Jump to content
yamahakias sr 250

σχετικα με την εκκινηση (ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡΑΤΟΙ ΕΔΩ)

Recommended Posts

εχω μια απορια, ποσοι απο εσας που εχετε καρμπυρατερατες μοτο, περνουν μπροστα οταν ειναι κρυες με σκετη μιζα και χωρις καθολου γκαζι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και στο δικο μου αμα εχει πολυ κρυο, τερμα τσοκ, κλειστο γκαζι και με 1, αντε 2 μανιβελιες περνει.

Αμα εχει ζεστη παλι με 1-2 περνει χωρις τσοκ.

Αμα κανει ψυχρα (θελεις ζακετα ρε παιδι μου) πρεπει να βρεις το καταλληλο σημειο την καταλληλη στιγμη,αλλα συνηθεια ειναι.

Αμα μου πεσει... γμσε τα... Εχει σπασει και το συρμα για τον αποσυμπιεστη...

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου εκανε εντυπωση διοτι με το που καθαρησα καρμπυρατερ η μηχανη με την πρωτη μιζα περνει λες και ειναι ζεστη και εναν φιλο μου τον εντυπωσιασε και ετσι μου ηρθε να ανοιξω το θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μέχρι στιγμής τα πρωινά παίρνει χωρίς τσοκ αλλά σε λίγο θα θέλει να το ανοίγω σιγά σιγά καθώς θα κρυώνει ο καιρός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα παίρνει απο τον απρίλιο περιπου που ζέστανε καπως χωρις τσοκ.το χείμώνα πάλι χωρις τσοκ δεν.γκάζι το χειμώνα ειδικά δε δινω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μον κατι κρυες μερες θελει τσοκ , τους θερινους μηνες σπανια , μονο αν εχει να παρει μπρος καιρο αλλα τοτε του κανω και μια υπερχιληση για να μπει βενζινη στο μπωλ .

Το χειμωνα το τσοκ το ανοιγω πριν πατησω μιζα και το κλεινω μετα απο 2-3 δευτερολεπτα , μετα απλα κραταω εγω το ρελαντι λιγο πιο ψηλα για λιγα δευτερολεπτα .

Οταν βαριεμαι να ψαχουλεψω το τσοκ απαλα ριχνω 2 στροφες στη γκαζιερα να ψεκασει βενζινη το καρμπ. και μετα παταω μιζα .

Αυτα σε μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εμενα οταν η μηχανη ειναι κρυα χειμωνα καλοκαιρι θελει τσοκ αναγκαστικα για να δουλεψει. Εχω καθαρισει το καρμπιλατερ και τα ζιγκλερ. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι οι εισαγωγες του καρμπ. που ειναι λιγο ταλαιπωρημενες. Μπορει να φταιει τιποτε αλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου θέλει πάντα εκκίνηση με τσοκ αν είναι κρύο. Το καλοκαίρι σε μεγάλες ζέστες και αν κάθεται κάπου έξω (και όχι πχ σε κλειστό χώρο που το παρκάρω και είναι πιο δροσερά) παίζει να πάρει και χωρίς, αλλά έχει μια μικρή αρρυθμία στο ρελαντί μετά. Γενικά τσοκ χρησιμοποιώ πάντα όταν είναι κρύο, απλά αλλάζει το πόση ώρα θα περάσει μέχρι να το απενεργοποιήσω ανάλογα με τη θερμοκρασία εκκίνησης.

Ζεστό παίρνει αμέσως. Αν είσαι στο ενδιάμεσο (πχ βάζω μπρος με τσοκ, πάω 2 λεπτά στο περίπτερο, σβήνω και μετά ξαναβάζω μπρος) θέλει να ψάξεις λίγο να βρεις το σωστό σημείο.

Γενικά εξαρτάται και από το αν έχω ρυθμισμένες βαλβίδες, την κατάσταση της μπαταρίας κλπ.

( Η μπαταρία παρεπιπτόντως τα έφτυσε μετά από 5 μέρες ακκινησίας το καλοκαίρι, μου έκανε νερά από τότε και σήμερα έμεινε εντελώς. Βέβαια πάλι την ίδια θα βάλω γιατί την πήρα 15 ευρώ και έβγαλε ενάμιση χρόνο με κρύα και ζέστες :D)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η CCM-αρα (fcr) δε πα να χιωνιζε χαιδευες τη μιζα και επαιρνε με τη μια..

(τσοκ χρειαστηκε μονο 2 φορες σε φαση που ειχα να το βαλω μπροστα πανω απο 10 μερες)

To KTM (fcr) θελει λιγο κοπο να παρει..

Το παπι ακομα και καλοκαιρι θελει τσοκ.

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εμενα οταν ειναι κρυα η μηχανη παιρνει μπροστα με τη μια πατωντας την μιζα,αλλα οταν ειναι ζεστη θελει λιγοοο γκαζι,πως το εξηγειται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εμενα οταν η μηχανη ειναι κρυα χειμωνα καλοκαιρι θελει τσοκ αναγκαστικα για να δουλεψει. Εχω καθαρισει το καρμπιλατερ και τα ζιγκλερ. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι οι εισαγωγες του καρμπ. που ειναι λιγο ταλαιπωρημενες. Μπορει να φταιει τιποτε αλλο?

Αλλαξε ζιγκλερ ρελαντι και ρυθμισε το κυκλωμα του ρελαντι εκ νου , αυτο θα λυσει το προβλημα σου εφοσον ολα τ'αλλα ειναι οκ πχ βαλβιδες , μιζα , καρβουνακια μιζας κ.α .

Ρε παιδια εμενα οταν ειναι κρυα η μηχανη παιρνει μπροστα με τη μια πατωντας την μιζα,αλλα οταν ειναι ζεστη θελει λιγοοο γκαζι,πως το εξηγειται?

Θυμασαι τι ζιγκλερ και βελονα φορας , για FcrMX δε μιλαμε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ νομίζω ότι είναι λογικό. το γράφουνε και κάποια manuals, επειδή αν ζεσταθεί αρκετά η μηχανή και δεν κυκλοφορεί η βενζίνη στα σωληνάκια εξατμίζεται και δεν κατεβαίνει όλη με την μια...

Τροποποιήθηκε από τον o_xlapatsas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσοκ χρησημοποιω παρα πολυ σπανια..Μονο εαν το μηχανακι εχει να κινηθει καμια 15αρια μερες χειμονιατικα.Συνηθως με την πρωτη ή την δευτερα μανιβελια με ελαχιστο γκαζι παιρνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα