Jump to content

Recommended Posts

Σε αντιστοιχα παπουτσια (airmax 2012) επαθα το ιδιο, αλλα λερωσα την ασπρη σολα. Εκρεξα με φωτιστικο πετρελαιο μια οδοντοβουρτσα, και ετριψα απαλα το σημειο, με τα την ξεπλυνα παλι με πετρελαιο, και καθαρισα πληρως την περιοχη. Εγιναν σαν καινουρια, και δεν ειχα προβλημα που χρησιμοποιησα πετρελαιο. βεβαια αμεσως μετα ξεπλυνα πολυ καλα με νερο. Μου ετυχε το ιδιο εδω και 3-4 μηνες περιπου, και ευτυχως ολα καλα!

Τωρα για μπροστα πανω στο υφασμα δεν ξερω, τι να σου πω....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επιστρεφω...

Οπως ειπα ακουγεται στις λακουβες κτλ σαν κατι μεταλλικο να παιζει σα να εχεις βαλει μια βιδα σε ποτηρι και να το κουνας.τσεκαρα με αλεν και κλειδα τις βιδες και ολες ηταν οκ.εκατσα και κοιταξα οπτικα τα παντα ακομα και απο κατω και τιποτα παλι.

Δεν νομιζω να ειναι βιδα γιατι θα ειχε φυγει τοσα χλμ.καμια αλλη ιδεα?

Μήπως είναι κανένα διάφραγμα μέσα στην εξάτμιση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτα , nike air max skyline .

Θα γινω καλα γιατρε ? :pray:

Μπροστα το ασπρο εχει το προβλημα αμα θελετε ανεβαζω και φωτο

Σε αντιστοιχα παπουτσια (airmax 2012) επαθα το ιδιο, αλλα λερωσα την ασπρη σολα. Εκρεξα με φωτιστικο πετρελαιο μια οδοντοβουρτσα, και ετριψα απαλα το σημειο, με τα την ξεπλυνα παλι με πετρελαιο, και καθαρισα πληρως την περιοχη. Εγιναν σαν καινουρια, και δεν ειχα προβλημα που χρησιμοποιησα πετρελαιο. βεβαια αμεσως μετα ξεπλυνα πολυ καλα με νερο. Μου ετυχε το ιδιο εδω και 3-4 μηνες περιπου, και ευτυχως ολα καλα!

Τωρα για μπροστα πανω στο υφασμα δεν ξερω, τι να σου πω....

Το ίδιο που λέει κι ο ρενεγκέι.

Τ. :mB_kalo_e:

Πάρε με υφασμα ποτισμενο με φωτ. πετρέλαιο τα πολλά, και μετα οδοντοβουρτσα.

Μετα παρε κανα σαμπουαν μαλλιων οτι να'ναι και ξεπλυνε την περιοχή παλι με την οδοντοβουρτσα.

Ειναι ολα συνθετικα υλικά, δεν εχει φοβο.

Αν δεις οτι το πετρέλαιο δεν κανει δουλειά, βαλε βενζίνη.

Ισα-ισα να βραχουν οι τριχες της οδ/τσας... :afro:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο που λέει κι ο ρενεγκέι.

Τ. :mB_kalo_e:

Πάρε με υφασμα ποτισμενο με φωτ. πετρέλαιο τα πολλά, και μετα οδοντοβουρτσα.

Μετα παρε κανα σαμπουαν μαλλιων οτι να'ναι και ξεπλυνε την περιοχή παλι με την οδοντοβουρτσα.

Ειναι ολα συνθετικα υλικά, δεν εχει φοβο.

Αν δεις οτι το πετρέλαιο δεν κανει δουλειά, βαλε βενζίνη.

Ισα-ισα να βραχουν οι τριχες της οδ/τσας... :afro:

1000 ευχαριστω ρε φιλε και η μαμα μου με ειχε απογοητευσει οτι δεν θα βγει ποτε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον 2 ερωτηματα ασχετα μεταξυ τους!

1) Την πεμπτη παω για κτεο!

Τι παιζει με την πινακιδα? εχω πανω μια αλλη, την κανονικη την εχω κατω απο την σελα γιατι εχει σπασει η βαση και εχει τρυπησει η πινακιδα

θα χω προβλημα?

2) Μου ειπαν οτι για καθαρισμο καρτερ οταν αλλαζεις λαδια πριν βαλεις τα νεα μπορεις να ριξεις λιγο βενζινη μεσα και καθαριζει!

Μου φανηκε λιγο υποπτο και δεν το εκανα την προηγουμενη βδομαδα που τα αλλαξα!

Για πειτε!

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το πρώτο δε ξέρω σίγουρα..

Για το δεύτερο τώρα , καλύτερα συχνότερες αλλαγές λαδιού(εννοείται πάντα με φίλτρο σε κάθε αλλαγή) παρά βενζίνη .

Εδώ κάποιοι έχουν έχουν θέματα με φλοτερ καρμπυρατερ και μπάζει βενζίνη κύλινδρος και κάρτερ και τρέχουν και δε φτάνουν..

Θα το έκανα μόνο αν είχα ανοιχτά τα κάρτερ στα δύο .

Συχνότερες αλλαγές λαδιού & φίλτρου και ααα είσαι κομπλέ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοσμά πρέπει να πας με την κανονική πινακίδα γιατί πάνω της θα μπει το αυτοκόλλητο.

Βάλτη πάνω κάπως, έστω και αν στηρίζεται με σύρμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον 2 ερωτηματα ασχετα μεταξυ τους!

Χρόνια πολλά Κοσμά!!

1) Την πεμπτη παω για κτεο!

Τι παιζει με την πινακιδα? εχω πανω μια αλλη, την κανονικη την εχω κατω απο την σελα γιατι εχει σπασει η βαση και εχει τρυπησει η πινακιδα

θα χω προβλημα?

Όπως είπε και ο Γιώργης, πρέπει να έχεις την επίσημη πινακίδα.

Κάτσε και φτιάξε την παλιά σου......

Ευκολάκι!

Μετράς τις διαστάσεις της πινακίδας σου.

Πας σε κάποιον που κόβει-στρατζάρει-κουρμπάρει μεταλλικές επιφάνειες/σωλήνες.

Του ζητάς να σου κόψει ανοξείδωτη λαμαρίνα (πάχους 2mm ή 1.5mm. Πες του τι θέλεις & θα σου προτείνει ο ίδιος).

Του ζητάς, αφού την κόψει, να στρογγυλέψει αρκετά τις 4 γωνίες (για να μη τραυματιστείς περνώντας ή σκίσεις παντελόνι).

Πας στο συνεργείο σου και ξηλώνεις την πινακίδα σου.

Βάζεις αρκετή σιλικόνη στη μια μεριά της ανοξείδωτης λαμαρίνας και στο καπάκι ακουμπάς με ελαφρά πίεση την πινακίδα σου και την κεντράρεις σωστά.

Όταν παγώσει η σιλικόνη, τρυπάτε στις τέσσερις γωνίες με μικρό τρυπανάκι και πριτσινώνετε & τις 4 γωνίες.

Στο καπάκι, κάνετε 2 τρύπες εκεί που υπάρχουν οι υπάρχουσες τρύπες στήριξης της πινακίδας σου (ουσιαστικά για να τρυπηθεί η ανοξείδωτη).

Βιδώνεις στο μηχανάκι. (για να είσαι ωραίος βίδωσε με inox allen & αυτασφαλιζόμενα inox παξιμάδια)

Αντοχή? Πολλαπλάσια. (πρώτα θα κάνεις 200.000χλμ & μετά θα χαλάσει)

Κόστος? 15€ (& πολλά λέω)

Γλυτώνεις τη βαβούρα & το κόστος του Υπουργείου (κυρίως τη βαβούρα)

Μια μικρή λεπτομέρεια.

Η σιλικόνη που ανέφερα πριν μπαίνει καθαρά για λόγους συντονισμού.

Για να αποφύγεις σπαστικά τριξιματάκια.

ΜΗ βάλεις & πλαστικό πλαίσιο.

Λόγω διαφορετικού υλικού (γερή μεταλλική κατασκευή vs πλαστικούρα) θα ακούς τριξιματάκια.

Αν πας στον "λαμαρινά" μη σε ψήσει για λαμαρίνα αλουμινίου.

Είναι μεν πιο ελαφριά αλλά πολύ ακριβότερη & θα σπάσει εύκολα.

Η κατασκευή που σου ανέφερα είναι δοκιμασμένη σε μονο/δι/τετρακύλινδρα & δεν υπήρξε κανένα μα κανένα πρόβλημα.

Πρόσεξε μην υπερβάλεις στο πάχος της ανοξείδωτης λαμαρίνας (απαραίτητα ανοξείδωτη γιατί θα τρώει πολλά νερά από τον πίσω τροχό). Πιστεύω πως & 1.5mm είναι παραπάνω από αρκετή.

Μη προσθέτεις βάρος άδικα.

2) Μου ειπαν οτι για καθαρισμο καρτερ οταν αλλαζεις λαδια πριν βαλεις τα νεα μπορεις να ριξεις λιγο βενζινη μεσα και καθαριζει!

Μου φανηκε λιγο υποπτο και δεν το εκανα την προηγουμενη βδομαδα που τα αλλαξα!

Για πειτε!

Καλά στα είπε ο Βασίλης παραπάνω.

Βενζίνη δε θα έβαζα σε καμία περίπτωση.

Εδώ καμιά φορά ανησυχούμε μήπως έχουμε πλούσιο μείγμα και κατεβάζει βενζίνη στα κάρτερ και εδώ συζητάμε να «πλύνουμε» με βενζίνη?

Γιατί θέλεις να καθαρίσεις το κάρτερ παλικάρι μου?

Edit: χμμμ....15€? Πολλά είναι......Πολύ λιγότερο θα κοστίσει. Πιθανότατα όχι για τη λαμαρίνα, όσο για τις βίδες και τη σιλικόνη.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, τι συσκευή τηλεφώνου έχεις?

Σε ρωτάω γιατί πάντα παίζουν ασυμβατότητες.

Πχ εγώ σε Nokia έσπασα τα νεύρα μου με bt Sony Ericsson.

Και λίγο καλύτερη η κατάσταση με Motorola.

Απολύτως ικανοποιημένος με Nokia και Samsung.

Γενικά έχω προτίμηση πλέον στην Samsung.

Τώρα έχω το HS3000.

Κομψό, ωραίο ηχητικά, μουσική πολύ καλό (έχει ακουστικά in ear με 3.5 mini-jack οπότε αν χαλάσουν τα ακουστικά βάζεις άλλα), bt 3.0, ικανότατη διάρκεια, εύκολη χρήση και auto pairing.

Θα το βρεις κάπου στα 40 με 45€.

Βολεύει με κράνος γιατί είναι με καλώδιο και μπορείς να πιάσεις το μανταλάκι του ψηλά στο μπουφάν ή στο δέσιμο του κράνους.

samsung_ns_3000_13311197710491.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να βγαλω το φιλτρο αερα να το καθαρισω γιατι απο το 2006 παιζει να μην εχει ανοιχτει ποτε.

πρωτον.ειναι το μαμα.καθαριζεται?

και αν πως?το βγαζω και το κανω με κομπρεσερ απο τη μεσα μερια?δηλαδη να πεταξω τη σκονη εξω?

λεφτο τωρα δυστυχως δεν παιζει για να παρω ενα αφτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι χάρτινο κανονικά δε θέλει φύσημα με αέρα όπως πολλοί(λάθος) κάνουν .

Τα χάρτινα απλά αλλαζονται όταν έρθει η ώρα τους , ότι γίνεται και με τα χάρτινα φίλτρα λαδιού .

Τώρα αν το φυσήξεις καν του από την αντίθετη μέρα που τραβάει αέρα και με σχετικά χαμηλή πίεση .

Φυσοντας τα , ειδικά με πολύ πίεση , τα οποία σκουπίδια σφηνωνουν στο χαρτί .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργιο το χαρτινο εχει σχεδον οσο ενα αφτερ.

απλα κατι προχειρο θελω να κανω για να δω εαν οφειλεται και αυτο για τη ψιλοτσιμπημενη μου καταναλωση.

αν το φυσηξω θα κανει δουλεια εστω και προσωρινα?

και σε 3500χλμ που εχω σερβις θα δρομολογησω ενα αφτερ φιλτρο.

αν η σκονη ειναι απο τη πανω μερια ,το φυσαω απο κατω για να φυγει προς τα πανω η σκονη,σωστα?

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σκόνη θα είναι στην εξωτερικη μεριά , εσύ το φυσάς(με αγάπη..!) από μέσα προς τα έξω , δηλαδή από τη μεριά που εφαρμόζει στο φιλτροκουτι .

Κάνε κι ένα καθαρισμό στο φιλτροκουτι , βγάλε τη βρωμιά από κει μέσα και μετά ψεκασε με σπρέι σιλικόνης ώστε να γραπωνει μια άλφα ποσότητα μπιχλας πριν περάσει στο φίλτρο αέρα σου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που ξεκινας να κανεις μια μικρη δουλεια και αλλαζεις το μισο μηχανακι...

Ξεκινησα να καθαρισω φιλτρο αερα.εκτος οτι ειχε ακομα και αραχνη κατω απο το ντεποζιτο,το φιλτρο ειχε ακομα και πετρες μεσα.ουτε εντουρο να ηταν.φυσικα το αλλαξα με k&n.τσεκαρα και μπουζι μιας και ηταν φατσα ο πανω κυλινδρος.μαυρο που σημαινει πλουσιο αρα μαλλον δεν αναπνεε καλα.ε μιας και το ειχα ανοιχτο αλλαξα και τα μπουζι.συνολο 80Ε και θα δουμε τωρα εαν εγινε κατι.η πλακα ειναι οτι ουσιαστικα εκανα το σερβις των 12000χλμ τωρα.

αρα στιε 12000 μου μενει μονο λαδι-φιλτρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά έχει δουλέψει κάνείς σε βενζινάδικο? μου πήρε ένας φίλος για δουλειά τώρα αλλά είναι 10 το βράδυ με 6 το πρωί δεν έχω ξαναδουλέψει νύχτα και φοβάμαι λίγο με τόσες ληστείες που καθαρίζουν τον υπάλληλο για μερικά κωλοευρώ να πούμε! είναι και περιοχή ΙΚΕΑ και το σκέφτομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μωρέ αν γίνει κάτι τους βάζω κα βενζίνη να φύγουνε στα @@ μου δεν θα κινδύνευα την ζωή μου ούτε για 1 ευρώ! το θέμα είναι τι κάνεις αν δεν αντισταθείς και παρόλα αυτά σε καρφώσουν κανένα κάλυκα στο έντερο να πούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολυσύχναστος δρόμος εκεί. Δούλευε ένας φίλος μου στο ΕΚΟ και είχε και πολλά πουρμπουάρ από πλυσίματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα ο φίλος μου μου είπε για shell οπότε δεν το κόβω να έρχεται κανένας απο εσάς αν πρέπει να σας κατεβάζω απο την μηχανή! χαχαχαχα! μιλάμε όμως για νύχτα φράνκι 10 το βράδυ- 6 το πρωί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To καλοκαίρι θα βλέπεις όμως τα μωρά που πηγαίνουν στα μπουζούκια και τα κλαμπ του αεροδρομίου.....

ον-τόπικ: Δε νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι. Όσες πιθανότητες έχει να συμβεί κάτι εκεί, τόσες έχει και σε μένα που έχω μαγαζί στο κέντρο της Τούμπας.

Μόνος θα είσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω ακόμα λογικά αύριο θα μάθω λεπτομέρειες. πρίν λίγο με πήρε φιλος μου να με πεί ότι θέλαν αυτόν αλλά επειδή δουλεύει ήδη να πάω εγώ!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης τα shell εχουν συνηθως πολλες καμερες που ισως ειναι αποθαρρυντικες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...