναβατη Αρα 43,3 θα πρεπε να ειναι και ειναι 45,αρα πρεπει να δωσω λιγη προφορτιση,σωστα? Για το μπροστα μου βγαινουν λιγο περιεργα 120 χιλ διαδρομη 118 χιλ με τη ροδα στον αερα 95 χιλ μονο η μηχανη 90 με αναβατη 60 χιλ με πιεση(πιεζα το μπροστινο με φρενο και δυναμη και ειχα τη μεζουρα και τη πιεζε μεχρι το σημειο που εφτανε) Αλλα ετσι μου βγαινει οτι επρεπε να ειναι 40 και οτι τωρα εχω 58(?) EDIT Ειδα του Keith code πως το ρυθμιζει και μετραει απλα με τον αναβατη πανω και οχι πιεσμενο. αρα μονο με αναβατη ειμαι στο 38 και επρεπε να ειναι 40.αρα πιστευω ειμαι οκ(αν βαλω και εξοπλισμο κτλ θα πιεζοταν και αλλο) και το ιδιο και για πισω πιστευω.αρα απο sag ειμαι κομπλε... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον Dant3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Λαθος στη πραξη.28 εχω και επρεπε να εχω 40. αρα οντως εχει πολυ προφορτιση μπροστα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 10w είναι μια χαρά για το παπί. Οχι παραπάνω θα'λεγα, γίνεται κουτσουρέ (!) το πηρούνι. Αρκετα καλη αποσβεση συμπιεσης, αλλα πολυ αργη επαναφορα. Σε σπαστικο βαθμο θα ελεγα Και εγω με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω 10αρι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Λοιπόν.... Αν το πιρούνι σου έχει διαδρομή 120mm, σημαίνει πως με εσένα επάνω στη μοτοσυκλέτα (εσύ με full εξοπλισμό και η μοτοσυκλέτα τουλάχιστον μισογεμάτη) θα πρέπει να χάσει περίπου 1/3 της διαδρομής της. Με άλλα λόγια πρέπει να χάσει 40mm σε νορμάλ οδήγηση (ή 30mm σε πιο αθλητική). Εσύ εμπρός «πέφτεις» 30mm. Επομένως, αν όντως είσαι ντυμένος κανονικά και η μοτοσυκλέτα έχει μισό ρεζερβουάρ, δείχνει ελαφρώς παραπάνω προφορτισμένο από το σωστό. Το θέμα είναι να σκεφτείς και αν κυκλοφορείς δικάβαλος αρκετά, οπότε η προφόρτιση θα είναι μια χαρά. Επειδή δεν έχεις προφόρτιση εμπρός, φρόντισε να «ανεβάσεις» και την πίσω. Τώρα εμπρός το sag αναβάτη είναι το 1/4 της συνολικής διαδρομής (120mm σύνολο, sag 30mm, υπόλοιπη διαδρομή 90mm) Κάνε την ίδια αντιστοίχιση και πίσω. Μέτρα απόσταση του άξονα του τροχού με ένα σταθερό σημείο (βάλε λίγη μονωτική ταινία σε μια θέση όπου η ευθεία άξονας-ταινία να είναι σχεδόν παράλληλη // με την διάταξη του αμορτισέρ). Διαιρείς με 4 (απόσταση:4) και το αποτέλεσμα θα σου δώσει πόσο θα συμπιεστεί η ανάρτηση με εσένα πάνω! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Αλλη μια ερωτηση για σημερα... Κανα καλο που να φτιαχνει σελες? δε θελω τιποτα ιδιαιτερο,απλα να μου βαλει λιγο πιο μαλακο και ποιοτικο υλικο μεσα http://starsel.weebly.com/ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οντως ημουν με κανονικα ρουχα και με μισογεματο ντεποζιτο. αρα να παει και με ολα αυτα κανα 32-33?αρα να το αφησω ως εχει εκει και να κοιταξω να παω και το πισω προς τα εκει,δηλαδη να αυξησω προφορτιση πισω? μετακινουμαι δικαβαλος αρκετα αλλα με ενδιαφερει οταν ειμαι μονος μου ,καθως εκει θα το πιεσω οσο μπορω.και θελω μια ισορροπια σε ανεση-αποδοση γιατι το χρησιμοποιω και αρκετα πολη... Για να συνοψισω με οσα καταλαβα,αυξανω πισω προφορτιση...? Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον Dant3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Πηγα και ξαναμετρησα τωρα που πηρα το κολαι. Για τη πισω αναρτηση 445 στον αερα 402 με αναβατη Για μπροστα 116 στον αερα 84 με αναβατη Τη προηγουμενη φορα δεν ειχα χοροπηδησει λιγο για να ερθουν καλα και απο οτι φαινεται για αυτο οι διαφορες. Αρα πισω ειμαι στο 43 και μπροστα στο 32. Αν βαλουμε και οτι ημουν χωρις εξοπλισμο και με μισο ντεποζιτο,υποθετω οτι πανε λιγο παραπανω. Αρα αυξανω προφορτιση πισω?και το μπροστα ειναι κομπλε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ένα κλικ αύξηση πίσω και είσαι ΟΚ!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ευχαριστω πολυ! Σε παιδεψα και για σημερα :D ΥΓ.φανταζομαι οτι με αυξηση στη προφορτιση θα εχω καλυτερη συμπεριφορα και στο δικαβαλο ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Yeap!! :D Θα στρίβεις καλύτερα και με τη γυναίκα :DΠεριμένω εντυπώσεις!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αλλη μια ερωτηση για σημερα... Κανα καλο που να φτιαχνει σελες? δε θελω τιποτα ιδιαιτερο,απλα να μου βαλει λιγο πιο μαλακο και ποιοτικο υλικο μεσα Σακης. Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση. Μου εφτιαξε την δικη μου,λιγο μαλακο αφρολεξ μπροστα και τουμπανιασμα την πισω, και μετα απο 14 ωρες οδηγησης δεν ενιωσα πονο πουθενα... Απιστευτος!!! Νομιζω το site ειναι http://starsel.weebly.com/. Τσεκαρε το. Λεωνιδιου η διεύθυνση , αναμεσα σε κεραμεικο και μεταξουργειο. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον woulverin 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 1300€ για address 125 με 6000χλμ πως σας φαίνεται ; λογική τιμή ; υψηλή ; πείτε γνώμες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 που μπορω να βρω αυτη την ταινια που γραφει "ευθραυστον" για δεματα?? σε τι μαγαζια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 που μπορω να βρω αυτη την ταινια που γραφει "ευθραυστον" για δεματα?? σε τι μαγαζια? Σε μαγαζιά τύπου Alex Pak 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες