an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 αν μπορουσατε να διαθεσετε 2500€ πιο μοντελο θα παιρνατε σε σκουτερ?και πιο μοντελο σε μηχανη?η χρηση του οχηματος θα ηταν κυριως εντως πολεως και το καλοκαιρι για ενα δυο ταξιδακια κοντινων σχετικα αποστασεων.επισης το budget δεν μπορει να μεγαλωσει αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 κοιταξε να δεις φιλε μ, κατ αρχήν, αγγελίες. θα δεις ΠΟΛΛΑ πράγματα πόσο μάλλον αν τοποθετήσεις και πλαφόν τα 2μιση χιλιαδες στα κριτήρια αναζήτησης για να μην πελαγώσεις. εγώ προσωπικά, επειδή είμαι της μοτοσυκλέτας, θα πήγαινα σε κατι απο 250-600cc, όχι σκούτερ. εξαιρετική επιλογή κατα τη γνώμη μου το ninja 250, πολλή δύναμη και χαρακτήρας και ομορφία, και ειδικά αν αναβαθμίζεις απο το piaggio fly που γράφεις ότι έχεις. με 2500 βρίσκεις κάτι τέτοιο αρκετά καινούργιο της τάξης του 2009-2010, και με λίγα χιλιόμετρα. λιγότερο σπορ το cbf 250 της honda, το οποίο είναι πιο προσανατολισμένο για πόλη. αν θές να τολμήσεις, κοίτα κάποιο 600αρι σαν το fazer η το hornet τα οποία θα σε καλύψουν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο κάποιο 250-γίνινται επένδυση δηλαδή- αλλά θελουν προσοχή στην αρχή με τη δύναμή τους και το χειρισμό τους. καθότι βαρια και ΠΟΛΥ πιο δυνατά. και επισης, είναι ανάλογα τι ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ θα μπορείς να πληρώνεις, μακροπρόθεσμα, για οτιδήποτε και να πάρεις. Δε σε βοηθάω για σκούτερ γιατι πιστευω δεν θα μπορούσα να σου προτεινω κάτι σε εκείνη την κατηγορία, αλλα εδω μέσα υπάρχουν πολλοι πιστευω που θα σε βοηθούσαν. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 θα εβαζα ακομα 5 κατοσταρικα με το ζορι και θα επαιρνα ενα crf450 κατα προτιμηση το Χ :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 κοιταξε να δεις φιλε μ, κατ αρχήν, αγγελίες. θα δεις ΠΟΛΛΑ πράγματα πόσο μάλλον αν τοποθετήσεις και πλαφόν τα 2μιση χιλιαδες στα κριτήρια αναζήτησης για να μην πελαγώσεις. εγώ προσωπικά, επειδή είμαι της μοτοσυκλέτας, θα πήγαινα σε κατι απο 250-600cc, όχι σκούτερ. εξαιρετική επιλογή κατα τη γνώμη μου το ninja 250, πολλή δύναμη και χαρακτήρας και ομορφία, και ειδικά αν αναβαθμίζεις απο το piaggio fly που γράφεις ότι έχεις. με 2500 βρίσκεις κάτι τέτοιο αρκετά καινούργιο της τάξης του 2009-2010, και με λίγα χιλιόμετρα. λιγότερο σπορ το cbf 250 της honda, το οποίο είναι πιο προσανατολισμένο για πόλη. αν θές να τολμήσεις, κοίτα κάποιο 600αρι σαν το fazer η το hornet τα οποία θα σε καλύψουν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο κάποιο 250-γίνινται επένδυση δηλαδή- αλλά θελουν προσοχή στην αρχή με τη δύναμή τους και το χειρισμό τους. καθότι βαρια και ΠΟΛΥ πιο δυνατά. και επισης, είναι ανάλογα τι ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ θα μπορείς να πληρώνεις, μακροπρόθεσμα, για οτιδήποτε και να πάρεις. Δε σε βοηθάω για σκούτερ γιατι πιστευω δεν θα μπορούσα να σου προτεινω κάτι σε εκείνη την κατηγορία, αλλα εδω μέσα υπάρχουν πολλοι πιστευω που θα σε βοηθούσαν. :) προσωπικα ειχα κινηθει προς sym wolf 125 μιας και το 250 λυκο οικονομικα δεν μπορω να αγορασω(δυστυχως).απλα σκεφτομαι μηπως η διαφορα απο σκουτερακι 100αρι(βεβαια μεχρι 60 χιλιομετρα παει...)σε λυκακι 125 δεν ειναι τοσο αισθητη και γινει αδικα η διαδικασια αλλαγης οχηματος..ευχαριστω για την απαντηση Υ.Γ ειμαι φιλη** :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Θα επαιρνα αυτο που πηρα και εχω. Οτι πρεπει για τη δουλεια που το πηρα και περιγραφεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) αν μπορουσατε να διαθεσετε 2500€ πιο μοντελο θα παιρνατε σε σκουτερ?και πιο μοντελο σε μηχανη?η χρηση του οχηματος θα ηταν κυριως εντως πολεως και το καλοκαιρι για ενα δυο ταξιδακια κοντινων σχετικα αποστασεων.επισης το budget δεν μπορει να μεγαλωσει αλλο. Και μετα τα 2500 θα ειχες κανενα φραγκο στην ακρη? ή οχι? Τα μηχανακια, σκουτερ και μοτοσυκλετες θελουν συντηριση, λαστιχα, ασφαλειες κλπ. ΘΑ ελεγα να κοιταξεις τα cbf 250, ή κανενα ΧΤ 600, στην περιπτωση που το υψος σε βοηθαει. :) Το καλο του σκουτερ ειναι οτι εισαι περισσοτερο καλυμενος απο βροχη(νερα) αερα κλπ. γενικοτερα εφοσον ξερεις οτι θα κινεισαι εντος πολης, τα 250 εως 500 cc σε υπερκαλυπτουν Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 για αρχή δεν θα έπερνα σκουτερ.Ένα tdm 900 θα αγόραζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 για αρχή δεν θα έπερνα σκουτερ.Ένα tdm 900 θα αγόραζα. με 2500 αγοραζεις ΤΔΜ σε τευχη 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Φυσικά και με τόσα λεφτά δεν θα έπερνα σκουτερ,θα αγόραζα ενα ΚαθεΤριτη Μαστορα 640 και θα το επαιζα γκαζιαρης στους παποβιους της περιοχης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 30 κιλα φυστικοβουτηρο ^_^ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άκυρο. Γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικά τέτοια θέματα;;; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον chalkidaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 θα αγόραζα πετρέλαιο για δυο χειμώνες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν ψάχνεσε για μηχανάκι,λάθος το έθεσες το θέμα.Άλλος είναι κ@βλωμένος με τα supermoto,άλλος με τα σκούτερ... δεν θα βγάλεις άκρη αν σου πουν απλά τι θα έπαιρναν με 2,5 χιλιάρικα για τον εαυτό τους. Θα δεις τις ανάγκες σου. (Όπως μας είπες,το θες για πόλη και για λίγα κοντινά ταξιδάκια.) Μετά,θα δεις το budget (Μέχρι τα 2.500k ) Με αυτά τα δεδομένα ξεκινάς και προχωράς για το είδος της μηχανής που θες. (Τι σε βολεύει περισσότερο ; Σκούτερ,παπάκι ή μηχανή ; Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ; ) Θες να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται ; Τότε,δεν θα πάρεις 600άρι... Θες να έχει το γκάζι του και να γουστάρεις ; Πάρε κάτι πιο δυνατό... Μετά προχωράμε στο... πως σε λένε ; Τι χρώμα μάτια έχεις ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν ψάχνεσε για μηχανάκι,λάθος το έθεσες το θέμα.Άλλος είναι κ@βλωμένος με τα supermoto,άλλος με τα σκούτερ... δεν θα βγάλεις άκρη αν σου πουν απλά τι θα έπαιρναν με 2,5 χιλιάρικα για τον εαυτό τους. Θα δεις τις ανάγκες σου. (Όπως μας είπες,το θες για πόλη και για λίγα κοντινά ταξιδάκια.) Μετά,θα δεις το budget (Μέχρι τα 2.500k ) Με αυτά τα δεδομένα ξεκινάς και προχωράς για το είδος της μηχανής που θες. (Τι σε βολεύει περισσότερο ; Σκούτερ,παπάκι ή μηχανή ; Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ; ) Θες να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται ; Τότε,δεν θα πάρεις 600άρι... Θες να έχει το γκάζι του και να γουστάρεις ; Πάρε κάτι πιο δυνατό... Μετά προχωράμε στο... πως σε λένε ; Τι χρώμα μάτια έχεις ; χαχα :P εγω προτιμω το sym wolf 125 γιατι οπως προανεφερα το 250αρι δεν το πιανω οικονομικα δυστυχως.δεν θελω πλεον σκουτερ ισως γιατι τα βαρεθηκα ισως γιατι παντα μου αρεσαν οι μηχανες απλα παιρνω επιπλεον γνωμες απο καπιους που ξερουν περισσοτερα απο εμενα :)φυσικα και δεν σκοπευω να αγορασω 600αρα.μεχρι 300 κυβ σκεφτομαι.:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) οταν λεει οτι θελει να διαθεσει 2500 ευρω σε μηχανακι θελει να τα διαθεσει σε μηχανακι.ουτε να αγορασει μετοχες σκεφτεται ουτε να επενδυσει ουτε να παει διακοπες σε καποιο εξωτικο θερετρο ουτε τιποτα ]αλλο.τα μαζεψε με μοναδικο σκοπο να παρει μηχανακι.- Υ.Γ συγνωμη για το οφφ τοπικ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον stuntboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4127083/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 φοράει yoshimura παρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 οποτε με λιγα λογια ριχνεις ματια σε ybr 250 cbf 250 zx 250 klx 250 dtracker 250 tricker 250 και υπαρχει και ενα crf 230 με 800-1000 € λιγοτερα απο αυτα που λες οτι εχεις να διαθεσεις. για ψαξτα λιγο και πες μας τι σου αρεσε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γκόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν ειχα 2500 φραγκα.....θα παντρευομουν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) kawasaki er6n edit.τώρα είδα οτι είπες μέχρι 300 κυβικά Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 προσωπικα ειχα κινηθει προς sym wolf 125 μιας και το 250 λυκο οικονομικα δεν μπορω να αγορασω(δυστυχως).απλα σκεφτομαι μηπως η διαφορα απο σκουτερακι 100αρι(βεβαια μεχρι 60 χιλιομετρα παει...)σε λυκακι 125 δεν ειναι τοσο αισθητη και γινει αδικα η διαδικασια αλλαγης οχηματος..ευχαριστω για την απαντηση Υ.Γ ειμαι φιλη** :P μαζευτηκαν οι αποψεις βλεπω :) ε νταξει είναι λιγο δώρο αδωρο να φύγεις απο τα 100 κυβικά και να πας στα 125. οπως είπε και ο μανωλης πιο πάνω, δες τις ανάγκες σου και κινησου ανάλογα. αλλα και για δική σου ευχαρίστηση πάρε κατι απο 200 και πανω. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 pampers.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 εγω προτιμω το sym wolf 125 γιατι οπως προανεφερα το 250αρι δεν το πιανω οικονομικα δυστυχως Μπορείς να κοιτάξεις και σε μεταχειρισμένα. Απ'ότι είδα βέβαια,ξεκινάνε απο 2.800 στο car.gr.Αν κάνεις λίγη υπομονή και λίγες οικονομίες παραπάνω,πιστεύω θα ήταν καλύτερη επιλογή το wolf 250. Για την πόλη όμως,δεν ξέρω.Ίσως να είναι λίγο πιο άβολο απο ένα cbf250.Οι μαρσπιέδες του δεν έχουν και τόσο άνετη θέση.Για εμένα τουλάχιστον. Σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφο το cbfάκι,αλλά θα κάνει την ίδια δουλειά και με μικρότερο κόστος απόκτησης. Γενικά,θα σου πρότεινα ένα 250άρι streetάκι.Είτε cbf250,είτε wolf 250 ή κάποιο ninja 250. Ίσως να κοιτάω τις δικές μου ανάγκες,όμως.Καλά είναι και τα 125,δεν λέω! Πολύ οικονομικά (cbf 125 έχω). Το κακό είναι ότι μετά απο 2-3 χρόνια που το έχω,έχω βαρεθεί το γκάζι του.Πολύ λίγο είναι. Εσύ ίσως να μην θες και τόσο την ταχύτητα,αλλά ίσως να σε νοιάζει η ροπή για μέσα στην πόλη (να ''τραβάει'' περισσότερο στο ξεκίνημα,σε ανηφόρες κτλ). Και στα ταξίδια,ένα 250άρι θα είναι πιο άνετο απο ένα 125. Δεν ξέρω αν τα έγραψα ανακατεμένα και σε μπέρδεψα περισσότερο.Ζύγισε τις ανάγκες σου,κάνε βόλτα τα υποψήφια μηχανάκια (για να δεις αν ''κουμπώνεις'' καλά επάνω τους) και αποφάσισε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ανάλογα με την χρήση που το θες έχεις να διαλέξεις απο πάρα πολλά μοντέλα. Εγώ αν είχα 2500 για σκούτερ θα έπαιρνα το pcx κατ'ευθείαν,μπορεί να υπάρχουν και άλλα πολλά,ακόμα και καλύτερα,καινούργια ή μεταχειρισμένα αλλά αυτό μου αρέσει και ακόμα και αν το άλλο ήταν καλύτερο θα το είχες πάντα ως σκέψη στην άκρη του μυαλού σου.\ Απο μηχανή με 2500 δεν είναι εύκολο να διαλέξεις,οι επιλογές είναι πάρα μα πάρα πολλές.Πρέπει να δεις γιατί το θές το μηχανάκι,τί χρήση θα κάνεις και άλλα πολλά για να αποφασίσεις. Εγώ θα έπαιρνα ένα ΚΛΧ 250.Οικονιμικό για χρήση στην πόλη και μπορείς άνετα να κάνεις μια εντουροβόλτα το ΣΚ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες