OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Γεια σας και παλι παιδια.Σκεφτομαι τις επομενες μερες να αγορασω αυτο το μοντελο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3981494/ . Ποια ειναι η γνωμη σας?Τα χιλιομετρα παραειναι πολλα λετε ή οχι?Θελω αν γινετε να μου πειτε και τί ακριβως θα ηταν καλο να ρωτησω τον ιδιοκτητη αυριο που θα τον παρω τηλ. Οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Πω το εβαλα σε κατηγορια για παπακι.σορρυ παιδια.οποιος μπορει ας το αλλαξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Προσεγμενο φαινετε.Τα χιλιομετρα ειναι μια χαρα για τον συγκεκριμενο κινητηρα. Να κοιταξεις τα αναλωσιμα σε τι κατασταση ειναι.Εαν χρειαστουν τακακια/αλυσιδογραναζα και λαστιχα(απο τις φωτο τα βλεπω προς τα τελειωμενα μερια) κοιτας ευκολα ενα 500+. Ισως προς τα ψιλοτσιμπημενα η τιμη. Τι χρηση θελεις να του κανεις? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ καλό φαίνεται, η μηχανή στο δρόμο είναι πολύ καλή γενικά, εξέτασε το θέμα ύψους σέλας πριν το παρεις γιατί για εμένα ήταν σχετικά ψηλό μηχανάκι, το μοτέρ με σωστή συντήρηση (λάδια-φίλτρα) είναι άθραυστο. Λιγο τσιμπημένο στην τιμή μου φαίνεται και εμένα, αλλά αν είναι τόσο χαρτί όσο φαίνεται... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον doomed_jetliner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 πολύ ωραίο φαίνεται και τα χιλιόμετρα είναι λίγα γι' αυτό το μηχάνημα Ρώτησε μόνο αν του έβγαλε βλάβη στο ψυγείο και αν έχει αλλάξει καθόλου κουλούρα καλωδίων (αυτά που είναι μπροστά και κάτω από, τιμόνι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benchwarmer 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Φίλε μου η τιμή δεν είναι απλά τσιμπημένη.Το δίνει πανάκριβα.Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο μοντέλο με χρονολογία του 09 ή του 10 ακόμα και με λίγα περισσότερα (+300-500) ευρώ βρίσκεις το νέο μοντέλο Επίσης,προσωπικά, με ενοχλεί πολύ η περιγραφή της αγγελίας στο ότι δε γίνονται παζάρια κλπ κλπ κλπ...λες και πουλάει κελεπούρι και το σκοτώνει ήδη...υπεροψία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 H μηχανή φαίνεται μια χαρά. Όσον αφορά το ύψος, είναι ψηλή καθώς είναι σχετικά χωμάτινη με 21 τροχό εμπρός. Μόλις κάτσεις βέβαια χαμηλώνει αρκετά το ύψος. Φίλε μου η τιμή δεν είναι απλά τσιμπημένη.Το δίνει πανάκριβα.Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις το ίδιο μοντέλο με χρονολογία του 09 ή του 10 ακόμα και με λίγα περισσότερα (+300-500) ευρώ βρίσκεις το νέο μοντέλο Επίσης,προσωπικά, με ενοχλεί πολύ η περιγραφή της αγγελίας στο ότι δε γίνονται παζάρια κλπ κλπ κλπ...λες και πουλάει κελεπούρι και το σκοτώνει ήδη...υπεροψία. H τιμή δεν είναι υπερβολική, και δεν υπάρχει επόμενο μοντέλο σε dakar έκδοση κοντά στα λεφτά αυτά, αλλά ούτε και του 09-10 το υπάρχον μοντέλο. Μάλλον το μπερδεύεις με το απλό f650gs με τον 19άρη τροχό εμπρός, όπου έγινε g650gs.... Παρόλα αυτά, υπάρχουν και φτηνότερα πχ αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4010372/ Είναι πολύ καλή all around μηχανή με έμφαση στο χώμα. Στην άσφαλτο δεν είναι τόσο καλή όσο το απλό f650gs λόγω ψηλού κέντρο βάρους και πολύ μαλακών και ενδοτικών αναρτήσεων. Πάρε μια γεύση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3991692/ Αν τα χιλιόμετρα ειναι πραγματικά θα προτιμούσα να δώσω κατι παραπάνω να πάρω αυτο ! Πιστεύω οτι η διάφορα στην τελική τιμη θα ειναι μικρή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση αγοράς , πήγαινε το μηχανάκι για ένα τσεκ σε επίσημη αντιπροσωπεία. Τζάμπα είναι. Εφόσον δεν διαπραγματεύεται την τιμή, απαίτησε να σου το φέρει πεντακάθαρο για να είναι πιο εύκολη η ζωή του μάστορα. Αν θες πληροφορίες για αξιόλογο μάστορα στην Αθήνα στείλε πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 πανακριβο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 πανακριβο ειναι Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αν δεν μπαίνει τακτικά χώμα θεωρώ πως είναι κακή επιλογή. Αλλά αν αρέσει στον φίλο μας όλα τ άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 E οχι 3500-4000 για αυτο... Ελεος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Για τιμη δεν μπορω να κρινω καθοτι οι τιμες εδω γυρω ειναι τελειως διαφορετικες. Προσφατα πηρα το F650GS (τον χαμηλο του αδελφο δλδ) 3000€ με 31000 με service αντιπροσωπειας. Οπως προειπαν και οι συνφορουμιτες αν τα service εχουν γινει σε επισημη BMW μη σε φοβιζει τπτ. Μαλιστα πληρωσα γυρω στα 500€ για να ειναι αντιπροσωπιας. Ελεγξε κ το καπακι του κινητηρα γιατι αν ειναι κατασκευασμενο μετα το 2004 πρεπει να ειναι ο 2spark ο οποιος εχει ελαφρως χαμηλοτερη καταναλωση. Οσο για το υψος για να ειμαι ειλικρινης αν εβρισκα εδω γυρω το Dakar σε παρομοια τιμη θα επερνα αυτο. Το υψος της απλης GS ειναι σχεδον εφαμιλλο με το F800s που εχω...ακομα και σε σαμαρακια εχω βρει (με λιγα παραπανω χιλιομετρα βεβαια ). Γενικα αξιοπρεπεστατο μηχανακι που κανει σχεδον τα παντα. Το ABS ειναι απο τις πρωτες γενιες οποτε μην περιμενεις πολλα πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudinos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Φιλε μου πέρυσι ήμουν στην ίδια κατασταση με σένα. Με το μηχανάκι είμαι πολύ ικανοποιημενος και ειδικά με την αξιοπιστία του. Η γνώμη μου είναι αντικειμένικη μιας και είχα στην κατοχή μου Dominator 650 africa twin transalp kai Varadero. Λοιπόν άμα θες ψευτοεντουρο πάρτο. Πάει καλό χώμα πολύ καλυτερο απο Τρανσαλπ αφρικα κτλ και βασικό ότι έχει ψηλό φτερό και δεν κολάει στην λάσπη. Τώρα στο ταξίδι το φτερό γίνεται μειονέκτημα επείδη οταν τρώει αέρα σε κουνάει το μηχανάκι. Το βασικό του ατού είναι η χαμηλή κατανάλωση. Σε χαλαρούς ρυθμούς θα βλέπεις λαμπακι στα 300-330 χλμ δλδ 13 λίτρα θα έχει κάψει. Και σε ρυθμούς 130 150 στα 250-300 χλμ. Πάει και παραπάνω άλλα πάντα αναφέρομαι σε ταχύτητες που δεν σε κουράζει. Δεν είναι Βαραντερο Εγω πάντως κινούμαι με 140 150χλμ. Αυτα.... Γνωρίζω και το παιδι που το πουλάει να ξέρεις είναι νοικοκυρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ευχαριστω πολυ ολους παιδια.Τα σερβις δεν εχουν γινει σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο απ οτι μου ειπε αλλα σε φιλο.δεν νομιζω να πειραζει αυτο.το μηχανακι το θελω γιατι γουσταρω να παρω κατι που θα μπορεσω να κανω και καμια διαδρομη εκτος ασφαλτου κτλπ.Το υψος του για μενα ειναι αρκετα μεγαλο ειμαι 1,75 αλλα εχω δει πατεντα στο ιντερνετ με ενα κατοσταρικακι κατεβαινει 5 εκατοστα. Να το παω σε επισημη αντιπροσωπεια ειναι καλυτερο λετε ε?Με δυσκολευει λιγο η ολη διαδικασια μιας και δεν γνωριζω ουτε μηχανικο αθηνα,ουτε να κινηθω ουτε τιποτα... Παντως τα διμπουζα εγω δεν εχω δει κανενα να εχει τιμη κατω απο 3300.Και τα κοιταω κατι μηνες στο car ,κτλπ. Παιδια επειδη αυτο που με φοβιζει ειναι τα γυρισμενα χιλιομετρα,ισχυει οτι μπορεις να δεις τα πραγματικα χιλιομετρα στον εγκεφαλο? Για τιμη δεν μπορω να κρινω καθοτι οι τιμες εδω γυρω ειναι τελειως διαφορετικες. Το ABS ειναι απο τις πρωτες γενιες οποτε μην περιμενεις πολλα πολλα. Draken τί ακριβως εννοεις?Γιατι ενας σημαντικος παραγοντας που επελεξα αυτην την μηχανη ειναι και το abs μεσα. Κάνει την δουλειά του ή ειναι μουφα τελειως? Πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση αγοράς , πήγαινε το μηχανάκι για ένα τσεκ σε επίσημη αντιπροσωπεία. Τζάμπα είναι. Εφόσον δεν διαπραγματεύεται την τιμή, απαίτησε να σου το φέρει πεντακάθαρο για να είναι πιο εύκολη η ζωή του μάστορα. Αν θες πληροφορίες για αξιόλογο μάστορα στην Αθήνα στείλε πμ. Goyky ισως χρειαστω την βοηθεια σου.Αν θες στειλε μου π.μ να το εχω Σ'ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Εφόσον είσαι 1,75 και θέλεις να το χαμηλώσεις δεν υπάρχει λόγος να πας για dakar. Πας στο απλό με τον 19άρη τροχό και είναι μια χαρά. Και κάτω πατάς με τα δυο σου πόδια λυγισμένα. Και το απλό πάει μια χαρά χώμα, και είναι πολύ καλύτερο σε ταξίδι σε άσφαλτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Gourmoul ομως το dakar περα απ το οτι θα το χαμηλωσω λιγο θα συνεχισει να εχει καλυτερες αναρτησεις για χωμα,μεγαλυτερο τροχο,μεγαλυτερη αποσταση απ το εδαφος,κτλπ, σε σχεση με το απλο το gs.Γι'αυτο σκεφτομαι μονο το dakar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Έχεις πμ. Πρόσεχε μην την πατήσεις με την χρήση χώμα/άσφαλτο που πρόκειται να κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Έχεις πμ. Πρόσεχε μην την πατήσεις με την χρήση χώμα/άσφαλτο που πρόκειται να κάνεις. Eνταξει ειναι η πρωτη στην ουσια μηχανη που αγοραζω,και δεν μπορω να ξερω απο τωρα τί ακριβως χρηση προκειται να της κανω.Θελω να πιστευω οτι μια φορα τον μηνα θα κανονιζω κανενα καλο σκηνικο(ταξιδακι απο χωμα σε χωρια κτλπ) και οτι δεν θα την εχω μονο ασφαλτο.Ετσι και αλλιως δεν την χρειαζομαι για μετακινησεις ιδιαιτερα μεσα στην πολη.Παιρνω μηχανη καθαρα επειδη το γουσταρω και θελω να πιστευω οτι θα βγαλω τα γουστα μου.. Ευχαριστω και για το π.μ!θα με βοηθησει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Gourmoul ομως το dakar περα απ το οτι θα το χαμηλωσω λιγο θα συνεχισει να εχει καλυτερες αναρτησεις για χωμα,μεγαλυτερο τροχο,μεγαλυτερη αποσταση απ το εδαφος,κτλπ, σε σχεση με το απλο το gs.Γι'αυτο σκεφτομαι μονο το dakar Πολυ σωστο αυτο. Εν τελει μικρες οι διαφορες στην πραξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Πολυ σωστο αυτο. Εν τελει μικρες οι διαφορες στην πραξη. Να γι αυτην εδω την πατεντα λεω.Δεν ξερω αν αλλαζει οδηγικη συμπεριφορα της μηχανης αλλα φαινεται καλη λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να αγοράσεις ένα ψηλο μηχανάκι για να το χαμηλώσεις και να μην παρεις το χαμηλο εξ' αρχής. Πραγματικά κανένα νόημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να αγοράσεις ένα ψηλο μηχανάκι για να το χαμηλώσεις και να μην παρεις το χαμηλο εξ' αρχής. Πραγματικά κανένα νόημα. Για τους λογους που εγραψα παραπανω και για το οτι μπορει ισως να το χαμηλωσω αγοραζοντας μια σελα και να γλυτωσω κανα 4αρα ποντους.Εγω νομιζω οτι εχει μια λογικη αλλα αν εσυ το θεωρεις ηλιθιο οκ κανενα προβλημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Έχει αρκετά μεγάλη διαφορά ύψους από το απλό GS, 785mm με 871mm, σχεδόν 9 πόντοι δεν είναι λίγο. Αλλά συμφωνώ με το να το χαμηλώσεις, αν το κάνεις σωστά. Θέλει καλό μέτρημα, αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) για κανενα λογο δεν θα εδεινα 3500 για το ντακαρ !! Εκτος αν σκοπευα να του φορεσω ενα ζευγαρι πραγματινα χωματινα λαστιχα και να φυγω φορτωμενος για ταξιδι στην αφρικη Το χωματινο ταξιδακι απο χωριο σε χωριο το κανεις με οποιοδηποτε onnoff, αντε με το ντακαρ να το κανεις λιγο πιο ανετα, που δεν αρκει να δικαιολογησει την τιμη του. Για τα υπολοιπα, θα σε κουρασει το υψος του και η κακη αεροδυναμικη του στην ασφαλτο. επισης δεν μπορω να φανταστω την θεση οδηγησης 4 ποντους χαμηλοτερη με αυτο το πιρουνι.. και μαλιστα η θεση, ειναι ηδη μεσα στο μηχανακι. Το ιδανικοτερο ειναι να το χαμηλωσεις το πολυ 2-3 εκατοστα μεσω μοχλικου ..αλλα υποθετω οτι θα πλησιασεις αρκετα την χωματινη συμπεριφορα του απλου GS δεδομενου οτι ειναι το πρωτο σου μηχανακι, προτεινω να το σκεφτεις καλυτερα ..πηγαινε να το δεις αλλα μην βιαστεις! Οπως ειπαν τα παιδια δες τι χρειαζεται απο αναλωσιμα - Λαστιχα αλυσιδα γραναζια αναρτησεις! Στην φωτογραφια φαινεται πολυ προσεγμενο Δες και το καινουργιο tenere ..παιζουν που και που στα 4000 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον sorips 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες